Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'!

Pagina 1 din 2
1   2   »

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 4 iul 2011 22:12 de Arayas

In sfarsit generatia KK a fost cantarita corect: 55% direct in cap la BAC. Titlul este sugestiv si se potriveste cu rubrica "Viata Sexuala".
Numai 3 click-uri pe aici pe forum ca sa intelegem odata ca peste cativa ani vom face o cerere pe care retardu' de la ghiseu nu va stii s-o citeasca. "Nut dau nik" va fi raspunsul mult educatului wonderboy.
N-am nici o treaba cu politicienii, indiferent de culoarea lor pentru mine sunt categorisiti la "sub-nevertebrate" dar in sfarsit nu s-au mai dat diplome la majoritatea generatiei "am doispe ani si vreau s-o frec" (in traducere pentru ei: "a-m 12 ani si vroau so frek").

Cu toata durerea parintilor care nu si-au dat seama ca retardu' nu stie sa scrie 3 cuvinte, ma BUCUR nespus ca se intareste clasa muncitoare necalificata. Doamne, ce de manipulanti o sa avem!

"fii amuzant, arata bn, fi preten q prietenele ei. chestii dastea. da nu insista prea mult,k..."

Deci? Sau sa-l citez pe ala care in hora hormonilor intra pe forum sa ne povesteasca " Help, prietenul s-a terminat la mine in gura!" el chipurile fiind o fata nevinovata. Nu copilas, VIATA, si nu prietenul, o sa ti se termine in mod repetat acolo pe unde faci mult kk. Deocamdata pe banii parintilor.

http://babayuga.blogspot.ro/
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'!

scris pe 4 iul 2011 22:15 de dorinda

In sfarsit generatia KK a fost cantarita corect: 55% direct in cap la BAC. Titlul este sugestiv si se potriveste cu rubrica "Viata Sexuala".
Numai 3 click-uri pe aici pe forum ca sa intelegem odata ca peste cativa ani vom face o cerere pe care retardu' de la ghiseu nu va stii s-o citeasca. "Nut dau nik" va fi raspunsul mult educatului wonderboy.
N-am nici o treaba cu politicienii, indiferent de culoarea lor pentru mine sunt categorisiti la "sub-nevertebrate" dar in sfarsit nu s-au mai dat diplome la majoritatea generatiei "am doispe ani si vreau s-o frec" (in traducere pentru ei: "a-m 12 ani si vroau so frek").

Cu toata durerea parintilor care nu si-au dat seama ca retardu' nu stie sa scrie 3 cuvinte, ma BUCUR nespus ca se intareste clasa muncitoare necalificata. Doamne, ce de manipulanti o sa avem!

"fii amuzant, arata bn, fi preten q prietenele ei. chestii dastea. da nu insista prea mult,k..."

Deci? Sau sa-l citez pe ala care in hora hormonilor intra pe forum sa ne povesteasca " Help, prietenul s-a terminat la mine in gura!" el chipurile fiind o fata nevinovata. Nu copilas, VIATA, si nu prietenul, o sa ti se termine in mod repetat acolo pe unde faci mult kk. Deocamdata pe banii parintilor.

Si ce-ti pasa tie? Ai grija de copiii tai sa nu ajunga ca idiotii de care povestesti. Poate mai sunt unii parinti care mai au si altceva de facut decat bani si tara asta n-o sa ajunga chiar in canalizare.
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 4 iul 2011 22:21 de Arayas

=========
Tzin sa va anuntz ca functzioneaza chestia qu coarnele de radasca!!!!un prieten deal meu a incercat chestia asta nu stiu sigur daca trebuie coarne de radasca femele sau masucl da merge......Trebuie sfaramate dar nu mult dupaia trebuie puse la soare vreo 2-3 zile....dupacea trebuie iar sfaramate pana se face praf mai trebuie lasate 1 zi la soare si cand vretzi sa punetzi la cineva(functzioneaza doar la fete!!!)nu stiu daca putetzi pune praful in bautura dar prietenul meu a pus in inghetzata dupa un timp 2-3 minute incepe sashi faca efectu are dorintza de a face sex!!!!!a doua zi fata nu mai tzine minte ce o facut si cu cine o facut sex!!!!(II ADEVARATA CHESTIA)
=========

