Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata?

Pagina 2 din 2
«   1   2

lili

Guest

:(

scris pe 13 dec 2009 23:06 de lili

Va rog frumos daca poteti sa imi raspundeti la o intrebare .. Nu stiu prea multe nici eu nici prietenul meu despre sex si cum potzi ramane sau nu .. el nu era virgin .. eu eram… ma dezvirginat aqm 2 saptamani … dar cu prezervatin… de atunci numai cu prezervativ am facut… intro zi dupa ceam terminat a ejaculat in prezervativ..si la dat jos.. si am mai stat putin in pat…si am vrut sa incercam fara am incercat putin ..a introdus penisul da nea fost frica sa mergem mai departe ca nu cumva sa raman … specific ca eram intruna din inainte sami vina menstruatia …mie ar trebui sami apara de 15 sau 16 iar noi facusem asta pe data de 11 mi se pare …. inainte sami vina cu cateva sile ma simt imbalonata..ma dor sanii..spatele .. dar aqm nu am doare nimic .. va rog ajutatzima…nu stiu prea multe
sus

lutu mondial

Guest

Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata

scris pe 14 dec 2009 02:24 de lutu mondial

daka vrei sa nu ai tripletri trage-i un pv " prezervativ" !!!!!!!!!!!
sus

ane

Guest

Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarci

scris pe 7 mar 2010 06:47 de ane

daca nu ejaculeaza in tine nu ramai insarcina stai linistita
sus

ane

Guest

Re: :(

scris pe 7 mar 2010 06:51 de ane

dintr-o placere ca asta ramai foarte repede sau probabil insarcinata totusi ar trebui sati faci un test de sarcina sau sa mergi la un medic
sus

deea

Guest

Re: Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane ins

scris pe 13 iul 2010 13:18 de deea

am si eu o intrebare daca in timpul contactului sexual a cazut prezervativul dar prietenul meu din instinct nu sa terminat in mine este vro sansa sa raman insarcinata avand in vedere ca cu 5 zile in urma imi trecuse menstruatia
sus

deea

Guest

scris pe 13 iul 2010 13:19 de deea

am si eu o intrebare daca in timpul contactului sexual a cazut prezervativul dar prietenul meu din instinct nu sa terminat in mine este vro sansa sa raman insarcinata avand in vedere ca cu 5 zile in urma imi trecuse menstruatia
sus

iuliana_masaj

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: cand te exciti ramai insarcinata?

scris pe 14 iul 2010 15:14 de iuliana_masaj

Ce varsta aveti ....numai prostii debitati !!!!!Check a manual reallly....

Acea "picatura a placerii" contine spermatozoizi si te poate lasa gravida..., acu LILI ...daca si-a dat drumu in prezervativ si l-a dat jos apoi a intrat in tine normal ca mai avea inca pe canal ...era de ajuns sa o bage ca sa-i faca unu cu ochi...acu daca nu a fost norocul tau....si ce intrebare este aia ? Daca ma excit pot ramane insracinata...cat de stupid sa fi sa intrebi asa ceva...doar 12 -13 ani sa ai sa intrebi asa ceva....really

Erotic Masaj Hot Angels
sus

alice

Guest

: sex neprotejat

scris pe 22 iul 2010 01:40 de alice

eu am 8 luni de cind o fac si la fel doar in prima luna mam protejat dar mai apoi am inceput neprotejat si sincer...e mult mai bine neprotejat...baiatul trebuie sa fie atent si atit.
sus

emipop2005

Newbie
1 mesaje

scris pe 24 nov 2010 22:01 de emipop2005

Andy
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane

scris pe 24 nov 2010 22:37 de Leroy

Eu unul am incercat-o cu cele mai uzuale metode de contraceptie si nepreotejat deopotriva...
Din experienta, nu am avut "ocazia" sa dau fiori vreunei partenere, adica m-am retras cand a trebuit si nu a dat gres metoda coitului intrerupt desi am mers mult timp pe chestia asta.
Recomand cu tarie totusi sa nu incercati, e pe pielea voastra si nu se merita...

