Cum sa-l fac sa uite ca l-am mintit?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

Guest

Guest

Re: nu stiu ce sa fac..

scris pe 18 oct 2011 10:50 de Guest

Minciuna este una foarte importanta.

Este, este sa stii.

Cand ai o relatie cu cineva vrei sa stii cu cine esti

Da,da vrem sa stim cu cine suntem.

. Fara vrajeala, fara masca.

Fara, fara, fara.

Alea merg in prima luna. Dupa un an deja fiecare ar fi trebuit sa-si puna jucariile pe masa.

Merge si din prima zi sa stii.

-Draga mi-am pus jucariile pe masa. Uite:
Un morcov si doua oua.

Da , de ce nu ? In fond el a obligat-o sa-l minta daca insista cu o intrebare la care fata nu doreste sa-i raspunda.

Uuuu, devine interesant.

Mai sa fie ! Munca de minier domne' ce sa mai vorbim.Pai ce dreacu'.
Sau cumva ti-e frica sa nu-ti spargi dalta pentru ca e prea dura roca ?

O fata virgina necesita atentie, dragoste, gingasie, iubire si responsabilitate, la fel de mult ca si orice femeie.

Nu, nu vor altar. Vor doar sa fie tratate cu atentie, dragoste, gingasie, iubire si responsabilitate.

Nicidecum. Nu te leaga ea cu 7 lanturi. Te leaga cu 7 lanturi faptul ca tu o vrei sa te folosesti de ea ca pe un obiect iar ea iti cere sa fi cu adevarat barbat.

Nu te sufoca ea. Te sufoca faptul ca iti cere sa fi cu adevarat barbat.

Femeile mau si ceva. Se numeste psihic.Daca nu reusesti sa le iubesti si la nivel mental, atunci n-ai facut nimic.

Normal. Ti-ai dat seama ca pentru a iubi o femeie nu trebuie doar sa dai din fund. Implica si alte responsabiliati. Si esti suparat pentru ca pe undeva ti-ai dori sa ai puterea necesara dar nu poti pentru ca...n-ai cu ce ?!

Sa stii ca pentru unele specimene din rasa masculina, minciuna este singurul lucru pe care-l merita...sau nici aia.

Stii de ce femeile spun minciuni mai importante ?
Pentru ca unii barbati nu realizeaza ce este esential
sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2011 10:56 de Guest

Si daca e virgina care e treaba?Nu poti sa ai rabdare cu ea sau ce? Sau tu te gandesti ca va fi curioasa sa vada si ce poate altu si te va insela?

Probabil Arayas face parte din specia aia de barbati evoluati din cimpanzeu doar cu corpul , caci la minte: Banane, banane, banane !!!
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 18 oct 2011 13:12 de Arayas

Femeile mau si ceva.
Implica si alte responsabiliati.
minciuna este singurul lucru pe care-l merita...sau nici aia.(n.e. ala)

Posturile tale par rupte din filmul "Boul si tolomacul". Pentru ca tu, ca si Eddie Murphy (pentru tine retard, e un actor-->search--->IMDB ) ai tendinta de a juca ambele roluri.
Ai insirat o pagina de gingasie si tandrete incat am facut brusc hepatita. Bobocel, cand ti-am zis ca esti papagal am gresit. Esti tata papagalilor. Crezi ca o femeie vrea un presh la usa? Adica unul ca tine?
O femeie vrea un om cu simtul umorului, un partener de discutie, de gluma, de shotii, de surprize. O femeie vrea multe. Dar nu unul care vomita langa ea de atata gingasie. Bine, ca tu esti atat de disperat de nu stii ce vrajeala cordita sa mai bagi, "barbatule", nu e ceva nou pentru mine. Nici nu e de mirare ca vorbesti din carti. N-ai vazut o fata mare in viata ta. Nici una lata sau patrata. De fapt, nici o fata.
Iar daca s-a intamplat, inseamna ca ai gasit mama prostilor de a pus botu' la ragaielile tale sentimentale si vadit elogioase. Cand vorbesti de barbati abtine-te. Nu suntem o rasa cum crezi tu, dar sigur, indiferent ce am fi, tu nu faci parte.

