Romania pitoreasca - jurnal deschis

Pagina 5 din 10
«   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   »

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re

scris pe 3 iun 2011 21:38 de Rolando

nu neaparat, si la mine au lucrat barbosi si m-a durut in c** de barba lor.. cv-ul si munca depusa isi spune cuvantul, nu o barba. bineinteles ca nu erau nici calugari, logic.
Acum depinde si de locul de munca.Daca e un loc de munca unde intri in contact cu multi oameni(vanzator sau geva de genul) trebuie sa fi prezentabil,daca lucrezi intr-un loc inchis,ceva gen o uzina poti sa te duci si cu barba!Toate astea depind de locul de munca!

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 3 iun 2011 21:39 de DaNNY_DiViNO

Acum depinde si de locul de munca.Daca e un loc de munca unde intri in contact cu multi oameni(vanzator sau geva de genul) trebuie sa fi prezentabil,daca lucrezi intr-un loc inchis,ceva gen o uzina poti sa te duci si cu barba!Toate astea depind de locul de munca!

Televiziune se pune?

si apropo, barba poate fi ingrijita, nu pana la genunchi.

Editat de DaNNY_DiViNO pe 3 iun 2011 21:40

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 3 iun 2011 21:43 de Rolando

Televiziune se pune?
Se pune si asta!Dar nu sunt prea multi barbosi prin televiziune,cel putin nu prea erau cand ma uitam eu la tv!Dar na,e normal sa existe exceptii....ca oriunde sunt exceptii!Uite acum ma uit la tv dupa mult timp si vad un meci de exceptie al romaniei dupa foarte multi ani in care ne bateau toti!Rat e in mare forma...da niste centrari excelente!

Editat de Rolando pe 3 iun 2011 21:46

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 iun 2011 21:46 de dorinda

Ca o imprimanta asa sau cum?

Mai ceva!
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 3 iun 2011 21:46 de DaNNY_DiViNO

Se pune si asta!Dar nu sunt prea multi barbosi prin televiziune,cel putin nu prea erau cand ma uitam eu la tv!Dar na,e normal sa existe exceptii....ca oriunde sunt exceptii!

Frate tu despre ce vorbesti? Oricine se angajeaza in televiziune apare la televizor? Mai exista si echipa tehnica, organizatori, soferi etc.. Si nu s-a adus niciodata vorba de vreo barba, nici aici, nici in alt loc unde am lucrat. Si am avut si eu barba, la fel, nimic.

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 3 iun 2011 21:49 de Rolando

Oricine se angajeaza in televiziune apare la televizor?
Pai eu la asta m-am gandit direct...cine apare pe sticla trebuie fie prezntabil,cei din spatele camerelor de filmat nu conteaza cum arata atata timp cat nu ii vede tot poporul!Poate sa stea si in chiloti si cu barba pana la podea!

sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 3 iun 2011 21:58 de fiat_lux_mihi

Pai eu la asta m-am gandit direct...cine apare pe sticla trebuie fie prezntabil,cei din spatele camerelor de filmat nu conteaza cum arata atata timp cat nu ii vede tot poporul!Poate sa stea si in chiloti si cu barba pana la podea!

Si ce legatura are cu caloriferul?
Despre ce vorbeam si la ce s-a ajuns...
Vorbeam despre inferioritatea barbatului... pardon, nu e bine, despre superioritatea femeii... pffffff tot nu-i bine.
Vroiam sa spun EGALITATEA dintre sexe.
Chiar ma uitam zilele trecute la televizor si era un spot care suna cam asa: "omologul meu masculin castiga mai bine" stop discriminarii impotriva femeii in Romania...

De unde si pana unde n-am priceput. Pai normal ca la munca fizica sunt mai bine platiti barbatii, realizeaza mai mult, de-aia nu prea vezi femeie maistru sau sudorite etc.
Iar in TESA nu mi se pare deloc valabil, cel putin nu la noi, ca or fi cateva cazuri izolate... te apuci sa faci ditamai campania?!
O campanie irosita.

