Ma placi asa cum sunt

Pagina 1 din 2
1   2   »

ursu

Veteran member
188 mesaje

Ma placi asa cum sunt

scris pe 2 iul 2004 21:46 de ursu

De multe ori am intalnit la fete conceptul : "Ma placi asa cum sunt" . Sa va dau un exemplu . Am cunoscut recent o fata (pe net) care printre altele mi-a zis ca are x kg (mult mai mult decat normal , inspre obez chiar) . Aici nu vorbesc despre persoane ce au o problema medicala . Fata aceasta nu stia nici macar bazele unei diete . Atat obezitatea cat si grasimea in exces sunt niste boli , si mi se pare de neacceptat sa nu stii nici macar primul lucru despre metabolism . Cand am intrebat-o de ce nu face ceva pentru raglarea greutatii mi-a raspuns ca nu poate sa renunte la ciocolata si ca fetele frumoase sunt niste usuratice , si numai langa una grasa si/sau urata imi voi gasi dragostea adevarata . Nu ma intelegeti gresit , nu pun accent pe partea fizica , de aspect exterior a unei realtii dar totusi , si aici este o limita .

Deci asadar si in concluzie , voi ce ziceti ? Poate exista dragoste intre doua persoane normale , sau este musai ca cei doi sa fie urati , grasi , etc . Si de ce unele fete refuza cu asa inversunare sa faca ceva pentru a arata mai bine ? mai ales ca in cazul obezitatii intervine si problema medicala .
sus

XxX

Guest

Re: Ma placi asa cum sunt

scris pe 2 iul 2004 21:56 de XxX

De multe ori am intalnit la fete conceptul : "Ma placi asa cum sunt" . Sa va dau un exemplu . Am cunoscut recent o fata (pe net) care printre altele mi-a zis ca are x kg (mult mai mult decat normal , inspre obez chiar) . Aici nu vorbesc despre persoane ce au o problema medicala . Fata aceasta nu stia nici macar bazele unei diete . Atat obezitatea cat si grasimea in exces sunt niste boli , si mi se pare de neacceptat sa nu stii nici macar primul lucru despre metabolism . Cand am intrebat-o de ce nu face ceva pentru raglarea greutatii mi-a raspuns ca nu poate sa renunte la ciocolata si ca fetele frumoase sunt niste usuratice , si numai langa una grasa si/sau urata imi voi gasi dragostea adevarata . Nu ma intelegeti gresit , nu pun accent pe partea fizica , de aspect exterior a unei realtii dar totusi , si aici este o limita .

Deci asadar si in concluzie , voi ce ziceti ? Poate exista dragoste intre doua persoane normale , sau este musai ca cei doi sa fie urati , grasi , etc . Si de ce unele fete refuza cu asa inversunare sa faca ceva pentru a arata mai bine ? mai ales ca in cazul obezitatii intervine si problema medicala .

Ba sunt oameni care au grija de aspectul lor, se ingrijesc,cauta sa arate bine, sa se faca placuti etc si oameni pur si simplu nesimtiti care baga in ei pana crapa, nespalati, netunsi, nenimic care de lene si de nesimtire la cel mai inalt nivel se ascund in spatele unei replici : Cine ma place ma place si asa!
Intrebare: Oare?Eu sunt de parere ca nu!

by Infector's student
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 2 iul 2004 22:18 de dualis

De multe ori am intalnit la fete conceptul : "Ma placi asa cum sunt". Sa va dau un exemplu. Am cunoscut recent o fata (pe net) care printre altele mi-a zis ca are x kg (mult mai mult decat normal, inspre obez chiar). Aici nu vorbesc despre persoane ce au o problema medicala. Fata aceasta nu stia nici macar bazele unei diete. Atat obezitatea cat si grasimea in exces sunt niste boli, si mi se pare de neacceptat sa nu stii nici macar primul lucru despre metabolism. Cand am intrebat-o de ce nu face ceva pentru reglarea greutatii mi-a raspuns ca nu poate sa renunte la ciocolata si ca fetele frumoase sunt niste usuratice, si numai langa una grasa si/sau urata imi voi gasi dragostea adevarata. Nu ma intelegeti gresit, nu pun accent pe partea fizica, de aspect exterior a unei relatii dar totusi, si aici este o limita .