BTW (By the way- pentru tine retard, in traducere libera "apropo"), nu mai sunt interesat de virgine. Nu-mi place varza decat in salata. Nu suport femeile cu pielea alba ca hartia. Nu agreez Romania. Fac alergie la prosti (deci si la tine). De ce iti spun toate astea? Ca sa pricepi bobocel, ca astea sunt deciziile mele. Ale mele si atat. Orice ai zice tu sau altcineva, optiunile mele tot astea sunt. Crezi ca mi-am exprimat optiunile ca sa vina un capucin ca tine sa le aprobe? Mi se rupe de tine de la 7 metri, chiar crezi ca ai ceva nou sa-mi spui? Tu? Cu gandirea ta de grupa mare?

Cat despre banane, nu ma supar. Trebuie sa te aperi si tu cumva.
Si faptul ca te citezi tu pe tine, nu se numeste dialog, se numeste spam. In cazul tau retard-spam.

Hai mai baga niste gingasie, Guest.

Editat de Arayas pe 18 oct 2011 13:13

http://babayuga.blogspot.ro/
sus

SebySeBitza

Veteran member
496 mesaje

scris pe 18 oct 2011 18:41 de SebySeBitza

Posturile tale par rupte din filmul "Boul si tolomacul". Pentru ca tu, ca si Eddie Murphy (pentru tine retard, e un actor-->search--->IMDB ) ai tendinta de a juca ambele roluri.
Ai insirat o pagina de gingasie si tandrete incat am facut brusc hepatita. Bobocel, cand ti-am zis ca esti papagal am gresit. Esti tata papagalilor. Crezi ca o femeie vrea un presh la usa? Adica unul ca tine?
O femeie vrea un om cu simtul umorului, un partener de discutie, de gluma, de shotii, de surprize. O femeie vrea multe. Dar nu unul care vomita langa ea de atata gingasie. Bine, ca tu esti atat de disperat de nu stii ce vrajeala cordita sa mai bagi, "barbatule", nu e ceva nou pentru mine. Nici nu e de mirare ca vorbesti din carti. N-ai vazut o fata mare in viata ta. Nici una lata sau patrata. De fapt, nici o fata.
Iar daca s-a intamplat, inseamna ca ai gasit mama prostilor de a pus botu' la ragaielile tale sentimentale si vadit elogioase. Cand vorbesti de barbati abtine-te. Nu suntem o rasa cum crezi tu, dar sigur, indiferent ce am fi, tu nu faci parte.

BTW (By the way- pentru tine retard, in traducere libera "apropo"), nu mai sunt interesat de virgine. Nu-mi place varza decat in salata. Nu suport femeile cu pielea alba ca hartia. Nu agreez Romania. Fac alergie la prosti (deci si la tine). De ce iti spun toate astea? Ca sa pricepi bobocel, ca astea sunt deciziile mele. Ale mele si atat. Orice ai zice tu sau altcineva, optiunile mele tot astea sunt. Crezi ca mi-am exprimat optiunile ca sa vina un capucin ca tine sa le aprobe? Mi se rupe de tine de la 7 metri, chiar crezi ca ai ceva nou sa-mi spui? Tu? Cu gandirea ta de grupa mare?

Si faptul ca te citezi tu pe tine, nu se numeste dialog, se numeste spam. In cazul tau retard-spam.

Sa spargem gheata!
Sa traim viata!!!
sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2011 19:15 de Guest

Arayas are impresica ca e desteptaciunea intruchipata!Arayas sucks! Botanistuleeeeeeee!!!!
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 18 oct 2011 20:02 de Arayas

Arayas are impresica ca e desteptaciunea intruchipata!Arayas sucks! Botanistuleeeeeeee!!!!

Are impresica Arayas asta. Are. Are, ca nu bea.

Deja ai dat-o in disperare. Povestea vietii tale: cum deschizi gura pe undeva, cum te faci de rahat.
Deci, ti-am demonstrat in 3 posturi ca esti foarte prost. Nu stii nici de gluma, nici de misto, nici de argumentatie. Esti varza, si imi cer scuze verzei ca am jignit-o. Imi place sa sterg cu tine pe jos, in felul asta vad si alti streptococi ca intr-un forum este bine sa faci dialog nu sa te legi de altii. Ti-ai ales gresit, bobocel.

Nu-ti mai repet: du-te pe alte meleaguri unde nivelul este compatibil cu tine. Marsh!

sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2011 20:18 de Guest

Are impresica Arayas asta. Are. Are, ca nu bea.