Asta peste cativa ani o sa fie doctorul care va consulta copiii. .....eeeeh, NU.
Cand te gandesti ca mama unuia ca asta acu' sta agatata pe gard la liceu sa faca contestatie la BAC: "doamna, io l-am dat si la pregatire!"
He, he, welcome to Prostlandia, Judetul Retarzi, satul Boulenii de (pe) Jos.

sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 4 iul 2011 22:30 de Arayas

Si ce-ti pasa tie?

Ce-mi pasa mie? Chiar crezi ca tu sau familia ta nu o sa va loviti peste tot de astia? La spital, la scoala, la job....peste tot. Daca am trai in niste bule, separati de toata lumea ar fi ok, tinand cont de tara in care traim. De ce imi pasa? Pentru ca trebuie sa le dam peste bot, sa priceapa ca fara un minim de educatie nu prea ai ce cauta pe nicaieri. Daca suntem ignoranti, parintii lor sunt deja, societatea are o mare durere in fund despre persoana lor, ce mai ramane? Ignoranta noastra si pericolul public pe care ei il reprezinta.
Dar, nu-i mai bine sa nu ne intereseze? Ce mai conteaza? Oricum sunt prea multi, prea prosti, prea alienati de net, de sex, de reclame TV retardate la fel ca ei. Deci, mai bine ne ascundem undeva pentru ca, nu-i asa?, sa ma doara in fund e cea mai buna masura. Peace.

sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 4 iul 2011 23:49 de onlyforgod

aryas, sunt cat se poate in acord cu tine. Adevarul e ca fara munca nu o sa obtii rezultatele. Elevii au uitat cel mai important lucru pentru a trece examenul de bacalaureat:" sa invete". Cred ca aceste rezultate sunt o palma pentru acesti "copilasi" dar si pentru parintii lor care nu s-au interesat prea mult de educatia lor. Nici profesorii nu sunt lipsiti de vina, ei neavand o pregatire psihopedagogica prea buna pentru a reusi sa capteze atentia generatiei hi5. Taiat in carne vie, asa imi place mie sa-i spun. Bacul din acest an a fost pe bune, sa nu se mai planga toata lumea ca rezultatele din acest an au fost pe seama stresului din cauza camerelor de luat vederi, din cauza supraveghetorilor sau mai cine stie ce. Mi se pare cat se poate de corecta aceasta metodologie de sustinere a bacalaureatului. BRAVO!!! Ma bucur nespus de mult, de ce sa treaca examenul de maturitate toata prostimea.

"I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".-Dr. Martin Luther King Jr.
"We must become the change we want to see in the world".-Mohandas Gandhi.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 iul 2011 01:17 de ExoticDream

Am citit subiectele date la BAC si nu mi se par infioratoare, nu trebuie sa fii olimpic ca sa treci. Dupa parerea mea, un adolescent de 18-19 ani ar trebui sa fie in stare sa ia un 7 cinstit daca are un IQ de doua cifre si a deschis manualele mai mult decat luna trecuta. Poate ca profesorii sunt prost platiti si nu-si mai dau interesul, poate ca multi dintre ei fac asta intentionat ca sa racoleze amatori de meditatii, poate ca scoala nu are suficiente cai prin care sa tina in frau elevii, sa-i determine sa treaca pe la scoala, sa nu se lase coplesiti de fel de fel de vicii si sa mai si invete, poate ca multi parinti abia se tarasc sa aduca o paine in casa si nu mai au timp sau nu se pricep sa-si supravegheze copiii la teme, si totusi.... nu exista scuza pentru halul in care se prezinta astazi elevii. Vorbesc si scriu agramat, in limbaj de Messenger sau, mai rau, in argou, nu-i intereseaza decat Facebookul, machiajul/masinile/fotbalul/filmele, sexul, n-au pic de respect fata de profesori si scoala in general, chiulesc, copiaza, temele si le fac (daca si le fac) scotand la imprimanta texte de pe Internet..... Una peste alta, meritau ceea ce s-a intamplat anul asta, poate-poate se trezesc macar cei care vin dupa!

