Problema moderatorilor
Pagina 3 din 4
inuendo
Veteran member 497 mesaje
|
LOL
scris pe 15 iun 2004 22:13 de inuendo
Ce se intampla aici? topicul nu spune "problema moderatorilor" ?????
Sa inteleg ca avem voie doar sa ii laudam? sau e cenzura? aaaaa???????
Alooooooo !!!!!!!!
De fapt era vorba doar de infector..
Si dupa cum vad cenzura e in floare, si mi sa sters postarea...de ce? pe ce motiv? Sa stiu si eu? Activ de ceva vreme aici, am fost corect, am raspuns la obiect, nu am jignit pe nimeni decat daca sa luat de mine, si cu toate astea...eu nu mai inteleg nimic...cred ca am dreptul sa stiu
Sunt aici sa ajut, nu sa judec
|
sus |
|
Fucker
Junior member 22 mesaje
|
Re: LOL
scris pe 15 iun 2004 22:59 de Fucker
Ce se intampla aici? topicul nu spune "problema moderatorilor" ?????
Sa inteleg ca avem voie doar sa ii laudam? sau e cenzura? aaaaa???????
Alooooooo !!!!!!!!
De fapt era vorba doar de infector..
Si dupa cum vad cenzura e in floare, si mi sa sters postarea...de ce? pe ce motiv? Sa stiu si eu? Activ de ceva vreme aici, am fost corect, am raspuns la obiect, nu am jignit pe nimeni decat daca sa luat de mine, si cu toate astea...eu nu mai inteleg nimic...cred ca am dreptul sa stiu
Postul meu shters azi ..,ca shi lui a lui inuendo,contzinea doar atat: !!!!!!
Cumva shi rasul sau buna dispozitzie sunt cenzurate pe forumul asta?Nu-mi vine sa cred!
Arta de a trai este cea mai nobila si mai rara dintre arte.
|
sus |
|
Infector
Expert member 1846 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proble
Infector, vreau si punctul tau de vedere referitor la toate acuzatiile care ti s-au adus - stersul aiurea, limbajul de cartier, lipsa de competenta etc.
Hi everybody!!Scuze de "disparitie" dar am avut ceva "trebi" oficiale si n-am mai atins netu asta
Mmmmm ... parerea mea, mdea... de sters am sters numai subictul ala cu mesajul de la ea pt mine (ExoticDream+my X) si fff putin ce era off-topic ... restul e o inscenare sau afirmatii nefondate. De "limbaj de cariter" , vedeti voi ... limbajul de cartier nu-i tot una cu limbajul vulgar , daca zic "frate" , "bengos" , "da-i cu praf de mers" etc etc nu mi se pare ca vb vulgar...poate sa fi folosit cuvantul "tarfa" de cateva ori intr-un topic dar TARFA e si in DEX . Unde-i problema , am fost in limitele bunului simtz ... nu?
Cat despre chestia cu lipsa de experienta , sa o zic franc asa ... nu am fost in pat nici cu Aluka, nici cu inuendo si nici cu nimeni de pe forum asa ca ar face bine sa taca atunci cand vine vorba de experienta sau performantele mele in materie de sex. Cam atat ..restul e context , umplutura si munca de creatie. Totusi e naspa sa vezi ca cine te sustine e redus la tacere sau i se sterge postul si miseleste se face o adunatura de posturi ce arunca cu noroi aiurea. Daca eu n-am facut nimic pentru forum atunci ei ce au facut?
Ca de facut cate 3 smile-uri d'astea sub fiecare post e usor .....
Eu zic sa lasam balivernele si sa ne uitam intai la noi apoi sa comentam.Parerea mea ...
PS: Aluka scumpule vezi ca eu cred ca mi-ai gresit ip-ul pe care dai ping , oricum sa zicem ca prin absurd l-ai fi nimerit la al treilea ping deja ai block automat ..so do not try to flood me kid , it will not work no matter how hard u try.
Hihihih ... ce magari astia cu ip-uri mask ... GENERATE
S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
|
sus |
|
YLoveCamelia
Expert member 721 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr
Hi everybody!!Scuze de "disparitie" dar am avut ceva "trebi" oficiale si n-am mai atins netu asta
Mmmmm ... parerea mea, mdea... de sters am sters numai subictul ala cu mesajul de la ea pt mine (ExoticDream+my X) si fff putin ce era off-topic ... restul e o inscenare sau afirmatii nefondate. De "limbaj de cariter" , vedeti voi ... limbajul de cartier nu-i tot una cu limbajul vulgar , daca zic "frate" , "bengos" , "da-i cu praf de mers" etc etc nu mi se pare ca vb vulgar...poate sa fi folosit cuvantul "tarfa" de cateva ori intr-un topic dar TARFA e si in DEX . Unde-i problema , am fost in limitele bunului simtz ... nu?
