Fetele cuminti : chiar exista ?

Pagina 3 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cum

scris pe 7 iul 2004 12:22 de ExoticDream

Two links for you today:

http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?act=Print&;client=printer&f=74&t=2556

http://www.laddertheory.com

De o ora si ceva citesc jurnalul unei fete de 19 ani (prezent pe un forum la prima adresa de mai sus), studenta in Bucuresti, care a avut nesansa sa se indragosteasca de un barbat care nu a meritat-o. Rezumat: fata a renuntat la o relatie de 3 ani si ceva cu un baiat care o iubea cu adevarat, a fost un timp impreuna cu cel care i-a dat viata peste cap, dar el a parasit-o, revenind la o fosta iubita. In jurnal ea isi descrie cosmarul in care a aruncat-o minciuna in care a trait iubind din tot sufletul un ins mincinos, marunt dpdv emotional, incercarea ei disperata de a se rupe de acel neom (care, din cand in cand, o suna, o chema la el, ii spunea ca o iubeste, apoi pleca din nou la cealalta). M-au impresionat mult trairile extrem de puternice, suferinta, durerea, sentimentele care razbat printre randuri si lacrimi... Daca aveti rabdare, cititi si voi...macar ca sa vedeti in ce prapastie te pot afunda cuvinte sau gesturi spuse sau facute aiurea....

"Am plans, nu am inteles cum a putut. Stiu ca nu merita. In timp ce plangeam si-l intrebam de ce, tacea si se uita la mine... cel mai tare m-a durut ca se uita cu mila. Nu inteleg de ce a trebuit sa spuna ca ma iubeste, ca o sa fie bine, cand stia ca totul e pierdut. De ce mi-a dat sperante? Nu-l urasc, il inteleg. Si stiu ca o sa se mai gandeasca din cand in cand la mine. Intotdeauna m-am descurcat, am facut tot ce m-a rugat, am zis la orice strigare cand avea nevoie de mine. Chiar ma decisesem sa dau deoparte fosta mea relatie de 3 ani si jumatate si sa ma gandesc doar la el. Asa am facut. Si uite, acum el mi-a sfasiat sufletul."

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cum

scris pe 7 iul 2004 12:44 de ExoticDream

Two links for you today:

http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?act=Print&;client=printer&f=74&t=2556

http://www.laddertheory.com

A doua adresa contine o teorie f interesanta, elaborata in 1994 in SUA de Dallas Lynn, care se numeste "Ladder Theory" si incearca sa explice in mod amuzant si stiintific motivele pt care sexele opuse se atrag.

Conform acestei teorii, intre o femeie si un barbat nu poate exista prietenie decat in unul din cazurile:

1. El e gay
2. El nu o gaseste pe ea ca fiind atractiva
3. El are deja pe cineva mai bun decat este ea.

Femeia vede intr-un barbat:

- bani/putere: 50%
- atractie: 40%
- alte calitati de care spune ca ii pasa, dar nu e asa, cum sunt: inteligenta, simtul umorului, onestitatea, sensibilitatea etc: 10%

Barbatul vede intr-o femeie:

- infatisare ("look": 60%
- sansa estimata ca ea sa cedeze rapid: 30%
- altele: 10%.

Teoria e ampla, daca doreste cineva, poate ma chinui sa fac un rezumat...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

scris pe 14 iul 2004 01:59 de levi82

Salutare ,

va cer si eu sfatul in legatura cu o problema . Este deja un topic intitulat "Faze de agatat" . Pararea mea este ca fazele respective sunt adresate unui anumit tip de fete (cele care frecventeaza des cluburile de exemplu , discotecile) . Problema este : celelalalt tip de fete , cele mai retrase , mai cuminti cum ar trebui abordat , unde , cum si in ce fel ? Parerea mea este ca sunt mai greu de abordat pentru ca sunt mai retrase , poate un pic mai timide , au mai putina incredere in lume , se gandesc de doua ori pana sa dea un raspuns , tin la o relatie de durata , etc.
Eu si fiind la o facultate la care numarul baietilor este mult , mult mai mare decat cel al fetelor , este un pic mai greu . Asa ca va intreb pe voi , in special pe fetele cuminti , de treaba : cum ar trebui sa procedez ? Voi cele care sunteti intr-o relatie de drurata , sau ati fost , cum v-ati intalnit prietenul ?
In concluzie , daca imi doresc o relatie de prietenie / iubire cum si ce as putea sa fac sa ies in calea destinului ? Chiar sa fie netul ultima speranta in a gasi o asftel de fata ?
De ce imi doresc eu o asftel de relatie este alegerea mea , si argumente pro / contra s-au tot discutat . Probabil ca in esenta astea sunt singurele relatii care merita traite , sa stii ca insemni ceva pentru cineva , si intotdeauna sa ai un prieten adevarat langa tine .
Astept parerile voastre si multumesc anticipat !

