Cati dintre voi ati facut sex oral pana acum ?

Pagina 1 din 1
1

adina20

Newbie
4 mesaje

scris pe 28 feb 2011 18:14 de adina20

Prietenul meu imi tot cere sa ii fac sex oral dar vrea sa-i fac numai eu . Este corect ? mai sunt fete care sa faca numai ele ? de ce nu vrea sa-mi faca si el mie ? cati dintre ati facut vreodata sex oral ? v-a facut si partenerul/partenera sau doar voi ?
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pana acum ?

scris pe 28 feb 2011 18:55 de DaNNY_DiViNO

Daca as avea un banut pentru fiecare data cand a intrebat cineva asa ceva pe forumul asta...

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 28 feb 2011 20:02 de dorinda

Prietenul meu imi tot cere sa ii fac sex oral dar vrea sa-i fac numai eu . Este corect ? mai sunt fete care sa faca numai ele ? de ce nu vrea sa-mi faca si el mie ? cati dintre ati facut vreodata sex oral ? v-a facut si partenerul/partenera sau doar voi ?

Mai bine intrebai cati n-au facut.
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 28 feb 2011 20:03 de ubyalex

E al 10000000... post pe care il vad pe forumul acesta,deci daca te-ai uita mai atent ai gasi cred ca mai multe ca mine,este unul asemanator recent deschis..
http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=2&mid=214026
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pana ac

scris pe 28 feb 2011 20:04 de Rolando

daca te-ai uita mai atent ai gasi cred ca mai multe ca mine,este unul asemanator recent deschis..
http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=2&mid=214026
care este deschis tot de ea

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

Re: Re: Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pan

scris pe 1 mar 2011 00:00 de ubyalex

care este deschis tot de ea

=))...nu am fost atenta sincer...la cate posturi de genul asta am vazut..nu mai stiu a cui e si cum.
Ehh...sa ramana cu intreabarea asta mult si bine.
Fac pariu ca nu mai raspunde nimeni la postul asta.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cati dintre voi ati facut sex oral

scris pe 1 mar 2011 09:01 de Rolando

=))...nu am fost atenta sincer...la cate posturi de genul asta am vazut..nu mai stiu a cui e si cum.
Ehh...sa ramana cu intreabarea asta mult si bine.
Fac pariu ca nu mai raspunde nimeni la postul asta.
dar unui subiect nou creat,indiferent ca a mai fost discutat i se va acorda mai multa atntie decat unei intrebari scrise intr-un topic vechi de cativa ani....asa ca eu ii inteleg pe cei care deschid un topic asemanator cu altele mai vechi

Si pe ea o preocupa acest aspect "Este corect ? mai sunt fete care sa faca numai ele ? de ce nu vrea sa-mi faca si el mie ? cati dintre ati facut vreodata sex oral ? v-a facut si partenerul/partenera sau doar voi ? "....daca e corect sa faca doar ea....

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

AmyLee96

Newbie
4 mesaje

pai fai ;)

scris pe 9 mai 2011 12:32 de AmyLee96

shi eu am facut asta de doua ori ...

mi se pare ceva normal
deci "FA`O!"

P.Emilia
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: pai fai ;)

scris pe 9 mai 2011 14:12 de ursaru

shi eu am facut asta de doua ori ...

mi se pare ceva normal
deci "FA`O!"

la numai 13 ani?

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: pai fai ;)

scris pe 9 mai 2011 14:15 de ThT

la numai 13 ani?

Te mai mira?

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: pai fai ;)

scris pe 9 mai 2011 14:21 de ursaru

Te mai mira?

In vremurile astea nu,dar totusi..noi la 13 ani visam la un pupic de la fete,nu la sex oral.La 14 ani la generatia asta se vorbeste deja de blowjob.))

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Ionela23

Veteran member
316 mesaje

Re: Re: Re: Re: pai fai ;)

scris pe 9 mai 2011 16:09 de Ionela23

In vremurile astea nu,dar totusi..noi la 13 ani visam la un pupic de la fete,nu la sex oral.La 14 ani la generatia asta se vorbeste deja de blowjob.))

E o rusine mai nou daca nu ai facut macar sex pana la 13-14 ani!Ce sa mai vorbim de oral!

Copii prosti.

No matter how old you are, You'll always rush for a swing in a park :')
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: pai fai ;)

scris pe 9 mai 2011 16:33 de ursaru

E o rusine mai nou daca nu ai facut macar sex pana la 13-14 ani!Ce sa mai vorbim de oral!

Copii prosti.

O fi o rusine,dar cand nu esti informat ,dai de alte probleme mai grave..

sus

Ionela23

Veteran member
316 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pai fai ;)

scris pe 9 mai 2011 16:35 de Ionela23

O fi o rusine,dar cand nu esti informat ,dai de alte probleme mai grave..

Sa le fie invatatura de minte.

