Se poate !

Pagina 1 din 1
1

Robert

Guest

Se poate !

scris pe 23 mai 2004 15:26 de Robert

Se poate ca prietena mea sa ramana gravida daca am facut sex neprotejat cu 2 zile dupa cele 10 ?
sus

Guest

Se poate !

scris pe 23 mai 2004 18:30 de www

Dupa cele zece ce? Daca era vb de zilele ciclului atunci cele mai sigure zile , cu risc minim de sarcina sunt 5-7 si 26-27 cam asa parca?

In calculul perioadei fertile se tine cont si de lungimea perioadei ciclului menstrual (de la prima zi a unui ciclu la prima zi a ciclului urmator).
Da, daca ai facut sex in a 12-a zi, calculata de la prima zi a menstruatiei sunt toate sansele de a avea urmasi si 80% sa fie fata (nu-i, totusi, obligatoriu).
sus

Guest

Re: Se poate !

scris pe 23 mai 2004 18:36 de www

In calculul perioadei fertile se tine cont si de lungimea perioadei ciclului menstrual (de la prima zi a unui ciclu la prima zi a ciclului urmator).
Da, daca ai facut sex in a 12-a zi, calculata de la prima zi a menstruatiei sunt toate sansele de a avea urmasi si 80% sa fie fata (nu-i, totusi, obligatoriu).

Exista un calendar pe net dar nu mai stiu pe ce site. Poate stie cineva de pa forum.
sus

Robert

Guest

Re: Re: Se poate !

scris pe 24 mai 2004 12:02 de Robert

Dar daca ii vine ciclu asta ce inseamna ....
sus

Cynthia

Guest

Re: Re: Re: Se poate !

scris pe 24 mai 2004 18:52 de Cynthia

Dar daca ii vine ciclu asta ce inseamna ....

fii mai expicit cum adica daca ii vine ciclul cand?mult mai devreme decat de obicei?poate sa fie efect secundar in caz ca a luat vreun contraceptiv de urgenta,altfel nu stiu.La urma urmei a 12-a zi e destul de periculoasa ai vorba cuiva peste 70%sanse.Plus ca exista si ciclu (de natatie cred ca se cheama) care sa vina chiar daca esti in sarcinata!
sus

mymy

Guest

scris pe 24 mai 2004 23:03 de mymy

Exista un calendar pe net dar nu mai stiu pe ce site. Poate stie cineva de pa forum.

www.121.ro
Sex Planner
sus

Robert

Guest

scris pe 25 mai 2004 15:53 de Robert

Nu pe bune voi vorbiti serios (ca innebuneste lupu ) ma refer daca ii vine ciclu cand trebuie asa ca la carte mai trebuie sa fie ceva grija ...
sus

Robert

Guest

scris pe 29 mai 2004 18:35 de Robert

Imi dati si mie un raspuns !!
sus

Taqua

Guest

scris pe 29 mai 2004 23:30 de Taqua

Imi dati si mie un raspuns !!

Pai, cum cazurile in care fata e insarcinata, dar mai are totusi ciclu sunt destul de rare, cred ca poti sa stai fara grija. Dar cel mai simplu si sigur ...pune-o sa isi faca un test de sarcina, in caz ca nu si- facut.
sus

realthing

Guest

Re: Se poate !

scris pe 29 mai 2004 23:58 de realthing

Se poate ca prietena mea sa ramana gravida daca am facut sex neprotejat cu 2 zile dupa cele 10 ?

Da.
sus

Robert

Guest

scris pe 30 mai 2004 18:21 de Robert

As mai avea o intrebare : daca fac sex cu prietena cand este pe "stop" ce se intampla scapa mai repede....
sus

Robert

Guest

scris pe 31 mai 2004 12:25 de Robert

Daca face testu de sarcina trebuie neaparat inainte cu 3 zile pana la menstruatie ca sa functioneze
sus

Robert

Guest

scris pe 31 mai 2004 16:53 de Robert

Daca va pricepeti va rog frumos dati-mi si mie un raspuns .
Multumesc anticipat !
sus

Robert

Guest

scris pe 1 iun 2004 20:21 de Robert

Hai ma ziceti-mi si mie ceva !!!
sus

bebelusa

Senior member
80 mesaje

scris pe 1 iun 2004 21:51 de bebelusa

As mai avea o intrebare : daca fac sex cu prietena cand este pe "stop" ce se intampla scapa mai repede....

cum adica "scapa mai repede"?ce vrei sa zici ?

Cand iti doresti ceva cu adevarat ... tot Universul conspira la realizarea dorintei tale!
sus

Robert

Guest

scris pe 1 iun 2004 22:03 de Robert

Adica poate sa o tina mai putin decat de obicei perioada de menstruatie ?
sus

Robert

Guest

scris pe 6 iun 2004 11:38 de Robert

Vad ca raspunsul vostru lasa de dorit asa si tot forumu . Mai bine va duceati pe irc
sus

Robert

Guest

scris pe 23 iun 2004 13:41 de Robert

Mucosilor santeti varza !
Lasati-va de meserie !
sus

Wizard20

Senior member
91 mesaje

scris pe 23 iun 2004 15:14 de Wizard20

Mucosilor santeti varza !
Lasati-va de meserie !

Man ...vezi pe cine faci MUCOS...sa dupa cum vorbesti tu sigur nu ai mai mult de 19 ani si pe forumul asta sunt persoane care ti-ar putea fii tata sau mama! Sin in al doilea rand observ ca "dupa ce te-ai vazut cu sacii in carutza" ai inceput sa faci insulte in stanga si in dreapta!Oamenii ti-au raspuns in limita cunostintelor si a timpului disponibil sau tu crezi ca aici ii ca la bancomant sa bagi cardul(in cazul tau pui intrebarea) si sa iasa banii(adica noi sa iti dam imediat raspunsul) sau nu am inteles!NU iti convine dute TU pe IRC sa faca toti caterink de tine cand te aud ce intrebari le pui!

Why am i die'ing to live if im just living to die ?
sus

Robert

Guest

scris pe 3 iul 2004 15:34 de Robert

Cu sacii in caruta m-am vazut pentru ca sant baiat destept ....
Iar despre faza ca or sa rada toti de mine in cot ma doare .... E ceva firesc si credeam ca va pricepeti
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online