Cat despre chestia cu lipsa de experienta , sa o zic franc asa ... nu am fost in pat nici cu Aluka, nici cu inuendo si nici cu nimeni de pe forum asa ca ar face bine sa taca atunci cand vine vorba de experienta sau performantele mele in materie de sex. Cam atat ..restul e context , umplutura si munca de creatie. Totusi e naspa sa vezi ca cine te sustine e redus la tacere sau i se sterge postul si miseleste se face o adunatura de posturi ce arunca cu noroi aiurea. Daca eu n-am facut nimic pentru forum atunci ei ce au facut?
Eu zic sa lasam balivernele si sa ne uitam intai la noi apoi sa comentam.Parerea mea ...
PS: Aluka scumpule vezi ca eu cred ca mi-ai gresit ip-ul pe care dai ping , oricum sa zicem ca prin absurd l-ai fi nimerit la al treilea ping deja ai block automat ..so do not try to flood me kid , it will not work no matter how hard u try.
prea multe desene animate vrei sa infatisezi ....astfel se observa elocventul.
|
inuendo
|
scris pe 16 iun 2004 11:12 de inuendo
Ummm .. hai sa vedem….
De sters ai sters mai mult decat foarte putin, ti-ai permis sa stergi si postari care aveau legaturi cu sentimente, ceva ce tie ti se pare aiurea, dar pentru alti conteaza.
Atata timp cat un topic primeste raspunsuri inseamna ca e interesant, daca nu ar fi, imediat ar disparea de pe prima pagina, asa ca nu e nevoie sa vii sa arati muschi.
Deci ca sa stii si tu limbajul de cartier este limbaj vulgar pentru toti ceilalalti car enu sunt din « cartier »Ã¢â‚¬Â¦iar cand mi-ai zis ca tarfa e si in DEX , m-am cracanat de ras, de parca acum e permis sa folosesti orice, cand mai conteaza si contextul..
Pentru tine doar, caci se pare ca nu intelegi, folosirea acestui ummm .. ,,limbaj de cartier’’ arata celorlalti ca tie nu iti pasa de ei, ca ei sunt fraieri, ca tu stii totul, ca tu esti buricul pamantul, si tot asa….nimic pozitiv bineinteles….faza mai naspa e ca stii efectul asta..si tot asa actionezi..nu stiu…poate ca user(dar nici ca user) ai putes sa dai cu var sau praf de mers, dar ca moderator se cere mai mult.
Care e ,,munca de creatie’’ ?? sau ,,contextul’’??
Diferenta intre tine si ceilalti moderatori este ca ei nu si-au depasit atributiile, si nu atacat problemele userilor cum ai facut tu, ceea ce mie mi se pare o tampenie(asta e cuvant obscen ?)
Din pacate…chiar nu e vorba de baliverne…si noroiul care l-ai aruncat vine inapoi se pare..
Si daca tot zici sa ne uitam la noi….citeste si tu niste postari de ale tale…si o sa vezi cine arunca cu noroi si cine posteaza sa se afle in treaba…si cine jigneste si cine…ummm.. de fapt daca tu le citesti e degeaba , caci tu esti ferm convins ca ai dreptate…ar trebui sa le citeasca Dr sexpert…dar pare prea ocupat ca sa le citeasca….sunt convins ca nu a citit nici 5 postari din alea 900 si nu stiu cat care ti-au adus gradul de expert..
|
sus |
|
bebelusa
Senior member 80 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
mi se pare ca deja ati inceput sa exageratzi toti,mai ales tu inuendo!de ce va certati atat?de ce atatea dezbateri fara rost pe aceasi tema?deja e plictisitor ...cu ce va ajuta daca Infector nu va mai fi moderator?inafaar de faptul ca nu o sa mai stearga cum zicetzi voi anumite mesaje,poate sa intre in continuare ca user si sa se comporte la fel,e dreptul lui,fiecare are caracterului lui,personalitatea lui...lasa-tzi-l sa se exprime cum doreste!de ce se face atata caz ,voua chiar va pasa atat de mult de un nenorocit de forum ?de parca nu ati putea voi dormi linistiti daca nu il dati pe infector afara!nu aveti treburi mai importante inafara de acest forum ?nu mai zic nimic ca si-asa o sa imi sara unu` si altul in cap....
