Sex oral

Pagina 3 din 4
«   1   2   3   4   »

viss123

Veteran member
150 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 5 mai 2011 00:31 de viss123

Nu toate .

dar nici putine

SEXperimenteaza
sus

Alina90

Senior member
132 mesaje

scris pe 5 mai 2011 19:24 de Alina90

Da...el tia facut pana acum ,fara sa iti reproseze nimic(cred) si tu ii zici sa isi gaseasca alta daca vrea ) ce profitoare mai sunt si femeile astea
Nu i-am spus si nu-i voi spune niciodata sa se duca la alta/altele pt anumite placeri. Dar ii voi da de inteles,intr-o maniera f clara,ca nu e cazul sa astepte sa fiu de acord sa-i satisfac aceasta fantezie.

Sa fii cel mai bun!
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 5 mai 2011 19:43 de dorinda

Nu i-am spus si nu-i voi spune niciodata sa se duca la alta/altele pt anumite placeri. Dar ii voi da de inteles,intr-o maniera f clara,ca nu e cazul sa astepte sa fiu de acord sa-i satisfac aceasta fantezie.

N-ai decat sa fii in continuare sfanta in pat, plictiseala se va instala in curand si atunci o sa plangi pe forum ca ti-a dat papucii si ne vei intreba pe noi "de ce", cand tu vei sti foarte bine cauza, dar nu o vei accepta nici batuta.
Barbatii cauta femei care sa fie doamne in societate, gospodine in casa si lipsite de inhibitii (ca sa nu te jignesc, doar femeile care fac sex oral sunt niste tarfe) in pat.
sus

Melisa

Veteran member
382 mesaje

scris pe 5 mai 2011 19:58 de Melisa

dar nici putine

Adevarat . !
sus

viss123

Veteran member
150 mesaje

scris pe 5 mai 2011 20:04 de viss123

...din partea mea n-ar decat sa caute in alta parte aceasta placere, dar sa nu mi-o pretinda mie...

Nu i-am spus si nu-i voi spune niciodata sa se duca la alta/altele pt anumite placeri

Nici tu nu sti ce mai gandesti.
Sunt de acord ca nu trebuie sa ii faci asta oricarui baiat, dar daca il iubesti poti sa faci un compromis. Nu e nimic rau , adica e ca si cum iai suge un deget. Problema e doar in capul tau

SEXperimenteaza
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

Re: Sex oral

scris pe 5 mai 2011 20:30 de ciciloveslaura

As vrea sa-i fac prietenei mele sex oral, doar ca nu stiu cum sa procedez.Sa vorbesc cu ea despre subiectul asta sa vad ce parere are sau sa trec direct la actiune?

Nici nu stiu ce sa spun. E un subiect atat de banal... Daca iti vine sa gusti, gusta. Si Adam a facut la fel )

Unde ești copilărie, cu alaiul tău cu tot...
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 6 mai 2011 00:08 de Rolando

N-ai decat sa fii in continuare sfanta in pat, plictiseala se va instala in curand si atunci o sa plangi pe forum ca ti-a dat papucii
Nu stiu daca ai dreptate in cazul de fata!Cand a venit prima data pe forum,alina90 ne spunea ca este in relatie cu actualu de 2 ani si urmeaza sa se logodeassca!Daca era vorba de plictiseala nu stiu daca se mai gadneau ei la logodna si alte chestii!

PS: Eu auzisem de una care nu vroia sa-i faca oral iubitului si pentru asta il lasa sa mearga la altele!Poate asa o sa faca si alina90!

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 mai 2011 00:22 de dorinda

Nu stiu daca ai dreptate in cazul de fata!Cand a venit prima data pe forum,alina90 ne spunea ca este in relatie cu actualu de 2 ani si urmeaza sa se logodeassca!Daca era vorba de plictiseala nu stiu daca se mai gadneau ei la logodna si alte chestii!

