Fara titlu

Pagina 1 din 1
1

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Fara titlu

scris pe 29 iun 2004 13:36 de Alinutzzza

Hello again! dupa multe zile in care mi-am aranjat viata intoarsa pe dos am revenit...
vrea sa stiu pararea altora (in afara de mine) despe un lucru: cat de important este pentru voi nu sexul in sine, ci locul in care il faceti....mai ales daca ar fi pt prima data. Eu una, chiar nu as putea sa ma duc acasa la prietenul meu si sa ii spun: "iubitule, chiar te vreau, hai sa o facem." Mi se pare ceva super banal, s stiu ca majoritatii li se inampla, sa isi consume prima experienta sexuala intre patru pereti ai locuintei unuia dintre ei....... Eu una as turba. Poate sant ciudata cand spun asta, dar chiar as prefera de o mie de ori cadrul unei paduri cu arbori seculari si umbrosi, sau seara pe nisipul lipit de piele, la mare..... undeva,un loc lipsit de lume, unde sa existe doar soaptele placerii..sau chiar in baia unui restaurant supra-populat mi se pare extrem de incitant. Mai este cineva cu o viziune ca a mea? sau care chiar si-a inceput viata sexuala intr-un fel asemanator?...

caut lumina
sus

ursulake1

Junior member
48 mesaje

Re:

scris pe 29 iun 2004 14:35 de ursulake1

Hello again! dupa multe zile in care mi-am aranjat viata intoarsa pe dos am revenit...
vrea sa stiu pararea altora (in afara de mine) despe un lucru: cat de important este pentru voi nu sexul in sine, ci locul in care il faceti....mai ales daca ar fi pt prima data. Eu una, chiar nu as putea sa ma duc acasa la prietenul meu si sa ii spun: "iubitule, chiar te vreau, hai sa o facem." Mi se pare ceva super banal, s stiu ca majoritatii li se inampla, sa isi consume prima experienta sexuala intre patru pereti ai locuintei unuia dintre ei....... Eu una as turba. Poate sant ciudata cand spun asta, dar chiar as prefera de o mie de ori cadrul unei paduri cu arbori seculari si umbrosi, sau seara pe nisipul lipit de piele, la mare..... undeva,un loc lipsit de lume, unde sa existe doar soaptele placerii..sau chiar in baia unui restaurant supra-populat mi se pare extrem de incitant. Mai este cineva cu o viziune ca a mea? sau care chiar si-a inceput viata sexuala intr-un fel asemanator?...

daca adaugi si casa prietenilor la preferintze sunt de-al tau
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re:

scris pe 29 iun 2004 16:59 de ExoticDream

Ce inseamna ca ti-ai aranjat viata???

Unde as vrea sa se intample prima data? In caz ca nu ar fi ceva spontan si neprevazut, mi-ar placea sa fie intr-un cadru romantic (la mare - pe o plaja pustie sau la munte - intr-o cabana intre brazi departe de lume!), chestia cu baia restaurantului mi se pare usor perversa pt prima data, pe aia o lasam pt momentele fierbinti de mai incolo, dupa ce mai exersam stilul conventional (nu de alta dar acolo riscam sa fim surprinsi, plus ca pozitia "standing" e cam dificila pt prima data)! In mod sigur sunt impotriva ca memorabilul eveniment sa se produca pe furate in apartamentul parintilor lui, al alor mei sau al prietenilor! Trebuie sa fie ceva special, mai!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re:

scris pe 29 iun 2004 18:26 de Alinutzzza

daca adaugi si casa prietenilor la preferintze sunt de-al tau

si aia-i buna!

caut lumina
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re:

scris pe 29 iun 2004 22:23 de dualis

cat de important este pentru voi nu sexul in sine, ci locul in care il faceti....mai ales daca ar fi pt prima data. Eu una, chiar nu as putea sa ma duc acasa la prietenul meu si sa ii spun: "iubitule, chiar te vreau, hai sa o facem." Mi se pare ceva super banal, s stiu ca majoritatii li se inampla, sa isi consume prima experienta sexuala intre patru pereti ai locuintei unuia dintre ei....... Eu una as turba. Poate sant ciudata cand spun asta, dar chiar as prefera de o mie de ori cadrul unei paduri cu arbori seculari si umbrosi, sau seara pe nisipul lipit de piele, la mare..... undeva,un loc lipsit de lume, unde sa existe doar soaptele placerii..sau chiar in baia unui restaurant supra-populat mi se pare extrem de incitant. Mai este cineva cu o viziune ca a mea? sau care chiar si-a inceput viata sexuala intr-un fel asemanator?...

