Cum sa procetez cand fetei i se rupe himenul?

Pagina 1 din 1
1

jackson

Guest

Cum sa procetez cand fetei i se rupe himenul?

scris pe 18 apr 2010 15:05 de jackson

va rog sa ma informatsi.....cand vreau sa fac sex u o fata si i se rupe himenul (curge singe, stitsi voi) .Cum sa procedez atunci?
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Cum sa procetez cand fetei i se rupe himenul?

scris pe 18 apr 2010 15:36 de Pischot

va rog sa ma informatsi.....cand vreau sa fac sex u o fata si i se rupe himenul (curge singe, stitsi voi) .Cum sa procedez atunci?

Daca e virgina e normal sa i se rupa himenul, daca nu vrei sa i`l rupi, n`o faceti[/], si cu asta basta!
Daca nu e virgina si "i se rupe himenul, adica ii curge sange" inseamna ca are vreo rana interna, nici de cum himen. Nefiind virgina nu mai are himen!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

jackson

Guest

Re: Re: Cum sa procetez cand fetei i se rupe himen

scris pe 18 apr 2010 15:46 de jackson

Daca e virgina e normal sa i se rupa himenul, daca nu vrei sa i`l rupi, n`o faceti[/], si cu asta basta!
Daca nu e virgina si "i se rupe himenul, adica ii curge sange" inseamna ca are vreo rana interna, nici de cum himen. Nefiind virgina nu mai are himen!

e virgina, shi vrem so facem
sus

zuz

Guest

Re: Re: Cum sa procetez cand fetei i se rupe himen

scris pe 18 apr 2010 17:35 de zuz

ba omule baiatu te-a intrebat... ce face cand i se rupe...himenul fetei..

nu ce aberezi tu acolo

poi frate nush nam experientza... dar normal ar fi sa ai un prosop curat sa stergi sangele.. nuh ?
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 18 apr 2010 17:40 de cherry_dream

frate,nu stai sa te gandesti "aoleu, acum o sa curga sange, ce trebuie sa fac" . de parca ar curge cu tona. curge putin..o sa ai pe prezervativ (sper ca v-ati gandit la asta) si e posibil sa mai curga cateva picaturi..nu stiu,sa tina un servetel,sa se stearga, ca sa nu pateze ceva.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Cum sa procetez cand fetei i se rupe h

scris pe 18 apr 2010 18:20 de Pischot

PS: Tu nu cu mine frate , ca eu nu cu tine soro, Clar ?

On-Topic:La mintea cocosului!
Pune`i dop :|...

Off-Topicumnezeule... McLove, unde esti cand are omul nevoie de tine? .. Nu am cu cine face aici conversatie!

On-Topic again: Daca nu te deranjeaza ca o sa curga sange pe lenjerie sau unde o faceti voi, nu fa nimic.Lasa sa curga!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cum sa procetez cand fetei i se ru

scris pe 18 apr 2010 19:05 de ursaru

PS: Tu nu cu mine frate , ca eu nu cu tine soro, Clar ?

On-Topic:La mintea cocosului!
Pune`i dop :|...

Off-Topicumnezeule... McLove, unde esti cand are omul nevoie de tine? .. Nu am cu cine face aici conversatie!

On-Topic again: Daca nu te deranjeaza ca o sa curga sange pe lenjerie sau unde o faceti voi, nu fa nimic.Lasa sa curga!

Nu`i mai speria..pe urma o sa creada ca ii curge fetei sange in cantitati mari

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 19 apr 2010 00:29 de Psyche

se rupe,se rupe..ce e anormal?doar nu crezi ca tasneste si nu mai sti pe unde sa te bagi sa te adapostesti?
nu e nici un tam-tam,se rupe o pielita,curge putin sange si gata.intindende-ti un prosop sub ea(presupunand ca nu e ea deasupra,in cazul asta curge pe tine) daca nu vreti sa patati cearceaful,daca vrei sa faceti mizerie,patati ce vreti.
spor!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cum sa procetez cand fetei i se ru

scris pe 19 apr 2010 04:40 de compot

Lasa sa curga!

"Fata" sa plangaaaa!
Imi aduci aminte de-o melodie de-a lui Bitza cu mai multi, super melodie!

On: Tu nici nu vei stii cand i se va rupe. Odata ajuns in situatia de a o dezvirgina, ar trebui sa ti se rupa ca i se rupe si sa-ti vezi de treaba ta!

P.S:Fetelor, cate din voi ati patat cearceaful ?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 19 apr 2010 22:29 de simosimina

poartă-te normal...ce ai vrea să faci?
Plus că nu ştii sigur că va sângera..pentru că nu toate virginele sângerează (sângerează sigur dacă "dai" ca ţăranul...)

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Guest

Guest

scris pe 21 iul 2011 00:50 de Guest

fratioare...relax aman2 ..nu e nici un avion de pilotat..tot ce trebuie sa faci e sa fii atent sa nu "omori" fata fiind pentru prima oara..sa comunicati ...si idem mai sus sa ai la indemana un prosop curat .. restul cred ca esti in stare nu tre sa ti zik pas cu pas :P bafta!
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 21 iul 2011 09:12 de Incepator

Ai inteles sau nu ?
Sau vrei sa-ti fac eu o sinteza?

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

Guest

Guest

scris pe 23 iul 2011 12:16 de Guest

Lol asta e chiar retardat mintal. Omul intreaba o chestie asta ii respunde total opusul, mai si raspunde pe un termen agresiv
sus

gazal

Newbie
5 mesaje

scris pe 17 sep 2011 23:13 de gazal

poartă-te normal...ce ai vrea să faci?
Plus că nu ştii sigur că va sângera..pentru că nu toate virginele sângerează (sângerează sigur dacă "dai" ca ţăranul...)

depinde si de gradu de excitare > lubrifiere naturala, iubitei mele i s-a rupt dupa la cateva zile de la primul contact cand am luato mai pe uscat sa scape odata
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 18 sep 2011 13:19 de simosimina

depinde si de gradu de excitare > lubrifiere naturala, iubitei mele i s-a rupt dupa la cateva zile de la primul contact cand am luato mai pe uscat sa scape odata

depinde de fiecare...daca ea a folosit inainte ob-uri , este foarte posibil sa ii fi subtiat himenul..sunt atatea chestii care il pot subtia
dar sigur 100%cand dai ca "taranul"...sangereaza daca e virgina ...si o doare daca nu mai e virgina! ))

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online