PS: Eu auzisem de una care nu vroia sa-i faca oral iubitului si pentru asta il lasa sa mearga la altele!Poate asa o sa faca si alina90!

Plictiseala se poate instala si dupa casatorie, nu e musai acum, sunt destule persoane care divorteaza din cauza ca nu mai fac sex si alte probleme care apar din cauza lipsei lui.
Mie nu mi-ar placea sa impart persoana cu care sunt cu cine stie ce ciudata. Ii ofer totul sau nimic, dragostea nu trebuie sa fie cu jumatate de masura.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 6 mai 2011 01:00 de simosimina

N-ai decat sa fii in continuare sfanta in pat, plictiseala se va instala in curand si atunci o sa plangi pe forum ca ti-a dat papucii si ne vei intreba pe noi "de ce", cand tu vei sti foarte bine cauza, dar nu o vei accepta nici batuta.
Barbatii cauta femei care sa fie doamne in societate, gospodine in casa si lipsite de inhibitii (ca sa nu te jignesc, doar femeile care fac sex oral sunt niste tarfe) in pat.

mai nu stiu..insa e problema ei cum isi organizeaza viata sexuala..nu poti sa impui nimanui sa faca ceva...in pat nu exista reguli, regulile sunt facute exclusiv de parteneri...
Iti dau un exemplu...daca eu fac sex anal...si ma apuc sa-ti zic tie "daca nu faci sex anal se duce pe rapa relatia, ca va interveni monotonia in curand"...iti convine?!
Lasa fata in pace sa faca ce vrea, cand vrea...ce simte, cand simte

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 mai 2011 01:21 de dorinda

mai nu stiu..insa e problema ei cum isi organizeaza viata sexuala..nu poti sa impui nimanui sa faca ceva...in pat nu exista reguli, regulile sunt facute exclusiv de parteneri...
Iti dau un exemplu...daca eu fac sex anal...si ma apuc sa-ti zic tie "daca nu faci sex anal se duce pe rapa relatia, ca va interveni monotonia in curand"...iti convine?!
Lasa fata in pace sa faca ce vrea, cand vrea...ce simte, cand simte

Inteleg sa nu faca, dar sa-l trimita la altele, nu. Si pentru ce? Pentru un nenorocit de sex oral pe care i l-ar face o data pe saptamana sau mai rar si sa mai fie si dispusa sa ia vreo boala.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 mai 2011 01:25 de dorinda

Acum e contra sex oral, dar cand el va merge la alta sa i-l faca, o sa se vaite ca a inselat-o, ca nu credea ca va ajunge sa faca asa ceva.
Si apoi, cum sa suporti ideea ca el a fost la alta??? Eu l-as strange de gat!
Dar bineinteles ca este foaaaaarte usor sa vorbesti in necunostinta de cauza, iar cand va fi in fata faptului implinit o sa fie tragedie.
Ori impreuna, ori despartiti, cautarea placerii la altele nu face parte dintr-o relatie normala.

Gresesc daca spun ca ea nu stie ce zice?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 6 mai 2011 01:28 de simosimina

Inteleg sa nu faca, dar sa-l trimita la altele, nu. Si pentru ce? Pentru un nenorocit de sex oral pe care i l-ar face o data pe saptamana sau mai rar si sa mai fie si dispusa sa ia vreo boala.

mai nici eu as fi de acord sa se duca la alta...l-as transa))
dar daca ea nu vrea...nu prea poti sa-i faci nimic...acum nu trebuie sa-i faca sex oral doar de teama ca s-ar putea duce la alta...pe bune...ori face ca vrea...ori mai bine nu

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 mai 2011 01:30 de dorinda

mai nici eu as fi de acord sa se duca la alta...l-as transa))
dar daca ea nu vrea...nu prea poti sa-i faci nimic...acum nu trebuie sa-i faca sex oral doar de teama ca s-ar putea duce la alta...pe bune...ori face ca vrea...ori mai bine nu

Daca nu-i face sex oral nici sa nu-l trimita la alta. Ce relatie mai e?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 6 mai 2011 01:33 de simosimina

