Viata sexuala in cuplu/familie

Pagina 1 din 1
1

sf_c11

Newbie
8 mesaje

scris pe 28 sep 2011 16:47 de sf_c11

Am 27 de ani, insurat, imi iubesc sotia, avem un copil impreuna ...

Suna frumos ...dar din punct de vedere sexual ,este un pic frustrant. Facem dragoste foarte rar, atunci cand e odihnita, linistita, etc. Si este un pic sec. Iar eu ma simt ca un armasar caruia i-ar place sa o faca ore in sir, la modul dulce, sau cel putin demi-dulce (la fel ca vinul). E ceva in neregula cu mine?

P.S.: Nu vreau sa ma despart de ea.

Daca dragoste nu e ... o iei razna.
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

Re: Viata sexuala in cuplu/familie

scris pe 28 sep 2011 18:34 de Randunik

Suna frumos ...dar din punct de vedere sexual ,este un pic frustrant. Facem dragoste foarte rar, atunci cand e odihnita, linistita, etc. Si este un pic sec. Iar eu ma simt ca un armasar caruia i-ar place sa o faca ore in sir, la modul dulce, sau cel putin demi-dulce (la fel ca vinul). E ceva in neregula cu mine?

Incearca sa vorbesti cu ea si sa ii spui ce ti-ai dori,comunicarea este f importanta intr-o relatie.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 28 sep 2011 21:16 de dorinda

Subiectul asta imi suna FOARTE cunoscut.
Normal ca tu ai chef de calarit mereu, tu nu te ocupi de copil atat de mult ca ea, nu speli, nu gatesti, nu faci curatenie (barbatii nu prea fac asa ceva, am generalizat). Este normal ca atunci cand este obosita sa n-aiba chef de sex. In schimb tu o poti ajuta cu treburile in casa, astfel nu va mai fi atat de obosita si implicit, va fi macar suficient de odihnita. Am pus activitatea sexuala redusa pe baza oboselii, dar pot interveni si alti factori. Fiind mama, probabil i-a mai pierit din chef, poate este si din cauza anticonceptionalelor (daca ia) sau aveti nevoie de o vacanta doar voi doi in care sa va redescoperiti unul pe celalalt si sa va revigorati viata sexuala.
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 28 sep 2011 23:42 de Arayas

Normal ca tu ai chef de calarit mereu.....

Da, chiar asa? Cand te-ai insurat nu ti-a spus nimeni ca nu o sa mai faci sex? Cata indolenta....

Pe bune acum. Hai sa facem abstractie de posturile femeilor frigide.

Si femeia are nevoie de sex. Femeia normala. Dar e posibil ca intr-o familie cu copil cu tot, sa apara probleme. Probleme de timp, de oboseala, de spatiu etc. Daca nu te ajuti tu, nu te ajuta nimeni.
So, trebuie sa-ti planifici cand ai de gand sa-ti "executi" consoarta. Ai grija sa o ajuti sa nu fie obosita, glumeste toata ziua cu ea, lasa copilul la parinti sau ai grija sa fie obosit seara ca sa doarma si sa poti sa-ti duci la indeplinire planul. Pregateste un film de dragoste, un vin sau ceva de rontait.
In fine, in mariaj nu mai e ca in prietenie. Te descurci tu. Nu o stresa vorbind de asta ca nu o sa obti decat o cearta. Ia-o pe nepregatite dar da-i totusi o idee despre ce se pregateste. Daca nu se intampla cand planifici tu, ia-o de la capat.
Daca tot nu merge si nu vrei sa te desparti, fa si tu ce face toata lumea: o amanta.

http://babayuga.blogspot.ro/
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 29 sep 2011 10:25 de dorinda

Hai sa facem abstractie de posturile femeilor frigide.

In cazul in care n-ai observat, nu suntem frigide, altfel n-am avea conturi pe un forum despre sex.
Daca esti insurat, asta nu inseamna ca stii cum gandeste o femeie. Barbatii oricum n-au nici cea mai vaga idee....
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 29 sep 2011 19:11 de Arayas

In cazul in care n-ai observat, nu suntem frigide, altfel n-am avea conturi pe un forum despre sex.
Daca esti insurat, asta nu inseamna ca stii cum gandeste o femeie. Barbatii oricum n-au nici cea mai vaga idee....

Stiam cum gandesc femeile inca de cand eram la gradinita. Mereu obtineam jucaria cea mai frumoasa si fetele se bateau sa-mi incalzeasca lapticul.

