Sunt VIRGIN !!!

Pagina 7 din 7
«   1 ... 4   5   6   7

SkilleT

Veteran member
305 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 21 apr 2011 20:37 de SkilleT

esti prea prost
Bah m-ai disperat de ce as lua poze de pe net , si mi-as pune numele prost si tot felul de prostii prin profil...De ce m-as face de ras pe un forum?

If you don't like $killet, I'm gonna hit you with a Skillet
sus

SkilleT

Veteran member
305 mesaje

scris pe 21 apr 2011 20:37 de SkilleT

.

sus

SkilleT

Veteran member
305 mesaje

scris pe 21 apr 2011 20:38 de SkilleT

esti prea prost
Bah m-ai disperat de ce as lua poze de pe net , si mi-as pune numele prost si tot felul de prostii prin profil...De ce m-as face de ras pe un forum?Si oricum ce te face sa crezi ca eu sunt astia doi?

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 21 apr 2011 20:39 de Rolando

Bah m-ai disperat de ce as lua poze de pe net , si mi-as pune numele prost si tot felul de prostii prin profil...De ce m-as face de ras pe un forum?
ai prea mult timp liber si nu sti ce sa faci cu el ......incearca ceva mai construcitv

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 apr 2011 23:21 de ExoticDream

nickname....eu cred ca skillet,usturoi si prost sunt conturile unei singure persoane ....si nu ma mai contrazice ca nu are rost.....

Nu ai dreptate. Usturoi nu este in mod cert tangent cu ceilalti 2, iar in ceea ce-i priveste oe Prost si Skillet... am avut niste dubii, insa "vina" o poarta RDSul si IPurile dinamice. Cred ca vorbim totusi de 3 persoane diferite.

Nu va mai certati! Sa revenim on topic!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 21 apr 2011 23:23 de Rolando

Nu ai dreptate. Usturoi nu este in mod cert tangent cu ceilalti 2, iar in ceea ce-i priveste oe Prost si Skillet... am avut niste dubii, insa "vina" o poarta RDSul si IPurile dinamice. Cred ca vorbim totusi de 3 persoane diferite.
eu raman la aprerea mea....prea multe asemanari

sus

SirObsoletus

Senior member
92 mesaje

scris pe 21 apr 2011 23:26 de SirObsoletus

Eu am ajuns la concluzia că motivul pentru care sunt virgin e că m-am blestemat singur.

Când eram la gradiniţă şi prin clasa a 1-a tot timpu mă certam cu fetele... Nu ştiu de ce dar pe multe nu le suportam.

Şi am făcut un fel de legământ cu mine însumi gen voodoo shit şi am vorbit cu spiritele şi le-am spus cât de mult urăsc eu fetele etc.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 apr 2011 23:28 de ExoticDream

Forum Roportal > Vizualizati topice de ajutor Vezi continut nou

http://www.roportal.ro/discutii/index.php?app=core&module=help

La o simpla cautare Google:

http://www.roportal.ro/discutii/topic/47066-topicuripostari-la-misto/

(Asta ca sa-ti dai seama cata baza poti pune pe cunostintele lingvistice ale persoanelor care gospodaresc locul cu pricina.)

P.S. McLove are dreptate.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 21 apr 2011 23:29 de Rolando

am vorbit cu spiritele şi le-am spus cât de mult urăsc eu fetele etc.
cum sa spui asa ceva?

sus

SirObsoletus

Senior member
92 mesaje

scris pe 21 apr 2011 23:34 de SirObsoletus

La o simpla cautare Google:

http://www.roportal.ro/discutii/topic/47066-topicuripostari-la-misto/

(Asta ca sa-ti dai seama cata baza poti pune pe cunostintele lingvistice ale persoanelor care gospodaresc locul cu pricina.)

P.S. McLove are dreptate.

Am cont şi pe roportal. S-a tot discutat problema aceea pe un topic despre greşeli gramaticale şi s-a ajuns la concluzia că cel care a lucrat la site era cam analfabet, numa web design ştie.

Uite aici e o arie a forumului care a a fost adăugată mai târziu :

http://www.roportal.ro/discutii/forum/91-desenatori/

Ps: Pluralul cuvântului cheeseburger de ce nu e cheeseburger-uri ?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 21 apr 2011 23:45 de McLove

Ps: Pluralul cuvântului cheeseburger de ce nu e cheeseburger-uri ?

