Sarcina fara sex?

Pagina 1 din 2
1   2   »

marra

Newbie
5 mesaje

Sarcina fara sex?

scris pe 13 iun 2004 09:37 de marra

prina intrebare..:daca o fata virgina foloseste un tampon de tip intern shi este greu s il pun shi mai greu s a il scoat de fiecare data .. mai sunt virgina ?
dece si cu ce este diferit tamponul de penixul unui barbat ? shi raman virgina dupa folosirea lui?
va rog explicatzi cat decat detailat
a doua intrebare..:
daca fac baie cu prietenul meu ce trebuie sa nu fac ca sa nu avem problme de sarcina ? nu pot sa fac baie cu el? asta i singurul raspuns ? va rog sa datzi cateva explicatzii nu doar un raspuns cum ar fi da sau nu..
va multumesc..
sus

Cynthia

Guest

Re: sarcina fara sex

scris pe 13 iun 2004 12:55 de Cynthia

prina intrebare..:daca o fata virgina foloseste un tampon de tip intern shi este greu s il pun shi mai greu s a il scoat de fiecare data .. mai sunt virgina ?
dece si cu ce este diferit tamponul de penixul unui barbat ? shi raman virgina dupa folosirea lui?
a doua intrebare..:
daca fac baie cu prietenul meu ce trebuie sa nu fac ca sa nu avem problme de sarcina ? nu pot sa fac baie cu el? asta i singurul raspuns ? va rog sa datzi cateva explicatzii nu doar un raspuns cum ar fi da sau nu..
va multumesc..

Tampoanele interne pot sa te dezvirgineze cu siguranta...dar depinde de cum este himenul tau,cat de elastic si de perforat (prin gaurelele himenului curge sangele menstrual).acum nu te dezvirgineaza de tot ci doar eventual iti perforeaza putin himenul care de multe ori e insesizabil pt ca oricum la menstruatie e foarte lubrifiat vaginul...oricum virginitatea e 90% psihica nu fizica dupa parerea mea.cat despre baie cu prietenul tau nu e nici o problema atata timp cat nu ejaculeaza in apa ca spermatozoizii sa ajunga cumva la tine...
sus

marra

Newbie
5 mesaje

intrebare

scris pe 13 iun 2004 20:33 de marra

-daca am folosit tampoanele astea interne o sa mai curga singe la noaptea nuntzi ?
-iar dificutatea penetrarii va fi aceeashi, va fi la fel? adica dificil sa facem sex prina data ?
sau acuma totul va fi ushor ca si cum as fi deja avut sex ?
sus

marra

Newbie
5 mesaje

inca o intrebare

scris pe 13 iun 2004 20:37 de marra

ce este a ejacula? cand paote sti ca a ejaculat?
se apote sa se excite fara sa ajunga la ejaculare dar sa iasa sperma sama afecteze la sarcina?
ma refer de pilda daca l'ar excita poate iar creste penisul si apoi si ar avea poate ceva lichide acelea pot fi periculoase?
sau doar ejacularea finala este periculoasa ?
incerc doar sa pricep
sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

Re: intrebare

scris pe 13 iun 2004 20:42 de Teo

-daca am folosit tampoanele astea interne o sa mai curga singe la noaptea nuntzi ?
-iar dificutatea penetrarii va fi aceeashi, va fi la fel? adica dificil sa facem sex prina data ?

In primul rand intre tampoane interne si penis e o diferentza de marime... cel putin e de dorit sa fie Daca ti s-ar fi rupt himenul pana acuma, probabil ca ti-ai fi dat seama. Daca vrei sa fii sigura 100% ca il mai ai, mergi la un control ginecologic. Oricum, si daca il mai ai, exista cazuri in care in "noaptea nuntii" nu curge sange, pt ca himenul poate fi elastic (adica nu se rupe). De durere, mai multa sau mai putina, o sa ai parte oricum, don't worry. Foarte dificil nu e obligatoriu sa fie, depinde si de experienta lui, de gradul de excitatie etc - daca sunteti f excitati, nu va fi prea dificil si durerea va fi mult mai mica. Bafta!

