Dimensiuni penis (sfaturi femei)

Pagina 1 din 2
1   2   »

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

Dimensiuni penis (sfaturi femei)

scris pe 18 apr 2011 11:51 de robert_adrian

Buna ziua,problema sta in felul urmator:
Am 18 ani si sunt virgin,nu am avut nici macar o iubita pana acum,ma rog,una,dar deabia daca ajunsasem sa ne pupam Toate aceste lucruri sau intamplat din cauza problemei mele cu penisul.Lungimea este una normala,adica de 16 cm,dar este foarte subtire,adica are grosime doar 10,5 cm.
Vreau si eu niste sfaturi de la niste doamne-domnisoare,adica ar accepta unul cu o dotare asa de mica ca a mea?Voi avea vreo sansa sa sadisfac vreo femeie?Ma va accepta vreo fata care nu este materialista?
Multumesc anticipat
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Sfaturi femei

scris pe 18 apr 2011 12:01 de dorinda

Am 18 ani si sunt virgin,nu am avut nici macar o iubita pana acum,ma rog una,dar deabia daca ajunsasem sa ne pupam Toate aceste lucruri sau intamplat din cauza problemei mele cu penisul.Lungimea este una normala,adica de 16 cm,dar este foarte subtire,adica are grosime doar 10,5 cm.
Vreau si eu niste sfaturi de la niste doamne-domnisoare,adica ar accepta unul cu o dotare asa de mica ca a mea?Voi avea vreo sansa sa sadisfac vreo femeie?Ma va accepta vreo fata care nu este materialista?
Multumesc anticipat

Ce treaba are materialismul cu grosimea penisului?
Important este sa stii cum sa te descurci cu centrimetrii pe care ii ai, dar mai depinde si de fata, daca e mai stramta sau mai larga...Te vei descurca, nu mai fi asa complexat.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 18 apr 2011 12:08 de DaNNY_DiViNO

Pisi, cat timp esti frustrat pe tema asta, nu ai nici o sansa! Nu mai gandi cu p*** ! Asta e marea voastra greseala, nu ganditi cu capul, nu va ganditi la ce vrea o femeie si ce are nevoie de la un barbat ci ganditi doar cu p*** , in ce gaurica sa o bagati si cat incape... Lasa-le dreacu de filme xxx, nu tre sa o ai de 1 metru

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Sfaturi femei

scris pe 18 apr 2011 13:33 de robert_adrian

Ce treaba are materialismul cu grosimea penisului?
Important este sa stii cum sa te descurci cu centrimetrii pe care ii ai, dar mai depinde si de fata, daca e mai stramta sau mai larga...Te vei descurca, nu mai fi asa complexat.

Din pacate nu prea pot sa vad prin pantaloni care e stramta si care e larga,si ca sa ajung la pat cu ea si sa o fac de oaie...adica este penibil.Odata si odata tot trebuie sa incerc,dar mie frica de momentul asta ca dracu de tamaie.Este vreun criteriu ceva dupa care m-as putea ghida in sperata sa dau peste o fata mai stramta?Adica care pot fi TEORETIC mai stramte,alea scunde,sau alea inalte?
Multumesc
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Sfaturi femei

scris pe 18 apr 2011 14:11 de dorinda

Din pacate nu prea pot sa vad prin pantaloni care e stramta si care e larga,si ca sa ajung la pat cu ea si sa o fac de oaie...adica este penibil.Odata si odata tot trebuie sa incerc,dar mie frica de momentul asta ca dracu de tamaie.Este vreun criteriu ceva dupa care m-as putea ghida in sperata sa dau peste o fata mai stramta?Adica care pot fi TEORETIC mai stramte,alea scunde,sau alea inalte?
Multumesc

Nu. Roaga-te sa ai noroc. Si curaj ca nu te taie nimeni.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei

scris pe 18 apr 2011 14:19 de DaNNY_DiViNO

Poti sa o intrebi..

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 18 apr 2011 20:11 de simosimina

Am 18 ani si sunt virgin,nu am avut nici macar o iubita pana acum,ma rog,una,dar deabia daca ajunsasem sa ne pupam Toate aceste lucruri sau intamplat din cauza problemei mele cu penisul.Lungimea este una normala,adica de 16 cm,dar este foarte subtire,adica are grosime doar 10,5 cm.
Multumesc anticipat

pai...in primul rand...fata ti-o alegi tu...fie materialista, fie nu...
Apoi ..conteaza ce stii sa faci cu penisul..nu cat de lung/gros e
O femeie nu te alege dupa penis..ca nu umbli dezbracat pe strada..sau cu ea in erectie sa vada cat o ai tu))))

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 18 apr 2011 23:45 de ursaru

Multumesc anticipat

Salut,nu`ti mai face probleme in legatura cu lungimea penisului,gandeste-te cum aduci femeia aia in pat. Ca doar nu mergi dezbracat pe strada Intai cucereste o fata si pe urma te descurci tu,Succes!