Raspuns al unui prieten indepartat (C. Noica --> E. Cioran)
"Lasa-ma sa-ti amintesc de inca o vorba de a ta, pe care mi-o scriai acum multi ani, intr-un ceas cand pt. prima data erai fericit in dragoste : "gloria intre patru pereti intrece slava imparatiilor", spuneai tu. La o asemenea glorie intre patru pereti te invit sa te intorci [...]"
Parerea mea e ca ceea ce conteaza este persoana cu care esti. Atat.

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

FireQ

Junior member
40 mesaje

Re:

scris pe 30 iun 2004 01:18 de FireQ

..cadrul unei paduri cu arbori seculari si umbrosi..

sus

FireQ

Junior member
40 mesaje

Re:

scris pe 30 iun 2004 01:22 de FireQ

sau seara pe nisipul lipit de piele, la mare..... undeva,un loc lipsit de lume, unde sa existe doar soaptele placerii..sau chiar in baia unui restaurant supra-populat mi se pare extrem de incitant

Cred ca esti dusa tare!

sus

OkiVerzi

Senior member
118 mesaje

Re:

scris pe 30 iun 2004 04:47 de OkiVerzi

NU ARE NIMENI NIMIK CA ESTI ROMANTICA DAR PARCA AR TB SA PUI MAI MULT ACCENT PE PERSOANA CU CARE ESTI! NU STIU DAR CRED CA IN MEMENTE CA ALEA CONTEAZA PREA PUTIN UNDE ESTI.

IN FINE S-AR PAREA CA MULTI OAMENI AU STRESUL ASTA CU LOCUL, DUPA CE TRECE PRIMA DATA CONTEAZA MAI MULT DACA AI LOC , IAR PENTRU UNII MAI TRIST, DACA AI CU CINE

Love is a feeling, sex is a game. Just for a minute forget the feeling, just play the game!!
sus

FireQ

Junior member
40 mesaje

Re:

scris pe 30 iun 2004 23:58 de FireQ

Casa la sol,inchiriez cu ora doi metri patrati de acoperish in zona populata!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re:

scris pe 1 iul 2004 16:50 de ExoticDream

Raspuns al unui prieten indepartat (C. Noica --> E. Cioran)
"Lasa-ma sa-ti amintesc de inca o vorba de a ta, pe care mi-o scriai acum multi ani, intr-un ceas cand pt. prima data erai fericit in dragoste : "gloria intre patru pereti intrece slava imparatiilor", spuneai tu. La o asemenea glorie intre patru pereti te invit sa te intorci [...]"
Parerea mea e ca ceea ce conteaza este persoana cu care esti. Atat.

Evident ca persoana cu care faci dragoste este cea care conteaza in primul rand, dar parca prima data tot as vrea sa fie si decorul romantic......

Hei...imi inchiriaza si mie cineva 3 m2 de plaja pustie cu nisip finut sau una bucata cabanutza intre brazi tineri, batrani, cum vreti voi? Sau par prea dusa daca nu vreau sa se intample pe fuga la el acasa cu teama de a fi descoperiti de parintii aparuti inopinat?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re:

scris pe 1 iul 2004 18:10 de ursu

Cu plaja cu nisipul m-as abtine , ca nu stii pe unde poate sa intre (nisipul) . Luand-o prin eliminare , in Bucuresti sau intr-un oras mare nu prea ai unde sa iti petreci o noapte romantica , asa ca la mare sau la munte ar fi minunat unde stii ca ai tot timpul la dispozitie si mai e si decorul care ajuta mult . Deci mai sunt multi cu o viziune ca a ta .
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online