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

marra

Newbie
5 mesaje

scris pe 13 iun 2004 22:12 de marra

dar la intrebarea aceasta? care este raspunsul?
sus

anca

Guest

scris pe 14 iun 2004 13:01 de anca

a doua intrebare..:
va multumesc..
:/:/
sus

anca

Guest

Re: Re: sarcina fara sex

scris pe 14 iun 2004 13:02 de anca

ce se intampla a doua oara?....yeah)stiti la ce ma refer!
sus

anonima

Guest

Re: inca o intrebare

scris pe 27 iun 2004 19:34 de anonima

se apote sa se excite fara sa ajunga la ejaculare dar sa iasa sperma sama afecteze la sarcina?
ma refer de pilda daca l'ar excita poate iar creste penisul si apoi si ar avea poate ceva lichide acelea pot fi periculoase?
incerc doar sa pricep
Raspunde-ti va rog la prima intrabare din aceasta lista. Toti baietii simt cand ejaculeaza?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: inca o intrebare

scris pe 28 iun 2004 09:00 de Infector

Raspunde-ti va rog la prima intrabare din aceasta lista. Toti baietii simt cand ejaculeaza?

Doua zile rad ..si in a treia ma intorc sa va raspund

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

TendrePoison

Senior member
137 mesaje

Re: Re: Re: inca o intrebare

scris pe 28 iun 2004 13:53 de TendrePoison

Doua zile rad ..si in a treia ma intorc sa va raspund
mai bine raspunzi cat ai timp... nu de alta, dar in bucuresti fulgera de ceva vreme...

"...dupa mine, potopul"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: inca o intrebare

scris pe 28 iun 2004 14:29 de ExoticDream

mai bine raspunzi cat ai timp... nu de alta, dar in bucuresti fulgera de ceva vreme...

"A-nceput de ieri sa cada
Cate-un strop (din ala ejaculatoriu!).
Acum a stat...."

Versurile astea sunt de.....aaaaaaa......Rebreanu??? Ar trebui sa stiu...doar dau bac-ul....auuuuuuuu!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 iun 2004 14:33 de ExoticDream

Bai....daca sunt mai nesimtiti de felul lor...cred ca nu prea simt, tu ce zici? Acuma...daca tu ai pierde ceva din tine....sa zicem un lichid ceva.....brusc si puternic....crezi ca ai simti? Eu zic ca ceva-ceva ai simti, nu? Plus ca se si vede....e alb....sclipitor...in dungutze!

Stai un pic sa ma adun si-ti raspund serios, desi tare ma intreb cati anisori ai! judecand dupa profunzimea intrebarilor, as zice ca n-ai ajuns in clasa a 7-a cand se studiaza anatomia!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 iun 2004 14:43 de ExoticDream

a doua intrebare..:
va multumesc..

Vad ca ai 20 de ani impliniti si nu stii o gramada de chestii....ciudat rau!!! Hai sa-ti raspund...

1.Tamponul te poate dezvirgina, e preferabil sa folosesti din alea mai mici, stiu ca exista, intreaba si tu la farmacie, nu te jena (nu de alta, dar ar fi cam...nepoetic sa te dezvirginezi de una singura in loc sa lasi iubitului tau "placerea"!)

Tamponul intern are in mod cert dimensiuni net inferioare penisului (ai vazut vreodata unul macar in poze???), dar de intrat tot acolo intra, doar ca atunci cand faci dragoste/sex in general esti excitata si vaginul ti se lubrefiaza (umezeste), iar penisul intra mai usor decat tamponul ala pe care te chinui tu sa-l pui de obicei.

