Risc sarcina?

Pagina 1 din 1
1

Guest

Guest

Risc sarcina?

scris pe 25 iun 2011 23:58 de Guest

salut

Ieri am avut un contact sexual cu prietena mea, si astazi a avut o pata de sange foarte mica. de la ce poate fi? ciclu ar trebui sa ii vina peste 3 sapt.

dupa cat timp pot afla daca e insarcinata? sau ce semne ar putea sa aiba, suntem speriati amandoi..ne am culcat o singura data fara prezervativ si atunci era a 2-a zi de ciclu. in rest nu.

se poate afla si dupa o luna daca e insarcinata? care sunt primele simptome?
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Risc sarcina?

scris pe 26 iun 2011 00:06 de ThT

Simptome:
http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html

Dupa o luna poti afla fara probleme daca e insarcinata cu un test de sarcina de la farmacie.E 10 lei unul..deci nu foarte scump.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Guest

Guest

scris pe 26 iun 2011 00:12 de Guest

Simptome:
http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html

Dupa o luna poti afla fara probleme daca e insarcinata cu un test de sarcina de la farmacie.E 10 lei unul..deci nu foarte scump.

Ma intereseaza daca ea isi poate da seama in timp de o luna daca e insarcinata?
Dupa cat timp apar primele simptome?
Am inteles ca testele de sarcina nu sunt 100% sigure.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 26 iun 2011 00:15 de ThT

Ma intereseaza daca ea isi poate da seama in timp de o luna daca e insarcinata?
Dupa cat timp apar primele simptome?
Am inteles ca testele de sarcina nu sunt 100% sigure.

Sunt destul de sigure,mai ales dupa perioada asta.Alta cale de a depista este doar la ginecolog.Simptomele apar dupa vreo 2 saptamani.

sus

Guest

Guest

scris pe 26 iun 2011 00:18 de Guest

Sunt destul de sigure,mai ales dupa perioada asta.Alta cale de a depista este doar la ginecolog.Simptomele apar dupa vreo 2 saptamani.

si daca nu a avut nici un simptom in timp de 1 luna si 2 sapt. exista riscuri?

si pata de sange de la ce ?
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 26 iun 2011 00:29 de ThT

si daca nu a avut nici un simptom in timp de 1 luna si 2 sapt. exista riscuri?

si pata de sange de la ce ?

Pai de ce nu faceti un test de sarcina si va eliminati orice suspiciune?va place sa stati cu morcovul in c*r?asa puteti sa dormiti si voi linistiti.Sunt persoane pe forum care au avut simptome deabia dupa 4-5 luni,nu e o regula sa apara dupa 2 saptamani.In legatura cu pata de sange,poate fi de la orice altceva.Cel mai bine e sa consulte un medic pentru ca noi degeaba ne dam cu presupusul.

sus

Oana1

Newbie
7 mesaje

scris pe 26 iun 2011 01:27 de Oana1

salut

Ieri am avut un contact sexual cu prietena mea, si astazi a avut o pata de sange foarte mica. de la ce poate fi? ciclu ar trebui sa ii vina peste 3 sapt.

dupa cat timp pot afla daca e insarcinata? sau ce semne ar putea sa aiba, suntem speriati amandoi..ne am culcat o singura data fara prezervativ si atunci era a 2-a zi de ciclu. in rest nu.

Testul costa intre 12 - 15 lei. Incearcati unul de la SureCheck. Sunt 99% sigure.. nu o sa apara a doua linie foarte rosie, dar daca se vede, cat de putin, o sa fi tatic!

Editat de Oana1 pe 26 iun 2011 01:29

Diamantul neslefuit poate fi aruncat la gunoi !
sus

sheik

Junior member
10 mesaje

scris pe 26 iun 2011 13:06 de sheik

Testul costa intre 12 - 15 lei. Incearcati unul de la SureCheck. Sunt 99% sigure.. nu o sa apara a doua linie foarte rosie, dar daca se vede, cat de putin, o sa fi tatic!

Pai noi nu ne dorim un copil. suntem minori si noi.. daca e insarcinata ce poate face inafara de avort?
sus

deea_88

Junior member
13 mesaje

scris pe 26 iun 2011 13:19 de deea_88

sa il pastrati ! 2 variante, atat, tu cate variante ai vrea?!

andreea*
sus

Melisa

Veteran member
382 mesaje

scris pe 26 iun 2011 18:37 de Melisa

Pai noi nu ne dorim un copil. suntem minori si noi.. daca e insarcinata ce poate face inafara de avort?

Mie nu.mi suna a sarcina , te.ai culcat cu ea in a 2.a zi de menstra . Oricum calm , daca e sa se intample se intampla chiar daca te agiti tu aici . Stii vorba aia , de ce ti.e frica de aia nu scapi . !
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 27 iun 2011 01:57 de dorinda

salut

Daca era virgina, n-a mai facut sex demult sau ai fost prea brutal, nu ma mir. Dar folositi si voi prezervativul, mai ales pentru ca sunteti minori, va fereste de multe si vedeti daca s-a rupt. Stiu ca e mai placut fara el, dar vei ajunge sa faci sex asa cum iti place, numai ca trebuie sa mai astepti cativa ani.
sus

Oana1

Newbie
7 mesaje

scris pe 28 iun 2011 11:16 de Oana1

A facut un test ? sa vedeti despre ce e vorba? primele semne eu stiam ca apar dupa o luna si ceva - doua. dar nu asteptati pana atunci, du-te la ginecolog cu ea .. Nu conteaza ca sunteti minori , ma gandesc ca buletin aveti, si costa 30 de lei o consultatie.. Daca e insarcinata vedeti la fata locului cum procedati incontinuare. Numai bine !

Diamantul neslefuit poate fi aruncat la gunoi !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online