Daca tot era vorba despre fetele "cuminti"(inainte sa se vb off topic bineinteles) am si eu o intrebare: De ceva timp am cunoscut o fata cu adevarat minunata ce face parte din aceasta categorie. Se pare ca ma place dar sunt sigur ca daca as grabi situatia as face o greseala. Mi se pare ca ea mai are pe cineva, dar mie imi spune ca acela nu este prietenul ei, ci doar un baiat oarecare care se da la ea. Problema este ca nu stiu cum sa sa-i arat intentiile mele fara sa o sperii, mai ales pentru ca am iesit deja de 2 ori in oras si am impresia ca, daca nu fac nimic, relatia va evolua spre amicitie, ce ar fi un rezultat nedorit.
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi?

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

scris pe 14 iul 2004 08:43 de Infector

Daca tot era vorba despre fetele "cuminti"(inainte sa se vb off topic bineinteles) am si eu o intrebare: De ceva timp am cunoscut o fata cu adevarat minunata ce face parte din aceasta categorie. Se pare ca ma place dar sunt sigur ca daca as grabi situatia as face o greseala. Mi se pare ca ea mai are pe cineva, dar mie imi spune ca acela nu este prietenul ei, ci doar un baiat oarecare care se da la ea. Problema este ca nu stiu cum sa sa-i arat intentiile mele fara sa o sperii, mai ales pentru ca am iesit deja de 2 ori in oras si am impresia ca, daca nu fac nimic, relatia va evolua spre amicitie, ce ar fi un rezultat nedorit.

Levi , cu tupeu frate ca oricum nu ai nimic de pierdut , daca taci ramaneti amici , daca nu taci ai sansa sa "o dai pe brazda".

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele

scris pe 14 iul 2004 11:33 de nemesis

A doua adresa contine o teorie f interesanta, elaborata in 1994 in SUA de Dallas Lynn, care se numeste "Ladder Theory" si incearca sa explice in mod amuzant si stiintific motivele pt care sexele opuse se atrag.

Conform acestei teorii, intre o femeie si un barbat nu poate exista prietenie decat in unul din cazurile:

1. El e gay
2. El nu o gaseste pe ea ca fiind atractiva
3. El are deja pe cineva mai bun decat este ea.

Femeia vede intr-un barbat:

- bani/putere: 50%
- atractie: 40%
- alte calitati de care spune ca ii pasa, dar nu e asa, cum sunt: inteligenta, simtul umorului, onestitatea, sensibilitatea etc: 10%

Barbatul vede intr-o femeie:

- infatisare ("look": 60%
- sansa estimata ca ea sa cedeze rapid: 30%
- altele: 10%.

Teoria e ampla, daca doreste cineva, poate ma chinui sa fac un rezumat...

PARE AMUZANT!
Poti face un rezumat daca vrei, eu sunt interesat!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 14 iul 2004 13:10 de ursu

Eu zic sa o inviti intr-un loc linistit , cum ar fi de exemplu intr-un parc si sa ii explici situatia , cum ca iti place de ea . Poti sa ii zici de exemplu cat de mult iti plac intalnirile cu ea . Da-i de inteles ca o apreciezi , iar ea daca este o fata de treaba nu isi va bate joc de tine .
Daca o sa o faci sa se simta bine in compania ta eu cred ca o discutie un pic mai serioasa nu o va speria .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 iul 2004 15:53 de ExoticDream

Te-ai convins ca fete bune nu prea gasesti la orice pas, asa ca nu lasa aceasta sansa sa treaca pe langa tine, ai suferit destul din cauza cui nu te-a meritat. Spui ca daca te grabesti, risti sa fie o greseala, dar a-i dezvalui deschis intentia ta de a deveni prietenul ei (adica iubitul ei), de a incerca sa construiti o relatie impreuna mi se pare un lucru firesc. Nu are de ce sa se sperie si va trebui sa-ti dea un raspuns. Daca relatia va merge sau nu veti vedea, totul este ca ea sa accepte sa incercati. Daca spune DA, faceti tot posibilul sa va cunoasteti mai bine, daca zice NU....vezi ce motive invoca...daca exista altcineva, ai pierdut sansa, daca insa nu vrea sa va grabiti atunci insista, dar cu diplomatie.... Sper din tot sufletul sa fie ea fata pe care o astepti....ai o inima buna si meriti sa-ti gasesti jumatatea.

