Sarcina sau nu?!

Pagina 1 din 1
1

EuAnonim

Junior member
19 mesaje

Sarcina sau nu?!

scris pe 28 sep 2011 23:25 de EuAnonim

Deci eu am fost cu o fata timp de 1 luna si jumate,cam asa...in timpul asta m`am culcat cu ea,odata cu prezervativ si o data fara...a2a oara cand m`am culcat fara nu mi`am dat drumu in ea dar nici scurgeri n`am vazut....faza e ca ei ii trebuie sa-i vina pe data de 15-16-17 azi suntem in data de 28 si inca nu ia venit !!! nu stiu ce sa fac urmeaza ca maine sa`i cumpar un test...:| nu stiu ce sa fac...ajutati-maa.si daca e sa fie insarcinata cam cat costa o intrerupere de sarcina ? Nu`mi doresc sa fiu tatic la 16ani jumateeee :-s.

Editat de simosimina pe 2 oct 2011 17:33
sus

Guest

Guest

Re: Insarcinataaa? :-ss

scris pe 29 sep 2011 13:45 de Guest

Deci eu am fost cu o fata timp de 1 luna si jumate,cam asa...in timpul asta m`am culcat cu ea,odata cu prezervativ si o data fara...a2a oara cand m`am culcat fara nu mi`am dat drumu in ea dar nici scurgeri n`am vazut....faza e ca ei ii trebuie sa-i vina pe data de 15-16-17 azi suntem in data de 28 si inca nu ia venit !!! nu stiu ce sa fac urmeaza ca maine sa`i cumpar un test...:| nu stiu ce sa fac...ajutati-maa.si daca e sa fie insarcinata cam cat costa o intrerupere de sarcina ? Nu`mi doresc sa fiu tatic la 16ani jumateeee :-s.

Felicitari, vei fi tatic Cat de inconstient poti fi frate? Tu nu stii ca sunt sanse mari sa ramana gravida, chiar daca nu-ti dai drumul? Va trebuie sex de la 15 ani, sa umpleti orfelinatele cu copii nedoriti... Sfatul meu este sa discutati urgent cu o persoana adulta. Un avort nu se face ca si cum te-ai scarpina la un picior; fata poate sa ramana sterila din cauza asta ( cu traume oricum o sa ramana)
sus

Guest

Guest

scris pe 30 sep 2011 10:07 de Guest

Fugiti repede la doctor ca nu-i de stat! duceti-va la o maternitate, acolo prezinta copie dupa carnetul de note si nu plateste consultatia. Iar de avort, la varsta ei, nu cred ca e asa de simplu, ar trebui sa mearga cu mama, cu o matusa ceva. offf...nu e ca si cum ai scoate o masea stricata mai cititi si voi pe net, eu una nu am facut avort dar am auzit ca e destul de nasol!!
sus

sorinuxa

Veteran member
158 mesaje

scris pe 30 sep 2011 21:25 de sorinuxa

Mda este ceva normal.. peste vreo cativa ani o sa vedem fetite de 15-16 ani cu caruciorul
:|..macar daca o faceti de la varsta asta folositi protectie mah mama dupa 18 incercati si fara:|

sus

EuAnonim

Junior member
19 mesaje

scris pe 6 oct 2011 22:39 de EuAnonim

Deci a facut 2 teste in 2 dimineti diferite si aman2 au iesit negative...oricum va multumesc pentru sfaturi dar si pentru critici.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

53 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online