Propun continuarea aplicarii metodologiei si la examenele de admitere in facultate, precum si la cele care se dau in timpul facultatii!

Editat de ExoticDream pe 5 iul 2011 01:20

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 5 iul 2011 01:28 de dorinda

Ce-mi pasa mie? Chiar crezi ca tu sau familia ta nu o sa va loviti peste tot de astia? La spital, la scoala, la job....peste tot. Daca am trai in niste bule, separati de toata lumea ar fi ok, tinand cont de tara in care traim. De ce imi pasa? Pentru ca trebuie sa le dam peste bot, sa priceapa ca fara un minim de educatie nu prea ai ce cauta pe nicaieri. Daca suntem ignoranti, parintii lor sunt deja, societatea are o mare durere in fund despre persoana lor, ce mai ramane? Ignoranta noastra si pericolul public pe care ei il reprezinta.
Dar, nu-i mai bine sa nu ne intereseze? Ce mai conteaza? Oricum sunt prea multi, prea prosti, prea alienati de net, de sex, de reclame TV retardate la fel ca ei. Deci, mai bine ne ascundem undeva pentru ca, nu-i asa?, sa ma doara in fund e cea mai buna masura. Peace.

Pana o sa ajungi sa te lovesti de toti idiotii, vor mai trece cativa ani. Nu cred ca prea multi din cei care au picat un amarat de BAC vor ajunge la facultate si cu atat mai putin la medicina. Daca te duce capul, nu dai de ei. Nu-ti place doctorul la care te-ai dus, mergi la altul, nu-ti convine angajatorul, nu accepta postul respectiv sau cauta-ti de lucru in alta parte. Solutii se gasesc, asa ca nu mai dramatiza degeaba. Asemenea atitudine este doar pentru persoane comode.
Sau....poti plecat in alta tara, in speranta ca acolo umbla cainii cu covrigi in coada si toate persoanele pe care le intalnesti au cel putin coeficientul de inteligenta al lui Einstein. Nu te tine nimeni legat aici, in Romania. Daca esti chiar atat de revoltat, pleaca! Romanii adevarati n-au nevoie de tine si nici Romania!
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 5 iul 2011 16:52 de Arayas

Romanii adevarati n-au nevoie de tine si nici Romania!

Care? Tu si mai cine? Becali, Capatos & blenoragistele, Columbeanca si piticu', Udrea si marinaru', Bahmu, Zavoranu, OTV, manelistii, politicienii? Tara asta e plina de jeguri si scursuri purulente si tu imi spui ca astia, Romania astora n-are nevoie de mine. Bleah! Ce pierdere din partea mea!

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 5 iul 2011 17:02 de dorinda

Care? Tu si mai cine? Becali, Capatos & blenoragistele, Columbeanca si piticu', Udrea si marinaru', Bahmu, Zavoranu, OTV, manelistii, politicienii? Tara asta e plina de jeguri si scursuri purulente si tu imi spui ca astia, Romania astora n-are nevoie de mine. Bleah! Ce pierdere din partea mea!

Nu, aia care nu-s vedete si nu trambiteaza pe la toate televiziunile ca sunt romani. Dar ce stii tu! Du-te in alta tara, mai scapam de unul care crede ca nimic din ce este in Romania nu este suficient de bun pentru el. Du-te si nu te mai intoarce. Esti doar un oltean de duzina.

Editat de dorinda pe 5 iul 2011 17:03
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 5 iul 2011 17:14 de McLove

Cat de ratate pot fi unele persoane, vorbesc din filme...

