Anticonceptionale...pauza...sex neprotejat

Pagina 1 din 1
1

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Anticonceptionale...pauza...sex neprotejat

scris pe 10 mai 2011 20:30 de blondy_girl

Am un ciclu menstrual care dureaza 31 de zile. Ultima menstruatie am avut-o aprox in 7 aprilie. In 22 am avut ovulatia, am identificat dupa mucusul cervical. Din 25 aprilie m-am culcat cu prietenul meu(fostul) pana in 28 protejandu-ne cu coitus interruptus. In 28 am reluat anticonceptionalele microgynon dupa o pauza de 2 sapt. La 4 ore dupa prima pastila am facut sex si a ejaculat inauntru. In 5 mai(dupa o sapt le-am intrerupt) de atunci am avut senzatii de voma, urinez de ff multe ori pe zi, dar putin,sani tari(inca din prima zi de anticonceptionale) si sunt foarte stresata. Am facut un test duminica seara(minut) care a iesit negativ. Azi am facut 3 teste de sarcina(help test si one test- 2, 3.5 au costat) si mi-a iesit prima linie roz intens iar a doua roz pal. Azi m-a durut burta, ca si cum ar trebui sa imi vina...Inca nu ma alarmez mai stau pana in 20 si apoi o sa vad ce o sa fac. voi ce credeti?
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

Re: acum chiar ca am dat-o in bara...

scris pe 10 mai 2011 21:45 de ciciloveslaura

Am un ciclu menstrual care dureaza 31 de zile. Ultima menstruatie am avut-o aprox in 7 aprilie. In 22 am avut ovulatia, am identificat dupa mucusul cervical. Din 25 aprilie m-am culcat cu prietenul meu(fostul) pana in 28 protejandu-ne cu coitus interruptus. In 28 am reluat anticonceptionalele microgynon dupa o pauza de 2 sapt. La 4 ore dupa prima pastila am facut sex si a ejaculat inauntru. In 5 mai(dupa o sapt le-am intrerupt) de atunci am avut senzatii de voma, urinez de ff multe ori pe zi, dar putin,sani tari(inca din prima zi de anticonceptionale) si sunt foarte stresata. Am facut un test duminica seara(minut) care a iesit negativ. Azi am facut 3 teste de sarcina(help test si one test- 2, 3.5 au costat) si mi-a iesit prima linie roz intens iar a doua roz pal. Azi m-a durut burta, ca si cum ar trebui sa imi vina...Inca nu ma alarmez mai stau pana in 20 si apoi o sa vad ce o sa fac. voi ce credeti?

Eh, nu poti spune chiar protejat.. daca ai practicat metoda aceea de 2 ori intr-o zi.. probabilitatea ca ovulul tau sa faca baie in spermatozoizi e destul de mare. Dar daca tu stii sigur ca ai avut ovulatia in 22.. se spune ca ovulul traieste intre 4-6 zile.. nu mai puteai astepta si tu sa fie o treaba sigura?.. Oricum e cam devreme pentru simptome probabil au fost reactiile adverse ale anticonceptionalelor.. Si in legatura cu anticonceptionalele, te cam joci. Azi le iei maine nu.. efectul lor nu e ca si pastila de dupa.

Unde ești copilărie, cu alaiul tău cu tot...
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: acum chiar ca am dat-o in bara...

scris pe 10 mai 2011 21:56 de blondy_girl

Eh, nu poti spune chiar protejat.. daca ai practicat metoda aceea de 2 ori intr-o zi.. probabilitatea ca ovulul tau sa faca baie in spermatozoizi e destul de mare. Dar daca tu stii sigur ca ai avut ovulatia in 22.. se spune ca ovulul traieste intre 4-6 zile.. nu mai puteai astepta si tu sa fie o treaba sigura?.. Oricum e cam devreme pentru simptome probabil au fost reactiile adverse ale anticonceptionalelor.. Si in legatura cu anticonceptionalele, te cam joci. Azi le iei maine nu.. efectul lor nu e ca si pastila de dupa.

si cu testele de sarcina cum ii?
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: acum chiar ca am dat-o in bara...

scris pe 10 mai 2011 22:03 de ThT

Teoretic..daca sunt 2 linii,esti insarcinata.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

Re: Re: Re: acum chiar ca am dat-o in bara...

scris pe 10 mai 2011 22:11 de ciciloveslaura

Testele de sarcina arata un nivel crescut in urina de hormon corionic gonadotrop secretat de catre embrion. Dar si acela are un drum de parcurs pana sa secrete acel hormon care e in jur de 2 saptamani si mai mult.. Asa ca un test ca sa fie sigur, sigur e dupa 21 de zile.. pana atunci poate fi fals negativ

sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: acum chiar ca am dat-o in bara...