"Is he dead?" - "I hope so... we buried him..."
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:01 de DaNNY_DiViNO

mda.. egalitate cica.. daca femeile ar fi tratate egal cu barbatii, ar fi vai de curu lor..

vor egalitate? vor egalitate de drepturi, insa pe langa, in societate, relatii, casa, etc vor sa fie tratate in continuare ca femeile.. Asta nu e egalitate. Cand e vorba de noi, imediat se incepe cu "barbatii astia, toti sunt la fel".

sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:02 de fiat_lux_mihi

Si ca o ultima mentiune, la locul de munca femeile se sapa intre ele.
Va dau un exemplu concret: intr-un audit la departamentul de calitate am cerut chestiile de baza, pe care le au toti, si cucoana imi raspundea cam asa:
N-avem, n-am auzit, nu ne trebuie...
Ca sa aflu mai apoi ca era de fapt o subalterna si incerca sa isi sape sefa care nu era in fabrica in ziua respectiva - deci niste chestii de te doare mintea, sa o faca pe aia sa para aiurea ca nu-si face treaba.

Intr-un colectiv de femei, cel putin la TESA, productivitatea scade, daca vreti sa o luam asa.

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:09 de DaNNY_DiViNO

Peste tot femeile se sapa intre ele, se mananca, se barfesc, se urasc, se studiaza, se copiaza, se invidiaza.. Mi se pare o activitate inutila in plus, probabil d-aia vin obosite de la lucru. Noi, sti stiu toti barbatii, nu suntem asa. Ne doare-n p*** ce masina conduce ala, pe cine f*** , ce mananca, ce cheltuie, cu se se imbraca, etc. Din contra, ii felicitam fara invidie.. Bravo frate, ai reusit.

Femeile nu.. Se dau cap in cap peste tot. Adevarul este ca degeaba.

sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:09 de fiat_lux_mihi

Imaginea asta ilustreaza perfect.

chivalry.jpg (37.19 KB)

sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:11 de fiat_lux_mihi

Peste tot femeile se sapa intre ele, se mananca, se barfesc, se urasc, se studiaza, se copiaza, se invidiaza.. Mi se pare o activitate inutila in plus, probabil d-aia vin obosite de la lucru. Noi, sti stiu toti barbatii, nu suntem asa. Ne doare-n p*** ce masina conduce ala, pe cine f*** , ce mananca, ce cheltuie, cu se se imbraca, etc. Din contra, ii felicitam fara invidie.. Bravo frate, ai reusit.

Femeile nu.. Se dau cap in cap peste tot. Adevarul este ca degeaba.

Exact! Chiar mi se falfaie mie cu ce se imbraca ala sau ca f*** zdrente sau fete de ministri. Si chiar daca se fac comentarii sunt in mod cert la misto, nu diverse subterfugii de a-l face sa iasa sifonat.

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:14 de DaNNY_DiViNO

Coafuri false, zâmbete false, unghii false, sani falsi, machiaj strident, rochii incomode, pantofi cu toc mare şi ascuţit, picioare chinuite, anorexie..
De ce femeile cred că astea le fac frumoase? Cred ca poti spune ca o femeie este frumoasa cand este frumoasa natural, nu cand isi pune toate astea pe ea si se minte singura ca e "frumoasa".

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:14 de dorinda

Eu cred ca mai si exagerezi.Cat timp dureaza sa faci mancare?Ca pun pariu ca nu esti o mare artista in bucatarie si nu pierzi mult timp cu cine stie ce gustari sofisticate.Faci maxim niste cartofi prajiti,un ou ochi si cam atat,iar treburile astea nu dureaza foarte mult!Cu toate ca nu dureaza mult pregatirea hranei,eu sunt sigur ca preferi hrana gata preparata de la supermarket pe care o incalzesti la microunde si gata!Nu esti un caz rar,majoritatea femeilor tinere sunteti asa,comode!