Eu, nu sunt generatia aia Arayas, eu te pot educa, chiar daca astept raspunsul la contestatie. Vorbiti si voi, ca sa nu adormiti, dati din gura, si vreti p...
Domnilor, doamnelor, domnisoarelor! Treziti-va! Nu s-a rezolvat nimic, decat faptul ca asa numitele "Colegii Nationale", si-au aratat suprematia in invatamant, banii au fost aruncati... aia stau si rad, de prostiile pe care le ganditi, voi... oameni maturi, care ati copiat, trisat de cate ori ati avut ocazia. A da, stai! La voi nu a fost problema: "funeriu, mare inteligent, mare om cu camere, mare analfabet". La voi se putea, si din cauza prostiei voastre, plateste o generatie, ca nu stiti sa va tineti gura.
Situatia sta cam asa... cei (nu stiu cat la suta) care au picat, sunt de la Grupuri Scolare, Colegii Industriale. Si eu fac parte dintr-un colegiu din asta, si da, problema la matematica. (sa zicem ca nici nu mi-a placut)
Eu, spre deosebire de "geniile" care au luat cu 10 ( ), fac 2 ore de matematica... dar, in realitate am facut 2 ore in tot anul. Nu e vina mea, sau a profesorului ca nu vine la ora... e vina aluia de la inspectorat care vine si-l controleaza, si pleaca cu zambetul pe buze, hranit, baut.
Ah, da... la liceele astea, intra aia de la "arte si meserii". Arayas, puisor ranit, ce note ai avut tu? Eu, sa zicem am intrat cu o nota mult mai mare, decat ala care a intra la un liceu "renumit", insa cand am intrat, nu era bac-ul asa, nu conta liceul, conta profilul. (mie, mi-a placut)

Sunteti penibili... niste ratati in fata monitoarelor, fara un tel in viata. Vorbiti despre olimpici, elevi care mananca fizica, chimie, module pe paine, care sunt genii, pur si simplu... si au picat la romana, fiindca nu au avut nicio tangenta cu ea. Idiotilor, ganditi, si apoi tastati!

PS: am vazut o fata, la un liceu "cu renume", a dat la istorie... a luat 10.
Cei care invata istoria pentru academie, si chiar invata, nu pot lua 10 la bac. Astia, au invatat.
Inca ceva: cum se poate ca intr-un liceu, toti sa aiba medii peste 7, si in alt liceu, langa acesta, sa aiba sub 6? Ah, da ba... directorul nu e de la PD-L, intr-unul camerele nu merg, ca s-a ars nu stiu ce.
PS2: 65 (parca) au luat cu 10, bac-ul. Acum ceva timp, cine avea 10, era olimpic international pe materia respectiva. Astia, sunt elevi de nota 7. Ce mandrie, ce putere a tarii! Pacat ca s-a inventat internetul, si ceilalti pot afla si notele din liceu.

Logic ca elevii sunt de vina, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie injurati, facuti prosti, dati la o parte din societate. Suntem la concurs, avem 100 de locuri pe care sa intram?
Da, si eu sunt de vina, desi pentru mine, matematica e o prostie. Sunt de vina ca nu am incercat, sunt de vina ca nu am anuntat ca nu am profesor, sunt de vina ca m-am nascut in Romania.
Ganditi-va, sunt 100.000+ de persoane, un viitor al tarii. Ati dat la o parte profilele tehnice, ati vrut licee teoretice, atunci va doresc multa bafta, cat mai multi directori de firme economice, si 0 ingineri, 0 maistrii, 0 oameni care sa tina industria. Liceele astea, au un rol, de-asta avem 10 module si sute de ore...

Pa, si... Arayas, vorbim in toamna. Vad ca te dai inteligent, pe un amarat de forum. Ah, inca ceva: gandeste ca "tv-ul", gandeste ca aia 55% sunt etnobotanisti, prosti, ratati.