Festina Lente !
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarci

scris pe 24 nov 2010 22:39 de ubyalex

am si eu o intrebare.. k sa ma lamuresc mai bine..am mai citit articole dar .....
daca fac sex neprotejat si el nu ejaculeaza in mine...sunt sanse sa raman insarcinata?k am inteles k si chestia aia care "curge"....de la baieti cand se excita contine spermatozoizi ast raspuns cu sguranta nu ]

Foarte posibil..."chestia aia care curge" poate contine spermatozoizi...intradevar nu in numar mare dar exista....deci exista sanse sa ramai insarcinata
sus

madaliiina

Senior member
117 mesaje

Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata?

scris pe 21 iun 2011 23:51 de madaliiina

am si eu o intrebare.. k sa ma lamuresc mai bine..am mai citit articole dar .....
daca fac sex neprotejat si el nu ejaculeaza in mine...sunt sanse sa raman insarcinata?k am inteles k si chestia aia care "curge"....de la baieti cand se excita contine spermatozoizi ast raspuns

Da,sunt sanse sa ramai gravida chiar daca EL nu ejacueaza in tine,deoarece inainte de a ejacua sperma,se scurge un lichid seminal care contine si el spermatozoizi .

"Numesc deșteaptă o femeie care sucește mințile bărbaților.Ăsta e rostu' femeilor."
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 21 iun 2011 23:53 de ThT

Da,sunt sanse sa ramai gravida chiar daca EL nu ejacueaza in tine,deoarece inainte de a ejacua sperma,se scurge un lichid seminal care contine si el spermatozoizi .

De prin 2008 a aflat si ea.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

madaliiina

Senior member
117 mesaje

Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarci

scris pe 21 iun 2011 23:55 de madaliiina

Gresesti ,inainte sa elimine sperma in urma excitarii mai exista si un lichid seminal care si el contine spermatozoizi,ce-i drept nu intr-un nr.foarte mare,dar indeajuns incat sa ramana insarcinata.

"Numesc deșteaptă o femeie care sucește mințile bărbaților.Ăsta e rostu' femeilor."
sus

madaliiina

Senior member
117 mesaje

scris pe 21 iun 2011 23:56 de madaliiina

De prin 2008 a aflat si ea.

Eh ,nu m-am mai uitat si la data .

sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

scris pe 22 iun 2011 00:09 de fiat_lux_mihi

Bre coitus interruptus e o metoda ok de contraceptie, nu-i cea mai sigura dar macar te simti bine cu ea.
Sunt sigur ca orice femeie ar sari de c** in sus daca i-ai cere sa-si puna diafragma!
Ideea e sa o faci corect, mai exact nu stai ca dementul pana in ultima clipa si daca vrei sa dai mai multe cleiuri te duci frumos sa urinezi sa golesti uretra si apoi te speli pe labe si pe locotenent bine-bine.

Eu din ce stiu nu au fost studii extraordinare in jurul picaturii, se pare ca de cele mai multe ori contin spermatozoizi ramasi de la o ejaculare anterioara.
In general ramane grea daca esti incompetent si nu aplici corect metoda, dupa cum am evidentiat mai sus.
Sarcina aparuta in urma folosirii acestei metode este mai mult exceptia decat regula.
Bafta

"Is he dead?" - "I hope so... we buried him..."
sus

Guest

Guest

scris pe 22 sep 2011 11:31 de Guest

orice e posibil..si eu iubituh meu facem sex neprotejat ...iar el s termina mai mereu anal ...sau...pe mine...oricum din cate am inteles exista acea 'picatura a fericirii'care barbatul nu isi da seama cand o elimina..inainte d a se termina...sincer avem 3luni d cand facem asha..deocamdata nici un semn..deshi dak ar fi s raman insarcinata ..nici o problema.....o sa facem nunta cu burtica..)sau o s asteptam s mai creasca s poata duce cosuletzul cu trandafirii,..sau inelele.. zic ca ar fi bine si protectia...dar noi deocamdata suntem impotriva...:dmetodelor contraceptive...odata ce stam impreuna si ne gandim la casatorie.. si tin sa mentionez ca ...de 3luni am inceput si viatza sexuala..deci sunt inca la inceput..mai am multe de invatat...:Pexpertzi stiu mai bine ca mine..trebuie sa mai iau lectzii,,,:d