De unde stii tu ca eu prefer semipreparate si fast-food? Astea sunt preferatele studentilor care n-au unde, timp sau le este lene sa gateasca altceva in afara de ochiuri si cartofi prajiti. Tin sa te dezamagesc, dar mereu am preferat mancarea gatita si in afara de asta, am o mica problema de sanatate care nu-mi da voie sa mananc fast food, asa ca trebuie sa gatesc. Mai putin vara, ca este foarte cald si altceva in afara de salata de rosii, branza si pepene rosu nu pot manca. Doar atunci gatesc cel mult de 3-4 ori pe luna.
Prefer sa gatesc eu decat sa sa cumpar semipreparate care sa nu-mi placa, macar am certitudinea ca o sa iasa ceva bun.
Aceeasi poveste si cu calcatul.....sincer,nu te vad pe tine sa stai prea mult cu masina de calcat in mana!Probail calci si tu 2-3 camasi pe saptamana,practic este ceva nesemnificativ!

Nu se mai spune "masina de calcat" de pe vremea strabunicii, mai nou exista fier de calcat. Calc 2-3 camasi/bluze pe saptamana numai pentru mine, pantalonii si fustele nu le-am pus la socoteala. In afara de astea, mai sunt si hainele prietenului meu, destule la numar si pretentioase.

De ce femeile au nevoie sa faca o lista de cumparaturi?

De lista de cumparaturi am nevoie. Ma uit azi in dulap si vad ca nu mai am zahar, dar pana cand ajung la magazin, s-ar putea sa uit. Spre deosebire de voi, barbatii, noi mai cumparam si altele pe langa mancare. Daca trimiti un barbat la cumparaturi fara lista, el vine numai cu semipreparate, rareori cu cateva kilograme de legume sau fructe. Dar pe langa toate astea mai trebuie un mop, detergenti de tot felul, deodorizant de camera si de wc, saci pentru aspirator, bureti de vase, manusi menajere, iar lista poate continua. Cate dintre astea ai cumparat tu singurel fara sa-ti fi spus cineva?
Am fost si eu studenta, am stat in camin, am intrat in camere de baieti si m-am speriat ce am gasit acolo. In afara de un burete pentru vase si un axion nu aveau nimic, nici macar o matura, dar frigiderul le era plin cu mancare adusa de acasa si tot felul de conserve si chestii congelate de la supermarket. Cand trebuiau sa faca si eu pic de curatenie, veneau pe la fete dupa matura si mop.

Pe asta il face toata lumea,fie ca e barbat sau femeie!

Mai citeste in o data, ca ai inteles gresit.

Ce ai scris tu este doar parerea unui baiat care nici macar nu a vazut in viata lui o alta gospodina daca pot spune asa, in afara de propria mama. Imi para rau ca te dezamagesc, dar sunt fete care se mai pricep si la altceva in afara de distractie, dat din fund, aranjat, epilat, cumparaturi si mancat in oras.
Era sa uit: ca sa faci o ciorba de burta dureaza cam 4 ore. Ce-i drept nu trebuie sa o pazesti, dar trebuie sa ai grija sa pui ce trebuie si mai ales cand trebuie. Pierd aproape 4 ore cu ea pentru ca este o mancare care mie imi place, iese mai buna ca la restaurant sau ca cea de la conserva si nu in ultimul rand, mult mai ieftina, plus ca mai pot gati inca ceva in tot timpul asta.

Editat de dorinda pe 3 iun 2011 22:20
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:23 de fiat_lux_mihi

De unde stii tu ca eu prefer semipreparate si fast-food? Astea sunt preferatele studentilor care n-au unde, timp sau le este lene sa gateasca altceva in afara de ochiuri si cartofi prajiti. Tin sa te dezamagesc, dar mereu am preferat mancarea gatita si in afara de asta, am o mica problema de sanatate care nu-mi da voie sa mananc fast food, asa ca trebuie sa gatesc. Mai putin vara, ca este foarte cald si altceva in afara de salata de rosii, branza si pepene rosu nu pot manca. Doar atunci gatesc cel mult de 3-4 ori pe luna.
Prefer sa gatesc eu decat sa sa cumpar semipreparate care sa nu-mi placa, macar am certitudinea ca o sa iasa ceva bun.

Nu se mai spune "masina de calcat" de pe vremea strabunicii, mai nou exista fier de calcat. Calc 2-3 camasi/bluze pe saptamana numai pentru mine, pantalonii si fustele nu le-am pus la socoteala. In afara de astea, mai sunt si hainele prietenului meu, destule la numar si pretentioase.