Editat de McLove pe 5 iul 2011 17:39

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 5 iul 2011 23:44 de dorinda

Vina e impartita: elevi, profesori, sistem, etc. S-a schimbat BAC-ul de i-a ametit pe toti, iar cei care au cel mai mult de suferit sunt elevii. Pacat....
sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 5 iul 2011 23:54 de onlyforgod

Vina e impartita: elevi, profesori, sistem, etc. S-a schimbat BAC-ul de i-a ametit pe toti, iar cei care au cel mai mult de suferit sunt elevii. Pacat....

elevii, elevii daca erau baieti seriosi si constiinciosi reuseau ... vorbesc din perspectiva unui fost elev care a dat bacul anul trecut si stiu ce fel de colegi am avut... colegi care si-au batut joc efectiv de scoala dar care au trecut bacul...unii care habar n-aveau sa aduca la acelasi numitor...ce sa mai zic de tabelele de derivate , integrale definite. NICI MACAR ATAT. si totusi au trecut au stat pe cocoasa altuia si la pomana...mai rau e ca majoritatea erau si fuduli. INCONSTIENTA. la ce erau buni aceste specimene ? la nimic toti invatati numai sa fure.

"I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".-Dr. Martin Luther King Jr.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:04 de McLove

elevii, elevii daca erau baieti seriosi si constiinciosi reuseau ... vorbesc din perspectiva unui fost elev care a dat bacul anul trecut si stiu ce fel de colegi am avut... colegi care si-au batut joc efectiv de scoala dar care au trecut bacul...unii care habar n-aveau sa aduca la acelasi numitor...ce sa mai zic de tabelele de derivate , integrale definite. NICI MACAR ATAT. si totusi au trecut au stat pe cocoasa altuia si la pomana...mai rau e ca majoritatea erau si fuduli. INCONSTIENTA. la ce erau buni aceste specimene ? la nimic toti invatati numai sa fure.

Puisor, explica-mi tu. Nu de alta, dar vad ca la romana nu te descurci, dar da... ai abordat subiectul "matematica".
E atat de usor sa judeci... asta am facut eu, cu tine, si cred ca am dreptate. Asa, ca mai gandeste! Te pot intreba cam ce ai facut tu, dar probabil o sa-mi "deliberezi" () tot felul de tampenii: "am fost corect, cand cei din sala copiau, eu inchideam ochii. Eu, dur!"
Da, toata Romania e ca tine, sau a fost...

sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:13 de onlyforgod

Puisor, explica-mi tu. Nu de alta, dar vad ca la romana nu te descurci, dar da... ai abordat subiectul "matematica".
E atat de usor sa judeci... asta am facut eu, cu tine, si cred ca am dreptate. Asa, ca mai gandeste! Te pot intreba cam ce ai facut tu, dar probabil o sa-mi "deliberezi" () tot felul de tampenii: "am fost corect, cand cei din sala copiau, eu inchideam ochii. Eu, dur!"
Da, toata Romania e ca tine, sau a fost...

eu din sala am luat cea mai mare nota la matematica si chiar din liceu, si nici n-am avut in gand sa copiez dar nu asta e ideea. puisor observ ca iti place mult tare sa te contrazici cu lumea.

sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:17 de onlyforgod

si cei care au invatat chiar daca au copiat ei treceau oricum ca si-au dat totusi silinta si avea o bruma de cunostinte fata de altii..problema sunt cei care chiar nu meritau sa treace deloc. vad ca nu sti ince lume traiesti . tie doar iti place sa te contrazici si atat

sus

Guest

Guest

scris pe 6 iul 2011 00:18 de Guest

Si cu ce naiba ma ajutape mine integralele astea in viata?

Matematica oricum mi se pare cel mai prost obiect din liceu.
La bac am ales biologia care mi s-a parut ce-a mai usoara,dar pentru ce mi s-a dat bilogia la alegerea obiectului de specialitate,cand eu nu am facut biologie din clasa a 10-a?
sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:23 de onlyforgod

Si cu ce naiba ma ajutape mine integralele astea in viata?

