Cel mai mare complex (legat de penis)

Pagina 1 din 1
1

CoolPyr0

Senior member
112 mesaje

Cel mai mare complex (legat de penis)

scris pe 1 apr 2011 23:05 de CoolPyr0

Deci fac un sport .. si, nu pot sa fac dush ca mi-e frica ca, colegii mei vor rade cand vor vedea penisul meu .. si as vrea sa fac un dush dupa fiecare antrenament dar, nu stiu nu pot am un penis mic .. cred ca este cel mai mare complex al meu si nu stiu ce sa fac, cum sa ma "apar" .. niste sfaturi ar fii bine-venite
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Cel mai mare complex ..

scris pe 1 apr 2011 23:11 de dorinda

Deci fac un sport .. si, nu pot sa fac dush ca mi-e frica ca, colegii mei vor rade cand vor vedea penisul meu .. si as vrea sa fac un dush dupa fiecare antrenament dar, nu stiu nu pot am un penis mic .. cred ca este cel mai mare complex al meu si nu stiu ce sa fac, cum sa ma "apar" .. niste sfaturi ar fii bine-venite

Tu crezi ca ale lor arata de 20 cm in stare flasca? Stai calm, depinde ce stii sa faci cu ce ai, lasa-i pe ei in pace, mai bine intreaba fetele daca sunt satisfacute.
sus

CoolPyr0

Senior member
112 mesaje

Re: Re: Cel mai mare complex ..

scris pe 1 apr 2011 23:15 de CoolPyr0

chestia e ca sunt si virgin .. dar nu stiu, sunt si mai timid si probabil cand or sa-mi zica de chestia asta am sa ma simt foarte prost si m-as bloca ..
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Cel mai mare complex ..

scris pe 1 apr 2011 23:20 de dorinda

chestia e ca sunt si virgin .. dar nu stiu, sunt si mai timid si probabil cand or sa-mi zica de chestia asta am sa ma simt foarte prost si m-as bloca ..

N-are nimic. Un tip timid prinde la fetele mai indraznete, dar trebuie sa stii cand sa fii sigur pe tine. Uneori atitudinea face mai mult decat calitatile pe care le ai.
sus

CoolPyr0

Senior member
112 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cel mai mare complex ..

scris pe 1 apr 2011 23:34 de CoolPyr0

Da .. dar chiar nu stiu cum sa reactionez .. cum sa ma "apar" ..
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare complex ..

scris pe 1 apr 2011 23:36 de dorinda

Mai...sunt colegii tai, trebuie sa stii cam care sunt slabiciunile lor. Asa ca te poti lega lejer de ele.
sus

CoolPyr0

Senior member
112 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare complex ..

scris pe 2 apr 2011 10:54 de CoolPyr0

Nu vreau sa ma iau eu de ei .. Chiar nu stiu ce sa fac
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare complex .

scris pe 2 apr 2011 14:13 de robert_adrian

Cam aceasi problema o am si eu,m-am lasat de sport numai din cauza asta.Rezolvare la problema nu cred ca exista,(sau mai degraba nu este posibila deocamdata)bineinteles numai daca nu apelezi la chirurgie sau diverse tratamente complexe.Tratamentele complexe pentru asa ceva sunt foarte scumpe,nu stiu daca o sa ti-le permiti,plus de asta sunt si foarte periculoase,pot declansa alte chestii prin organism.Cat despre chirurgie,este doar pentru bogatani,adica costa undeva intre 5-7 mii de euro.
Exercitile pentru penis necesita foarte mult timp,atentie si rabdare,dar chiar si asa NU dau cine stie ce rezultate,ba chiar dupa un timp de la oprirea exercitilor,penisul revine la dimensiunile normale.Deci nu merita munca.
sus