2.Daca faci baie cu iubitul tau, nu se intampla nimic daca el nu ejaculeaza in apa sau...in interiorul tau, chiar daca se intampla in apa, sanse sunt, dar mici....oricum mai bine nu te juca cu.....focul cand se vede clar ca nu esti pregatita deloc pt asa ceva!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 iun 2004 14:47 de ExoticDream

Daca nu te-ai dezvirginat prin folosirea tampoanelor interne(numai ginecologul ti-o poate confirma), atunci va curge sange in noaptea nuntii sau cand vei face dragoste/sex prima data cu prietenul tau.

Dificultatea penetrarii...depinde in special de starea ta de excitatie, de dimensiunea penisului lui, de delicatetea cu care se poarta iubitul tau si evident de faptul ca esti sau nu virgina (daca mai esti, o sa mearga un pic mai greu, dar nu face un capat de tara din chestia asta, nu e asa cumplit cum zic unele!)

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: intrebare

scris pe 28 iun 2004 15:26 de Infector

ExoticDream .... hai PEDALEAZA d'aici ca te-ai fumat!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: intrebare

scris pe 28 iun 2004 15:51 de ExoticDream

ExoticDream .... hai PEDALEAZA d'aici ca te-ai fumat!

Why don't you lead the way, mon cher??? Tu le stii mai bine pe astea cu plecatul de ici, de colo, din punctele esentiale!

De fumat cred ca mai degraba s-au fumat "ideile" tale "geniale"! Injuraturile, bascalia si preamarirea vanatorii de sex in dauna sentimentelor adevarate nu se mai poarta pe aici, mai recicleaza-te si tu! Se cunoaste de cand te-ai dat cu cei de jos...nu-ti mai place sa te invartesti in lumea buna! Eu am o multime de prieteni aici, tu mai ai vreunul? (Scuze, am vrut sa zic "vreuna" ca tu la sexul slab esti expert!Sau doar la sex....?)

sus

razvyjurj@ya

Guest

scris pe 21 sep 2005 19:45 de razvyjurj@ya

ce este a ejacularea? cand poate sti ca a ejaculat?
se poate sa se excite fara sa ajunga la ejaculare dar sa iasa sperma sama afecteze la sarcina?
ma refer de pilda daca m-ar excita pot iesi ceva lichide,acelea pot fi periculoase?
incerc doar sa pricep...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: intrebare

scris pe 21 sep 2005 21:29 de saabba

In primul rand intre tampoane interne si penis e o diferentza de marime... cel putin e de dorit sa fie

Beton!
sus

alinuzza

Guest

scris pe 21 sep 2005 23:08 de alinuzza

da simt
sus

alinutzzu

Guest

scris pe 21 sep 2005 23:21 de alinutzzu

da simt

ba nu !
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 22 sep 2005 00:12 de Necunoscut

a doua intrebare..:
va multumesc..

In 99% din cazuri ma abtin sa raspund la intrebari legate de sanatatea sexuala... si de problemele sexuale ;-)

De pe ce lume ai picat?

Hai sa ma bag si io in seama ;-)

1. Daca esti virgina folosesti tampoane interne pentru virgine (mai subtiri... )
2. Cu ce e diferit penisul unui barbat de un OB ? ))
god.. pai... MARIMEA !!!! (ca sa fii sigura, iti zic ca "penixul" e mai mare decat un Ob ;-)
3. Daca faci baie cu el, ai grija sa nu ejaculeze in apa, ca atunci intervin sansele ca tu sa ramai gestanta, si nu cred ca-ti va place asta, right? Muuuu :>

god ce`am mai ras. Te rog sa ne mai intrebi, iti vom raspunde cu cea mai mare placere (cel putin eu).

