Problema moderatorilor

Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Problema moderatorilor

scris pe 10 iun 2004 14:47 de ExoticDream

N-am nevoie sa ma placa lumea...pentru asta exista iubita
Si daca spun lucrurile pe fata nu inseamna ca am aere ci doar ca sunt direct.

Cu asta m-ai daramat definitiv si irevocabil!!! Iarasi ti-ai gasit o iubita noua? Nimic nou sub soare!

Cu alte cuvinte, te bazezi pe faptul ca iubita, o data vrajita, cucerita si sedusa, te va accepta asa cum esti, cu bune si rele, iar daca va ajunge si ea la un moment dat sa te cunoasca in profunzime va fi prea tarziu sa se mai desprinda de tine pt ca te va fi iubit deja, nu-i asa? Interesanta tactica....in faza de vanatoare iti arati fatza de baietel dulce, tandru si romantic, nu faci gafe, nu te tradezi, si abia cand prada e in caruta te arati asa cum esti ca oricum nu mai conteaza, nu? Si daca maraie cumva, ii bagi textele: "Cine ma place ma place asa cum sunt!" si "Are balta peste!".

Ma dezamagesti din nou....e preferabil sa fii direct intotdeauna si mai ales cu iubita, indiferent care e situatia, altfel ai sa pierzi mult la viata ta.... Pana la urma nu aerele de smecheras, ironiile gratuite si aprecierea unor oameni de joasa speta iti vor tine de cald, ci sufletul curat al celei care crede in tine cu adevarat si te iubeste pt ca meriti.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Taqua

Guest

Re: Problema moderatorilor

scris pe 10 iun 2004 15:14 de Taqua

Exista tot timpul nemultumire in legatura cu aceasta problema. La un moment dat Nemesis era aspru criticat pt. ca e mai preocupat de gramatica decat de sex. Problema aceea s-a rezolvat - Nemesis a fost mai ingaduitor, oamenii au fost mai atenti la ortografie.

Acum avem alta problema - "de ce sterge Infector?"

Un moderator asteapta de la voi urmatoarele lucruri:
- sa scrieti pe subiectul forumului (sex, dragoste, seductie, sanatate sexuala)
- pe cat posibil sa nu se repete subiectele
- sa se pastreze o oarecare ordine si macar putina decenta.

Nu stiu cat din ce am scris eu mai sus s-a suprapus peste realitate, dar astept parerile si plangerile voastre.

Voi ce asteptati de la Infector?

Astept si punctul de vedere al celorlalti moderatori.

Din moment ce avem scrise negru pe alb indatoririle unui moderator, hai sa incercam sa le raportam la prestatiile lui Infector in umbra acestei "functii".
Prin urmare...in primul rand el trebuie sa pastreze tema subiectelor propuse de noi in limita topicului mentionat.
A facut asta domnul Infector?
Hmm...da si nu.
1. Nu, pentru ca au fost sterse mesaje incadrate regulamentar in subiect, ele fiind insa eliminate datorita continutului prea subiectiv. Si aici ii pot acorda totusi o foarte mica scuza, tinand cont ca rufele in general nu se spala in public (aviz ExoticDream - mesajele tale sterse de curand au fost dezbatute pe larg, chiar daca sub alta forma fara sa fie atinse de Infector). Totusi sa nu uitam ca un moderator trebuie sa fie impartial si obiectiv, iar Infector - departe de a fi astfel.
2. Da, pentru ca multe din mesajele sterse au reprezentat amenintari, provocari, imputari etc. deci offtopic...vorbe ce puteau fi transmise foarte bine pe privat.
Interesant este ca multe din reactiile starnite au fost rezultatul direct al modului de exprimare al moderatorului impricinat - aici ajungand si la acel ultim lucru de care un moderator trebuie sa se ingrijeasca -
pastrarea unei oarecare ordini si decente. Exemplu de cat de bine este realizat acest lucru este mesajul "prea liberala si extravaganta" in care Infector demostreaza ca aceasta regula este doar pentru ceilalti, nu si pentru el. Exemplu poate fi completat oricand cu alte mici demonstratii ale decentei si bunului simt al amicului nostru.
Ce astepam noi de la Infector?
Nu stiu altii ce cred, dar eu personal nu ma astept la nimic bun din partea lui. Asta pentru ca se ascunde in spatele unei explicatii de genul "daca nu gandesti ca ei dai de belea", aparandu-si cu voinicie "parerea". Intreb si eu acum ca omul nestiutor care este acea parere atat de diferita de a celorlalti care ii da individualitatea atat de des mentionata si glorificata.
Ca si concluzie, sunt de parere ca fie Infector isi schimba putintel atitudinea, invatand sa fie un moderator moderat, fie cedeaza locul cuiva mai capabil, mai obictiv, mai ponderat in exprimare si fapte, mai diplomat in aplanarea conflictelor, cuiva care sa nu nasca dispute si apoi sa le mai si intretina.
Si facand referire la o expresie placuta dumnealui..."Cand unul iti zice ca esti beat..." Stii continuarea, Infector? Mai bine te duci si te culci, macar pentru o vreme.
sus