Deci, voi ce ziceti ? Poate exista dragoste intre doua persoane normale, sau este musai ca cei doi sa fie urati, grasi, etc. Si de ce unele fete refuza cu asa inversunare sa faca ceva pentru a arata mai bine ? mai ales ca in cazul obezitatii intervine si problema medicala.

Eu incerc sa conving fetele prea slabe (desi ele se vad grase si le este frica ca vor ajunge, citez : "balene" ) sa nu se infometeze degeaba si sa manance cand le este foame pt. a nu se imbolnavi, si tu dai peste oameni care nu se respecta deloc. Bineinteles ca te plac asa cum esti, dar ai grija de tine, nu vreau sa te pierd prea repede. Iar concluzia aia cu "dragostea adevarata o gasesti doar la grase si urate" e pur si simplu exagerata, ca si atitudinea ei. Oricum, eu zic ca majoritatea fetelor au chiar f. mare grija de ele. Cuvantul cheie e "moderatie".

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 2 iul 2004 22:34 de sabba

Chestia asta cu : "cine ma place, ma place asa cum sunt" este foarte adevarata!
Daca sunt o tipa careia ii place sa se aranjeze, sa se imbrace frumos,bla-bla si cineva ma place, ma place asa cum sunt!
Daca sunt o nespalata, neglijenta, bla, bla si cineva ma place, ma place asa cum sunt!
q.e.d

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re: Re: Ma placi asa cum sunt

scris pe 2 iul 2004 22:56 de ursu

Chestia asta cu : "cine ma place, ma place asa cum sunt" este foarte adevarata!
Daca sunt o tipa careia ii place sa se aranjeze, sa se imbrace frumos,bla-bla si cineva ma place, ma place asa cum sunt!
Daca sunt o nespalata, neglijenta, bla, bla si cineva ma place, ma place asa cum sunt!
q.e.d

Ideea este ca o nespalata nu o sa gasesasca pe acel "cineva"
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt

scris pe 2 iul 2004 23:04 de sabba

Gresit! O nespalata probabil isi va gasi si ea un nespalat, dar exista acel cineva!

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Ma placi asa cum sunt ? Oh, DA ! :)

scris pe 3 iul 2004 02:40 de dualis

Friedrich II cel Mare spunea : fiecare Ion trebuie sa gaseasca pe Ioana lui.

sus

FireQ

Junior member
40 mesaje

Re: Ma placi asa cum sunt ? Oh, DA ! :)

scris pe 3 iul 2004 03:02 de FireQ

Friedrich II cel Mare spunea : fiecare Ion trebuie sa gaseasca pe Ioana lui.

Desteapta vorba!
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 3 iul 2004 18:03 de FireSoul

E bine sa te autoaccepti, e bine sa fii constient atat de calitati cat shi defecte care te caracterizeaza.
Atunci cand vrei sa atragi, e indicat sa fii tu insuti shi sa nu-ti diluezi personalitatea doar pentru a placea.
Shi eu sunt de acord cu dictonul "Cine ma vrea, ma place asa", in sensul ca nu as face schimbari persoanei mele doar pentru a placea, dar asta nu inseamna ca umblu neingrijita, ca nu fac baie cu lunile sau alte alea. Cred ca chestia cu aspectul, cu nespalarea, cu obezitatea, tine de respectul de sine...
De exemplu, daca cineva iubeste o persoana care nu are un picior, o accepta asa cum e. Se accepta defectele shi probabil ajung sa fie considere chiar "dragute". Insa daca o persoana nu se respecta pe sine, nu ar trebui sa aiba pretentii de la cailalti. Grasa despre care vorbeste Ursu este o persoana disperata, complexata de faptul ca e grasa shi prea stupida sa-si dea seama ca, daca ar vrea, ar putea sa scape de muntele de sunci care o acopera. Ideea e ca suntem palcuti asa cum suntem atunci cand ne-am autoacceptat complet.
Oricum, o dargoste adevarata trece peste aceste mici inconveniente shi accepta oricum defectele...
Cat despre partea cu "iubirea adevarata zace numai in urate shi grase"- ce draq! Am fi o specie de diformi daca ne-am selecta dupa criteriul asta!
Iubirea nu tine cont de khilograme, de aspect fizic.