In rest da, asa e, total de acord cu tine: barbatii oricum n-au nici cea mai vaga idee. Barbatii cu care iesi tu.

Editat de Arayas pe 29 sep 2011 19:11

sus

Guest

Guest

scris pe 29 sep 2011 19:24 de Guest

Stiam cum gandesc femeile inca de cand eram la gradinita.

Cand erai la gradinita iti cautai cucu cu lopatica si grebla
si plangeai cand nu-l gaseai.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 30 sep 2011 13:03 de dorinda

Stiam cum gandesc femeile inca de cand eram la gradinita. Mereu obtineam jucaria cea mai frumoasa si fetele se bateau sa-mi incalzeasca lapticul.

In rest da, asa e, total de acord cu tine: barbatii oricum n-au nici cea mai vaga idee. Barbatii cu care iesi tu.

Ramai cu parerea ta, ai toate sansele sa ti-o iei in bot chiar de la propria nevasta. Fii pe faza ca sa nu-ti zboare "barbatia" prea departe si sa n-o mai gasesti oricat ai cauta-o.
sus

rar2112

Senior member
73 mesaje

scris pe 30 sep 2011 15:00 de rar2112

asta e unul din motivele petru care avem nevoie de voi..)

Have Fun !!!
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 1 oct 2011 11:01 de Arayas

Ramai cu parerea ta, ai toate sansele sa ti-o iei in bot chiar de la propria nevasta. Fii pe faza ca sa nu-ti zboare "barbatia" prea departe si sa n-o mai gasesti oricat ai cauta-o.

Hai sa ma exprim ca tine: mi-am luat-o in bot aseara in timp ce si ea si-o lua in bot. Se numeste 69. Cat despre "barbatie" stiu ca tu ii spui "cuc" dar nu ti-a spus nimeni ca nu zboara? Iar daca ai vazut vreuna cu aripi, cred ca nu era naturala, probabil era un aerodildoplan. Face bine la paianjenii zburatori.

sus

Guest

Guest

scris pe 1 oct 2011 14:25 de Guest

Hai sa ma exprim ca tine: mi-am luat-o in bot aseara in timp ce si ea si-o lua in bot. Se numeste 69.

Eu cred ca n-ai vazut niciodata o pasarica.
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 2 oct 2011 04:52 de Arayas

Eu cred ca n-ai vazut niciodata o pasarica.

Cand o sa cresti mare o sa afli ca se numeste pi*da si ca nu musca si nici nu are cioc.
Si da ai dreptate, n-am vazut niciodata o pasarica. Multumit?
Acum ia-ti Multivitul, bea-ti lapticul si fuguta la nani.
Daca nu esti cuminte iti dau cu Decaris. Ai inteles, limbric?

sus

Guest

Guest

scris pe 2 oct 2011 11:04 de Guest

Cand o sa cresti mare o sa afli ca se numeste pi*da

Sa inteleg ca tu esti mare.
Pacat ca educatia nu este direct proportionala cu varsta.
Cat despre inteligenta..., nu este cazul sa visam frumos.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 2 oct 2011 17:30 de simosimina

dap...este normal...asta se intampla in majoritatea familiilor...
Ar trebui sa vorbesti cu ea despre asta, sa faceti ceva in privinta asta. Ceea ce imi place la tine, este faptul ca nu vrei sa te desparti de ea..si ca nu te atrag alte femei cu care ai putea sa ai o relatie sexuala...
Te-as mai sfatui...sa faceti in asa fel incat sa aveti niste weekenduri numai pentru voi (gen sa plecati undeva..doar voi)...sa va redescoperiti placerea de alta data....sa va simtiti bine, fara griji, fara probleme...
Multa bafta!!!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

marianu

Junior member
20 mesaje

scris pe 4 oct 2011 23:12 de marianu

Fiecare persoana are capriciile ei si este greu ca cel de langa ea/el sa i le descopere si sa i le complaca in totalitate.Daca unica problema in viata ar fi cum sa-i facem pe plac iubitului sau iubitei,nici atunci viata nu ar fi prea simpla.Nenorocirea e cand intr-un cuplu doar una din parti se straduieste sa o inteleaga pe cealalta ,incercand sa aduca situatia la normal.
Sotia ta are o problema pe care n-ai s-o rezolvi niciodata.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

17 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online