Cand iti doresti ceva cu adevarat ... tot Universul conspira la realizarea dorintei tale!
|
sus |
|
Fucker
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 16 iun 2004 11:40 de Fucker
Ce am facut pentru forum?
Tot ceea ce critici tu si nu accepti din partea tuturor!
Ca sa vorbesc mai pe intzelesul tau : Nu accept shi nu suport pe unul care cauta cireasha ca s-o infiga in tort!
Firewall-ul tau da block pentru 1 IP !
Ping-ul dupa dial up este altfel!Ti-ar prinde bine sa mai citeshti!
Este ushor sa foloseshti resursele forumului ca sa afli un IP si apoi sa-i dai la tzeasta aluia pe messenger!Asha ca draga infectorash,scuteshte-ma de cunoshtintele tale in materie!
Este o inscenare?Nu cred..!
Shi lumea nu te vrea...,este certificat acest lucru de threadul in care scriu acum!
Si chiar daca nu itzi plac citatele tot o sa-ti spun ce a spus un om istest cu cateva zeci de ani in urma: Poti sa pacalesi cativa oameni tot timpul si toti oamenii o perioada, dar nu poti sa pacalesti toti oamenii tot timpul.(Abraham Lincoln)!
Eshti unul din milioanele de cazuri pe care acest citat se muleaza perfect!
|
sus |
|
inuendo
|
Fara titlu
scris pe 16 iun 2004 11:55 de inuendo
mi se pare ca deja ati inceput sa exageratzi toti,mai ales tu inuendo!de ce va certati atat?de ce atatea dezbateri fara rost pe aceasi tema?deja e plictisitor ...cu ce va ajuta daca Infector nu va mai fi moderator?inafaar de faptul ca nu o sa mai stearga cum zicetzi voi anumite mesaje,poate sa intre in continuare ca user si sa se comporte la fel,e dreptul lui,fiecare are caracterului lui,personalitatea lui...lasa-tzi-l sa se exprime cum doreste!de ce se face atata caz ,voua chiar va pasa atat de mult de un nenorocit de forum ?de parca nu ati putea voi dormi linistiti daca nu il dati pe infector afara!nu aveti treburi mai importante inafara de acest forum ?nu mai zic nimic ca si-asa o sa imi sara unu` si altul in cap....
Stai linistita ca dorm ca un busteanSi puteam foarte bine sa il ignor asa cum am facut-o pana acum...dar ma enervez ca cineva care nu ar trebui sa fie moderator a ajuns moderator, si ma enerveaza ca atunci cand toata lumea cere ca el sa fie scos din drepturi(cu dovezi, vezi postarile) , cand cer justificari pentru astea, si nu primesc, simt ca si cum sunt luat in bataie de joc, si pur si simplu am vrut sa fac o schimbare, dar , se pare ca suntem in romania, si ...treaba merge ca in romania..nu exista criterii de competenta si de responsabilitate...pur si simplu am luptat pentru dreptul meu de user, contra conducerii...conducere care tace
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Ei, hai sa te iau la disecat daca ti-ai facut in sfarsit aparitia (spre deliciul fanilor - care? -, pardon, al fanelor!!!)
Ooooo, ne saluti! Asta dovedeste ca ai dobandit o farama de respect pt "turma de wannabe's" sau cum ne-ai mai catalogat prin postarile tale! Ai avut ceva "trebi" oficiale....vaaaai, unii credeau ca te-ai dat disparut acum ca turma ta tinde catre zero...., ne-ai lipsit, mon cher, erai pata de culoare a forumului (glumesc!), stii tu, cam ca Izabela aia din BigBrother 1, si ea, avand o cultura sublima care lipsea cu desavarsire, se exprima la fel ca tine, colorat..., dar stii ceva? Publicul s-a amuzat cat s-a amuzat si la un moment dat s-a saturat si a votat-o sa iasa din joc (si sa nu spui ca a fost aranjament!)