Deja ai dat-o in disperare. Povestea vietii tale: cum deschizi gura pe undeva, cum te faci de rahat.
Deci, ti-am demonstrat in 3 posturi ca esti foarte prost. Nu stii nici de gluma, nici de misto, nici de argumentatie. Esti varza, si imi cer scuze verzei ca am jignit-o. Imi place sa sterg cu tine pe jos, in felul asta vad si alti streptococi ca intr-un forum este bine sa faci dialog nu sa te legi de altii. Ti-ai ales gresit, bobocel.

Nu-ti mai repet: du-te pe alte meleaguri unde nivelul este compatibil cu tine. Marsh!

vezi ca incurci borcanele pe aici...suntem mai multi guest,nusuntem toti cu care te-ai certat aceeasi persoana!
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 18 oct 2011 20:25 de Arayas

vezi ca incurci borcanele pe aici...suntem mai multi guest,nusuntem toti cu care te-ai certat aceeasi persoana!

I don't give a fuck. Fa-ti user daca nu vrei sa ti-o iei in grup.

sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2011 20:37 de Guest

I don't give a fuck. Fa-ti user daca nu vrei sa ti-o iei in grup.

Cand stii ca n-ai cu ce, logic ca nu mai dai un fuck
Vezi ca te cheama mami. Hai ca e trecut demult de ora ta de culcare. Chiar tu ziceai ca exista o specie de oameni care se dau mari virtual, si in realitate sunt niste cosati grasi, puturosi, de nu se uita nici dracu la ei... Ei bine, tu esti exemplul (im)perfect .

Ps: nu mai turba asa tare, ok user?
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 18 oct 2011 20:58 de Arayas

Cand stii ca n-ai cu ce, logic ca nu mai dai un fuck
Vezi ca te cheama mami. Hai ca e trecut demult de ora ta de culcare. Chiar tu ziceai ca exista o specie de oameni care se dau mari virtual, si in realitate sunt niste cosati grasi, puturosi, de nu se uita nici dracu la ei... Ei bine, tu esti exemplul (im)perfect .

Ps: nu mai turba asa tare, ok user?

Vizitatori amarati, nu mai veniti cu vrajeli din astea rasuflate. Astept sa primesc si eu o replica desteapta, care sa tradeze inteligenta. Eu nu ma dau rotund, posturile mele vorbesc pentru mine. Astea cu "te cheama mami" sunt strigate de disperare. E frustrant cand vezi ca neuronul nu te ajuta cand ai nevoie. Nu stiu daca sunteti unul si acelasi dar mi se rupe.
Cat despre "n-ai cu ce" intreab-o pe mama ta. O femeie de treaba care a facut o singura greseala in viata: tu.

sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2011 21:02 de Guest

Vizitatori amarati, nu mai veniti cu vrajeli din astea rasuflate. Astept sa primesc si eu o replica desteapta, care sa tradeze inteligenta. Eu nu ma dau rotund, posturile mele vorbesc pentru mine. Astea cu "te cheama mami" sunt strigate de disperare. E frustrant cand vezi ca neuronul nu te ajuta cand ai nevoie. Nu stiu daca sunteti unul si acelasi dar mi se rupe.
Cat despre "n-ai cu ce" intreab-o pe mama ta. O femeie de treaba care a facut o singura greseala in viata: tu.
ajunge ca ne-ai plictisit destul
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 18 oct 2011 21:18 de Arayas

ajunge ca ne-ai plictisit destul

Esti vizitator aici, Pulika. Eu spun cand e destul. La orice Guest o sa-i dau de o sa-i iese pe nas.
Deocamdata zi merci ca esti lasat sa fecalizezi in comunitatea asta. Nu te supara ca te punem sa mananci ceea ce produci. Marsh.

sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2011 21:21 de Guest

La orice Guest o sa-i dau de o sa-i iesepe nas.
.
Ce imi palce cum te exprimi cred ca ti-a placut mult scoala Daca ai timp sa faci asta inseamna ca te cam plictisesti rau acasa...asa ca daca tot e vorba sa manacam ce producem cred ca tie nu o sa iti convina
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 18 oct 2011 21:41 de Arayas

Ce imi palce cum te exprimi cred ca ti-a placut mult scoala Daca ai timp sa faci asta inseamna ca te cam plictisesti rau acasa...asa ca daca tot e vorba sa manacam ce producem cred ca tie nu o sa iti convina

Nu te face de ras prostovane. Daca ai ajuns la analiza pe text intri pe un teren tare alunecos. Altceva inteligent n-ai? Nu de alta, dar e prea usor. Da, am mult timp cand vreau. Unii isi fac programul singuri, nu toti oamenii au orarul facut de altii ca tine. Apropo, vezi ca trebuie sa duci gunoiul. Si daca tot te duci, ramai si tu acolo.

sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 18 oct 2011 23:07 de ThT

Dar tu ai auzit de virgula copacule?

