Sex pentru prima data

Pagina 1 din 1
1

playON

Newbie
3 mesaje

Sex pentru prima data

scris pe 16 apr 2011 12:21 de playON

Salut. Am si eu o mica/mare problema...Zilele astea ar trebui sa imi incep viata sexuala impreuna cu iubita mea. Ce pozitii imi recomandati? Dat fiind faptul ca nu sunt chiar asa "dotat", mai exact are 10 cm in erectie. .
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Sex pentru prima data

scris pe 16 apr 2011 13:03 de dorinda

Salut. Am si eu o mica/mare problema...Zilele astea ar trebui sa imi incep viata sexuala impreuna cu iubita mea. Ce pozitii imi recomandati? Dat fiind faptul ca nu sunt chiar asa "dotat", mai exact are 10 cm in erectie. .

Iubita e virgina?
Citeste, vei gasi si pentru incepatori si pentru cei mai putin dotati:
http://www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/sexul/topul_pozitiilor_sexuale.html
http://www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/sexul/trucuri_pentru_o_penetrare_reusita.html
http://www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/sexul/4_pozitii_pentru_incepatori.html
Si inca ceva ce ar trebui sa stii:
http://www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/sexul/7_sfaturi_pentru_ca_ea_sa_nu_mai_fie_nevoita_sa_mimeze_orgasmul__0001.html
http://www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/sexul/2_tehnici_de_stimulare_a_clitorisului.html
sus

playON

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Sex pentru prima data

scris pe 16 apr 2011 13:28 de playON

Multumesc mult de tot pentru sfaturi. M-am mai linistit dupa ce am citit acele posturi.

PS: Ea nu mai este virgina.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Sex pentru prima data

scris pe 16 apr 2011 13:30 de dorinda

Multumesc mult de tot pentru sfaturi. M-am mai linistit dupa ce am citit acele posturi.

PS: Ea nu mai este virgina.

Daca tii cont de ce ai citit, o sa fie bine pentru amandoi.
sus

SirObsoletus

Senior member
92 mesaje

scris pe 18 apr 2011 10:07 de SirObsoletus

ai 12 ani ?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 18 apr 2011 11:45 de dorinda

ai 12 ani ?

Tu stii sa calculezi? Este nascut in 1994, deci are 17 ani.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 18 apr 2011 20:13 de simosimina

...sfaturi..pai...nu are legatura lungimea penisului cu pozitia)
incepeti si voi cu misionarul...si apoi lasati-va dusi de val....la extreme )

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 20 apr 2011 23:46 de fiat_lux_mihi

...sfaturi..pai...nu are legatura lungimea penisului cu pozitia)
incepeti si voi cu misionarul...si apoi lasati-va dusi de val....la extreme )

Ce vorbesti, conteza foarte mult. Misionarul prietene, sau umeri-craci, exact cum spune numele, o tii pe spate si ii pui cracii pe umeri, si ai si priza buna.

Restul vine de la sine, succes.

Poftim: http://www.ftr.ro/files/sexpozitii/11.jpg

"Is he dead?" - "I hope so... we buried him..."
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 21 apr 2011 00:24 de Machiavelli

Ce vorbesti, conteza foarte mult. Misionarul prietene, sau umeri-craci, exact cum spune numele, o tii pe spate si ii pui cracii pe umeri, si ai si priza buna.

Restul vine de la sine, succes.

Poftim: http://www.ftr.ro/files/sexpozitii/11.jpg

Buey virginule,ciocul mic si joc de glezne

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex pentru prima data

scris pe 21 apr 2011 00:28 de DoILookSexy

I'll wake up in the morning with a mild case of amnesia and next you cand find me on a table full of vodka and tequila !
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 21 apr 2011 00:28 de Incepator

Incearca sa sfidezi si tu legile gravitatiei . Pune-o pe ea deasupra!

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

k

Senior member
144 mesaje

scris pe 21 apr 2011 18:32 de k

Misionarul este o pozitie cam dureroasa pt prima data. De fapt toate incep asa, cu misionarul.

Sfatul meu este asa: dimineata,sa o exciti calumea, sa fie la a 13-14-15 zi de la ciclu si o pozitie in care fata sa fie deasupra ta.Este mult mai bine,nu foarte dureros si apare placere

E parerea mea si sfatul meu pentru orice fata care isi incepe viata sexuala.
sus

playON

Newbie
3 mesaje

scris pe 22 apr 2011 18:56 de playON

Multumesc mult de tot pentru sfaturi, chiar si celui care mi-a zis ca am 12 ani. Eu zic ca am tinut cont de ceea ce am citit pe acolo si ce mi-ati spus voi si a iesit binisor. Acum astept "sex pentru a doua oara" ) . Multumesc inca o data si numai bine.
sus

mona4u

Newbie
1 mesaje

scris pe 26 apr 2011 15:53 de mona4u

buna ziua. am si eu o problema, am 22 de ani si sunt virgina. problema este ca sunt cu un baiat de 6 luni si el ar cam vrea ceva...da eu nu stiu cum sa vorbesc cu el despre sex pentru prima oara...cum sa incep?ajutati-ma va rog

Live the life
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex pentru prima data

scris pe 26 apr 2011 17:19 de ursaru

buna ziua. am si eu o problema, am 22 de ani si sunt virgina. problema este ca sunt cu un baiat de 6 luni si el ar cam vrea ceva...da eu nu stiu cum sa vorbesc cu el despre sex pentru prima oara...cum sa incep?ajutati-ma va rog

Pai...nu trebuie neaparat sa vorbesti cu el. Da-i si tu de inteles prin gesturi ca ai vrea sa mergeti mai departe,incepeti cu niste saruturi si .,.lasati`va dusi de val.Succes!

