Miros urat al penisului...

Pagina 2 din 2
«   1   2

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Miros urat al penisului...

scris pe 8 mai 2011 00:37 de Machiavelli

Ti-e cumva capul penisului acoperit mai tot timpul de preput? Se spune ca un penis circumcis este mai curat si mai usor de intretinut decat unul intact. Oricum.. intre preput si gland se acumuleaza o substanta naturala numita smegma cu rol antibacterian care... pute daca nu-i spalata la timp.. Oricum, poate ai nevoie de o circumcizie.

Postarea e de anul trecut.Poate pana acum si-o fi dat si el seama ca trebuie sa se splele la " c***** " din cand in cand.

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Miros urat al penisului...

scris pe 8 mai 2011 00:38 de Machiavelli

Postarea e de anul trecut.Poate pana acum si-o fi dat si el seama ca trebuie sa se splele la " c***** " din cand in cand.

C*a*r*i*c*i....e un cuvant simtit,nu ne.

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Alicethai

Senior member
95 mesaje

Re: Miros urat al penisului...

scris pe 8 mai 2011 06:26 de Alicethai

Salutare,

Am si eu o mica/mare dilema. Prietena mea imi spune ca imi miroase penisul ingrozitor. Stim amandoi ca nu este vorba de igiena intrucat spal regulat acea zona foarte bine.
Dar atunci ce sa fie? Nici despre o boala nu poate fi vorba intrucat nu am secretii de vreo culoare sau cu nu stiu ce miros si nici bubite.
Sincer mie nu-mi miroase cine stie ce dar ei cica ea simte un miros foarte urat si strident.
Care o fi problema / ce solutii pot sa gasesc? Exista parfumuri pe care le-as putea folosi sau ce sa fac? Oare daca folosesc un parfum din comert e in regula sau dau cu el pe penis?

Apa si sapun

"Sincer mie nu-mi miroase cine stie" LOL

http://personals.cafebar.ro Anunturi Online pentru Adulti: cu poze, comentarii, harta, nr. de telefon etc.
sus

koolsavas

Senior member
106 mesaje

Re: Re: Miros urat al penisului...

scris pe 14 mai 2011 13:48 de koolsavas

Apa si sapun

"Sincer mie nu-mi miroase cine stie" LOL

Incearca cu Armani,poate-i place atunci.

O ducem "greu" dar avem femei "usoare".
sus

loloii

Junior member
10 mesaje

scris pe 1 iun 2011 18:16 de loloii

Totul e in regula acum, am gasit o solutie care functioneaza , o recomand pentru toti cu aceeasi problema.

Am cerut de la baietii de la spalatorie sa-mi dea putina solutie de spuma activa. Inainte sa vina prietena pe la mine imi dau cu spuma activa pe penis dupa care sterg cu o carpa . Acum nu-mi mai reproseaza nimic, ba mai mult, zice ca miroase fresh
sus

Ionela23

Veteran member
316 mesaje

scris pe 1 iun 2011 18:24 de Ionela23

Totul e in regula acum, am gasit o solutie care functioneaza , o recomand pentru toti cu aceeasi problema.

Am cerut de la baietii de la spalatorie sa-mi dea putina solutie de spuma activa. Inainte sa vina prietena pe la mine imi dau cu spuma activa pe penis dupa care sterg cu o carpa . Acum nu-mi mai reproseaza nimic, ba mai mult, zice ca miroase fresh

Ai toti piticii acasa?

No matter how old you are, You'll always rush for a swing in a park :')
sus

Melisa

Veteran member
382 mesaje

scris pe 1 iun 2011 20:47 de Melisa

Ai toti piticii acasa?

Il vedem pe aici " Aoleuuu , bube pe penis sau ceva mai rau "
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

scris pe 5 iun 2011 02:45 de ciciloveslaura

Doamne! Ti-o fi dat sapun ) Inventivitatea omului nu are limite..

Unde ești copilărie, cu alaiul tău cu tot...
sus

viss123

Veteran member
150 mesaje

scris pe 5 iun 2011 19:53 de viss123

poate dai in alte probleme, spalate normal , zilnic cu apa si sapun,incearca sa nu mai mananci sarat/condimentat , scapa de par si nu vrei mai avea nicio problema.
P.S.: Cu soda caustica dc nu incerci?

SEXperimenteaza
sus

Melisa

Veteran member
382 mesaje

scris pe 6 iun 2011 00:15 de Melisa

P.S.: Cu soda caustica dc nu incerci?

Maxim
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 6 iun 2011 02:50 de DaNNY_DiViNO

Maxim

foarte

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

15 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online