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2011 23:21 de Guest

Arayas se duce in vizita la zoo.Intra, se uita la toate animalele de pe acolo si apoi
simte o remarcabila legatura cu cimpanezeii. Din curiozitate se apropie de cusca pentru
a observa mai bine, plasandu-se in partea stanga a custii.In acel moment trecea un ghid alaturi de turisti.

Ghidul: In fata dumneavoastra vedeti un cimpanzeu din Africa.Ii place
sa bea bere, sa ragaie si sa vorbeasca cu degetul'n c** :Banane, banane, banane!!!.
Un turist: Si cel din stanga ?
Ghidul:E frati'su.
Morala: cine se aseamna se aduna.

Dupa razboiul apocaliptic, singurii suprevietuitori descoperiti:Arayas sigandacii.

Merge arayas ce merge si intalneste o statuie, replica a Minervei.
Sta, se uita, inconjoara statuia, dupa care se pune ganduri si gandeste. Si tot gandeste.
Apune soarele, el tot gandeste.La rasaritul soarelui Arayas se umfla in piept si cu o
voce de demiurg se adresa statuii:
-Mda... exact cum am banauit.Esti femeie.Ai sani, ai fund...dar esti fata mare !!!

sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2011 23:21 de Guest

Arayas se duce in vizita la zoo.Intra, se uita la toate animalele de pe acolo si apoi
simte o remarcabila legatura cu cimpanezeii. Din curiozitate se apropie de cusca pentru
a observa mai bine, plasandu-se in partea stanga a custii.In acel moment trecea un ghid alaturi de turisti.

Ghidul: In fata dumneavoastra vedeti un cimpanzeu din Africa.Ii place
sa bea bere, sa ragaie si sa vorbeasca cu degetul'n c** :Banane, banane, banane!!!.
Un turist: Si cel din stanga ?
Ghidul:E frati'su.
Morala: cine se aseamna se aduna.

Dupa razboiul apocaliptic, singurii suprevietuitori descoperiti:Arayas sigandacii.

Merge arayas ce merge si intalneste o statuie, replica a Minervei.
Sta, se uita, inconjoara statuia, dupa care se pune ganduri si gandeste. Si tot gandeste.
Apune soarele, el tot gandeste.La rasaritul soarelui Arayas se umfla in piept si cu o
voce de demiurg se adresa statuii:
-Mda... exact cum am banauit.Esti femeie.Ai sani, ai fund...dar esti fata mare !!!

sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2011 23:25 de Guest

Arayas nu toate femeile sunt cum le crezi tu.
Dar noua ne place cand faci spume la gura.
Hell yeah.Do that again.Hai cu mustarul.Sa-ti sara sigurantele de la tabloul electric.
sus

Guest

Guest

scris pe 19 oct 2011 00:01 de Guest

Nu te face de ras prostovane. Daca ai ajuns la analiza pe text intri pe un teren tare alunecos. Altceva inteligent n-ai? Nu de alta, dar e prea usor. Da, am mult timp cand vreau. Unii isi fac programul singuri, nu toti oamenii au orarul facut de altii ca tine. Apropo, vezi ca trebuie sa duci gunoiul. Si daca tot te duci, ramai si tu acolo.
Ce faci ma te tine mamica cu taticu acasa?In alte posturi mai vechi ziceai caai copil si tu stai ca fatalaul sa fci misto de userii de pe un forum?cat de retardat trebuie sa fi sa te afli in aceasta situatie?
sus

Guest

Guest

scris pe 19 oct 2011 00:01 de Guest

Dar tu ai auzit de virgula copacule?
Tu esti emo-gay?asa pari din pozade la avatar
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 19 oct 2011 02:20 de Arayas