sus

crys

Newbie
3 mesaje

Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

scris pe 16 iul 2004 18:27 de crys

Salutare ,

va cer si eu sfatul in legatura cu o problema . Este deja un topic intitulat "Faze de agatat" . Pararea mea este ca fazele respective sunt adresate unui anumit tip de fete (cele care frecventeaza des cluburile de exemplu , discotecile) . Problema este : celelalalt tip de fete , cele mai retrase , mai cuminti cum ar trebui abordat , unde , cum si in ce fel ? Parerea mea este ca sunt mai greu de abordat pentru ca sunt mai retrase , poate un pic mai timide , au mai putina incredere in lume , se gandesc de doua ori pana sa dea un raspuns , tin la o relatie de durata , etc.
Eu si fiind la o facultate la care numarul baietilor este mult , mult mai mare decat cel al fetelor , este un pic mai greu . Asa ca va intreb pe voi , in special pe fetele cuminti , de treaba : cum ar trebui sa procedez ? Voi cele care sunteti intr-o relatie de drurata , sau ati fost , cum v-ati intalnit prietenul ?
In concluzie , daca imi doresc o relatie de prietenie / iubire cum si ce as putea sa fac sa ies in calea destinului ? Chiar sa fie netul ultima speranta in a gasi o asftel de fata ?
De ce imi doresc eu o asftel de relatie este alegerea mea , si argumente pro / contra s-au tot discutat . Probabil ca in esenta astea sunt singurele relatii care merita traite , sa stii ca insemni ceva pentru cineva , si intotdeauna sa ai un prieten adevarat langa tine .
Astept parerile voastre si multumesc anticipat !

mda...pot sa spun ca si eu fac parte din categoria de fete pt care ceri u sfaturi.....si eu sunt cuminte dar nu neparat retrasa...am preferat tot timpu sa fiu atenta cu cine umblu....sa vad daca merita sau nu...pt ca acuma toti baietii umbla dupa sex...si se intorc la noi dupa ce se satura....bineinteles ca suntem mai greu de agatzat pt ca noua nu ni se face cinste cu un suc si va cadem la picioare....pt mine cel mai important o fost sa vad daca cel cu care vbesc este sincerr sau nu...pt ca o relatie se bazeaza in mare parte pe sinceritate...si eu am un prieten care a fost cu fff multe fete..le agata in cluburi...si avea aventuri de o noapte...si totusi de cand m-a intalnit nu-i mai trebuiesc aventuri...pt ca simte ca in mine poate avea incredere...si se poate vedea in viitor cu mine...oricum....sa revin la intrebarea ta....cred ca o poti agata aratandu-i ca esti sincer...ca nu esti ca restu...sau daca ai fost ca te-ai schimbat...nu te grabi sa o saruti sau sa o pipai...arata-i ca-i poti fi si prieten...pt ca asteptam si prietenia iubitului nostru....nu te grabi sa te bagi in pat cu ea...pt ca cu cat o grabesti mai tare cu atat se va gandi mai tare daca nu cumva s-a inselat si totusi cauti numai aventuri....ai rabdare....isi va da seama daca esti tipul pe care ea il cauta sau nu...pt ca noi,fetele cuminti, cum ai zis si u cautam relatii de durata....si in momentul in care ne indragostim dam tot ce-i mai bun din noi pt a te face fericit...
in concluzie:arata-i prietenia si sinceritatea ta...si ai rabdare....

sper sa te ajute cu ceva ceea ce am spus eu aici....asta daca nu o sa ma crezi nebuna..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 iul 2004 20:36 de ExoticDream

sper sa te ajute cu ceva ceea ce am spus eu aici....asta daca nu o sa ma crezi nebuna..

Esti o fata buna si te implor ai grija pe cine iubesti! Dezamagirea poate fi crunta! Deschide ochii larg de tot si priveste bine pe cine alegi sa-ti fie alaturi, zicala aia cum ca dragostea e oarba e teribil de riscanta.

sus

crys

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

scris pe 17 iul 2004 22:51 de crys

Esti o fata buna si te implor ai grija pe cine iubesti! Dezamagirea poate fi crunta! Deschide ochii larg de tot si priveste bine pe cine alegi sa-ti fie alaturi, zicala aia cum ca dragostea e oarba e teribil de riscanta.