Scuze ca te-am persiflat "otzara" .. dar... ->
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 22 sep 2005 00:16 de Necunoscut

Bun, next chapter :>
- Daca ai avut grija cum le-ai pus, cred ca va curge, dar cu IQ-ul pe care il ai, iti urez bafta sa ajungi in noaptea nuntii. (BAFTA)
- Dificultatea penetrarii nu va fi afectata din cauza tampoanelor interne, asa ca nu-ti fa griji, va fi acelasi lucru ;-)

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 22 sep 2005 00:20 de valentine

ce este a ejacularea? cand poate sti ca a ejaculat?
se poate sa se excite fara sa ajunga la ejaculare dar sa iasa sperma sama afecteze la sarcina?
ma refer de pilda daca m-ar excita pot iesi ceva lichide,acelea pot fi periculoase?
incerc doar sa pricep...

Ejacularea este eliminarea lichidului..."seminal"?(sabba ajuta-ma ) sau cum s-o numi.
De simtit, simte cand are orgasm (excludem "picatura placerii" care nu poti sa stii cand se gandeste sa iasa)
Se poate, dar sperma este in cantitate foarte mica - picatura placerii.
Daca esti in perioada fertila si "lichidele" alea cum le zici tu, sunt periculoase. Toata faza e legata de cantitate - picatura placerii e o cantitate mica deci si sansele sunt mici, depinde si de perioada in care esti, fertila sau nefertila - ejacularea finala (orgasmul) e o cantitate mare deci si sansele sunt "imense" , depinde si aici de perioada in care esti, fertila sau nefertila.

@off-topic: Necunoscut, intrebarile la care ai raspuns tu sunt din 2004...
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 22 sep 2005 00:23 de Necunoscut

incerc doar sa pricep

huhu, deja incepe sa-mi placa :-)
- Deci, ce este a ejacula?
EJACULÃ?, ejaculez, vb. I. Tranz. A elimina sperma prin canalul uretral. – Din fr. éjaculer.
www.dexonline.ro
Bun, pai.. cred ca ai inteles..
Acum, daca baiatul nu este versat.. (sper ca nu intrebi ce este versat) atunci este posibil sa elimine sperma... si sa fii afectata (adica sa ramai gestanta)
Si de excitat... se excita oricum ) asta daca nu esti hermafrodit :>

"ma refer de pilda daca l'ar excita poate iar creste penisul si apoi si ar avea poate ceva lichide acelea pot fi periculoase?"
buuhuuhuhu :> pai... nu prea inteleg eu... dar.. din ce am inteles... "penixul" creste... daca se excita.. si "lichidele periculoase" = sperma ... si sperma aia poate sa te faca pe tine gestanta (ceea ce nu cred ca vrei, nu? muuuuuuuuuu)

Sper ca ai priceput, ca am incercat sa.... ma cobor la nivelul tau
sper ca nu am ajuns prea jos..
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 22 sep 2005 00:26 de Necunoscut

@off-topic: Necunoscut, intrebarile la care ai raspuns tu sunt din 2004...

Ah, pacat.. oricum nu eram pe forum in 2004... dar ma bucur nespus ca am citit thread-ul asta.. m-a amuzat teribil

PS: Am raspuns si celui care a postat in 2005 (din greseala, credeam ca e una si aceeasi persoana, nu m-am mai uitat la data, etc)
Astept sa posteze si SORIN28 ... poate mai rad si eu :>
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: inca o intrebare

scris pe 22 sep 2005 08:50 de SORIN28

Astept sa posteze si SORIN28 ... poate mai rad si eu :>

Din pacate Sorin28 a plecat pe alt forum mult mai interesant, mult mai complex, un forum moderat foarte bine, un forum in care moderatorii isi fac treaba, un forum in care "propietarul" este zilnic prezent la datorie, un forum in care nu sunt acceptate atacurile la persoana, un forum in care un moderator isi stie lungul nasului si nu se crede mai mult decat este, un forum in care se discut cat de cat normal, un forum in care nu te jigneste nimeni daca faci greseli de ortografie sau din cauza vitezei, va urez multa bafta si caterinca pe acest "forum". Cred ca asta a fost ultima data cand am mai scris aici. Bye people ramaneti cu nemesis. Macar din pura curiozitate intrati aici: www.utilizatori.ro, sa intelegeti cum arata un forum cat de cat adevarat

