Durere ingrozitoare sub burta

Pagina 1 din 1
1

angelboxy

Junior member
21 mesaje

Durere ingrozitoare sub burta

scris pe 22 sep 2011 20:52 de angelboxy

prietena mea acuza dureri foarte mari sub burta incat nu poate sa stea pe scaun, intrebarea mea este urmatoare :care poate fii problema?

Editat de ExoticDream pe 25 sep 2011 04:58
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: durere ingrozitoare sub burta

scris pe 23 sep 2011 09:44 de dorinda

prietena mea acuza dureri foarte mari sub burta incat nu poate sa stea pe scaun, intrebarea mea este urmatoare :care poate fii problema?

Voi sunteti idioti? In loc s-o trimiti la doctor, scrieti pe forumuri? Fugi cu ea la medic.
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

scris pe 23 sep 2011 10:13 de ciciloveslaura

Poate-i constipata. Dorinda, daca ei nu vor, tu n-ai ce face.. nu poti gandi pentru toti.

Unde ești copilărie, cu alaiul tău cu tot...
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

scris pe 23 sep 2011 11:50 de Randunik

Poate trebuie sa ii vina menstruatia.

Editat de Randunik pe 23 sep 2011 11:50
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 23 sep 2011 12:00 de dorinda

Poate-i constipata. Dorinda, daca ei nu vor, tu n-ai ce face.. nu poti gandi pentru toti.

Cand esti constipat nu te doare in halul ala.

Editat de dorinda pe 23 sep 2011 12:03
sus

angelboxy

Junior member
21 mesaje

scris pe 23 sep 2011 16:50 de angelboxy

Voi sunteti idioti? In loc s-o trimiti la doctor, scrieti pe forumuri? Fugi cu ea la medic.

pot sa stiu si eu cu ce drept ma faci idiot? acest site are drept servire in a da sfaturi nu a jicni pe cineva ,asta e nivelul culturi probabil. daca stiti numai sa jicniti atunci inchideti site-ul.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 23 sep 2011 19:11 de dorinda

pot sa stiu si eu cu ce drept ma faci idiot? acest site are drept servire in a da sfaturi nu a jicni pe cineva ,asta e nivelul culturi probabil. daca stiti numai sa jicniti atunci inchideti site-ul.

Imi pare rau, trebuia sa va fac prosti. Lasa fata sa moara de durere sau din cauza unei apendicite cat timp tu astepti raspunsuri de pe forumuri si controale medicale online. Poate optezi si pentru o operatie tot online.
Cand vei merge la inmormantare n-o sa te mai simti JIGNIT din cauza ca te-am facut idiot, vei avea prea multe mustrari de consiinta din cauza prostiei tale, asta daca te duce capul sa te simti vinovat.

PS: Cred ca subiectul asta l-ai deschis din lipsa de ocupatie. Nu cred ca exista vreo persoana de varsta ta care sa dea dovada de atata prostie.

EDIT: Mai du-te pe la scoala, nici macar nu stii sa scrii corect. Cred ca de la miile de absente ti se trage "desteptaciunea" asta debordanta.

Editat de dorinda pe 23 sep 2011 19:13
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 23 sep 2011 20:09 de McLove

Nu e nimic grav... daca moare inseamna ca m-am inselat.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

angelboxy

Junior member
21 mesaje

scris pe 23 sep 2011 23:29 de angelboxy

Imi pare rau, trebuia sa va fac prosti. Lasa fata sa moara de durere sau din cauza unei apendicite cat timp tu astepti raspunsuri de pe forumuri si controale medicale online. Poate optezi si pentru o operatie tot online.
Cand vei merge la inmormantare n-o sa te mai simti JIGNIT din cauza ca te-am facut idiot, vei avea prea multe mustrari de consiinta din cauza prostiei tale, asta daca te duce capul sa te simti vinovat.

PS: Cred ca subiectul asta l-ai deschis din lipsa de ocupatie. Nu cred ca exista vreo persoana de varsta ta care sa dea dovada de atata prostie.

EDIT: Mai du-te pe la scoala, nici macar nu stii sa scrii corect. Cred ca de la miile de absente ti se trage "desteptaciunea" asta debordanta.
bn ca te afli tu mai desteapta
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online