Matematica oricum mi se pare cel mai prost obiect din liceu.
La bac am ales biologia care mi s-a parut ce-a mai usoara,dar pentru ce mi s-a dat bilogia la alegerea obiectului de specialitate,cand eu nu am facut biologie din clasa a 10-a?

bai baiatule pai care este scopul liceului ma . macar sa se vada daca esti competent sa inveti ceva daca nu esti competent sa inveti cateva lucruri sa treci clasa atunci bafta.. in viata o sa faci compromisuri mult mai mari daca te lovesti de lucrurile astea si nu poti trece de ele ce-o sa faci mai departe? asta-i bacalaureatul o evaluare ! esti capabil sau nu esti capabil.

sus

Guest

Guest

scris pe 6 iul 2011 00:33 de Guest

bai baiatule pai care este scopul liceului ma . macar sa se vada daca esti competent sa inveti ceva daca nu esti competent sa inveti cateva lucruri sa treci clasa atunci bafta.. in viata o sa faci compromisuri mult mai mari daca te lovesti de lucrurile astea si nu poti trece de ele ce-o sa faci mai departe? asta-i bacalaureatul o evaluare ! esti capabil sau nu esti capabil.

Da e o evaluare,sunt de acord cu asta dar acest obiect inutil putea fi inlocuit foarte usor de un altul care imi poate fi de folos in viata,spre exemplu geografia.
Cu ce ma ajuta pe mine teorema pitagora,spre exemplu?

Si inca un lucru care nu mi se pare corect in legatura cu organizarea bacalaureatului.Daca eu in liceu spre exemplu trec la obiectele pe care le am la bacalaureat cu media 5,ca atat stiu si de atat sunt capabil.De ce la bac domnul ministru se asteapta sa trec cu media 6?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:36 de McLove

si cei care au invatat chiar daca au copiat ei treceau oricum ca si-au dat totusi silinta si avea o bruma de cunostinte fata de altii..problema sunt cei care chiar nu meritau sa treace deloc. vad ca nu sti ince lume traiesti . tie doar iti place sa te contrazici si atat

Unu care a luat bacalaureatul, cica bun la matematica. Ai vazut o vaca invatand sa scrie? In momentul asta, tu esti singurul capabil de asa ceva.
Cum imi poti spune mie, despre invatamant, cum poti scrie despre acest lucru, cand tu n-ai nici cea mai mica idee in utilizarea semnelor de punctuatie, ordinea cuvintelor intr-o propozitie?
Si, nu... nu te cred.

Si eu am luat Campridge-ul... "ete partz!"

PS: Guest (adresandu-ma unui grup)... logic ca teorema aia conteaza, logic ca trebuie sa sti ceva, din matematica. Astea tin de cultura generala. Nu poti sa nu sti o teorema, o regula a semnelor, o matrice.
Insa, sa sti ca analiza matematica e degeaba. Desi, o prefer mai mult decat algebra.

Editat de McLove pe 6 iul 2011 00:41

sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:39 de onlyforgod

Da e o evaluare,sunt de acord cu asta dar acest obiect inutil putea fi inlocuit foarte usor de un altul care imi poate fi de folos in viata,spre exemplu geografia.

Si inca un lucru care nu mi se pare corect in legatura cu organizarea bacalaureatului.Daca eu in liceu spre exemplu trec la obiectele pe care le am la bacalaureat cu media 5,ca atat stiu si de atat sunt capabil.De ce la bac domnul ministru se asteapta sa trec cu media 6?

asta-i alta problema...dar daca astea sunt conditiile trebuie sa te adaptezi..ti-am zis faza cu compromisu'

sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:42 de onlyforgod

Unu care a luat bacalaureatul, cica bun la matematica. Ai vazut o vaca invatand sa scrie? In momentul asta, tu esti singurul capabil de asa ceva.
Cum imi poti spune mie, despre invatamant, cum poti scrie despre acest lucru, cand tu n-ai nici cea mai mica idee in utilizarea semnelor de punctuatie, ordinea cuvintelor intr-o propozitie?
Si, nu... nu te cred.

Si eu am luat Campridge-ul... "ete partz!"