Se aude asa un racait in pereti. O fi vreun sobolan, o fi vreo omida?
Cata ofuscare ai in tine baietas. Stau si ma gandesc cat de mic trebuie sa te simti dupa ce devi prostu' unui forum.
Da, ai dreptate, m-ai citit. Sunt gay sunt emo si sunt patetic.
Dupa 30 de posturi doar asta mai poate sa arunce limbricul. Esti ca puiul ala de gaina care nu mai are cap, dar mai da dintr-un picior. Profunde gandiri de la un ratat de 20 de ani care deschide topicuri cu titlul "ce ziceti fetelor de-o floare?". Care bashea numai gingasie in alte topicuri.
Balanel, ma surprinzi. S-ar putea asta sa fie motivul: stateai si tu de vorba ca intre "fete" si eu ti-am f*tut directia. Asta explica gingasia si "barbatii este prosti". Mai budinca, tu o s*gi in kur? De asta esti asa ofuscat? Ca nu te iubim? Dar daca ma-ta nu te iubeste, noi cum am putea?
Deci stai sa-mi amintesc: tu esti papagalul care s-a dus la una la servici, a vorbit juma' de ora cu ea si apoi a venit aici pe forum sa ceara sfaturi despre "a doua intalnire"? Pai stai sa-ti dau un sfat:
La a doua intalnire ( ) te duci si vorbesti cu ea si te scarpini in fund. Un progres, nu?
La a treia intalnire vorbesti, te scarpini si te uiti la dreapta.
Si uite asa relatia voastra evolueaza. Ca relatia asta e numai in capul tau, asta e din cauza spatiului. Prea mult spatiu.
Loosere, locul tau e in baie, intr-o cada cu apa calda si o lama ruginita. Daca la 20 de ani esti atat de prost, probabil la tine viitorul suna bine. Suna in capul tau. Ti-am spus, prea mult spatiu.

PS Zoo si banane....Slabut. Mai cauta. Suna un prieten...ah....am uitat. N-ai.

sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 19 oct 2011 07:27 de ThT

Tu esti emo-gay?asa pari din pozade la avatar
Astea sunt singurele tale cuvinte invatate pe ziua de ieri?Inca incerc sa aflu cum unul din neuronii aia 2 ai tai care se bat cap in cap si mai au putin pana mor, au putut face o asemenea legatura.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

SebySeBitza

Veteran member
496 mesaje

scris pe 19 oct 2011 08:41 de SebySeBitza

Astea sunt singurele tale cuvinte invatate pe ziua de ieri?Inca incerc sa aflu cum unul din neuronii aia 2 ai tai care se bat cap in cap si mai au putin pana mor, au putut face o asemenea legatura.
Ati poluat toate discutiile noi pe forum cu aberatiile voastre, taceti dracu din gura nu il mai bagati in seama.

Sa spargem gheata!
Sa traim viata!!!
sus

Guest

Guest

scris pe 19 oct 2011 10:54 de Guest

Am gasit unda sta Arayas:
http://www.scnpc.ro/istoric.html
sus

Guest

Guest

scris pe 19 oct 2011 10:58 de Guest

40 de ani cu o minte de 5 ani + 2 puradei.
Vai....de steaua ta, schizofrenicule.
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 19 oct 2011 14:05 de Arayas

Astia sunteti domnilor guesti. Nimic. Ati ramas la stadiul de aruncat cu pietre. Argumente si logica nu mai aveti dupa ce ati bagat pe aici singurele 3 propozitii pe care le cunoasteti. Ati ajuns la stadiul la care am vrut sa va aduc: babuini. Niste maimute retarde ce stau in copac si arunca cu nuci de cocos.
Ma bucur ca mi-ati cautat posturile pe forum ca sa vedeti ce varsta am eu sau ce puradei sau ce am facut in viata. In felul asta ati constatat ca sunteti Muc cel mic si ca nu aveti nimic de pus pe masa, viata voastra se rezuma la statul pe net la calculatorul cumparat de tati si la scarpinatul in kur acolo unde aveti chilotii maro.
De asta este corect sa ai un cont, ca sa stii cine este si ce fel de om este fiecare. Voi nu aveti nevoie de cont. Sunteti ZERO cu sau fara. Continuati sa aruncati cu mizerii pentru ca asta e si scopul meu. Sa va vada lumea asa cum sunteti: Niste maimute retarde ce stau in copac si arunca cu nuci de cocos.