Daca nu-i face sex oral nici sa nu-l trimita la alta. Ce relatie mai e?

pai crezi ca o relatie se bazeaza neaparat pe sex oral?!

adica nah...la mine in relatie e important...dar nu pot sa generalizez...

sa stii ca am mai auzit de cupluri in care nu se face sex oral...chiar am niste prieteni (urmeaza sa se casatoreasca anul acesta...si sunt de 5 ani impreuna)...si nu sex oral..nu stiu cum rezista..insa asa sunt ei...deci..se poate

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 mai 2011 01:41 de dorinda

pai crezi ca o relatie se bazeaza neaparat pe sex oral?!

adica nah...la mine in relatie e important...dar nu pot sa generalizez...

sa stii ca am mai auzit de cupluri in care nu se face sex oral...chiar am niste prieteni (urmeaza sa se casatoreasca anul acesta...si sunt de 5 ani impreuna)...si nu sex oral..nu stiu cum rezista..insa asa sunt ei...deci..se poate

Eu m-am legat de faptul ca ea il trimite la altele. Ce relatie este aia in care iti trimiti iubitul sa ia din alta parte ceea ce tu nu-i oferi? Eu asta nu pot sa inteleg, cum sa-l trimiti la altele. Ori il faci sa priceapa ca n-o sa pupe sex oral nici de la tine nici de la altele cat sunteti impreuna, ori ii dai papucii de tot, ca nu-i frumos sa-l amagesti degeaba.
sus

Alina90

Senior member
132 mesaje

scris pe 6 mai 2011 19:14 de Alina90

Bine ca le stii tu pe toate. Nu exista niciun fel de plictiseala intre noi,e totul super ok,chiar si fara sex oral. El nu mi-a batut niciun apropo ca si-ar dori asa ceva ,doar e putin mirat ca nu-l mai las sa-mi faca. Oricum nu as fi de acord sa fac asta,cel putin nu pana voi avea certitudinea ca el va intr-o zi logodnicul/sotul meu. Nu as vrea sa fac asta cu oricine,ca sa fiu barfita si aratata cu degetul in cazul unei eventuale despartiri.

Sa fii cel mai bun!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 6 mai 2011 20:26 de McLove

Bine ca le stii tu pe toate. Nu exista niciun fel de plictiseala intre noi,e totul super ok,chiar si fara sex oral. El nu mi-a batut niciun apropo ca si-ar dori asa ceva ,doar e putin mirat ca nu-l mai las sa-mi faca. Oricum nu as fi de acord sa fac asta,cel putin nu pana voi avea certitudinea ca el va intr-o zi logodnicul/sotul meu. Nu as vrea sa fac asta cu oricine,ca sa fiu barfita si aratata cu degetul in cazul unei eventuale despartiri.

Asa!
Tine-o tot asa, ce atata sex oral?

PS: Sexul nu e pentru toti... doar pentru oameni care stiu sa traiasca. Specimenele astea, doar si-o trag, ca asa au auzit si ele ca se face. Numai bine!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 mai 2011 20:27 de dorinda

Da, fii sigura ca dupa ce va veti desparti o sa afle tot orasul ca i-ai supt-o si ca esti o parasuta. Cu siguranta o sa puna si afise cu poze ca sa fie mai convingator.

sus

Melisa

Veteran member
382 mesaje

scris pe 6 mai 2011 20:30 de Melisa

Si va zice ca ai facut sex cu el , fapt care include si oralul , care e diferenta ?
Sau ma rog , daca te iubeste intradevar , nu te va barfi pentru ca totusi a fost ceva frumos intre voi , sau este , presupun .
Si cati ani ai de te vezi deja logodita cu el ? Nu zic ca nu se poate , dar nu ai cum sa zici viitoru .
Asa ca , incearca nu ai ce pierde
sus

Melisa

Veteran member
382 mesaje

scris pe 6 mai 2011 20:31 de Melisa

.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 mai 2011 20:33 de dorinda

Asa!
Tine-o tot asa, ce atata sex oral?