Save water! drink beer!!!
sus

Corina

Guest

scris pe 4 iul 2004 23:46 de Corina

A arata bine in opinia unora nu echivaleaza cu a o duce bine, adik a te indopa cu 1 tona de mancare fara sa te gandesti in ce fel te va afecta acest lucru. La un moment dat te multumesti cu o ciocolata spunanda-ti: "daca o sa ma placa cineva vreodata o sa ma placa grasa". Obezitatea e o boala ce trebuie invinsa in primul rand pe plan mental... eu cred ca e o chestie ce tine de educatia fiecaruia...
Ideea ca numai o fata grasa poate iubi cu adevarat e falsa... o fata grasa ar face mai multe lucruri sa te tina langa ea decat una care arata bine, sansele ei sa isi gaseasca imediat un iubit care sa o accepte sunt mai mici...
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 5 iul 2004 17:23 de Alinutzzza

eu cred ca fata aceea avea un minim de vointa in caracter care nicicum nu era indrepata spre partea cu aspectul fizic ori era extrem de complexata de chestia asta si vroia sa para "cool".oricum, e naspa. normal, ca sa cunosti un om cu adevarat nu trebuie sa te ghidezi dupa infatisarea sa, dar uneori grasimea chiar inseamna boala, in cazul obezilor.macar pentru sanatatea ei ar trebui sa faca ceva..

caut lumina
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 5 iul 2004 19:48 de ursu

Mai este si problema presiunii societatii asupra fizicului . Nu numai in realtiile baiat-fata intervine aspectul ingrijirii , ci si la un interviu , examen , etc .

Zilele trecute vazusem o fata imensa cum alerga dupa un autobuz . Nu sunt rau din fire , dar o imagine ca aceasta nu poate sa te lase rece . E imposibil ca nu iti aduca zambetul pe buze si sa incepi sa faci comparatii mai mult sau mai putin haioase .
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 6 iul 2004 01:20 de sabba

Mai este si problema presiunii societatii asupra fizicului . Nu numai in realtiile baiat-fata intervine aspectul ingrijirii , ci si la un interviu , examen , etc .

Zilele trecute vazusem o fata imensa cum alerga dupa un autobuz . Nu sunt rau din fire , dar o imagine ca aceasta nu poate sa te lase rece . E imposibil ca nu iti aduca zambetul pe buze si sa incepi sa faci comparatii mai mult sau mai putin haioase .

Hai sa fim seriosi!
Nu presiunea societatii ne face sa aratam intr-un fel sau altul!
Aratam in asa fel incat sa privim cu placere imaginea din oglina; sau asa ar trebui!
Este total gresita ideea de a te imbraca, parfuma pentru cei din jurul tau! Fa-o pentru tine, sa te simti bine in pielea ta! Este foarte important pentru psihicul fiecaruia sa fie impacat si relaxat in propria piele!
Am citit undeva, nu stiu unde, ca de fapt cei din jurul nostru percep o imagine care trece intai prin noi!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 iul 2004 11:07 de ExoticDream

Fie fata, fie baiat, felul in care arati tine de educatie si de respectul pe care il ai pt tine. Daca nu exista probleme medicale, ar trebui sa ne ingrijim sa ne incadram intre anumite limite in privinta greutatii si asta nu numai in ideea ca vom atrage mai usor sexul opus, ci pt ca ne simtim mai bine in pielea noastra si e mai sanatos decat sa fim model scandura sau balena.