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

scris pe 19 apr 2011 20:57 de robert_adrian

In concluzie ce parere aveti,pot sadisface o fata cu "barbatia" mea?Adica sper ca stiti cum arata un penis de 10,5 cm ?...va zic eu,Un penis de 10,5 grosime pare cam jumatate cat unul de 13,5 cm grosime.Am un var care o are de 13,5 cm grosime si am senzatia ca este dubla cat a mea in grosime,nici decum ca este doar cu 3 cm mai groasa.Adica diferenta de 3 cm se vede muult mai mult in circumferinta decat in lungime.
Grosimea in medie in stare flasca la barbati este de 10 cm,media in stare erecta este undeva la 12,5 cm.Deci faceti acum diferenta,cand penisul este in stare erecta(12,5)nu vi-se pare ca este cel putin dublu ca grosime fata de cum il aveti in stare flasca(10cm)?
deci diferenta intre 10,5 cat am eu si 12,5 media,este absolut coplesitoare,mult mai mare decat pare initial sau decat lasa sa para cifrele.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 19 apr 2011 21:07 de DaNNY_DiViNO

teoria pulii... centimetri si centimetri, doar atat va duce capul ? d-aia nu va vrea niciuna.. ganditi numai cu p***

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 19 apr 2011 21:10 de dorinda

In concluzie ce parere aveti,pot sadisface o fata cu "barbatia" mea?Adica sper ca stiti cum arata un penis de 10,5 cm ?...va zic eu,Un penis de 10,5 grosime pare cam jumatate cat unul de 13,5 cm grosime.Am un var care o are de 13,5 cm grosime si am senzatia ca este dubla cat a mea in grosime,nici decum ca este doar cu 3 cm mai groasa.Adica diferenta de 3 cm se vede muult mai mult in circumferinta decat in lungime.
Grosimea in medie in stare flasca la barbati este de 10 cm,media in stare erecta este undeva la 12,5 cm.Deci faceti acum diferenta,cand penisul este in stare erecta(12,5)nu vi-se pare ca este cel putin dublu ca grosime fata de cum il aveti in stare flasca(10cm)?
deci diferenta intre 10,5 cat am eu si 12,5 media,este absolut coplesitoare,mult mai mare decat pare initial sau decat lasa sa para cifrele.

Tu-ti centimetrii tai! Cand o sa ajungi in pat cu o fata, ce o sa-i spui? Ca "draga, nu stiu daca cei 10,5 cm grosime ai penisului meu o sa te satisfaca". Da-le incolo de masuratori, altfel o sa mori virgin daca te tot cramponezi atat de niste amarati de centimetri.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 19 apr 2011 21:12 de DaNNY_DiViNO

nu, cand o sa fie cu ea in pat, goi, o sa ii zica ceva de genul:

-Draga, Un penis de 10,5 grosime pare cam jumatate cat unul de 13,5 cm grosime.Am un var care o are de 13,5 cm grosime si am senzatia ca este dubla cat a mea in grosime,nici decum ca este doar cu 3 cm mai groasa.Adica diferenta de 3 cm se vede muult mai mult in circumferinta decat in lungime.
Grosimea in medie in stare flasca la barbati este de 10 cm,media in stare erecta este undeva la 12,5 cm. Deci, te rog frumos sa nu te panichezi ca ma rushinezi

sus

azul

Junior member
39 mesaje

scris pe 19 apr 2011 21:25 de azul

Dar tu ti-o compari cu a lu´vartu´?ce faceti vio masurati?a mea ii de 10 a lui de 13...(daca am face si noi asa cu tzazele...ar trebui sa ne punem multe dintre noi silicoane )poate el o are asa si nu stie cum sa o foloseasca stai linistit ce te tot stresezi atata?? "mica mica ,dar jucausa

dea
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

scris pe 19 apr 2011 21:31 de robert_adrian

Tu-ti centimetrii tai! Cand o sa ajungi in pat cu o fata, ce o sa-i spui? Ca "draga, nu stiu daca cei 10,5 cm grosime ai penisului meu o sa te satisfaca". Da-le incolo de masuratori, altfel o sa mori virgin daca te tot cramponezi atat de niste amarati de centimetri.

