Scurgeri vaginale maronii...

Pagina 1 din 1
1

marshmellow

Newbie
1 mesaje

Scurgeri vaginale maronii...

scris pe 13 apr 2011 07:30 de marshmellow

acum o luna mi-am inceput viata sexuala , si desi stiu ca se petrec niste schimbari , totusi sunt putin speriata .. am scurgeri maronii in timpul actului sexual , secretiile nu mai sunt la fel , de curand am avut o infectie renala , am tratat-o , dar mi-e frica sa nu revina.. va rog, sa imi spuneti si mie ce sa fac..pe net nu gasesc nimic concret , peste tot este decat : "infectii cu transmitere sexuala" ,nu are cum pentru ca am folosit prezervativ.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: help me .:|

scris pe 13 apr 2011 07:55 de DaNNY_DiViNO

schimbari si surprize.. de astea o sa ai parte toata viata, trebuie doar sa consulti medicul ca sa sti cum sa le stabilizezi.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: help me .:|

scris pe 13 apr 2011 11:19 de dorinda

acum o luna mi-am inceput viata sexuala , si desi stiu ca se petrec niste schimbari , totusi sunt putin speriata .. am scurgeri maronii in timpul actului sexual , secretiile nu mai sunt la fel , de curand am avut o infectie renala , am tratat-o , dar mi-e frica sa nu revina.. va rog, sa imi spuneti si mie ce sa fac..pe net nu gasesc nimic concret , peste tot este decat : "infectii cu transmitere sexuala" ,nu are cum pentru ca am folosit prezervativ.

Mergi la doctor, nu mai cauta pe net ca Google nu-ti pune diagnostic si nici nu-ti da tratament in cazul tau.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Scurgeri vaginale maronii...

scris pe 13 apr 2011 19:30 de simosimina

clar ar trebui să mergi să-ți faci un control ginecologic... este foarte probabil să ai o infecție vaginală...ceva tot ai, pentru ca dacă nu ar fi nimic, ai avea scurgeri normale...
Infecția renală trebuie de asemenea tratată de un medic specializat in acel domeniu.
Ce pot să-ți doresc...decât însănătoșire grabnică si numai bine!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online