Taqua

Guest

Re: Re: Problema moderatorilor

scris pe 10 iun 2004 15:28 de Taqua

Infector, lumea e plina de indivizi care isi imagineaza ca sunt buricul pamantului si cred ca daca cineva trebuie sa ii placa, trebuie sa ii placa cu toate mizeriile caracterului lor.
Lasa-ne...
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 10 iun 2004 17:40 de Infector

Infector, lumea e plina de indivizi care isi imagineaza ca sunt buricul pamantului si cred ca daca cineva trebuie sa ii placa, trebuie sa ii placa cu toate mizeriile caracterului lor.
Lasa-ne...

Lumea mai e plina si de prosti si de bagatori in seama. Sau de wannabe's sau invidiosi

Vorbeam in general asaaaaaa

Si la urma urmei oricum nu scapati de mine de pe forumul asta , poate sa nu mai fiu moderator sa scapati voi de senzatia de asuprire dar per total. I shall remain here as long as i wish!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor

scris pe 10 iun 2004 18:24 de ExoticDream

Lumea mai e plina si de prosti si de bagatori in seama. Sau de wannabe's sau invidiosi

Si la urma urmei oricum nu scapati de mine de pe forumul asta , poate sa nu mai fiu moderator sa scapati voi de senzatia de asuprire dar per total. I shall remain here as long as i wish!

"Uita" macar aici limbajul de cartier, da dovada de calm si decenta, incearca sa fii obiectiv, renunta la fumurile de atoatestiutor si vei ramane moderator as long as we all wish!

Cat despre faptul ca te-ai putea schimba si inside..... am obosit sa mai sper.... depinde doar de tine... poate cine stie? Semne nu se vad....inca....., dar nici lumea n-a fost creata intr-o zi, nu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 10 iun 2004 18:45 de Taqua

Oh, really?
Banuiesc ca aceasta nu era una din "finele" tale subtilitati...
Stai fara grija, desi as avea replica la amabilitatile tale, nu vad rostul...
Dar totusi, apropo de invidiosi...nu stiu de ce consideri ca cineva ar avea motive sa fie invidios in ceea ce te priveste.
Eu, sincer, nu vad nici un motiv...poate imi spui tu unul, dar altul decat cele indelung postulate de domnia ta...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 10 iun 2004 18:47 de YLoveCamelia

onest fiind , nu sunt de parere ca userii pusi din flori sau din burta in postura de moderatori sunt vinovati.uitati va la infector.
fara a dori sa ofensez , sunt mai mult decat convins ca vina execrabilitatii intelectului , caracterului , personalitatii si nu in ultimul rand a "capacitatii" de "moderare" pe care niste useri cu "functie inalta" in cadrul forumurilor le au dobandit inexplicabil , apartine in totalitate persoanei / persoanelor care au luat astfel de decizii.
asadar , perspectiva mea este ca responsabilul cu calitatea moderatorilor pe forumul sexpert.ro este incontestabil cel care i a numit , in speta dl. dr.sexpert.
deasemenea ma surprinde puternic lipsa de reactie promta a adminsitratorului forumului la neintelegerile declarate intre moderatori , incalcarea evidenta a regulilor si eticilor care probabil se doresc a fi prezente pe forumul sexpert.ro si mai ales calitatea mai mult decat hilara a unora dintre moderatori.
infector , lumea nu cred ca intentioenaza neaparat sa te vada iesit de pe forumul asta ci sa nu te mai vada in postura jignitoare pentru toti userii de moderator pe care inimaginabil ai primit o.
tu poti activa pe forumul asta pana nu va mai exista , singura mea doleanta este de a nu mai vedea vreodata useri mai mult decat totalmente neindicati pentru a modera care sa modereze. cu toate ca in cazul tau verbul "a modera" este absolut strain de sensul sau principal.