Zici ca "de sters am sters numai subiectul ala cu mesajul de la ea pt mine (ExoticDream+my X) si fff putin ce era off-topic ... restul e o inscenare sau afirmatii nefondate". Sa fim seriosi, n-avem orbul gainilor, ai sters la greu in ultima luna! Mesajul de la "ea" pt tine era continuarea unui thread mai vechi (in care se expunea o situatie reala, asa cum au mai fost multe pe forum: vezi levi82, alexandra, thread-ul despre mine etc) in care era vorba de sentimente, chestii care iti sunt straine, dar care iti deranjau imaginea si ai considerat oportun sa te folosesti in mod abuziv de puterea cu care ai fost investit si sa dai Delete. Daca tot ai o parere super extra ultra mega extraordinara despre propria ta persoana, de ce te deranjeaza sa vedem si noi cate o particica din felul in care aplici tu in viata sfaturile pe care le dai la altii? Poate pt ca una spui si alta faci? Sau poate te rusinezi de unele fapte ale tale? Retine ca eu n-am folosit nume tocmai pt a pastra discretia!
Limbajul de cartier...nu ne spune noua, celor care nu traim la marginea orasului, ca acest limbaj nu e vulgar! In primul rand, a locui intr-un astfel de cartier (cum sunt in Bucuresti Rahova, Ferentari, Pantelimon, Salajan, Dudesti samd) nu inseamna automat ca trebuie sa-ti insusesti si argoul! Am colegi si cunostinte care stau de o viata acolo si sunt oameni f bine educati, nu i-am auzit niciodata insultand! Tu insa faci parte din categoria celor care se mandresc ca apartin unor gasti de tipi ca cei descrisi prin cantecele alea cu BUG MAfia sau Parazitii, pt tine e o chestie "marfa" sa vb ca ei, sa fii ca ei. Nu de cuvinte ca "frate" si "bengos" ne-am legat noi, reciteste-ti postarile si ai sa vezi ca ai mers mult mai departe. Desi la prima vedere un forum despre sex poate fi considerat un loc in care se intalnesc toti ciudatii, aici am intalnit multi oameni de calitate si cred ca merita sa ne respectam unii pe altii, sa pastram un climat decent in care nu au ce cauta expresii de golanasi de cartier, nu te obliga nimeni sa fii un sfant in viata ta, dar cat esti aici, mai ales avand in vedere ca ai o anumita atributie, "uita" ca apartii "cartierului" si comporta-te civilizat. Limitele bunului simt au cam fost depasite..., nu crezi?
Lipsa de experienta.....asta pe mine nu m-ar deranja prea tare daca nu ai simula ca esti doctor in sex. Poti sa vii cu citate din carti de profil, dar cand e vorba sa dai un sfat si nu te pricepi mai bine stai deoparte si lasa-i pe cei cu experienta sa o faca. Poti sa nu fi fost in pat cu nimeni, performantele tale sexuale nu fac obiectul discutiilor de pe forum, nu te judecam pt asta, daca au fost facute unele aluzii este pt ca tu ai dat tonul, legandu-te aiurea de altii. Ca moderator poate nu e obligatoriu sa fii cel care raspunde intrebarilor userilor, ceea ce ti se cere este sa mentii un climat placut aici, sa aduci lumea on topic cand o mai ia razna, sa-i atentionezi pe cei care incalca unele limite, sa stopezi disputele aiurite, ori tu tocmai asta nu ai facut! Prin comportamentul tau ai dat nastere la dispute, te-ai implicat in ele, ai uzat de "forta" de a elimina pareri care nu-ti conveneau si....s-a ajuns aici.
"Restul e context, umplutura si munca de creatie". Ar fi bine sa fie asa, am fi primii care ne-am bucura sa vedem un pic de umor de bun gust printre postarile ceva mai triste...Ai fi putut face asta, capul te duce, esti la Jurnalism, pacat ca-ti folosesti aiurea "dotarea"!
"Totusi e naspa sa vezi ca cine te sustine e redus la tacere sau i se sterge postul si miseleste se face o adunatura de posturi ce arunca cu noroi aiurea." Corect!!! Numai ca ni se aplica noua, nu tie!!! Tu ne-ai sters noua postarile, noi nu avem cum si oricum nu am fi facut-o! Acum nu spune ca cineva ti-a sters tie si sustinatorilor tai mesajele!!! Asta chiar e vrajeala! Nu-mi amintesc sa te fi sustinut cineva cand indemnai pustii sa ia la ochi femelele (alias fetele), sa le foloseasca si sa le arunce sau cand te admirai singur cum ai calcat in picioare un suflet si nu ai remuscari! Nu ne-a organizat nimeni impotriva ta, fiecare si-a spus parerea proprie si personala, nu e nimic "miselesc" in faptul ca multi oameni nu sunt de acord cu gandirea ta! Tu te crezi infailibil, nu dai 2 bani pe sfatul nimanui si din pacate nu intelegi ca nu noi gresim, ci tu. Aici sunt destule persoane mai mari decat tine a caror parere ar fi trebuit sa te ajute sa vezi ca mai bine ti-ar fi daca ai schimba cate ceva in felul tau de a gandi si de a fi, tu insa arunci cu noroi in toti, crezand ca tu stii ce e mai bine. Pacat ca nu intelegi....