mc de sfat...dar spre norocul meu de 5 luni sunt cea mai fericita fata de pe pamant...am intalnit o persoana care nu credeam ca exista numai in imaginatia mea...si totusi exista si in realitate...il iubesc si ma iubeste...asta chiar daca ii place sa admire stiu ca nu m-ar insela...si cu dragostea am avut intotdeauna grija...am asteptat momentul asta de cand ma stiu...nu am fost adepta aventurilor....mc oricum de sfat...si u esti o fata buna...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ?

scris pe 18 iul 2004 16:10 de ExoticDream

mc de sfat...dar spre norocul meu de 5 luni sunt cea mai fericita fata de pe pamant...am intalnit o persoana care nu credeam ca exista numai in imaginatia mea...si totusi exista si in realitate...il iubesc si ma iubeste...asta chiar daca ii place sa admire stiu ca nu m-ar insela...si cu dragostea am avut intotdeauna grija...am asteptat momentul asta de cand ma stiu...nu am fost adepta aventurilor....mc oricum de sfat...si u esti o fata buna...

Ai mare grija de iubirea voastra, mai rar te intalnesti cu asa ceva. In general fiecare din noi cauta sa aiba langa sufletul sau o persoana care ii seamana in multe privinte....fata buna, baiat bun....Exista un proverb african cam asa:

"Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti."

Cred ca are un sambure de adevar, nu? Am gasit din intamplare si niste versuri care mi-au placut:

"Ah, se iubeau neincetat:
Sufletele lor se sarutau,
Se sarutau cu ochii,
Erau amandoi un singur sarut." - Heinrich Heine

Iubiti-va frumos!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele

scris pe 19 iul 2004 20:47 de sabba

De o ora si ceva citesc jurnalul unei fete de 19 ani (prezent pe un forum la prima adresa de mai sus), studenta in Bucuresti, care a avut nesansa sa se indragosteasca de un barbat care nu a meritat-o. Rezumat: fata a renuntat la o relatie de 3 ani si ceva cu un baiat care o iubea cu adevarat, a fost un timp impreuna cu cel care i-a dat viata peste cap, dar el a parasit-o, revenind la o fosta iubita. In jurnal ea isi descrie cosmarul in care a aruncat-o minciuna in care a trait iubind din tot sufletul un ins mincinos, marunt dpdv emotional, incercarea ei disperata de a se rupe de acel neom (care, din cand in cand, o suna, o chema la el, ii spunea ca o iubeste, apoi pleca din nou la cealalta). M-au impresionat mult trairile extrem de puternice, suferinta, durerea, sentimentele care razbat printre randuri si lacrimi... Daca aveti rabdare, cititi si voi...macar ca sa vedeti in ce prapastie te pot afunda cuvinte sau gesturi spuse sau facute aiurea....

"Am plans, nu am inteles cum a putut. Stiu ca nu merita. In timp ce plangeam si-l intrebam de ce, tacea si se uita la mine... cel mai tare m-a durut ca se uita cu mila. Nu inteleg de ce a trebuit sa spuna ca ma iubeste, ca o sa fie bine, cand stia ca totul e pierdut. De ce mi-a dat sperante? Nu-l urasc, il inteleg. Si stiu ca o sa se mai gandeasca din cand in cand la mine. Intotdeauna m-am descurcat, am facut tot ce m-a rugat, am zis la orice strigare cand avea nevoie de mine. Chiar ma decisesem sa dau deoparte fosta mea relatie de 3 ani si jumatate si sa ma gandesc doar la el. Asa am facut. Si uite, acum el mi-a sfasiat sufletul."

vai de capul meu, parca ma uit la telenovele!
Bai, ati inebunit?
Fete cu sufletul sfasiat de tigrii, baieti traumatizati de comportamentul unor fete rele!
Baiiiii, vorbeam de sex!
Ce-s cu povestile astea lesinate?

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe

scris pe 20 iul 2004 13:30 de ExoticDream

vai de capul meu, parca ma uit la telenovele!
Bai, ati inebunit?
Fete cu sufletul sfasiat de tigrii, baieti traumatizati de comportamentul unor fete rele!
Baiiiii, vorbeam de sex!
Ce-s cu povestile astea lesinate?

Topicul era despre fete cuminti, multe dintre ele inca n-au avut parte de sex, deosebirea fata de telenovelele care prezinta fictiuni lesinate este ca aici, in viata reala, in drumul spre sexul ala exista si baieti-tigri care le sfasie sufletele si devin niste fete-suflete in deriva care nu mai au incredere nici in iubire, nici in sex, nici in nimic. Daca vrem ca oamenii sa se bucure de orgasme de vis trebuie sa incercam sa-i ajutam intai sa depaseasca astfel de momente delicate, nu?

sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 20 iul 2004 13:38 de ursu

exista si baieti-tigri care le sfasie sufletele si devin niste fete-suflete in deriva care nu mai au incredere nici in iubire, nici in sex, nici in nimic.