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 10 iun 2004 18:48 de Taqua

Ar fi chiar pacat sa ne lipsesti de minunata ta prezenta...eu de cine ma mai mir??

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

DrSexpert

Veteran member
268 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor

scris pe 11 iun 2004 09:43 de DrSexpert

deasemenea ma surprinde puternic lipsa de reactie promta a adminsitratorului forumului

Dar subiectul asta ce este?

Sa stii ca il urmaresc cu foarte mare atentie.

seXpert.ro
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor

scris pe 11 iun 2004 12:47 de YLoveCamelia

Dar subiectul asta ce este?

Sa stii ca il urmaresc cu foarte mare atentie.

subiectul asta reprezinta o simpla dezbatere,nimic altceva.asta deoarece nu sunt de parere ca atunci cand el se va fi incheiat , masurile care se impun in mod evident , imperativ, vor fi luate.

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor

scris pe 11 iun 2004 13:22 de ExoticDream

subiectul asta reprezinta o simpla dezbatere,nimic altceva.asta deoarece nu sunt de parere ca atunci cand el se va fi incheiat , masurile care se impun in mod evident , imperativ, vor fi luate.

Propun ca masurile respective sa parcurga cativa pasi (gradat): primul ar fi ca moderatorul care a dovedit ca si-a incalcat atributiile sa-si ia in plen pe acest forum angajamentul ca de aici inainte se va lecui de acest obicei, va incerca sa modereze in mod obiectiv discutiile si va renunta la limbajul de cartier cu care admonesteaza unele posturi. La prima abatere, se va trece automat la pasul al doilea: eliminarea din functia de moderator.

Propun mentinerea pt un timp a unui post lipicios (ca acesta), un fel de casuta de sugestii si reclamatii in care userii sa-si expuna parerile privitoare la acest forum. In final, cu totii ne dorim aici o atmosfera decenta si placuta si depinde de noi sa o avem, mai ales ca multi dintre useri sunt persoane inteligente care au ceva de spus.

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 11 iun 2004 16:42 de nemesis

Exista tot timpul nemultumire in legatura cu aceasta problema. La un moment dat Nemesis era aspru criticat pt. ca e mai preocupat de gramatica decat de sex. Problema aceea s-a rezolvat - Nemesis a fost mai ingaduitor, oamenii au fost mai atenti la ortografie.

Acum avem alta problema - "de ce sterge Infector?"

Un moderator asteapta de la voi urmatoarele lucruri:
- sa scrieti pe subiectul forumului (sex, dragoste, seductie, sanatate sexuala)
- pe cat posibil sa nu se repete subiectele
- sa se pastreze o oarecare ordine si macar putina decenta.

Nu stiu cat din ce am scris eu mai sus s-a suprapus peste realitate, dar astept parerile si plangerile voastre.

Voi ce asteptati de la Infector?

Astept si punctul de vedere al celorlalti moderatori.

Scuze de intarziere...
Ce ma astept eu de la Infector? Raspund inainte de a citi cele postate la acest subiect...
Astept sa nu stearga posturi nelegate de sub sex ci eventual sa posteze un avertisment sau sa le inchida.
Astept sa nu stearga posturile care nu-i convin doar pentru ca sunt de ordin personal. Este problema lui ca ExoticDream il cunoaste personal, si nu trebuie ca altii sa-si piarda timpul scriind ceea ce pana la urma va fi sters de el. Daca cineva posteaza ceva personal despre tine ceva ce nu vrei sa fie cunoscut de altii nu trebuie sa stergi aiurea... ai functia de blocare. Trebuia sa se gandeasca de la inceput ca a amesteca real life cu cyber life nu va avea un viitor stralucit. Este vina lui si nu trebuie sa-mi pierd eu timpul postand ceva ce va disparea pentru ca nu-i convine.
Ma astept sa raspunda calm fara "Bai fata" fara injurii si fara limbajul de cartier specific.
Ma astept sa deschida gura cand are ceva de spus nu la fiecare subiect cateva raspunsuri care nu au nimic de-a face cu tema de discutie.

Cam asta e tot!
Nu uita Infector: With great power comes great responsability... si responsabilitatea noastra este sa pastram site-ul "curat", placut si interesant pentru cei care au o problema de natura sexuala...