No matter how old you are, You'll always rush for a swing in a park :')
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pana ac

scris pe 10 mai 2011 02:21 de simosimina

Mai bine intrebai cati n-au facut.

corect...mai bine intreba asta

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Koby

Junior member
11 mesaje

scris pe 12 mai 2011 17:08 de Koby

E cam nasola situatia ... Eu unul nu as putea sa imi las prietena sa imi faca fara sa ii fac si eu .In primul rand m as simti eu un pic jenat iar in al doilea rand mi se pare mai normal ca un baiat sa i faca fetei decat fata lui .

eu
sus

Alicethai

Senior member
95 mesaje

scris pe 16 mai 2011 18:43 de Alicethai

Da.
Daca crezi ca iti place, o faci pentru tine, nu neaparat pt. el... si mai e si 69

http://personals.cafebar.ro Anunturi Online pentru Adulti: cu poze, comentarii, harta, nr. de telefon etc.
sus

every_thing

Newbie
3 mesaje

scris pe 20 mai 2011 15:14 de every_thing

crede-ma ca 99 % din baieti,barbati fac sex oral partenerelor... sexul oral nu mai e o chestie aiurea de vreo 100 de ani. deci nu vad unde e problema lui! imbata-l intr-o seara si impinge-l tu daca el nu se lasa. o sa-i placa si-o sa mai vrea

just me
sus

emanuel502

Newbie
4 mesaje

scris pe 22 iun 2011 18:11 de emanuel502

faceti frate sex oral...pe mine ma enerveaza faptul ca nu o pot convinge si pe prietena mea sa imi faca. Mie imi place, eu i-as face ei la orice ora fara nici o conditie ) Se pare ca din mai e ultimu post...sunt eu alt arheolog
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 22 iun 2011 20:34 de dorinda

faceti frate sex oral...pe mine ma enerveaza faptul ca nu o pot convinge si pe prietena mea sa imi faca. Mie imi place, eu i-as face ei la orice ora fara nici o conditie ) Se pare ca din mai e ultimu post...sunt eu alt arheolog

Rabdare! Trebuie sa aiba incredere in tine ca sa-ti faca sex oral. Pentru baieti nu e o tragedie daca afla cineva ca i-ai facut unei tipe sex oral, dar pentru fete este. Stii doar ca sunt destui mitocani care se lauda in stanga si-n dreapta ca nu stiu care i-a supt-o si ca e o parasuta careia i-a tras-o nu stiu cat timp.
sus

Cosminell

Newbie
1 mesaje

scris pe 23 iun 2011 12:48 de Cosminell

E cam nasola situatia ... Eu unul nu as putea sa imi las prietena sa imi faca fara sa ii fac si eu .In primul rand m as simti eu un pic jenat iar in al doilea rand mi se pare mai normal ca un baiat sa i faca fetei decat fata lui .
nici tu nu esti prea logic in gandire ..de ce sa ti se para mai normal invers ? e acelasi lucru..plus ca fetele fac asta de obicei in situatii mai..speciale gen..in masina ..in mers , in vreo parcare ..e mai comod pt ele sa scape de tine . tu n-ai sa-i poti face unei fete oral in masina decat chinuitor si n=-o sa-i placa oricum , ele au nevoie de relaxare , atmosfera etc.
sus

emanuel502

Newbie
4 mesaje

scris pe 23 iun 2011 20:36 de emanuel502

Rabdare! Trebuie sa aiba incredere in tine ca sa-ti faca sex oral. Pentru baieti nu e o tragedie daca afla cineva ca i-ai facut unei tipe sex oral, dar pentru fete este. Stii doar ca sunt destui mitocani care se lauda in stanga si-n dreapta ca nu stiu care i-a supt-o si ca e o parasuta careia i-a tras-o nu stiu cat timp.

Mda, eu rabdare am, ca nu stau eu in oral, i-am zis chiar ca o sa ma duc la altele sa-mi faca daca ea nu vrea si ea a zis ca du-te ) Dar ea are o idee, formata nu stiu de cand si de unde, pe care daca v-o spun o sa sariti nu voi baieti, ci voi fetelor toate in sus si o sa va vina poate sa ii dati si doua dupa cap )
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 23 iun 2011 21:42 de dorinda

Mda, eu rabdare am, ca nu stau eu in oral, i-am zis chiar ca o sa ma duc la altele sa-mi faca daca ea nu vrea si ea a zis ca du-te ) Dar ea are o idee, formata nu stiu de cand si de unde, pe care daca v-o spun o sa sariti nu voi baieti, ci voi fetelor toate in sus si o sa va vina poate sa ii dati si doua dupa cap )

Ce idee? Ca e rusinos sa faci sex oral unui baiat sau ca se simte ca o parasuta? Las' ca de-astea am mai citit si auzit. Sa nu mai faci prostia sa-i spui ca te duci la altele, pentru ca daca o sa mergi, o sa-ti scoata ochii ca de ce te-ai dus.
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 24 iun 2011 04:34 de Machiavelli

Poate ar trebuii sa iti iei tu vreo doua dupa ceafa.Pai daca fata nu vrea, nu vrea.Ce sa mai.Poate o dai in labareala pe urma
Na, i s-o fi aplecand-a fetei ...oricum fi siguranta ca ei nu ii place lucrul asta deoarece a incercat o data si nu i-a placut, altfel nu ar putea fi asa decisa

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online