lumea_e_a_noastra.jpg (37.79 KB)
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 22 sep 2011 11:39 de dorinda

orice e posibil..si eu iubituh meu facem sex neprotejat ...iar el s termina mai mereu anal ...sau...pe mine...oricum din cate am inteles exista acea 'picatura a fericirii'care barbatul nu isi da seama cand o elimina..inainte d a se termina...sincer avem 3luni d cand facem asha..deocamdata nici un semn..deshi dak ar fi s raman insarcinata ..nici o problema.....o sa facem nunta cu burtica..)sau o s asteptam s mai creasca s poata duce cosuletzul cu trandafirii,..sau inelele.. zic ca ar fi bine si protectia...dar noi deocamdata suntem impotriva...:dmetodelor contraceptive...odata ce stam impreuna si ne gandim la casatorie.. si tin sa mentionez ca ...de 3luni am inceput si viatza sexuala..deci sunt inca la inceput..mai am multe de invatat...:Pexpertzi stiu mai bine ca mine..trebuie sa mai iau lectzii,,,:d

Nici nu ti-ai inceput bine viata sexuala, abia v-ati muta impreuna si tu vrei copii? Asteapta sa te mariti macar, abia mai aveti si voi timp sa va cunoasteti si sa va obisnuiti sa locuiti impreuna. Ce te faci daca peste o luna nu va mai intelegeti, va despartiti si constati ca esti insarcinata? Crezi ca o sa mai vrea sa se insoare cu tine din dragoste? Fii precauta, altfel ai toate sansele sa-ti distrugi viata dintr-o incapatanare prosteasca. Anticonceptionalele nu costa o avere.
sus

Guest

Guest

scris pe 22 sep 2011 11:57 de Guest

pai..nu se stie niciodata ce s poate intampla...oricum am 21 d ani..si cred ca sunt destul de responsabila..si chiar d ar fi s am un bebe..mi.am dorit dintotdeauna....nui ca ne gandim acumah repede bebe...dar ziceam doar daca se intampla..sa fie..nu o sa fie un necaz sau o greseala ... o sa fie o bucurie..si cat despre intelegere...deocamdata ne suportam unul pe celalalt destul de bine...la casatorie ne gandim cat d curand...doar ca acuma suntem in strainatate...si ...inca nu putem merge in tara..ptr ca vrem ca cei dragi sa ne fie toti alaturi..atunci cand facem pasul un pic mai mare..ca cel...destul d dificil l.am facut deja..plus cerere ...ca in basme..alea alea..)) oricum cat despre sex....igiena nu lipseste niciodata...avem destula grija cred eu...mai mult el..pt ca ...avand un trecut gen..'gigolo'...stie ce face..)j nu mai zic de toate pozitziile care le.am pus in practica pan acumah...de parca am fi d o viatza impreuna.. deocamdata ma risc..asha...imi place...dak nu o fi sa fie..nu imi e frica,,pentru ca stiu ca nu am fost cu mai multzi...si stiu care e tatal copilului..

ramai.jpg (53.76 KB)
sus

didishor

Newbie
2 mesaje

scris pe 22 sep 2011 12:15 de didishor

...app..acum m.am logat si eu...eu eram guest d mai inainte.. si cat ziceam despre bebe...ai mei deja imi bateau apropouri..))ca bunica cik vrea s fie strabunica ...cat d curand..)=))oricum iti multumesc ptr sinceritate..si sa sti ca ai dreptate..intro oarecare masura ..se poate intampla orice..dar s speram ca deocamdata ...o sa fie bine asha....daca da doamne doamne...
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 22 sep 2011 13:06 de dorinda

...app..acum m.am logat si eu...eu eram guest d mai inainte.. si cat ziceam despre bebe...ai mei deja imi bateau apropouri..))ca bunica cik vrea s fie strabunica ...cat d curand..)=))oricum iti multumesc ptr sinceritate..si sa sti ca ai dreptate..intro oarecare masura ..se poate intampla orice..dar s speram ca deocamdata ...o sa fie bine asha....daca da doamne doamne...

Iti recomand totusi sa fii precauta, nu pentru altii, ci pentru tine si fiindca nu stii ce-ti rezerva viitorul.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

59 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online