In general, fetele sunt mult mai preocupate de aceasta problema decat baietii (exista diferente de metabolism intre sexe, fetele se lupta mai greu cu caloriile), personal mi se pare ca un baiat dotat cu sunculite all over e chiar mai dizgratios decat o fata ceva mai rotunjoara (ei merg pe principiul ca un barbat trebuie sa fie putin mai frumos decat dracul )! O fata grasuta devine complexata, se arunca in zeci de metode draconice de slabit, uneori ajunge la bulimie.

Lucrurile sunt un pic exagerate astazi pt ca este modern modelul suplu si longilin, toate fetele ar vrea sa fie inalte si slabe, iar daca la inaltime nu prea poti umbla (decat facand ceva baschet la pubertate), ramane doar cealalta varianta! Mai exista un aspect: populatia de sex feminin o depaseste numeric pe cea de sex masculin si intervine selectia....Un barbat are de unde alege si, din pacate, statisticile arata ca aspectul fizic este cel care conteaza in primul rand...Cati barbati ar sta sa se gandeasca prea mult daca ar avea de ales intre o fata nu prea aratoasa, dar inteligenta, si o fata frumoasa si atat??? Raspundeti voi, cei de aici! In aceasta competitie dupa o relatie, fetele norocoase dpdv al look-ului au castig de cauza, ele se bazeaza doar pe acest atu si de multe ori nu fac nimic altceva pt a deveni persoane dezirabile si dpdv al caracterului, educatiei, culturii. Barbatii impatimiti de frumos le cad prada si o vreme le trec cu vederea lipsurile majore....Abia mai tarziu, cand se maturizeaza, isi vor cauta persoane care sa aiba si oarece IQ acolo....

Fetele mai putin atragatoare isi scot in evidenta celelalte calitati, nu e o regula ca ele pot iubi mai bine decat celelalte, dar as zice ca totusi o relatie care se bazeaza si pe altceva in afara de atractia fizica are sanse mai mari de supravietuire. Exista desigur si fete frumoase si inteligente! Unele dintre ele sunt acele fete cuminti pe care le comentam in alt thread (o relatie cu ele e superba!), celelalte....sunt cele mai sofisticate si periculoase fiinte!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 6 iul 2004 11:20 de ursu

Cati barbati ar sta sa se gandeasca prea mult daca ar avea de ales intre o fata nu prea aratoasa, dar inteligenta, si o fata frumoasa si atat??? Raspundeti voi, cei de aici!

Eu nu as sta sa ma gandesc , as agege-o pe cea nu prea aratoasa dar inteligenta .

Eu nu m-am luat de oamenii care au luat in greutate . Asta poate sa fie in urma unei sesiuni grele , o deceptie , etc. Eu am ceva cu oamenii care sunt constienti de cum arata si iau nepasarea in brate .
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 6 iul 2004 23:38 de dualis

Eu nu as sta sa ma gandesc , as alege-o pe cea nu prea aratoasa dar inteligenta .

Eu as vrea o fata cu suflet. Multumesc.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt

scris pe 6 iul 2004 23:42 de ExoticDream

Eu as vrea o fata cu suflet. Multumesc.

Si eu tot un baiat cu suflet as alege. Mai exista oare?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt

scris pe 6 iul 2004 23:51 de dualis

Si eu tot un baiat cu suflet as alege. Mai exista oare?

Exista, exista, te asigur eu Acum e randul tau, ma asiguri si tu ca mai exista fete cu suflet ? M-as simti mult mai bine sa aud ca "da" , probabil as reusi chiar sa dorm in noaptea asta..

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt

scris pe 6 iul 2004 23:56 de ExoticDream

Exista, exista, te asigur eu Acum e randul tau, ma asiguri si tu ca mai exista fete cu suflet ? M-as simti mult mai bine sa aud ca "da" , probabil as reusi chiar sa dorm in noaptea asta..