Daca eu am cunoscut o astfel de fata , care tocmai a suferit o dezamagire , crezi ca este ceva ce as putea sa fac sa se simta mai bine ? Sau timpul le rezolva pe toate ?
sus

Monik

Guest

scris pe 20 iul 2004 16:40 de Monik

Daca eu am cunoscut o astfel de fata , care tocmai a suferit o dezamagire , crezi ca este ceva ce as putea sa fac sa se simta mai bine ? Sau timpul le rezolva pe toate ?

Din proprie experienta iti spun ca o astfel de fata are sufletul facut tandari, inima ii este incarcata de sentimente contradictorii, se zbate intre iubire sfasiata, dezamagire crunta, neincredere in tot ce pare frumos, tandru si romantic si risca sa se transforme in cosmar, ultimul lucru la care s-ar putea gandi ar fi o noua relatie, indiferent cat de minunat ar fi baiatul cel nou si ce paradis sufletesc si de orice alta natura i-ar promite el. Cand suferi din iubire, durerea este atat de profunda incat absolut orice te inconjoara isi pierde sensul, devii imuna la frumusete, gingasie, prietenie, dragoste..., nu poti nici sa revii la ce a fost in trecut, dar nici sa mergi inainte...preferi sa te izolezi de tot si toate. Chiar daca tu esti animat de cele mai sincere intentii, o astfel de fata cu inima ranita va vedea inconstient in tine un posibil nou asasin al sentimentelor ei viitoare si tot inconstient va pune bariere intre ea si tine. Este poate un sentiment de autoaparare, de teama ca o noua relatie ar putea fi un nou esec, plus ca toate resursele ei emotionale au fost probabil mistuite, macinate in acea iubire care s-a incheiat. O inima ranita trebuie mai intai peticita.... Nu e bine sa incerci sa afli detalii in legatura cu acea relatie, dar implicit asta te va face sa devii dezarnat si sa nu stii cum sa te porti cu ea astfel incat sa nu-i trezesti amintiri dureroase. Parerea mea este ca imediat dupa o despartire o fata care a iubit mult nu se poate apropia de altcineva decat in cel mai fericit caz ca amic. Daca vei insista, risti sa fii respins. Daca ai sentimentul ca merita sa astepti un timp, atunci incearca sa-i fii doar prieten. Daca la un moment dat in sufletul ei lupta cu fosta iubire se va incheia si daca si ea te place, iti va da un semn. Esti pregatit sa fii alaturi de cineva care poate izbucni in lacrimi doar daca un amanunt nesemnificativ ii trezeste amintiti triste? Ai multa grija...e vulnerabila si poate avea reactii ciudate....stii cum sunt in povesti balaurii aia carora li se taie capetele...nu mor usor...se razvratesc...si mai ataca..., la fel si vechile ei sentimente pe care vrea sa si le reprime... Soarta e nedreapta uneori....ea ii pedepseste si ii condamna la suferinta exact pe cei care nu merita asta...pe cei care au sufletul frumos, deschis si sincer, dar care, prin naivitatea si lipsa lor de experienta, cad in capcana celor versati...care se joaca demonic cu suflete...

Ai mare grija sa nu ranesti fara sa-ti dai seama....Esti un baiat care respecta fetele si incearca sa le inteleaga...nu cred ca e nevoie sa fii sfatuit cum sa te porti cu o fata in general, poate doar daca e vorba de una care a suferit mult...

Iti doresc sa ai noroc, fata care iti va cuceri inima va fi precis una de calitate care sa merite un baiat cu suflet frumos cum este al tau.
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 20 iul 2004 17:31 de ursu