Aproape toti cei de aici au facut multe pentru forum si nu e vorba de niste smile-uri puse aiurea. Spre deosebire de tine, noi am luat in serios problemele celor care intrau pe forum sa afle un raspuns la intrebare sau sa ceara un sfat, nu le-am dat cu tifla chiar daca uneori intrebarile erau hilare, nu toata lumea s-a nascut cu mir in frunte, problemele nu ocolesc pe nimeni. Tu ar fi trebuit sa dai tonul la un astfel de comportament.
Noi ne uitam la noi insine, tu cand ti-ai planificat sa faci asta (if ever)???
PS: Ce te face sa crezi ca cineva s-ar razbuna pe tine dandu-ti "flood"??? Razbunarea nu cred sa fie arma cuiva de pe aici. Vezi ca iar insulti....cuvantul " magar" este in DEX la fel ca multe altele, dar asta nu inseamna ca il poti folosi cum iti vine la gura, OK?
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
DrSexpert
Veteran member 268 mesaje
|
Re:
In primul rand. Din acest subiect am sters eu niste posturi jignitoare la adresa lui Infector.
Pentru ca au fost atatea discutii am hotarat sa le ridic (cel putin pt. moment) drepturile de moderatori lui Infector si Laviniei.
M-am saturat de scandaluri.
Parerea mea este ca si Infector a avut dreptate stergand multe posturi de aflare in treaba.
Facem un experiment si vedem ce se intampla.
seXpert.ro
|
sus |
|
nemesis
Expert member 2038 mesaje
|
Re: Re:
scris pe 16 iun 2004 15:45 de nemesis
In primul rand. Din acest subiect am sters eu niste posturi jignitoare la adresa lui Infector.
Pentru ca au fost atatea discutii am hotarat sa le ridic (cel putin pt. moment) drepturile de moderatori lui Infector si Laviniei.
M-am saturat de scandaluri.
Parerea mea este ca si Infector a avut dreptate stergand multe posturi de aflare in treaba.
...si ma lasi singur doctore ? Participi si tu la moderat ?
Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...
Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
|
sus |
|
Wizard20
Senior member 91 mesaje
|
Re: Problema moderatorilor
Voi ce asteptati de la Infector?
Poate ar putea sa dea dovada de mai multa seriozitate desi spre surprinderea unora raspunsurile lui Infector au fost mult mai bine argumentate decat a lor! Dar neah..c sa zic ...voua(in general) va place sa continuati discutii si sa va certati pe niste raspunsuri date de persoane care in faza initiala au raspuns la Topic(daca asa ii zice...soryy cu chestia asta nu sunt in tema). Adica mai exact voi nu va mai uitati la topic, va uitati la cel mai recent raspuns dat si raspundeti la el. Si uite asa va certatzi ca orbii pe niste teme care nu au deloc legatura cu sexul...dragostea...etc!
Daca vreti sa va contraziceti ...nu inteleg de ce nu va trimiteti mesaje(din cate stiu se poate)! C'ya all!
Why am i die'ing to live if im just living to die ?
|
sus |
|
DrSexpert
|
Re: Re: Re:
...si ma lasi singur doctore ? Participi si tu la moderat ?
incercam
seXpert.ro
|
sus |
|
DrSexpert
|
Re: Re: Re:
Inseamna ca trebuie sa adaug insultele la adresa administratorului, moderatorilor sau celorlalti membri ai forumului pe lista. De parca n-ar fi ceva de bun simt!
seXpert.ro
|
sus |
|
Fucker
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: Re: Re:
scris pe 16 iun 2004 19:09 de Fucker
Inseamna ca trebuie sa adaug insultele la adresa administratorului, moderatorilor sau celorlalti membri ai forumului pe lista. De parca n-ar fi ceva de bun simt!
Nu te mai osteni doctore!
Oricum mishcarea cu infector e buna!
Te las cu bine!Sal!