De lista de cumparaturi am nevoie. Ma uit azi in dulap si vad ca nu mai am zahar, dar pana cand ajung la magazin, s-ar putea sa uit. Spre deosebire de voi, barbatii, noi mai cumparam si altele pe langa mancare. Daca trimiti un barbat la cumparaturi fara lista, el vine numai cu semipreparate, rareori cu cateva kilograme de legume sau fructe. Dar pe langa toate astea mai trebuie un mop, detergenti de tot felul, deodorizant de camera si de wc, saci pentru aspirator, bureti de vase, manusi menajere, iar lista poate continua. Cate dintre astea ai cumparat tu singurel fara sa-ti fi spus cineva?
Am fost si eu studenta, am stat in camin, am intrat in camere de baieti si m-am speriat ce am gasit acolo. In afara de un burete pentru vase si un axion nu aveau nimic, nici macar o matura, dar frigiderul le era plin cu mancare adusa de acasa si tot felul de conserve si chestii congelate de la supermarket. Cand trebuiau sa faca si eu pic de curatenie, veneau pe la fete dupa matura si mop.

Mai citeste in o data, ca ai inteles gresit.

Ce ai scris tu este doar parerea unui baiat care nici macar nu a vazut in viata lui o alta gospodina daca pot spune asa, in afara de propria mama. Imi para rau ca te dezamagesc, dar sunt fete care se mai pricep si la altceva in afara de distractie, dat din fund, aranjat, epilat, cumparaturi si mancat in oras.
Era sa uit: ca sa faci o ciorba de burta dureaza cam 4 ore. Ce-i drept nu trebuie sa o pazesti, dar trebuie sa ai grija sa pui ce trebuie si mai ales cand trebuie. Pierd aproape 4 ore cu ea pentru ca este o mancare care mie imi place, iese mai buna ca la restaurant sau ca cea de la conserva si nu in ultimul rand, mult mai ieftina, plus ca mai pot gati inca ceva in tot timpul asta.

Stai... iti place ciorba de burta?!
VREAU! De ani de zile caut o femeie care sa fie de partea asta a baricadei si sincer, aproape orice femeie pe care am ocazia sa o cunosc, o intreb, asa mai pe departe ce parere are despre ciorba de burta.

Ai luat o bila alba pentru treaba asta, sa stii...

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:24 de dorinda

Da? Cum suntem "noi" ? In afara faptului ca nu ne plac treburile casnice, dar le facem cand stam singuri, cum suntem? La ce nu ne pricepem "noi" ?

Voi? La multe. De exemplu, voi nu puteti calca o camasa sau o pereche de pantaloni fara cute, nu stiti diferenta dintre un detergent manual si unul automat, ca mai trebuie spalate si covoarele, nu numai aspirate, la geamuri nici nu va uitati...sa mai continui? Gasesc destule.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:27 de ThT

Concluzia asta de unde ai tras'o?

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:27 de dorinda

Pfoa nu-mi aduce aminte...
Am descoperit de curand o solutie minune o pulverizez o las cateva minute si presto! adio frecat la chiuveta cada, vas de toaleta, faianta... pricepi nu?
Singura chestie nasoala e ca trebuie sa folosesti o carpa mare ca sa le stergi putin dupa si deja am rupt vreo doua tricouri "vechi si de care nu mai am nevoie" cu toate ca n uaveau nimic... In ritmul asta raman fara haine dar totusi sa nu freci nebunie!

Daca tot ai descoperit asa "solutie-minune", stii si cum se numeste? Ca pana la urma tu l-ai cumparat si folosit. Stii, poti sa folosesti si un burete mare, iar daca e asa minunata solutia aia, cu siguranta ai nevoie si de manusi menajere. Nu de alta, dar in curand o sa umbli la bustul gol.
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:31 de fiat_lux_mihi

Daca tot ai descoperit asa "solutie-minune", stii si cum se numeste? Ca pana la urma tu l-ai cumparat si folosit. Stii, poti sa folosesti si un burete mare, iar daca e asa minunata solutia aia, cu siguranta ai nevoie si de manusi menajere. Nu de alta, dar in curand o sa umbli la bustul gol.