PS: Sexul nu e pentru toti... doar pentru oameni care stiu sa traiasca. Specimenele astea, doar si-o trag, ca asa au auzit si ele ca se face. Numai bine!

Las' ca nu se prinde.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 mai 2011 20:35 de dorinda

Las' ca nu se prinde.

Scuze, din greseala.

sus

Alina90

Senior member
132 mesaje

scris pe 6 mai 2011 21:16 de Alina90

Si va zice ca ai facut sex cu el , fapt care include si oralul , care e diferenta ?
Sau ma rog , daca te iubeste intradevar , nu te va barfi pentru ca totusi a fost ceva frumos intre voi , sau este , presupun .
Si cati ani ai de te vezi deja logodita cu el ? Nu zic ca nu se poate , dar nu ai cum sa zici viitoru .
Asa ca , incearca nu ai ce pierde
Voi implini 22 ani luna asta. Cred ca dupa aproape 3ani de relatie,am dreptul sa stiu ce intentii de viitor are ,daca sunt sau nu inclusa in planurile sale

Sa fii cel mai bun!
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 6 mai 2011 22:22 de fiat_lux_mihi

Draga mea, nu mai vorbi atat ca ridici praful.
Te va barfi ca i-ai facut oral, ok...
SI?
Da, barbatii mai discuta intre ei, si ce, femeile nu o fac?

Atata timp cat iti pasa de ce cred ceilalti, la capitolul asta cel putin, esti superficiala.

Pune gura pe carnat ca si el baga botu la savarina, si fi multumita ca penisul nu se lubrifiaza natural cum e la femei.

"Is he dead?" - "I hope so... we buried him..."
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 mai 2011 22:30 de dorinda

SI?

Atata timp cat iti pasa de ce cred ceilalti, la capitolul asta cel putin, esti superficiala.

Pune gura pe carnat ca si el baga botu la savarina, si fi multumita ca penisul nu se lubrifiaza natural cum e la femei.

sus

Alina90

Senior member
132 mesaje

scris pe 6 mai 2011 22:51 de Alina90

SI?

mda,gandire si exprimare de pitzipoanca. Mersi,dar n-am nevoie de sfaturile tale. Pune tu gura pe carnat,daca iti place atat de mult.

Sa fii cel mai bun!
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 mai 2011 22:54 de dorinda

mda,gandire si exprimare de pitzipoanca. Mersi,dar n-am nevoie de sfaturile tale. Pune tu gura pe carnat,daca iti place atat de mult.

Persoana care ti-a scris este barbat, n-are cum sa fie pitipoanca. Dar tu, da.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 6 mai 2011 22:55 de McLove

Acum ceva timp am mai avut o "Alina", tot asa de suparata ca lumea practica si sexul oral.
Dar, ce se intampla cu toate "Alinele"?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

viss123

Veteran member
150 mesaje

scris pe 6 mai 2011 22:57 de viss123

tu nu sti ce vrei...ba spui ca atunci cand o sa vrei sa te casatoresti cu el atunci o sa faci asta,ba ca vrei ceva serios cu el tu ti la el ? il iubesti?. Incerci sa te scoti sa gasesti circumstante atenuante. Nu ai nicio scuza asa ca treci la muncaaaaaaaaaa, daca ar fi o aventura de o noapte sau relatie ff scurta as fi perfect deacord sa nu faci asta dar asa? daca sunteti impreuna de 3 ani , vrei ceva serios ,FAL FERICIT.

SEXperimenteaza
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 mai 2011 23:01 de dorinda

Acum ceva timp am mai avut o "Alina", tot asa de suparata ca lumea practica si sexul oral.
Dar, ce se intampla cu toate "Alinele"?

O chema Diana si e fata desteapta. Nu batuta in cap ca unele specimene, indobitocite de prejudecati arhaice.
sus
Pagina 3 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online