Din proprie experienta iti spun ca o astfel de fata are sufletul facut tandari, inima ii este incarcata de sentimente contradictorii, se zbate intre iubire sfasiata, dezamagire crunta, neincredere in tot ce pare frumos, tandru si romantic si risca sa se transforme in cosmar, ultimul lucru la care s-ar putea gandi ar fi o noua relatie, indiferent cat de minunat ar fi baiatul cel nou si ce paradis sufletesc si de orice alta natura i-ar promite el. Cand suferi din iubire, durerea este atat de profunda incat absolut orice te inconjoara isi pierde sensul, devii imuna la frumusete, gingasie, prietenie, dragoste..., nu poti nici sa revii la ce a fost in trecut, dar nici sa mergi inainte...preferi sa te izolezi de tot si toate. Chiar daca tu esti animat de cele mai sincere intentii, o astfel de fata cu inima ranita va vedea inconstient in tine un posibil nou asasin al sentimentelor ei viitoare si tot inconstient va pune bariere intre ea si tine. Este poate un sentiment de autoaparare, de teama ca o noua relatie ar putea fi un nou esec, plus ca toate resursele ei emotionale au fost probabil mistuite, macinate in acea iubire care s-a incheiat. O inima ranita trebuie mai intai peticita.... Nu e bine sa incerci sa afli detalii in legatura cu acea relatie, dar implicit asta te va face sa devii dezarnat si sa nu stii cum sa te porti cu ea astfel incat sa nu-i trezesti amintiri dureroase. Parerea mea este ca imediat dupa o despartire o fata care a iubit mult nu se poate apropia de altcineva decat in cel mai fericit caz ca amic. Daca vei insista, risti sa fii respins. Daca ai sentimentul ca merita sa astepti un timp, atunci incearca sa-i fii doar prieten. Daca la un moment dat in sufletul ei lupta cu fosta iubire se va incheia si daca si ea te place, iti va da un semn. Esti pregatit sa fii alaturi de cineva care poate izbucni in lacrimi doar daca un amanunt nesemnificativ ii trezeste amintiti triste? Ai multa grija...e vulnerabila si poate avea reactii ciudate....stii cum sunt in povesti balaurii aia carora li se taie capetele...nu mor usor...se razvratesc...si mai ataca..., la fel si vechile ei sentimente pe care vrea sa si le reprime... Soarta e nedreapta uneori....ea ii pedepseste si ii condamna la suferinta exact pe cei care nu merita asta...pe cei care au sufletul frumos, deschis si sincer, dar care, prin naivitatea si lipsa lor de experienta, cad in capcana celor versati...care se joaca demonic cu suflete...

Ai mare grija sa nu ranesti fara sa-ti dai seama....Esti un baiat care respecta fetele si incearca sa le inteleaga...nu cred ca e nevoie sa fii sfatuit cum sa te porti cu o fata in general, poate doar daca e vorba de una care a suferit mult...

Iti doresc sa ai noroc, fata care iti va cuceri inima va fi precis una de calitate care sa merite un baiat cu suflet frumos cum este al tau.

Multumesc pentru cuvintele frumoase de la sfarsit . De fapt , tot ceea ce caut este acea sansa . Timpul nu este un element esential . Sunt convins ca fata de care am vorbit merita sa astept dupa ea . Exact de ceea ce ziceai tu ma tem cel mai mult . Daca insist prea mult , o sa ma respinga , daca o sa par indiferent (sa imi impun lucrul asta), atunci o sa las loc altuia ceea ce nu imi doresc deloc . Asa ca o cale de mijloc este foarte greu de gasit . Nu stiu cum se face , da doar fetele bune sunt ranite .

Probabil ca o sa fiu criticat de unii baieti care nu o sa inteleaga de ce nu ma duc printr-un club sa o agat pe una , dar ... un lucru de calitate se pare ca niciodata nu e niciodata usor de obtiunut .
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Fara titlu

scris pe 20 iul 2004 23:20 de dualis

Probabil ca o sa fiu criticat de unii baieti care nu o sa inteleaga de ce nu ma duc printr-un club sa o agat pe una , dar ... un lucru de calitate se pare ca niciodata nu e niciodata usor de obtiunut .

Chiar iti pasa de criticile celor care nu inteleg ? Nu cred.. oricum.. n-ar trebui..

Sunt de acord cu tine.. doar ca mi se pare ca suna urat "lucru de calitate" si "obtinut".

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 iul 2004 17:04 de ExoticDream

Nu ai cum sa o ajuti, doar timpul poate lucra in favoarea ta. Poti sa-i fii doar amic, dar cine iti garanteaza ca atunci cand isi va reveni va deveni prietena ta? E un risc...te poti indragosti de ea pe parcurs si apoi, daca ea nu-ti poate intorce iubirea, risti sa suferi tu! O fata dezamagita care sufera din cauza unei iubiri nefericite nu-ti poate promite azi nimic pt maine si asta nu pt ca n-ar vrea, ci pt ca pur si simplu nu poate (inca).

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 iul 2004 17:21 de ExoticDream

Nu stiu cum se face , da doar fetele bune sunt ranite .