scris pe 10 mai 2011 22:14 de blondy_girl

Testele de sarcina arata un nivel crescut in urina de hormon corionic gonadotrop secretat de catre embrion. Dar si acela are un drum de parcurs pana sa secrete acel hormon care e in jur de 2 saptamani si mai mult.. Asa ca un test ca sa fie sigur, sigur e dupa 21 de zile.. pana atunci poate fi fals negativ
'

dar teoretic, astea de azi mi-au iesit toate pozitive
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: acum chiar ca am dat-o in bara...

scris pe 10 mai 2011 22:14 de ThT

Normal trebuie sa treaca 2 saptamani(14 zile)pentru ca rezultatul sa fie exact.-> au trecut 15

Am mai cautat pe net cate ceva..uite si alte exemple de femei insarcinate care si-au facut la fel test si le-a iesit o linie mai stearsa.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=41919

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: acum chiar ca am dat-o in bara

scris pe 10 mai 2011 22:23 de ciciloveslaura

'

dar teoretic, astea de azi mi-au iesit toate pozitive

Ce sa zic.. Ia-l pe "fostul" si du-l la prmarie.

sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: acum chiar ca am dat-o in

scris pe 10 mai 2011 22:38 de blondy_girl

Ce sa zic.. Ia-l pe "fostul" si du-l la prmarie.

maine trebuie sa vorbim, el o zis dintre aia ca nu ii copilul lui. Maine vb doar noi doi singuri...o sa vedem, incercam sa nu afle ai mei
sus

Melisa

Veteran member
382 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acum chiar ca am dat-o

scris pe 11 mai 2011 00:24 de Melisa

maine trebuie sa vorbim, el o zis dintre aia ca nu ii copilul lui. Maine vb doar noi doi singuri...o sa vedem, incercam sa nu afle ai mei

Parerea mea e ca atunci cand vei fi sigura[daca va iesi pozitiv] sa le spui si parintilor , ei te pot ajuta sa iei o decizie corecta si fii sigura ca te vor intelege , chiar daca vor avea o reactie mai urata prima data .
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acum chiar ca am d

scris pe 11 mai 2011 00:32 de blondy_girl

Parerea mea e ca atunci cand vei fi sigura[daca va iesi pozitiv] sa le spui si parintilor , ei te pot ajuta sa iei o decizie corecta si fii sigura ca te vor intelege , chiar daca vor avea o reactie mai urata prima data .

doamne feri, mama sufera cu inima, a avut multe probleme....nu o sa ii zic niciodata. Dar totusi eu inca sper...sa nu fie
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acum chiar ca

scris pe 11 mai 2011 12:13 de blondy_girl

doamne feri, mama sufera cu inima, a avut multe probleme....nu o sa ii zic niciodata. Dar totusi eu inca sper...sa nu fie

am mers azi la ginecolog, mi-a spus ca am endometrul foarte ingrosat si ca am un chist pe ovarul drep de 6 cm. A spus sa ma mai duc luni la control
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acum chiar

scris pe 11 mai 2011 12:47 de ciciloveslaura

am mers azi la ginecolog, mi-a spus ca am endometrul foarte ingrosat si ca am un chist pe ovarul drep de 6 cm. A spus sa ma mai duc luni la control

Foarte bine ca te-ai dus. Probabil ca ti-a spus si doctorul cate ceva despre chistul ovarian. Nu dispera, nu esti singura, din pacate e destul de intalnit in randul femeilor si fiindca esti tinerica, se poate retrage si cu ajutor medicamentos.

sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acum c

scris pe 11 mai 2011 13:19 de blondy_girl

Foarte bine ca te-ai dus. Probabil ca ti-a spus si doctorul cate ceva despre chistul ovarian. Nu dispera, nu esti singura, din pacate e destul de intalnit in randul femeilor si fiindca esti tinerica, se poate retrage si cu ajutor medicamentos.

Deci mai pot spera pana luni ca nu sunt gravida.
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ac

scris pe 11 mai 2011 14:33 de ciciloveslaura

Deci mai pot spera pana luni ca nu sunt gravida.

Poti.. speranta moare ultima dar acele doua liniute de pe test arata concentratia crescuta de hormon al embrionului si acel hormon nu este secretat de catre nimeni altcineva.. Vezi si tu firma testului si da un search.. vezi ce zice lumea despre el.

sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 11 mai 2011 15:06 de blondy_girl

Poti.. speranta moare ultima dar acele doua liniute de pe test arata concentratia crescuta de hormon al embrionului si acel hormon nu este secretat de catre nimeni altcineva.. Vezi si tu firma testului si da un search.. vezi ce zice lumea despre el.

in fine...poate fi de la anticonceptionale sau chist...sau marca proasta a testului, asa mi-a zis si doctorita...eu sper si cred ca o sa fiu un caz la un milion cand testul iese pozitiv si nu exista sarcina
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

9 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online