Saritul ocazional al meselor dauneaza sarcinii?

Pagina 1 din 1
1

oanaaa

Senior member
81 mesaje

Saritul ocazional al meselor dauneaza sarcinii?

scris pe 8 apr 2011 09:37 de oanaaa

neatza.am si eu o intrebare pt cele care au fost insarcinate sau care stiu...sunt insarcinata in 4 luni si ieri din pacate am stat nemancata circa 11 ore,decat ce am ciugulit niste rulada si niste pufuleti.pt k am fost in niste vizite si nu am mancat nik.bebe poate pati ceva?rasp urgent.plsssss
sus

ingerul

Junior member
42 mesaje

Re: ??????

scris pe 8 apr 2011 10:11 de ingerul

Intreaba-l si tu pe bebe dupa ce iese afara , daca a avut de suferit .

In principiu nu cred ca a avut de suferit , dar nu este bine sa te infometezi nici atunci cand nu esti insarcinata ... cu atat mai putin nu trebuie sa te infometezi atunci cand esti insarcinata !

Mesele de obicei trebuie sa fie in nr de 4 : - mic dejun ;
-pranz ;
-amiaz ;
-cina ;

Incearca sa ai mai multa grija de tine in aceasta perioada !

P.S. Sa nu te puna naiba sa muncesti acum la parinti / socrii / buncii prin gradina la muncile agricole !
sus

deea_88

Junior member
13 mesaje

Re: ??????

scris pe 8 apr 2011 10:59 de deea_88

Nu are ce sa pateasca dar pe timpul sarcinii trebuie sa mananci mai bine, mai sanatos, sa nu bei sucuri cu acid, sa nu fumezi etc. Eu am dat 1 sesiune la facultate + o restanta, ce sa mai zic...ba nemancata, ba stresata, dar bebe nu a patit nimic ! sarcina usoara iti doresc!

andreea*
sus

oanaaa

Senior member
81 mesaje

Re: Re: ??????

scris pe 8 apr 2011 14:56 de oanaaa

Nu are ce sa pateasca dar pe timpul sarcinii trebuie sa mananci mai bine, mai sanatos, sa nu bei sucuri cu acid, sa nu fumezi etc. Eu am dat 1 sesiune la facultate + o restanta, ce sa mai zic...ba nemancata, ba stresata, dar bebe nu a patit nimic ! sarcina usoara iti doresc!
va multumesc pt raspunsuri.:d nu m-am infometat intentionat k sa zic asa,dar am avut de facut multe vizite pe fuga si nu am mancat pe nicaieri. si mi-era teama sa nu aiba bb ceva
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online