Probabil doar fetele bune pun suflet in iubire si de aceea doar ele risca sa fie ranite daca nu intalnesc baiatul potrivit care sa le aprecieze sentimentele si sa fie demn de ele. Mai exista si fete bune care si-au gasit jumatatea (in general tot baieti buni), acelea sunt cele mai fericite din lume! Fetele mai putin bune (flusturaticele) nu se implica 100% in relatii, trateaza dragostea cu oarecare indiferenta, de aceea o relatie incheiata nu le face sa ude prea multe batiste si sa piarda prea multe minute pretioase analizand de ce n-a mers bine, cine si ce a gresit, ele catalogheaza relatia ca pe o noua experienta si trec lejer mai departe.

Nu pleca urechea la "criticile" unor baieti "de baieti" care practica sportul agatatului si stapanesc arta seductiei, te asigur ca vei fi mai fericit langa o fata pe care o iubesti decat flirtand in serie si in paralel cu 10 flusturatice!

sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 21 iul 2004 21:41 de ursu

Nu ai cum sa o ajuti, doar timpul poate lucra in favoarea ta. Poti sa-i fii doar amic, dar cine iti garanteaza ca atunci cand isi va reveni va deveni prietena ta? E un risc...te poti indragosti de ea pe parcurs si apoi, daca ea nu-ti poate intorce iubirea, risti sa suferi tu! O fata dezamagita care sufera din cauza unei iubiri nefericite nu-ti poate promite azi nimic pt maine si asta nu pt ca n-ar vrea, ci pt ca pur si simplu nu poate (inca).

Tu ai zis ca o sa fiu fericit alaturi de o astfel de fata , asa ca o sa imi asum riscul . Totul sau nimic . Sau o sa fiu cel mai fericit om din lume , sau ... asta e ! Nu i-am propus inca dar sper sa ma acepte chiar cu ca amic .

Cat despre ce am scris un pic mai sus despre lucrurile de calitate , vorbeam la modul general , nu ma refeream la fete (poate nu m-am exprimat eu prea bine) . Era doar asa , o constatare .
sus

lupu'

Guest

scris pe 22 iul 2004 01:55 de lupu'

Tu ai zis ca o sa fiu fericit alaturi de o astfel de fata , asa ca o sa imi asum riscul . Totul sau nimic . Sau o sa fiu cel mai fericit om din lume , sau ... asta e ! Nu i-am propus inca dar sper sa ma acepte chiar cu ca amic .

Cat despre ce am scris un pic mai sus despre lucrurile de calitate , vorbeam la modul general , nu ma refeream la fete (poate nu m-am exprimat eu prea bine) . Era doar asa , o constatare .

ursuleeee te credeam mai bazat tata!!!

sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 22 iul 2004 12:12 de ursu

Te referi la faptul ca lupt pentru o fata si imi asum un risc sentimental ? E alegerea mea , ce depinde de educatie , temperament , ce vrei de la viata ... etc . Eu sa stii ca in nici un post de al meu nu am criticat pe nimeni . Cred ca fiecare e liber sa faca ce vrea . Cei care vor o relatie (eventual) scurta sau un one night stand sa fie intr-o tabara iar ceilalti , ce vor o relatie serioasa sa fie in cealalta . Asa toata lumea va fi multumita .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 iul 2004 13:47 de ExoticDream

Baiatul bazat este, in acceptiunea "moderna", acel personaj de sex masculin care are mare grija la aspectul exterior (ca doar ala conteaza, nu?), toala de zi e treningul, dar de firma ca altfel se face de ras in lume, in picioare adidasi/papuci sa mearga bine cu mertanu din care coboara, pe deget ghiulane minim patru. la gat lant de aur de lat de 2cm, sapca pe cap, tunsoare maximum nr 2, eventual cioc si mustata. Masina e de baza, marca face diferenta si daca vrea respectul lumii tre sa fie mertan neaparat si cu maneaua la maximum in ea ca sa auda si baietii din cartierul vecin cand trece baiatul! Femei minimum doua trebuie....si d-alea care stiu meserie si arata si bine....ca sa aiba de ce sa fie invidiosi prietenii, le foloseste un timp, apoi le schimba, ca pe cauciucuri...Sentimente??? Ce cuvant e ala, frate??? Ca in argou nu scrie.......

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 iul 2004 13:51 de ExoticDream

Te referi la faptul ca lupt pentru o fata si imi asum un risc sentimental ? E alegerea mea , ce depinde de educatie , temperament , ce vrei de la viata ... etc . Eu sa stii ca in nici un post de al meu nu am criticat pe nimeni . Cred ca fiecare e liber sa faca ce vrea . Cei care vor o relatie (eventual) scurta sau un one night stand sa fie intr-o tabara iar ceilalti , ce vor o relatie serioasa sa fie in cealalta . Asa toata lumea va fi multumita .