Cam asta-i tot... hai sa vedem ce au raspuns altii...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Problema moderatorilor

scris pe 11 iun 2004 17:47 de inuendo

Eu deja nu mai astept nimic de la infect ...e clar ca nu poate mai mult....
Dar totusi vreau sa stiu cum a ajuns moderator? pe ce criteriu? E ruda sau ce? Ca nu cred ca a ajuns moderator pentru abilitati de comunicare si cunostinte in domeniu sexual...
Deci? De ce? Si de ce e inca moderator?

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 iun 2004 18:53 de ExoticDream

Dar totusi vreau sa stiu cum a ajuns moderator? pe ce criteriu? E ruda sau ce? Ca nu cred ca a ajuns moderator pentru abilitati de comunicare si cunostinte in domeniu sexual...

Daca poate mai mult, eu zic sa-i dam o (ultima) sansa sa ne dovedeasca. In privinta criteriilor de ungere in functie.....sa fie oare vechimea pe forum....sau numarul de mesaje....am si eu destule, pe mine cand ma faceti moderator??? (GLUMESC, sa nu se inteleaga cumva ca-i vanez postul!!!) Ruda??? Nu stiu....nu cred....ca mamica ar sti ceva....ceea ce nu e cazul! Abilitati de comunicare? Care? Cele in argou? Cunostinte in domeniul sexual? Manualul lui nenea Bebe se pune? Si emisiunile???

Acum serios.....este capabil sa mai faca o incercare?Sa zicem....o luna?

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 11 iun 2004 20:14 de inuendo

Acum serios.....este capabil sa mai faca o incercare?Sa zicem....o luna?

O luna? Si mai ce? hai mai bine un an.. sau nu.. 10 ani ..pana ajunge la maturitate?
Aruncand o privire pe regulile impuse de Dr sexpert, am ajuns la concluzia ca daca s-ar sterge toate postarile care nu respecta regulile, prezenta lui infector pe acest forum ar fi .. istorie..ca si cum nu ar fi existat...dar el e "moderator" si inca da cu tifla ....asa ca... ce se intampla?
PS exotic ... o luna??? de unde schimbarea asta?

sus

Fucker

Junior member
22 mesaje

scris pe 11 iun 2004 20:59 de Fucker

Okie..!M-am intors!
Doctore cred ca e vremea sa dai un raspuns pertinet la thread-ul pe care l-ai initziat shi pe care spui ca il urmareshti cu mare interes!Chiar shi numai pentru a nu ne creea falsa impresie ca am postat shi gandit degeaba!

P.S. 100% de acord cu ultimul post a lui inuendo pe acest thread..!Deshi raman totushi cu o senzatie de rau:a fost prea bland!

Arta de a trai este cea mai nobila si mai rara dintre arte.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 11 iun 2004 21:03 de Infector

Lol .. cred ca e naspa sa fii ignorat

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Fucker

Junior member
22 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor

scris pe 11 iun 2004 23:37 de Fucker

Lol .. cred ca e naspa sa fii ignorat

Raspund shi eu ca si Taqua:Nu ca nu ash avea replica pentru tine!Dar mai bine descoperi singur..!

sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 12 iun 2004 13:52 de YLoveCamelia

este vadit sau este o impresie a mea , aceea ca dl administrator se eschiveaza , nu intentioneaza sa vada sau nu observa ca userii vad doar suspiciuni in numirea lui infect "moderator"
probabil singura varianta posibila viabila este ca niste administratori sunt verisori cu dl administratori..
altfel este imaginabil ?
nu este.

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema moderator

scris pe 12 iun 2004 13:55 de YLoveCamelia

Propun ca masurile respective sa parcurga cativa pasi (gradat): primul ar fi ca moderatorul care a dovedit ca si-a incalcat atributiile sa-si ia in plen pe acest forum angajamentul ca de aici inainte se va lecui de acest obicei, va incerca sa modereze in mod obiectiv discutiile si va renunta la limbajul de cartier cu care admonesteaza unele posturi. La prima abatere, se va trece automat la pasul al doilea: eliminarea din functia de moderator.