Pai, o idee ar fi ca acest cuvant a intrat in vorbirea de zi cu zi, si a inceput sa fie articulat/folosit la toate cazurile (N, D, G, Ac. Vocativ nu are)

Ca si cuvantul "computer", el are o forma total diferita de plural. Daca nu ma insel, "cheeseburger" e un neologism, pe cand "topic" e un imprumut.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

SirObsoletus

Senior member
92 mesaje

scris pe 21 apr 2011 23:50 de SirObsoletus

Pai, o idee ar fi ca acest cuvant a intrat in vorbirea de zi cu zi, si a inceput sa fie articulat/folosit la toate cazurile (N, D, G, Ac. Vocativ nu are)

Ca si cuvantul "computer", el are o forma total diferita de plural. Daca nu ma insel, "cheeseburger" e un neologism, pe cand "topic" e un imprumut.

Şi cuvântul topic a intrat în folosirea de zi cu zi.

Eu efectiv nu ştiu care e diferenţa între un cuvânt împrumutat şi un neologism.
Mi-o spui tu ,te rog ?
sus

SirObsoletus

Senior member
92 mesaje

scris pe 21 apr 2011 23:51 de SirObsoletus

Ca si cuvantul "computer", el are o forma total diferita de plural.

Hmm... nu te-ai întrebat de ce e aşa ?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 22 apr 2011 00:08 de McLove

Şi cuvântul topic a intrat în folosirea de zi cu zi.

O alta explicatie ar fi...

Topic, daca e sa-l citim in romana, se citeste exact la fel, topic. Daca il folosim cu pluralul "topice" riscam sa-l incurcam cu ce ai gasit tu in dex, termenul de medicament si de loc comun.
Asa, are doua forme de plural: 'topice' si 'topicuri', cu intelesuri total diferite.

Pe cand "cheeseburger", in limba romana se scrie "cizburgar", si cu forma de plural va fi: "cizburgari". De acolo, rezulta forma "cheeseburgeri".

Nu stiu daca stia cineva, si daca stiti imi pare rau ca ma repet... in limba romana, noi cand scriem: 'mi-am cumparat un mouse', "mouse" e scris gresit. In romana se scrie "maus". Noi nu avem gruparea "ou"="a". La noi "ou"="ou" (bou, ou)
Pluralul la "mouse" e "mausi" (daca e s-o luam logic). (cu sh, nu am pe lb romana tastatura, si imi e lene s-o trec)

Stiu, e... urat cum se scrie. Dar, cu timpul, asa vom scrie.

Cuvinte imprumutate = neologismele. Insa, exista cateva cuvinte imprumutate care nu se pot considera neologisme, deoarece nu au intrat in limba romana. Se folosesc foarte rar, avand exact forma din limba din care sunt luate.

sus

k

Senior member
144 mesaje

scris pe 22 apr 2011 00:11 de k

Atunci cand o sa terminati voi cu comentariile astea de tot cacatul. Crezi ca ai impresionat vreo pasarica pe aici, zicand asta? De ce ai postat asta, ca sa faci si tu un post aiurea?

Stai linistit, s-a discutat despre aceeasi tema, tinand cont ca s-a vorbit despre un termen folosit de el.

Deci, vezi tu, domnule k, postul tau e unul aiurea. De ce? Pentru ca nu are niciun rol.

PS: n-am nevoie de niciun raspuns de-al tau... nu ma intereseaza ce gandesti dupa ce ai citit asta.

Ceea ce am zis eu ma gandeam ca poate deschide mintea cuiva si sa gandeasca inainte de a posta ceva.
Impresionat pasarica pe aici? nici macar nu m-am gandit la asa ceva=)) din mom ce tu te-ai gandit inseamna ca ai idei de genul.In fine, nu ma cobor asa de jos. Eu unul ma axez pe subiect.Nu mai comentez in viitor pentru tine, esti un caz pierdut.
sus

k

Senior member
144 mesaje

scris pe 22 apr 2011 00:14 de k

Eu nu cred ca ai inteles bine...el a venit intreband cum sa isi faca iubita...si apoi zice ca nu se scrie corect topic-uri ci topice si uite asa a incepit cearta...
P.S Numai da atat din gura ca nu impresionezi pe nimeni, am auzit vorba asta de mii de ori Jalnic

Uite asa a inceput cearta si voi ati dansat dupa cum a cantat el,nu? tipic romanesc.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 22 apr 2011 00:18 de McLove

Uite asa a inceput cearta si voi ati dansat dupa cum a cantat el,nu? tipic romanesc.