PS: Guest (adresandu-ma unui grup)... logic ca teorema aia conteaza, logic ca trebuie sa sti ceva, din matematica. Astea tin de cultura generala. Nu poti sa nu sti o teorema, o regula a semnelor, o matrice.
Insa, sa sti ca analiza matematica e degeaba. Desi, o prefer mai mult decat algebra.

nu ma inteseaza pe mine sa ma crezi sau nu..eu pot face pe dracul in patru si totusi sa-ti demonstrez..dar cu cei ca tine n-ajungi la nici o concluzie. si bine ca esti tu mai destept. daca tu nu retii esenta e problema ta .

Editat de onlyforgod pe 6 iul 2011 00:43

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:43 de DaNNY_DiViNO

Parerea mea este ca vina apartine elevilor. Total nepregatiti si nu iau nimic in serios. Se vede clar la primul examen pe bune cat ii duce mintea. Cei care au invatat, au luat. Punct.
Nu ca profesorii, nu ca sistemul, nu ca funeriu, etc.. Care a invatat, a luat bac-ul.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:45 de McLove

onlyforgot, tu esti din afara acestui examen. Te las pe tine sa comentezi urmatoarele idei, si cum de s-a ajuns la asta... daca tot suntem buni in comentat.

dar, in realitate am facut 2 ore in tot anul. Nu e vina mea, sau a profesorului ca nu vine la ora... e vina aluia de la inspectorat care vine si-l controleaza, si pleaca cu zambetul pe buze, hranit, baut.

Vorbiti despre olimpici, elevi care mananca fizica, chimie, module pe paine, care sunt genii, pur si simplu... si au picat la romana, fiindca nu au avut nicio tangenta cu ea.

am vazut o fata, la un liceu "cu renume", a dat la istorie... a luat 10.
Cei care invata istoria pentru academie, si chiar invata, nu pot lua 10 la bac. Astia, au invatat.

65 (parca) au luat cu 10, bac-ul. Acum ceva timp, cine avea 10, era olimpic international pe materia respectiva. Astia, sunt elevi de nota 7.

Ganditi-va, sunt 100.000+ de persoane, un viitor al tarii. Ati dat la o parte profilele tehnice, ati vrut licee teoretice, atunci va doresc multa bafta, cat mai multi directori de firme economice, si 0 ingineri, 0 maistrii, 0 oameni care sa tina industria.

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:47 de McLove

Parerea mea este ca vina apartine elevilor. Total nepregatiti si nu iau nimic in serios. Se vede clar la primul examen pe bune cat ii duce mintea. Cei care au invatat, au luat. Punct.
Nu ca profesorii, nu ca sistemul, nu ca funeriu, etc.. Care a invatat, a luat bac-ul.

Da... asa e, anul trecut 70% au luat bac-ul, acum 3 ani 80%.
Ciudat, facem parte din acelasi ciclu, de cei 4 ani. Probabil s-a prostit Romania cu 20% (chiar mai mult) intr-un an.

PS: aveti dreptatea voastra. Dar, cand vezi ca toti ratatii comenteaza, e grav. Dupa razboi, multi viteji se arata! (aici ma refer la cei care au ajuns undeva, datorita faptului ca au limba cam lunga, si pot linge mai bine unde trebuie)

Editat de McLove pe 6 iul 2011 00:50

sus

Guest

Guest

scris pe 6 iul 2011 00:51 de Guest

Eu nu am spus ca nu trebuie sa o stii,ca trebuie sa ai si tu ca om un minim de cunostinte.
Am intrebat cu ce ma ajuta in viata?

PS:Pentru cei care vor sa dea la o facultate unde trebuie sa stii mate,exemplu Fac. de Automatica si Calculatoare.
sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:54 de onlyforgod

problema era cei care nu au luat bacul nu cei care se asteptau sa ia 10 la bac si au luat 8 .. asta-i metodologia astea-s conditiile. de ce n-au luat marea majoritatea bacul? ce a fost schimbat fata de anul trecut? s-au pus camere de luat vederi, da? profesorii au fost mai vigilenti, da? in concluzie nu s-a putut copia deci nu ramanea sa scrii decat ce ai invatat si doar atat!