Invitatzia ramane deschisa oricand doreshti sa ii dai curs!
|
sus |
|
sabba
Expert member 1435 mesaje
|
Re: Re: Re: Problema moderatorilor
scris pe 16 iun 2004 21:53 de sabba
Din punctul meu de vedere pozitia unui moderator este cea apropiata cu cea a unui sef: indiferent ce vei face nu vei reusi sa fii in gratiile tuturor! Tocmai asta-i motivul pentru care nici nu trebuie sa incerci asta!
Nu trebuie sa faci orice pentru ca toata lumea sa te placa! Asta este dovada unei slabiciuni, nu dovada unei bune prestatii!
Poti fi un bun moderator chiar daca esti controversat! Ideea este sa pastrezi o linie de bun simt si evident, flerul, daca-l posezi!
Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
|
sus |
|
YLoveCamelia
Expert member 721 mesaje
|
sincer ma bucur dl sexpert pentru extrem de indelung asteptata si incontestabil meritata decizie a ta.
deasemenea , prieteneste te rog / sfatuiesc ca niciodata sa nu mai stai pe ganduri in priviinta capabilitatilor de moderator ale dl infector , lasand lucrurile cum sunt in prezent, in marele beneficiu al tuturor utilizatorilor ce uziteaza de sexpert.ro.
|
inuendo
|
merci
scris pe 16 iun 2004 22:57 de inuendo
Mai bine mai tarziu decat niciodata
|
sus |
|
Infector
|
Mmmmm , i must say that i am ok with the decision 'cause i'm not alone ... get it?
Adica mie imi pare bene ca a cazut asa no si api o sa traim si o sa vedem ce si cum. Pana una alta toti pacalicii sa-si vada de comicariile lor si sa nu se mai bage in seama cu mine ca nu mai sunt moderator (for now) asa ca just ignore me! , ...cei care erau cu mine sa fie d'acum inainte caci nu am sa ma schimb dupa cum vor toti contrafacutii si cei ce ma dusmaneau sa ma dusmaneasca in continuare.. oricum stresatii mor mai repede
Alta chestie super funny ca dupa decizie deja unul dintre inflacaratii revolutionari clar nesatisfacut de decizie mai mai ca s-a luat de admin in genul in care s-a luat si de mine ..adica asa "peizaneste" . RUSINICAAAAA! Pai e frumos bre sa ne dam asa in spectacol?
Toate ca toate ... macar de s-ar fi eliberat lumea domne de frustrarea aia uriasa numita "Infector's ERA" .... numai ExoticDream a ramas cu complexele ei si logoreea devenita proverbiala ... ( sa ti-o zic asa baietzeste Cia ... mai lasa-ma draq cu romanele tale ca oricum nu citesc ce debitezi acolo si nu dau doi bani pe tine si pe ideile tale asa ca nu-mi mai scrie ca umplii topicu aiurea )
Ce e mai important : Ca modul in care gandesc si in care ma port nu depinde de a fi sau nu moderator. Asa ca dati-va peste cap , de mine tot nu ati scapat ... ce ati rezolvat? Nimik! Da ma rog ... n-ai cu cine sa vb.
Toate bune si ne vedem in continuare pe forum!
DACA NU EU ATUNCI CINEEEE .......
|
sus |
|
Fucker
Guest
|
Re: Re: Problema moderatorilor
scris pe 17 iun 2004 00:46 de Fucker
asa ca just ignore me!
Fii pe pace!Asha va fi!
Shi in alta ordine de idei:nu ma intereseaza catushi de putin faptul cum gandeshti sau felul tau de a fi!Mie nu are cum sa-mi dauneze catushi de putzin!Pentru mine ramai acelashi pushti care braveaza in necunoshtintza de cauza!
Sa ne vedem pe forum?Cred ca am pierdut deja suficient timp cu tine pentru a-mi permite acelashi lux in viitor!Deocamdata in postura asta,nu ai cum sa mai deranjezi pe nimeni,mai ales ca multi sunt sigur ca vor fi in asentiment cu mine shi vor avea aceeashi atitudine vis-a-vis de persoana ta,adica te vei bucura de ignorarea totala pe care ne-o implori de atata vreme!Uite ca acum suntem in masura sa dam curs cererii tale!PA PA Infector!