Nu neaparat.. sunt sigur ca 90% din cei care viziteaza forumul asta, nu stiu cum se scrie corect ce am zis noi, sau nu stiu care e forma corecta dintre: analoaga / analoga

Oricum, astept un raspuns...

sus

SirObsoletus

Senior member
92 mesaje

scris pe 22 apr 2011 00:19 de SirObsoletus

citat McLove

Câţi ani ai şi de unde îţi vin ideile astea ?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 22 apr 2011 00:21 de McLove

Câţi ani ai şi de unde îţi vin ideile astea ?

Nu conteaza anii mei.. te poti interesa unde doresti. Incearca sa eviti internetul, pentru ca exista multe prostii in el.

Am cam terminat aici... daca doreste cineva, se poate deschide un topic in alta parte, si isi poate spune problema despre Lb. Romana.

sus

SirObsoletus

Senior member
92 mesaje

scris pe 22 apr 2011 00:24 de SirObsoletus

Am cam terminat aici... .

Foarte bine... delirul ăsta tău cred că induce în eroare multă lume.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 22 apr 2011 00:28 de McLove

Foarte bine... delirul ăsta tău cred că induce în eroare multă lume.

Mai ai multe de invatat, si de trait... chiar daca ai 22 de ani. Pune mana pe o femeie, si roaga-te sa fie si profesoara de limba romana.

sus

SirObsoletus

Senior member
92 mesaje

scris pe 22 apr 2011 01:02 de SirObsoletus

nu stiu care e forma corecta dintre: analoaga / analoga

sus

k

Senior member
144 mesaje

scris pe 22 apr 2011 01:16 de k

Nu neaparat.. sunt sigur ca 90% din cei care viziteaza forumul asta, nu stiu cum se scrie corect ce am zis noi, sau nu stiu care e forma corecta dintre: analoaga / analoga

Ca nu scrie corect ca scrie corect tu raspunzi la intrebarea lui, poate il lamuresti, nu incepi sa te apuci sa spui ca e nu stiu cum, ca nu stie romana. Iesi mai castigat din asta, eu asa fac, ii raspund omului, nu ma leg de fata lui, de vocabularul lui, ca nu scrie corect.Ti se pare cumva ca avem un invatamant foarte bine dotat si noi ne batem joc de el? Din ce vad eu pe aici zici ca ai peste 25 de ani, dar gandirea lasa de dorit.Cum am mai spus peste tot, axati-va pe subiect, raspundeti clar si concis.Va treziti voi sa comentati de x sau de y ca nu scrie bine.La urma urmei nu suntem la scoala, nu suntem la lb romana.
Omul are o nedumerire , tu ii raspunzi, daca nu ai raspuns treci peste.
E foarte simplu, ai raspuns la intrebare, raspunzi.Nu ai raspuns treci peste. Noi in Romania noastra e foarte, foarte greu, am observat peste tot,intrebi ceva iti raspunde altceva.
Sper ca m-am facut inteles.

Cat despre tine,ar trebui sa iti faci o prietena, dar nu una gata ma duc si imi fac.Sa fie o fata care sa iti placa, sa nu te gandesti gata cu ea am sa o fac.O fata care sa tina la tine, sa nu aduca in discutie sex repede,tu sa nu ii spui ca esti virgin imediat, ii spui dupa ce ea iti spune si iti da senzatia ca te place, dar dupa e ceva intre voi, dupa 2 luni de tatonare ai putea sa ii spui acest secret.Asta daca fata bate app de sex, mai bine cladesti relatia si apoi ii spui ca esti virgin.
Asta in caz ca pe viitor vrei ca dansa sa devina iubita. Daca esti complexat ceva de genul, sunt si fete care cand aud de cineva ca e virgin le starneste interesul.Dar acolo nu sunt sentimente.Vezi ca multi rad cand aude ca cineva este virigin/a, asa ca ai grija cum se afla.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 22 apr 2011 10:59 de dorinda

Bah...mai intreb odata cine e usturoi? Pe prost il stiu... Si te contrazic pt ca nu e adevarat

Usturoi a ajuns mujdei. Asa ca lasa-l in pace sa doarma linistit pe lumea cealalta.
sus

SkilleT

Veteran member
305 mesaje

scris pe 22 apr 2011 12:52 de SkilleT

Usturoi a ajuns mujdei. Asa ca lasa-l in pace sa doarma linistit pe lumea cealalta.
Raiul Usturoilor

sus

galaxy

Newbie
6 mesaje

Re: Re

scris pe 27 aug 2011 23:08 de galaxy

dragi cititori, pe forumul celalalt de pe softpedia deschis de sir obsedatus, ii sugera un user ca pentru a avea succes la fete trebuie sa aiba "lama mare". La care virginul raspunde: ce e aia lama? Iar celalalt il citeaza si ataseaza o poza cu un exemplar de lama. =)) deci eram pe jos de ras cand am vazut replica.