CoolPyr0

Senior member
112 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare compl

scris pe 2 apr 2011 14:43 de CoolPyr0

Te inteleg perfect dar eu nu vreau sa ma las de sport. Niciodata .. ce ramane de facut e sa ma bag la dushuri accept misto-urile si asta e .. ce sa facem
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare c

scris pe 2 apr 2011 16:02 de ursaru

Te inteleg perfect dar eu nu vreau sa ma las de sport. Niciodata .. ce ramane de facut e sa ma bag la dushuri accept misto-urile si asta e .. ce sa facem

Pai tu crezi ca,colegii tai au penisuri de 20cm+ toti?Revino`ti omule,intra linistit la dus,relaxat,glume si rautati au existat si vor exista inttodeauna,dar asta nu inseamna ca trebuie sa abandonezi sportul. Succes!

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

scris pe 2 apr 2011 16:40 de robert_adrian

Pff,greu de spus ce ar trebui sa faci,dar tine minte ca o chestie din asta te poate traumatiza foarte rau.Lumea este rea si nu va ezita nici un moment sa rada de tine,nu zic sa te lasi de sport,dar incearca sa improvizezi cumva,adica fa dush in slip.Cu toate ca si daca faci dush in slip colegii tot vor intra la banueli,adica vor crede ca ori ascunzi ceva,ori esti rusinos,dar mai bine sa te creada rusinos decat sa faca misto de tine ca o ai mica.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai ma

scris pe 2 apr 2011 20:49 de DaNNY_DiViNO

voi ati auzit de expresia romaneasca "ma doare-n p*** " ? se foloseste deobicei cand nu iti pasa, ai o oarecare indiferenta, ti se rupe.. uite de exemplu, eu daca ar fi sa fac dush la comun, m-ar durea fix in p*** de parerea altora si nu stau eu sa mi-o masor cu toti sa vad daca este ok sau nu.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel ma

scris pe 2 apr 2011 22:10 de robert_adrian

voi ati auzit de expresia romaneasca "ma doare-n p*** " ? se foloseste deobicei cand nu iti pasa, ai o oarecare indiferenta, ti se rupe.. uite de exemplu, eu daca ar fi sa fac dush la comun, m-ar durea fix in p*** de parerea altora si nu stau eu sa mi-o masor cu toti sa vad daca este ok sau nu.

Ignoranta este cea mai mare greseala a omului fata de natura.Daca esti inzestrat de la natura cu un rationament cat de cat valid,nu poti fi ignorant.Acum depinde de fiecare,nu toti aveam aceleasi rationamente.
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

scris pe 2 apr 2011 22:15 de robert_adrian

Tot ce iti trebuie este CURAJ,incearca sa fi pesimist pana la primu act sexual,(dar controleazati emotile)daca esti optimist si dai cumva gres,atunci vei claca.Caderea de la extaz la agonie este cel mai urat sentiment.

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

scris pe 2 apr 2011 22:33 de DaNNY_DiViNO

Ignoranta este cea mai mare greseala a omului fata de natura.Daca esti inzestrat de la natura cu un rationament cat de cat valid,nu poti fi ignorant.Acum depinde de fiecare,nu toti aveam aceleasi rationamente.

Ah zau? odata cu timpul si experienta o sa inveti ca ignoranta e.. o binecuvantare. Ca daca e sa te stresezi pentru tot ce e in jurul tau, ajungi la nebuni sau vreun frustrat.

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 2 apr 2011 22:34 de DaNNY_DiViNO

Tot ce iti trebuie este CURAJ,incearca sa fi pesimist pana la primu act sexual,(dar controleazati emotile)daca esti optimist si dai cumva gres,atunci vei claca.Caderea de la extaz la agonie este cel mai urat sentiment.

Imi sustin parerea. Cu cat nu te stresezi mult, cu atat mai bine.