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: inca o intrebare

scris pe 22 sep 2005 11:40 de Necunoscut

Din pacate Sorin28 a plecat pe alt forum mult mai interesant, mult mai complex, un forum moderat foarte bine, un forum in care moderatorii isi fac treaba, un forum in care "propietarul" este zilnic prezent la datorie, un forum in care nu sunt acceptate atacurile la persoana, un forum in care un moderator isi stie lungul nasului si nu se crede mai mult decat este, un forum in care se discut cat de cat normal, un forum in care nu te jigneste nimeni daca faci greseli de ortografie sau din cauza vitezei, va urez multa bafta si caterinca pe acest "forum". Cred ca asta a fost ultima data cand am mai scris aici. Bye people ramaneti cu nemesis. Macar din pura curiozitate intrati aici: www.utilizatori.ro, sa intelegeti cum arata un forum cat de cat adevarat

Moama pe cate forumuri ai intrat )
- unul interesant, mai complex
- unul moderat foarte bine
- unul in care moderatorii isi fac treaba
-un forum pe care "proprietarul" (adminul se zice) e prezent zilnic
-unul in care nu sunt acceptate atacurile la persoana
-un forum in care moderatorii isi vad de lungul nasului (hai am Exotic chiar e cool)
-unu pe care se discuta cat de cat normal
-unul pe care nu sunt greseli de ortografie
- si vvv.utilizatoridotro

Chiar ai timp de 9 forumuri ? )))
sus

dark_love

Guest

scris pe 22 sep 2005 12:39 de dark_love

huhu, deja incepe sa-mi placa :-)
- Deci, ce este a ejacula?
EJACULÃÆ’?, ejaculez, vb. I. Tranz. A elimina sperma prin canalul uretral. â?? Din fr. Ãĩjaculer.
www.dexonline.ro
Bun, pai.. cred ca ai inteles..
Acum, daca baiatul nu este versat.. (sper ca nu intrebi ce este versat) atunci este posibil sa elimine sperma... si sa fii afectata (adica sa ramai gestanta)
Si de excitat... se excita oricum ) asta daca nu esti hermafrodit :>

"ma refer de pilda daca l'ar excita poate iar creste penisul si apoi si ar avea poate ceva lichide acelea pot fi periculoase?"
buuhuuhuhu :> pai... nu prea inteleg eu... dar.. din ce am inteles... "penixul" creste... daca se excita.. si "lichidele periculoase" = sperma ... si sperma aia poate sa te faca pe tine gestanta (ceea ce nu cred ca vrei, nu? muuuuuuuuuu)

Sper ca ai priceput, ca am incercat sa.... ma cobor la nivelul tau
sper ca nu am ajuns prea jos..

de ce esti rau?
Poate fata nu are cu cine sa vorbeasca, in ziua de azi spun fetelo: ai grija ce faci, atat.
Morala?Inveti de la straini sau de la prieteni, eu una am invatat multe si de colo si de colo,asa ca adu-ti aminte si tu de perioada aia cand stiai ca ai ceva da nu si cum se foloseste
sus

Sorin28

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o intrebare

scris pe 22 sep 2005 13:52 de Sorin28

Moama pe cate forumuri ai intrat )
- unul interesant, mai complex
- unul moderat foarte bine
- unul in care moderatorii isi fac treaba
-un forum pe care "proprietarul" (adminul se zice) e prezent zilnic
-unul in care nu sunt acceptate atacurile la persoana
-un forum in care moderatorii isi vad de lungul nasului (hai am Exotic chiar e cool)
-unu pe care se discuta cat de cat normal
-unul pe care nu sunt greseli de ortografie
- si vvv.utilizatoridotro

Chiar ai timp de 9 forumuri ? )))

Si stii care-i culmea?! ca le gasesc pe toate in unul singur
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online