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

k

Senior member
144 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pentru prima data

scris pe 26 apr 2011 20:51 de k

Pai...nu trebuie neaparat sa vorbesti cu el. Da-i si tu de inteles prin gesturi ca ai vrea sa mergeti mai departe,incepeti cu niste saruturi si .,.lasati`va dusi de val.Succes!

Aiurea sfat dai si tu.

Fa cumva si ii spui. Abordezi subiectul legat de sex, ca esti virgina, ca poate nu esti pregatita, vezi si tu ce reactie are el dupa ce ii spui ca esti virgina. Pana nu vorbiti nu te apuca de sex.
sus

Melisa

Veteran member
382 mesaje

scris pe 27 apr 2011 01:09 de Melisa

Fii sincera cu el , daca chiar iti doresti sa faci pasul asta , vorbeste deschis . Ce rau ti se poate intampla?
La urma urmei e iubitul tau , trebuie sa impartiti parerile sa va fie bne amandurora
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 27 apr 2011 01:16 de fiat_lux_mihi

hm?

"Is he dead?" - "I hope so... we buried him..."
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pentru prima data

scris pe 27 apr 2011 18:00 de ursaru

Aiurea sfat dai si tu.

Fa cumva si ii spui. Abordezi subiectul legat de sex, ca esti virgina, ca poate nu esti pregatita, vezi si tu ce reactie are el dupa ce ii spui ca esti virgina. Pana nu vorbiti nu te apuca de sex.

Vorba multa ,saracia omului ,prietene!

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 28 apr 2011 00:26 de Machiavelli

Nu pot sa cred ca in 6 luni nu ati vorbit niciodata de sex,macar in gluma.Nu e normal sa fiti asa distanti.Ca esti virgina si ca inca te simti sau nu pregatita de inceperea vietii sexuale e un lucru pe care ar trebuii sa le stiti amandoi.Normal ca nu te duci la el,tzantzosa de fund in sus si ii spui ca esti fata mare si gata,hai pe treaba.Atunci cand sunteti mai singurei,va sarutati romantic si puteti avea o mini discutie despre tema asta.Nu va asezati la masa face 2 face si lamuriti problema
Totusi ai o varsta

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

k

Senior member
144 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pentru prima d

scris pe 28 apr 2011 00:33 de k

Vorba multa ,saracia omului ,prietene!

=)) in ce lume traiesti? tu crezi ca o fata virgina pac tzaz intra imediat? trebe rabdare,"prietene". Esti cam 0
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pentru pri

scris pe 28 apr 2011 00:36 de Machiavelli

=)) in ce lume traiesti? tu crezi ca o fata virgina pac tzaz intra imediat? trebe rabdare,"prietene". Esti cam 0

Rabdare din aia de cativa ani

sus

pure

Senior member
71 mesaje

scris pe 28 apr 2011 00:39 de pure

pai o intrebi cum se simte ea mai comod .. la mine prima experienta a fost acum cateva zile si a fost poozitia misionarului , totul ok dar asta depinde de cum se simte ea `

puree
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pentru pri

scris pe 28 apr 2011 04:44 de ursaru

Rabdare pentru cine e dispus sa astepte prea mult.Eu n-am voie la suparare ,la efort si la rabdare.

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pentru

scris pe 28 apr 2011 04:55 de ursaru

Rabdare din aia de cativa ani

Prea multa rabdare vor !

sus

k

Senior member
144 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pe

scris pe 28 apr 2011 11:26 de k

Vai de capul vostru, nu aveti habar cum sa va comportati cu o fata. Nu stiti cum sa faceti mai repede sa o futeti.
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 28 apr 2011 15:57 de ursaru

Vai de capul vostru, nu aveti habar cum sa va comportati cu o fata. Nu stiti cum sa faceti mai repede sa o futeti.

Banuiesc ca faci parte din categoria celor care asteapta 1an ,chiar 2 o fetita nehotarata.Lamentabil..

sus

k

Senior member
144 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 28 apr 2011 16:02 de k

Banuiesc ca faci parte din categoria celor care asteapta 1an ,chiar 2 o fetita nehotarata.Lamentabil..

Nu stiu, nu am fost in situatia asta:-?? Dar din ce spui tu aici sa isi inceapa viata sexuala asa fara sa vorbeasca cu prietenul? ce kkt de sfat e asta?
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 28 apr 2011 16:13 de ursaru

Nu stiu, nu am fost in situatia asta:-?? Dar din ce spui tu aici sa isi inceapa viata sexuala asa fara sa vorbeasca cu prietenul? ce kkt de sfat e asta?

Sa-i dea de inteles prin gesturi daca ii este prea rusine sa ii zica,cam asta am vrut sa spun,dar acum e o perioada nasoala si debitez numai prostii

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online