Editat de onlyforgod pe 6 iul 2011 00:55

sus

Guest

Guest

scris pe 6 iul 2011 00:54 de Guest

PS:Pentru cei care vor sa dea la o facultate unde trebuie sa stii mate,exemplu Fac. de Automatica si Calculatoare.

Pe aia da ii ajuta
sus

Guest

Guest

scris pe 6 iul 2011 00:58 de Guest

scuza-ma dar teorema lui pitagora intra deja la cultura generala... daca si asta ti se pare mult prea mult fata de domeniul tau de interes, iti spun sincer ca e grav...
iar daca la obiectele care le ai pt bac, ai doar note de 5, ai gresit profilul si ar fi cazul sa te transferi, chestiune de care cel tarziu in a10-a - a 11-a ar trebui sa-ti fi dat seama...
si eu eram la mate-info si prin a 11-a ma gandeam sa ma transfer la arte... dar nah, am preferat sa fiu comoda decat sa schimb colegii, liceul si sa si fac naveta in alt oras... acum imi dau seama ca era o prostie si ca as fi avut mult mai mult de castigat la profilul respectiv... de ajuns, tot am ajuns in domeniul dorit, dar mult mai greu... pe vremea respectiva s-a scos complet desenul din programa de liceu...
sistemul nu e perfect, si nu se schimba decat destul de greu, iar un singur elev nu stiu in ce sens ar avea vreo sansa sa se faca auzit si sa chiar schimbe ceva...
cum se mai spunea si inainte, e vorba de un compromis pe care trebuie sa il faci... si e doar spre binele tau... se trage tare, macar in a 12-a si apoi ai sansa sa faci ce vrei in viitor, adevarul e ca atat timp cat nu e admitere la facultate si bacul conteaza, nu prea ai de ales...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 6 iul 2011 00:59 de McLove

in concluzie nu s-a putut copia deci nu ramanea sa scrii decat ce ai invatat si doar atat!

N-ai inteles nimic... s-a copiat mult mai mult decat in anii trecuti. Gandeste! Uita-te la statistica, au picat liceele tehnologice, au luat cele teoretice, cica "colegii nationale".
In liceul meu, sunt persoane care au intrat cu note de 8+, 9. Explica-mi, de ce nu e nici macar un liceu teoretic care sa aiba promovabilitate sub 50%?
Sau, in Romania, idiotii sunt aia care muncesc in industrie? Macar sa stim de la inceput... ba, astia care va faceti ingineri, sunteti prosti. Aia care ajung sa vanda in piata, dupa ce au facut ASE (da, asta e realitatea), sunt "zei".

sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 6 iul 2011 01:05 de onlyforgod

N-ai inteles nimic... s-a copiat mult mai mult decat in anii trecuti. Gandeste! Uita-te la statistica, au picat liceele tehnologice, au luat cele teoretice, cica "colegii nationale".
In liceul meu, sunt persoane care au intrat cu note de 8+, 9. Explica-mi, de ce nu e nici macar un liceu teoretic care sa aiba promovabilitate sub 50%?
Sau, in Romania, idiotii sunt aia care muncesc in industrie? Macar sa stim de la inceput... ba, astia care va faceti ingineri, sunteti prosti. Aia care ajung sa vanda in piata, dupa ce au facut ASE (da, asta e realitatea), sunt "zei".

n-ai dreptate , pe ce te bazezi cand faci afirmatia asta? nu zic ca nu s-a copiat, ca mai sunt si cazuri izolate dar fata de anii trecuti cu siguranta mult mai putin. am intrebat multa lume si majoritatea mi-au spus ca nu au vrut sa riste. de ce e promovabilitate mai buna la liceele teoretice ? fiindca au fost cele mai cautate si s-a dus majoritatea lumii competenta sa poata promova bacalaureatul .asta e , la liceele tehnologice au ramas doar cei mai saraci la cap!

Editat de onlyforgod pe 6 iul 2011 01:07

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

59 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online