Solutia se cheama Nufar de la Farmec.
La bustul gol, ar fi ceva, ca acum 3 mii de ani cand pe pamant existau doar baruri si cazinouri, vorba cetateanului turmentat.

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:32 de dorinda

Concluzia asta de unde ai tras'o?

De unde? Am vazut mai multi barbati cum calca si niciunul n-a reusit fara sa sifoneze haina pe care o calca sau sa faca vreo cuta pe partea cealalta din cauza ca n-a stiut cum s-o puna pe masa de calcat.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:34 de ThT

Asta depinde de la barbat la barbat dar sa nu generalizam...nu e chiar asa de greu sa faci lucrurile pe care tocmai le-ai insirat.

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:36 de dorinda

Solutia se cheama Nufar de la Farmec.
La bustul gol, ar fi ceva, ca acum 3 mii de ani cand pe pamant existau doar baruri si cazinouri, vorba cetateanului turmentat.

Draga, ele este detartrant si se foloseste doar in cazul in care sunt depuneri de piatra pe obiectele sanitare. Daca folosesti prea mult, te scoate afara din baie, plus ca nu este bun deloc pentru caile respiratorii si ataca pielea, deci trebuie sa folosesti neaparat manusi. Pe "Nufar" n-ai decat sa-l folosesti o data pe luna, in rest iti recomand Cif crema sau Ajax pudra pentru curatat. Sunt foarte bune, nu ataca pielea si poti folosi un burete, nu tricouri, ca altfel o sa ramai dezbracat.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:36 de dorinda

Asta depinde de la barbat la barbat dar sa nu generalizam...nu e chiar asa de greu sa faci lucrurile pe care tocmai le-ai insirat.

Mda...fa-le tu si apoi mai discutam.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:38 de ThT

Ai stat cumva langa mine sa te asiguri ca nu le-am facut pana acum?

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:40 de dorinda

Stai... iti place ciorba de burta?!
VREAU! De ani de zile caut o femeie care sa fie de partea asta a baricadei si sincer, aproape orice femeie pe care am ocazia sa o cunosc, o intreb, asa mai pe departe ce parere are despre ciorba de burta.

Ai luat o bila alba pentru treaba asta, sa stii...

Imi place ciorba de burta foarte mult, de fapt, ciorbele si supele, dar depinde cine le face, ale mele ies bune, cel putin asta este concluzia pe care am tras-o avand in vedere ca cine a mancat, i-a si placut. In afara de asta, sunt specialitatea mea, pe langa singurele dulciuri pe care stiu sa le fac. S-a mai intamplat sa scap prea mult bors sau prea multa sare, dar cam atat.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:42 de dorinda

Ai stat cumva langa mine sa te asiguri ca nu le-am facut pana acum?

Nu, dar n-am nevoie. Esti baiat si asta este suficient.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:43 de ThT

Pana nu imi vei cunoaste viata nu mai trage concluzii pripite.

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:45 de dorinda

Pana nu imi vei cunoaste viata nu mai trage concluzii pripite.

Fie cum zici tu. Sper sa fii o exceptie de la regula si eu sa ma insel. In cazul asta chiar mi-ar parea bine.
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:45 de fiat_lux_mihi

Draga, ele este detartrant si se foloseste doar in cazul in care sunt depuneri de piatra pe obiectele sanitare. Daca folosesti prea mult, te scoate afara din baie, plus ca nu este bun deloc pentru caile respiratorii si ataca pielea, deci trebuie sa folosesti neaparat manusi. Pe "Nufar" n-ai decat sa-l folosesti o data pe luna, in rest iti recomand Cif crema sau Ajax pudra pentru curatat. Sunt foarte bune, nu ataca pielea si poti folosi un burete, nu tricouri, ca altfel o sa ramai dezbracat.

Am inteles. Ei lasa ca nu sunt chiar obsedat la capitolul curatenie, doar sunt burlac!

sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 3 iun 2011 22:48 de ThT

Nu am avut o viata chiar roz iar cand am ramas singur pentru ceva luni..am fost obligat sa fac unele lucruri.

sus
Pagina 5 din 10
«   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online