P.S.Scuze ca nu m-am logat,dar contul este inutilizabil acum!
|
sus |
|
AngelGirl
Junior member 19 mesaje
|
N-am nevoie sa ma placa lumea...pentru asta exista iubita
Si daca spun lucrurile pe fata nu inseamna ca am aere ci doar ca sunt direct.
esti direct?ce e direct la tine mai?ca comentezi fara sa iti dai seama ce spui?...asta inseamna ca tu spui direct.....direct e atunci cand spui sincer ceva..nu cand toate le faci la vrajala si batjocura
Nina
|
sus |
|
ExoticDream
|
Nu cred ca erau prea multe! In schimb posturile lui jignitoare la adresa altor useri au ramas pe forum bine merci probabil pt ca si posteritatea sa aiba un model de urmat!
Pentru ca au fost atatea discutii am hotarat sa le ridic (cel putin pt. moment) drepturile de moderatori lui Infector si Laviniei. M-am saturat de scandaluri.
De acord cu decizia, cu observatia ca ridicarea drepturilor Laviniei nu a fost ceruta de nimeni, nu am remarcat posturi necivilizate sau alte abateri de la regulament de care sa se faca vinovata, mie mi se pare o persoana OK. Nemesis este persoana potrivita la locul potrivit, apreciez inteligenta, seriozitatea si nota de umor lipsit de malitiozitate cu care participa la discutii. Cat va dura perioada de "detentie" pt cei 2?
Ar suna rautacios din partea mea daca as cere un exemplu? Nu o fac insa pt ca doresc sa se incheie scandalurile pe aceasta tema. Ar trebui sa cititi aproape toate posturile din ultima vreme ca sa va lamuriti. Oamenii care vin pe forum nu prea vb prostii, iar daca sunt off topic in general sunt ignorati. Sexul si dragostea au fost si raman subiectele de baza.
Perfect! Si poate gasim un doctor de profil care sa sprijine cu un sfat persoanele cu probleme urgente (macar saptamanal).
PS.Posturile lui innuendo din acest thread sunt cele mai pertinente si la obiect din tot ce s-a scris pe tema asta, subscriu 99,(9)%. Si acum....PACE!!!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Wizard20
Senior member 91 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor
esti direct?ce e direct la tine mai?ca comentezi fara sa iti dai seama ce spui?...asta inseamna ca tu spui direct.....direct e atunci cand spui sincer ceva..nu cand toate le faci la vrajala si batjocura
Yo nu stiu cat te-ai uitat tu pe forumul asta dar dupa cum am mai zis in unele cazuri Infector a dat de multe ori raspunsuri mult mai argumentate si bine gandite(da pentru unii este incredibil...nu ?)decat altzii de pe acest forum . Si in plus mai "ingeras"(asta este si pentru restul lumii de genul "Kill Infector" ce ii cu ura asta pe voi fratilor ..ca certuri deastea de pe forum nici in ziarele de scandal nu vezi! Daca vreti sa va certati trimiteti-va MESAJE ca deaia ii pus butonashul ala acolo! C'ya!
Why am i die'ing to live if im just living to die ?
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Problema moderatorilor
Mmmmm , i must say that i am ok with the decision 'cause i'm not alone ... get it?
Asta e ultimul meu post pe tema asta si il scriu numai pt ca m-ai atacat direct, dupa aceea o sa fac abstractie de tine!!!
Pai da, adica e ok ca a murit si capra vecinului, nu? Vezi ca s-ar putea ca pana la urma capra aia sa reinvie si tu nu, asa ca nu te bucura prea tare!
...cei care erau cu mine sa fie d'acum inainte caci nu am sa ma schimb dupa cum vor toti contrafacutii si cei ce ma dusmaneau sa ma dusmaneasca in continuare... oricum stresatii mor mai repede.
Ma fac ca nu observ apelativele de mai sus si nici nu ma mai mir ca degeaba ne-am batut capul sa te facem sa fii baiat de treaba, nu se lipeste nimic de tine.
Alta chestie super funny ca dupa decizie deja unul dintre inflacaratii revolutionari clar nesatisfacut de decizie mai mai ca s-a luat de admin in genul in care s-a luat si de mine ..adica asa "peizaneste" . RUSINICAAAAA! Pai e frumos bre sa ne dam asa in spectacol?
Revolutionarii mai mult sau mai putini inflacarati sunt satisfacuti de decizie pt unicul motiv ca este corecta, nu-ti face probleme, cat despre limbajul "peizanesc" sunt sigura ca nu e nici pe departe atat de colorat ca cel "de cartier"!