Propun mentinerea pt un timp a unui post lipicios (ca acesta), un fel de casuta de sugestii si reclamatii in care userii sa-si expuna parerile privitoare la acest forum. In final, cu totii ne dorim aici o atmosfera decenta si placuta si depinde de noi sa o avem, mai ales ca multi dintre useri sunt persoane inteligente care au ceva de spus.

inteersante propunerile tale , regretabil ca sunt inaplicabile ... din perspectiva conducerii. sau cel putin astea sunt premisele.

scorpio

Senior member
63 mesaje

scris pe 12 iun 2004 20:58 de scorpio

Parerea mea proprie si personala e urmatoarea: tocmai de aia e pus Infector moderator.... ca sa dea nastere la controverse... atata timp cat lumea se cearta, posteaza, sta pe sexpert, who cares daca Infector are competentele necesare?
Ca de fapt asta e obiectivul administratorului... ceea ce ii absolut normal si de inteles. Infector s-a nimerit sa fie omul potrivit pentru treaba asta. Ca ii asa cum ii, asta e partea a doua... nici nu-i nevoie de dezbateri!Si eu am zis, de la primele lui aparitii, ca nu-i decat un baietas caruia ii place sa braveze, care sa straduieste foarte tare sa fie "altfel"....si nu prea ii iese...Poate ma insel, desi nu prea cred.
Am observat parca si pe la Lavinia tendinta asta de a fi mai degraba controversata decat "helpful"... si totusi la ea parca am mai zarit (rar, ce-i drept), unele sclipiri si semne ca poate mai mult, dar probabil ca nu asta i se cere... Si e ok sa fii luat peste picior de cineva care totusi mai are ceva de spus,suporti chiar cand iti sterge posturile, dar cu Infectoras... nu stiu ce sa zic...!

poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema moder

scris pe 14 iun 2004 09:44 de ExoticDream

inteersante propunerile tale , regretabil ca sunt inaplicabile ... din perspectiva conducerii. sau cel putin astea sunt premisele.

De ce ti se par inaplicabile propunerile mele? Nu sunt chiar atat de revolutionare pe cat ar dori unii si nici chiar atat de blande pe cat si-ar dori altii. Eu sunt pt rezolvarea conflictelor pe cale pasnica daca se poate, ori in ipoteza ca moderatorul in cauza se decide sa-si schimbe atitudinea avem de castigat atat noi, cat si el, desi probabil nu-si da seama ca pana la urma critica noastra nu este rautacioasa, ci mai degraba constructiva.

"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos". (M. Saadi)

sus

DrSexpert

Veteran member
268 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema m

scris pe 14 iun 2004 09:52 de DrSexpert

Infector, vreau si punctul tau de vedere referitor la toate acuzatiile care ti s-au adus - stersul aiurea, limbajul de cartier, lipsa de competenta etc.

seXpert.ro
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 14 iun 2004 14:15 de inuendo

Eu inca astept raspuns la intrebarea mea...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 iun 2004 14:19 de ExoticDream

Eu inca astept raspuns la intrebarea mea...

La intrebarea mea referitoare la stergerea posturilor eu mi-am primit raspunsul....vezi Marin Preda, "Morometii", vol.I!!!

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proble

scris pe 14 iun 2004 14:24 de nemesis

Infector, vreau si punctul tau de vedere referitor la toate acuzatiile care ti s-au adus - stersul aiurea, limbajul de cartier, lipsa de competenta etc.

Uneori tacerea-i graitoare, Doctore...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

scris pe 14 iun 2004 14:53 de ExoticDream

Asa este, dar hai sa fim fair-play si sa acordam dreptul la replica.....

sus

Fucker

Junior member
22 mesaje

scris pe 14 iun 2004 19:07 de Fucker

Cred are un "ignore list" mare acum...,cu tot forumul!
Doctore ..,cred ca te afli si tu acum in randurile noastre!

sus

Fucker

Junior member
22 mesaje

scris pe 14 iun 2004 19:19 de Fucker

De ce n-o raspunde Infector?Vad ca statia lui raspunde la ping in momentul asta!Ca de altfel toata ziua!
Sigur e cu kaaza..!

Sa nu intre el de doua zile pe forum

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 iun 2004 14:48 de ExoticDream

De ce n-o raspunde Infector?Vad ca statia lui raspunde la ping in momentul asta!Ca de altfel toata ziua!
Sigur e cu kaaza..!

Sa nu intre el de doua zile pe forum

Calculatorul e deschis all day long (ca doar n-o face economie la energie electrica!), doar el zboara din floare in floare!

sus
Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

46 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online