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 apr 2011 07:52 de dorinda

Lasa omul sa fie optimist. De unde stii tu ca nu poate multumi o femeie cu ceea ce are? Sau tu crezi ca nu se poate decat cu una de peste 20 cm?
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

scris pe 3 apr 2011 20:59 de robert_adrian

Lasa omul sa fie optimist. De unde stii tu ca nu poate multumi o femeie cu ceea ce are? Sau tu crezi ca nu se poate decat cu una de peste 20 cm?

Pentru ca va durea mult mai tare daca o sa cada,adica socul va fi si mai mare.E mai bine sa ramai oarecum pesimist,cu picioarele pe pamant si sa ai mai bine parte de o surpriza placuta la momentul potrivit decat de una neplacuta.In cazul lui nu este recomandat sa fie prea optimist,nici prea pesimist ca dupaia s-ar putea de frica sa nu i-se mai scoale.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 3 apr 2011 21:10 de DaNNY_DiViNO

La voi se scoala daca sunteti optimisti ?

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 apr 2011 22:19 de dorinda

Pentru ca va durea mult mai tare daca o sa cada,adica socul va fi si mai mare.E mai bine sa ramai oarecum pesimist,cu picioarele pe pamant si sa ai mai bine parte de o surpriza placuta la momentul potrivit decat de una neplacuta.In cazul lui nu este recomandat sa fie prea optimist,nici prea pesimist ca dupaia s-ar putea de frica sa nu i-se mai scoale.

Da si cand n-o sa i se scoale o sa intrebe de ce.
sus

rar2112

Senior member
73 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare complex .

scris pe 3 apr 2011 22:22 de rar2112

RELAXEAZA-TE !!!
comparatia pe care a m sa o fac e cam ciudata ..

dar cand cineva isi baga un deget in nas...care deget il baga...cel mare sa il doara..sau cel mic sa il gadile?

marimea conteaza...dar daca o ai mare...poate sa iti "moara" langa cea mai buna femeie...si tot cu sexul oral te scoti ..

(obscen) : invata sa dai limbi :P

Have Fun !!!
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 3 apr 2011 22:52 de baby

marimea conteaza...dar daca o ai mare...poate sa iti "moara" langa cea mai buna femeie...si tot cu sexul oral te scoti ..

Vaaaaiii
Bun sfat

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Cel mai mare complex (legat de penis)

scris pe 6 apr 2011 01:14 de Machiavelli

Asta tine de timiditate.Nu are nicio treaba.Pai ce-oi vrea? Sa iti faca aia o mecla? da-i in fox...
BE FREE

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare complex ..

scris pe 6 apr 2011 01:17 de Machiavelli

Sa te aperi de ce? Daca tot se uita la penisul tau inseamna ca vrea sa ii gadili un pic

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

aidan

Newbie
4 mesaje

dorinda

scris pe 8 apr 2011 21:26 de aidan

sunt nou pe acest site.am citit comentariile tale si sunt absolut de acolrd cu tine.depinde ce stii cu penisul

aidan
sus

viss123

Veteran member
150 mesaje

re:

scris pe 29 apr 2011 22:45 de viss123

ce marime are? poate chiar nu e asa mic cum ti se pare tie. Stiu la ce te referi tu, toti vor face misto de tine daca chiar e ff mic, dar orce penis este mic in stare fleasca,daca zice vreunu ceva poti sa ai putin tupeu sa il iei cu o gluma 2 si nu o sa li se para vreo problema, dar in schimb daca toti fac dush si tu nu sigur vor crede ca ai o problema.

SEXperimenteaza
sus

pure

Senior member
71 mesaje

scris pe 1 mai 2011 15:13 de pure

RELAXEAZA-TE !!!
comparatia pe care a m sa o fac e cam ciudata ..

dar cand cineva isi baga un deget in nas...care deget il baga...cel mare sa il doara..sau cel mic sa il gadile?

imi place cum gandesti :>

puree
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 2 mai 2011 02:16 de fiat_lux_mihi

http://9gag.com/gag/109590/

Trece odata cu varsta.

"Is he dead?" - "I hope so... we buried him..."
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

75 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online