Domnule sir obsedatus, problema ta principala este la nivelul creierului, si apoi aspectul fizic. Din comportamentul tau pe aceste forumuri dai dovada ca esti un om cu unele lipsuri, iar lista fiind lunga, nu ma apuc sa le enumar, fac doar un rezumat: nu socializezi cu fetele, probabil ca nici cu baieti sanatosi mintal. Iar daca ai ajuns sa spui ca te masturbezi si iti admiri burta in timp ce faci asta, e clar ca ai un handicap mintal. Si inca ceva: lasa iesitul cu virginii la o bere (pe forumul celalalt ai zis ca bei intruna cu cativa prieteni asa ca tine), asta inrautateste situatia.
Dupa cum spunea si un alt user, altii ar merita sa traiasca inca o viata pentru cate au facut si au lasat in urma, iar tu iti bati joc de ea. Sa iti fie rusine pentru ceea ce esti si ceea ce faci! La tine problema nu e ca nu ai facut sex, (nici eu nu am facut, dar nu am ajuns la 22 ani). Problema e caracterul si comportamentul tau complet opus de ceea ce se cheama masculin, si pe care daca l-as numi feminin as jigni femeile si nu imi doresc asta. Sunt multi ca tine care se inchina in fata sticlei si isi rateaza viata. Inainte ca societatea sa se schimbe, fiecare dintre cei ca tine trebuie sa se schimbe! Viata da palme celui ce doarme!
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

scris pe 27 aug 2011 23:44 de ciciloveslaura

dragi cititori, pe forumul celalalt de pe softpedia deschis de sir obsedatus, ii sugera un user ca pentru a avea succes la fete trebuie sa aiba "lama mare". La care virginul raspunde: ce e aia lama? Iar celalalt il citeaza si ataseaza o poza cu un exemplar de lama. =)) deci eram pe jos de ras cand am vazut replica.

Domnule sir obsedatus, problema ta principala este la nivelul creierului, si apoi aspectul fizic. Din comportamentul tau pe aceste forumuri dai dovada ca esti un om cu unele lipsuri, iar lista fiind lunga, nu ma apuc sa le enumar, fac doar un rezumat: nu socializezi cu fetele, probabil ca nici cu baieti sanatosi mintal. Iar daca ai ajuns sa spui ca te masturbezi si iti admiri burta in timp ce faci asta, e clar ca ai un handicap mintal. Si inca ceva: lasa iesitul cu virginii la o bere (pe forumul celalalt ai zis ca bei intruna cu cativa prieteni asa ca tine), asta inrautateste situatia.
Dupa cum spunea si un alt user, altii ar merita sa traiasca inca o viata pentru cate au facut si au lasat in urma, iar tu iti bati joc de ea. Sa iti fie rusine pentru ceea ce esti si ceea ce faci! La tine problema nu e ca nu ai facut sex, (nici eu nu am facut, dar nu am ajuns la 22 ani). Problema e caracterul si comportamentul tau complet opus de ceea ce se cheama masculin, si pe care daca l-as numi feminin as jigni femeile si nu imi doresc asta. Sunt multi ca tine care se inchina in fata sticlei si isi rateaza viata. Inainte ca societatea sa se schimbe, fiecare dintre cei ca tine trebuie sa se schimbe! Viata da palme celui ce doarme!

Nu știu, nu sunt în temă cu subiectul dar, mi-a plăcut asta.

Unde ești copilărie, cu alaiul tău cu tot...
sus

galaxy

Newbie
6 mesaje

scris pe 28 aug 2011 10:51 de galaxy

Nu știu, nu sunt în temă cu subiectul dar, mi-a plăcut asta.

Ms, macar stiu ca nu am scris degeaba
sus
Pagina 7 din 7
«   1 ... 4   5   6   7

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

51 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online