Stiu,dar tocmai asta incercam sa spun,acei doar 2 cm sub medie sunt de fapt mult mai mult decat ai crede intitial.De exemplu un penis de 13,5 cm pare dublu in grosime decat unul de 10,5 cm.Deci nu prea mai putem sa spunem ca sunt niste amarati de centimetri.
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

scris pe 19 apr 2011 21:46 de robert_adrian

Dar tu ti-o compari cu a lu´vartu´?ce faceti vio masurati?a mea ii de 10 a lui de 13...(daca am face si noi asa cu tzazele...ar trebui sa ne punem multe dintre noi silicoane )poate el o are asa si nu stie cum sa o foloseasca stai linistit ce te tot stresezi atata?? "mica mica ,dar jucausa

Cu toate ca par penibil deja,dar am si testiculele foooarte mici,adica subdezvoltate,inteleg ca nu ma ajuta la nimic testiculele,dar sunt si ele un aport moral destul de important,unde mai pui ce prost voi pica in ochii unei fete si cu testiculele fooarte mici,nu numai penisul,adica zici ca sunt fatalau sau mai bine zis PENAL.
sus

azul

Junior member
39 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei

scris pe 19 apr 2011 21:51 de azul

Cu toate ca par penibil deja,dar am si testiculele foooarte mici,adica subdezvoltate,inteleg ca nu ma ajuta la nimic testiculele,dar sunt si ele un aport moral destul de important,unde mai pui ce prost voi pica in ochii unei fete si cu testiculele fooarte mici,nu numai penisul,adica zici ca sunt fatalau,sau mai bine zis PENAL.

probabil esti obsedat deja de chestia asta si ti le vezi tu prea mici...la asta nu te´ai gandit??stai linistit ..poate mai crestenu se stie ,nu te stresa ia fata si fa´ti treaba linistit daca e noapte nu mai vede ea nimic conteaza ce simte/simtiti

dea
sus

Aristocrata

Senior member
141 mesaje

scris pe 19 apr 2011 21:52 de Aristocrata

Cu toate ca par penibil deja,dar am si testiculele foooarte mici,adica subdezvoltate,inteleg ca nu ma ajuta la nimic testiculele,dar sunt si ele un aport moral destul de important,unde mai pui ce prost voi pica in ochii unei fete si cu testiculele fooarte mici,nu numai penisul,adica zici ca sunt fatalau,sau mai bine zis PENAL.

Penal esti din moment ce ne povestesti tu asemenea chestii...tu ti-o compari cu al varului tau? Frate..cu asemenea gandire o sa ramai virgin pana la +25 de ani..deci relax...se vede ca nu ai deloc incredere in tine..invatza sa te iubesti asa cum esti! Caci atunci cand cineva te vede cu incredere de sine atunci vei da bine in ochii acelei persoane!
Si nu mai gandi cu capul din pantaloni...si mai lasa naiba calculele alea ca iti dai singur psihicul peste cap.

-
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 19 apr 2011 21:55 de DaNNY_DiViNO

Cu toate ca par penibil deja,dar am si testiculele foooarte mici,adica subdezvoltate,inteleg ca nu ma ajuta la nimic testiculele,dar sunt si ele un aport moral destul de important,unde mai pui ce prost voi pica in ochii unei fete si cu testiculele fooarte mici,nu numai penisul,adica zici ca sunt fatalau sau mai bine zis PENAL.

frate poate esti miop si vezi totul mic..

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei

scris pe 19 apr 2011 21:56 de DaNNY_DiViNO

simpte/simptiti

simte/simtiti

sus

azul

Junior member
39 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei

scris pe 19 apr 2011 21:59 de azul

simte/simtiti

ei na...e greu limbul romanrepede sa ma corectezi domnul profesor

dea
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei

scris pe 19 apr 2011 22:01 de DaNNY_DiViNO

ei na...e greu limbul romanrepede sa ma corectezi domnul profesor

pai e pacat ca o fata frumoasa sa fie stirba nu ?

sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei

scris pe 19 apr 2011 22:01 de robert_adrian

probabil esti obsedat deja de chestia asta si ti le vezi tu prea mici...la asta nu te´ai gandit??stai linistit ..poate mai crestenu se stie ,nu te stresa ia fata si fa´ti treaba linistit daca e noapte nu mai vede ea nimic conteaza ce simpte/simptiti

M-am gandit si la asta,intr-un timp chiar ma impacasem cu ideea ca totul e doar la mine in cap si ca de fapt sunt normal,dar dupa ce am mai tras cu ochiul si in alte parti,dupa ce am mai aprofundat in caz,pot spune ca PROBLEMA ESTE CAT SE POATE DE REALA.La inceput intr-adevar eram orbit de aceasta obsesie a mea,adica le vedeam ca la un copil sub 13 ani,cand de fapt sunt mai mari,dar MUUUULT MAI MICI DECAT LA UN ADULT SAU UNUL DE VARSTA MEA.
Mereu cand ma duc undeva unde este posibil sa ma dezbrac in boxeri/chiloti,bag cate o soseta de dimenisuni mai mari ca sa par mai bombat,mai voluminos acolo in fata unde par cam plat pe langa toti ceilalti.Deja a inceput sa ma streseze toate aceste chesti,ma simt penibil si sub deminitatea mea de om sa recurg la astfel de trucuri cum ar fi cel cu soseta.
sus

Aristocrata

Senior member
141 mesaje

scris pe 19 apr 2011 22:05 de Aristocrata

Mereu cand ma duc undeva unde este posibil sa ma dezbrac in boxeri/chiloti,bag cate o soseta de dimenisuni mai mari ca sa par mai bombat,mai voluminos acolo in fata unde par cam plat pe langa toti ceilalti.Deja a inceput sa ma streseze toate aceste chesti,ma simt penibil si sub deminitatea mea de om sa recurg la astfel de trucuri cum ar fi cel cu soseta.