Cele doua tabere sunt cam asa: 99% prima, 1% a doua! Deosebirea e ca cei din prima, pe motiv ca sunt foarte multi, au impresia ca detin piatra filosofala si ca atitudinea lor e cea corecta, criticandu-i pe ceilalti, in timp ce cei din a doua tabara vor doar sa fie lasati in pace sa simta!

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

wanted :)

scris pe 22 iul 2004 14:03 de dualis

Baiatul bazat este, in acceptiunea "moderna", acel personaj de sex masculin care are mare grija la aspectul exterior (ca doar ala conteaza, nu?), toala de zi e treningul, dar de firma ca altfel se face de ras in lume, in picioare adidasi/papuci sa mearga bine cu mertanu din care coboara, pe deget ghiulane minim patru. la gat lant de aur de lat de 2cm, sapca pe cap, tunsoare maximum nr 2, eventual cioc si mustata. Masina e de baza, marca face diferenta si daca vrea respectul lumii tre sa fie mertan neaparat si cu maneaua la maximum in ea ca sa auda si baietii din cartierul vecin cand trece baiatul! Femei minimum doua trebuie....si d-alea care stiu meserie si arata si bine....ca sa aiba de ce sa fie invidiosi prietenii, le foloseste un timp, apoi le schimba, ca pe cauciucuri...Sentimente??? Ce cuvant e ala, frate??? Ca in argou nu scrie.......

Cred ca l-am vazut si eu pe baiatul asta avea si o scobitoare in gura, de el zici ?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: wanted :)

scris pe 22 iul 2004 14:12 de ExoticDream

Cred ca l-am vazut si eu pe baiatul asta avea si o scobitoare in gura, de el zici ?

Da, mai, si cand am ajuns in dreptul lui (nu stiu ce treaba am avut de-a trebuit sa trec pe dupa blocuri) parca l-am auzit fluierand o manea sau ceva hip-hop si mormaind o injuratura de-a lor de cartier....n-am dat importanta!

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: wanted :)

scris pe 22 iul 2004 15:11 de dualis

Da, mai, si cand am ajuns in dreptul lui (nu stiu ce treaba am avut de-a trebuit sa trec pe dupa blocuri) parca l-am auzit fluierand o manea sau ceva hip-hop si mormaind o injuratura de-a lor de cartier....n-am dat importanta!

Cel mai mult imi place de el cand fluiera avand scobitoarea infipta intr-o carie.
Atunci cand mormaia cred ca isi exprima afectiunea fata de mamicuta prietenului sau. Cred ca este o intrecere, cel care face cele mai multe "declaratii" e cel mai tare (poate sa fie aceeasi, repetata, important este doar "de cate ori" ).

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 22 iul 2004 15:11 de FireSoul

Mdea...toti barbatii ie neshte porci shi toate femeile sunt c**** . Ca barbatii sunt idioti shi femeile, saracele, nu gresesc cu nimic niciodata.
Sfatul meu ar fi ca lumea sa-si mai scoata putin capetele din gaurile in care le-a bagat shi sa vada ca diferentele dintre femei shi barbati sunt doar de ordin antomic.
Unu' zice ca el nu gaseste femei pe masura lui shi alta zice ca nu se exista dom'le pe pamantu' asta baieti buni, care sa o merite.
Ati cunoscut shi voi 1-2 pers "rele" shi ii credeti pe toti la fel. Ce draq! nu suntem in equilibrium, unde toti se imbracau shi gandeau la fel.
Whatever, faceti cum vreti, nu e treaba mea...yo doar v-am zis

Save water! drink beer!!!
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 22 iul 2004 15:18 de dualis

Cineva n-a dormit bine azi-noapte.

sus

una

Guest

scris pe 22 iul 2004 18:40 de una

Mdea...toti barbatii ie neshte porci shi toate femeile sunt c**** . Ca barbatii sunt idioti shi femeile, saracele, nu gresesc cu nimic niciodata.
Sfatul meu ar fi ca lumea sa-si mai scoata putin capetele din gaurile in care le-a bagat shi sa vada ca diferentele dintre femei shi barbati sunt doar de ordin antomic.
Unu' zice ca el nu gaseste femei pe masura lui shi alta zice ca nu se exista dom'le pe pamantu' asta baieti buni, care sa o merite.
Ati cunoscut shi voi 1-2 pers "rele" shi ii credeti pe toti la fel. Ce draq! nu suntem in equilibrium, unde toti se imbracau shi gandeau la fel.
Whatever, faceti cum vreti, nu e treaba mea...yo doar v-am zis

SUBSCRIU!
sus
Pagina 3 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online