sus

Guest

Guest

scris pe 19 oct 2011 18:15 de Guest

Se aude asa un racait in pereti. O fi vreun sobolan, o fi vreo omida?
Cata ofuscare ai in tine baietas. Stau si ma gandesc cat de mic trebuie sa te simti dupa ce devi prostu' unui forum.
Da, ai dreptate, m-ai citit. Sunt gay sunt emo si sunt patetic.
Dupa 30 de posturi doar asta mai poate sa arunce limbricul. Esti ca puiul ala de gaina care nu mai are cap, dar mai da dintr-un picior. Profunde gandiri de la un ratat de 20 de ani care deschide topicuri cu titlul "ce ziceti fetelor de-o floare?". Care bashea numai gingasie in alte topicuri.
Balanel, ma surprinzi. S-ar putea asta sa fie motivul: stateai si tu de vorba ca intre "fete" si eu ti-am f*tut directia. Asta explica gingasia si "barbatii este prosti". Mai budinca, tu o s*gi in kur? De asta esti asa ofuscat? Ca nu te iubim? Dar daca ma-ta nu te iubeste, noi cum am putea?
Deci stai sa-mi amintesc: tu esti papagalul care s-a dus la una la servici, a vorbit juma' de ora cu ea si apoi a venit aici pe forum sa ceara sfaturi despre "a doua intalnire"? Pai stai sa-ti dau un sfat:
La a doua intalnire ( ) te duci si vorbesti cu ea si te scarpini in fund. Un progres, nu?
La a treia intalnire vorbesti, te scarpini si te uiti la dreapta.
Si uite asa relatia voastra evolueaza. Ca relatia asta e numai in capul tau, asta e din cauza spatiului. Prea mult spatiu.
Loosere, locul tau e in baie, intr-o cada cu apa calda si o lama ruginita. Daca la 20 de ani esti atat de prost, probabil la tine viitorul suna bine. Suna in capul tau. Ti-am spus, prea mult spatiu.

PS Zoo si banane....Slabut. Mai cauta. Suna un prieten...ah....am uitat. N-ai.
Arayas esti o laba trista..imi pare rau sa iti spun!Daca nu esti in stare sa iti dai seama cand unu iti da tie /qoute si cand ii da altui user...deja esti patetic,prea cauti atentie,prea te dai in stamba,te bagi in disctuie fara sa te intrebe cineva ceva!Ca sa nu mai zic ca pe aici suntem mai multi "guest" care ti-am dat reply,iar tu esti atat de prost de ne bagi pe toti intr-o "oala"!Nu mai zice de noi ca nu avem argumente sau logica ca si tu esti extrem de prost si de frustrat ca din lipsa de argumente sau din dorinta de a parea amuzant ii bagi pe toti in oala ca sa iti iasa si tie subiectul de misto,sa poti sa faci si tu o gluma ....de tot rahatul,ce-i drept!Asa ca du-te frate de aici si cresteti copilul sa nu ajunga asa distrus ca tine!Auzi tu...om cu copil si cu nevasta acasa sta pe un forumuri sa vorbeasca cu pusti de 16-17 ani sa le spuna cum e mai bine sa fie femeia,virgina sau nu sau sa faca misto de userii neinregistrati!Esti prost rau de tot omule!Cum te suporta nevastata?
sus

Guest

Guest

scris pe 19 oct 2011 20:30 de Guest

nevastata?

Probabil e divortat.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

O idee buna

scris pe 20 oct 2011 02:36 de ExoticDream

Ca sa nu mai zic ca pe aici suntem mai multi "guest" care ti-am dat reply,iar tu esti atat de prost de ne bagi pe toti intr-o "oala"!

Tocmai de-aia eu propun sa va inregistrati, nu va costa nimic, iar daca va ganditi ca la adapostul anonimatului scapati de o eventuala banare, va inselati, sunteti la fel de transparenti in ambele cazuri, asa ca.... haideti, inregistrati-va ca sa stim cine ce zice, OK?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Guest

Guest

Re: O idee buna

scris pe 20 oct 2011 10:36 de Guest

iar daca va ganditi ca la adapostul anonimatului scapati de o eventuala banare, va inselati:
oar prostul de tht crede asta
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online