Auci....

-
sus

azul

Junior member
39 mesaje

scris pe 19 apr 2011 22:18 de azul

M-am gandit si la asta,intr-un timp chiar ma impacasem cu ideea ca totul e doar la mine in cap si ca de fapt sunt normal,dar dupa ce am mai tras cu ochiul si in alte parti,dupa ce am mai aprofundat in caz,pot spune ca PROBLEMA ESTE CAT SE POATE DE REALA.La inceput intr-adevar eram orbit de aceasta obsesie a mea,adica le vedeam ca la un copil sub 13 ani,cand de fapt sunt mai mari,dar MUUUULT MAI MICI DECAT LA UN ADULT SAU UNUL DE VARSTA MEA.
exact asa facea si vara mea doar ca ea isi baga sosetele in sutien=))sunteti prea stresati...cu chestia asta dar acum nu mai are stres cum le are is a ei o sa iti treaca si tie numai sa mai cresti

dea
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

scris pe 19 apr 2011 22:53 de robert_adrian

exact asa facea si vara mea doar ca ea isi baga sosetele in sutien=))sunteti prea stresati...cu chestia asta dar acum nu mai are stres cum le are is a ei o sa iti treaca si tie numai sa mai cresti

Cand am fost toamna aceasta la un urolog ma consultat si m-a rechemat pentru la vara,deoarece nu implinisem 18 ani si nu putea sa imi dea un tratament pe baza de testosteron.A spus sa mai astept pana atunci,si daca pana la vara tot nu vad nici o schimbare,sa ma duc la el si sa vada ce tratament imi da.Mi-a spus ca tratamentele pe baza de testosteron sunt periculoase,pot sa declanseze si alte chestii prin organism.Dar de,pana la urma nu am decat sa ma supun riscului,de 1 an nu am mai vazut nici o schimbare,adica nu a mai crescut deloc.
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 19 apr 2011 22:56 de fiat_lux_mihi

Si credeam ca eu am probleme...
Mersi, mi-ai facut ziua mai buna!

"Is he dead?" - "I hope so... we buried him..."
sus

azul

Junior member
39 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei

scris pe 20 apr 2011 20:13 de azul

Si credeam ca eu am probleme...
Mersi, mi-ai facut ziua mai buna!

a fost asa cam un an 2 cel mult cred.. nu mai tin minte...si pe deasupra ca isi punea sosetele pe langa buretzi sutienului mai isi lua si un decoleteu´(asta cand mergea la discoteca)stai releaxe

dea
sus

SirObsoletus

Senior member
92 mesaje

scris pe 20 apr 2011 20:16 de SirObsoletus

Cum se foloseşte corect penisul ?

Poţi descrie mişcările ?
sus

SirObsoletus

Senior member
92 mesaje

scris pe 20 apr 2011 20:19 de SirObsoletus

pai...in primul rand...fata ti-o alegi tu...fie materialista, fie nu...
Apoi ..conteaza ce stii sa faci cu penisul..nu cat de lung/gros e

Ce trebuie să ştim să facem cu penisul ?

Ne poţi învăţa pe ăştia mai neexperimentaţi nişte mişcări ?
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

scris pe 21 apr 2011 11:58 de robert_adrian

Multumesc pentru sfaturi, deocamdata nu ma simt pregatit sa fac pasul asta,mai astept putin. In 2012 nu am decat sa ma risc, tot trebuie sa incerc odata.
Da spuneti sincer, credeti ca ati putea fi sadisfacute de unul cu "barbatia" mea? Hai sa zicem ca baiatul isi da toata silinta.
Din cate am inteles mai cu subinteles de la dorinda...NU AR ACcEPTA SI NU CREDE CA AR PUTEA SA O SADISFACA unul cu o astfel de "barbatie".
Ia zi dorinda,daca iubitului tau i s-ar mici dintr-o data penisul si ar deveni cat al meu...ai mai sta cu el?...te-ai mai comporta la fel cu el?..l-ai privi la fel?
Probabil ai ma sta cu el pentru ca te-ai indragostit(atasat) cand era Normal,adica cand avea barbatie,dar te rog sa imi raspunzi si la celalalte intrebari.
MULTUMESC
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online