....numai ExoticDream a ramas cu complexele ei si logoreea devenita proverbiala... ( sa ti-o zic asa baietzeste Cia ... mai lasa-ma draq cu romanele tale ca oricum nu citesc ce debitezi acolo si nu dau doi bani pe tine si pe ideile tale asa ca nu-mi mai scrie ca umplii topicu aiurea )
Eu ingropasem securea rabboiului, dar tu nu te lasi! Regret ca mi-am pierdut timpul si energia sa-ti demonstrez (si aici, si pe Messenger) ca tu esti cel care greseste, nu poti intelege si atunci arunci cu noroi cum faci cu cei care se pacalesc sa tina la tine. Nu-s deloc complexata (poate tu!) si daca n-ai chef sa citesti ce scriu...ghinion! Nu mai ai butonasul fermecat! Ai grija cum vorbesti, altfel risti sa dispari total de pe forum! Pastreaza-ti insultele pt prietenii tai de gasca din micul Paris sud-estic, cand mai intri aici pune-ti masca aia de baiat model, OK?
PS.PA, PA!!! Subject closed!!!
|
sus |
|
inuendo
|
Problema moderatorilor
scris pe 17 iun 2004 16:16 de inuendo
Aici nu a fost vorba de o satisfacere a nevoii de scandal, ci de dreptul userilor de a fi tratati corect si de a primi ajutorul cerut.
Nu am cerut sa fie indepartati nici lavinia nici nemesis, ci doar infector, nu vad de ce lavinia nu mai e moderator.
Nu neg ca infector a dat raspunsuri bune, dar a fost asa rar ca am fost surprins, in schimb de multe ori a luat in ras problemele userilor, care poate nu au gasit alt loc sa ceara o parere sau ajutor despre problema lor.
subject closed
|
sus |
|
Infector
|
Asta e ultimul meu post pe tema asta si il scriu numai pt ca m-ai atacat direct, dupa aceea o sa fac abstractie de tine!!!
Pai da, adica e ok ca a murit si capra vecinului, nu? Vezi ca s-ar putea ca pana la urma capra aia sa reinvie si tu nu, asa ca nu te bucura prea tare!
Ma fac ca nu observ apelativele de mai sus si nici nu ma mai mir ca degeaba ne-am batut capul sa te facem sa fii baiat de treaba, nu se lipeste nimic de tine.
Revolutionarii mai mult sau mai putini inflacarati sunt satisfacuti de decizie pt unicul motiv ca este corecta, nu-ti face probleme, cat despre limbajul "peizanesc" sunt sigura ca nu e nici pe departe atat de colorat ca cel "de cartier"!
Eu ingropasem securea rabboiului, dar tu nu te lasi! Regret ca mi-am pierdut timpul si energia sa-ti demonstrez (si aici, si pe Messenger) ca tu esti cel care greseste, nu poti intelege si atunci arunci cu noroi cum faci cu cei care se pacalesc sa tina la tine. Nu-s deloc complexata (poate tu!) si daca n-ai chef sa citesti ce scriu...ghinion! Nu mai ai butonasul fermecat! Ai grija cum vorbesti, altfel risti sa dispari total de pe forum! Pastreaza-ti insultele pt prietenii tai de gasca din micul Paris sud-estic, cand mai intri aici pune-ti masca aia de baiat model, OK?
PS.PA, PA!!! Subject closed!!!
Bai [cenzurat de NEMESIS] nu crezi ca deja o dai in SF cu "vezi poate dispari de tot de pe forum" ....lol ...ma dai tu afara ma? Ba da smechera ai mai ajuns ... hai s-o vad si p'asta. Apropos cum merge BAC-ul? Ah? Bene nu? .... hihihihihihi
|
sus |
|
Infector
|
Aici nu a fost vorba de o satisfacere a nevoii de scandal, ci de dreptul userilor de a fi tratati corect si de a primi ajutorul cerut.
Nu am cerut sa fie indepartati nici lavinia nici nemesis, ci doar infector, nu vad de ce lavinia nu mai e moderator.
Nu neg ca infector a dat raspunsuri bune, dar a fost asa rar ca am fost surprins, in schimb de multe ori a luat in ras problemele userilor, care poate nu au gasit alt loc sa ceara o parere sau ajutor despre problema lor.
subject closed
Cum spuneti voi si apoi mancam ....
|
sus |
|
DrSexpert
|
Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor
In cazul Laviniei a fost alta problema. Prietenii stiu de ce.
seXpert.ro
|
sus |
|
Pagina 3 din 4
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|