Hai sa-ti fac somnul lin...si poate sa-ti induc vise romantice! DA, mai exista fete cu suflet!!! Uite, eu cunosc 2 (bag mana in foc pt ele oricand) si daca ma adaug si pe mine....se fac vreo 3 numai in partea mea de planeta.....Nighty-night!

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt

scris pe 7 iul 2004 00:06 de dualis

Hai sa-ti fac somnul lin...si poate sa-ti induc vise romantice! DA, mai exista fete cu suflet!!! Uite, eu cunosc 2 (bag mana in foc pt ele oricand) si daca ma adaug si pe mine....se fac vreo 3 numai in partea mea de planeta.....Nighty-night!

Grozav, nu una, ci 3, f. bine.. inseamna ca mai pot spera Nani-nani si tie. Gand frumos sa ai.

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma placi asa cum s

scris pe 7 iul 2004 04:22 de inuendo

eu vreau una si frumoasa si desteapta

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma placi asa c

scris pe 7 iul 2004 12:07 de ExoticDream

eu vreau una si frumoasa si desteapta

Si de-asta nu dormi tu la o ora asa tarzie din noapte?!? Sleep tight....mai exista fete frumoase si destepte....cum se face ca un tip....frumos si destept ca tine (ce te magulesc, mai!) si experimentat in ale vietii nu a descoperit inca o astfel de fata? Sau poate pana azi te-ai jucat si acum te-ai decis in fine ca vrei ceva serios?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 iul 2004 12:26 de ExoticDream

Bah voi semanati cu mama, aveti talentul ei de a vorbi mult si degeaba!

by Infector's student -lan KV-

Nu era nevoie sa precizezi cine iti este mentorul, am recunoscut "stilul"! Ca si el, nu ai rabdare sa aprofundezi, scumpule, si nici respect pt ceilalti nu prea ai (mama, de exemplu). Incearca totusi sa intelegi ca si noi, ca si mama ta, ne straduim sa ajutam cu cate un sfat sau sa dam glas unei idei atunci cand ne pricepem. Daca te plictiseste, nu mai citi! Buton din ala magic pt DELETE n-ai, din pacate, asa ca....ignora-ne!!!

sus

tinkerbel

Guest

scris pe 8 iul 2004 15:01 de tinkerbel

bun raspuns ! cunosc fete care desi nu au probleme medicale sunt grase ,sincer pe ele se citeste nesimtirea.
sus

tinkerbel

Guest

scris pe 8 iul 2004 15:04 de tinkerbel

sunt cativa are le au si tot nu le ajunge .
sus

NeaCaisa

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma placi a

scris pe 9 iul 2004 09:27 de NeaCaisa

Nu era nevoie sa precizezi cine iti este mentorul, am recunoscut "stilul"! Ca si el, nu ai rabdare sa aprofundezi, scumpule, si nici respect pt ceilalti nu prea ai (mama, de exemplu). Incearca totusi sa intelegi ca si noi, ca si mama ta, ne straduim sa ajutam cu cate un sfat sau sa dam glas unei idei atunci cand ne pricepem. Daca te plictiseste, nu mai citi! Buton din ala magic pt DELETE n-ai, din pacate, asa ca....ignora-ne!!!

Ma tu taci ca nu te-a bagat nimeni in seama.Mucles , ca sa zic asa!
sus

fidela

Newbie
3 mesaje

Fara titlu

scris pe 10 iul 2004 00:15 de fidela

salut..in leg. cu.."ma placi asa cum sunt"..unii au dreptate..deja in unele cazuri este nesimtzire,nu ca m`as face nesimtzita , dar si eu am cateva kg in plus,dar asta nu ma impiedica sa fac sport,sa ma duc la sala..sa incerc sa arat cat de cat bine..chiar daca prietenu` meu imi zice ca ma place asa cum sunt.Trebuie sa te placi si tu,nu numai cei din juru` tau. C`ya

Nu`tzi ridica femeia la cer..posibil sa te inshele cu un inger
sus

ELY

Guest

scris pe 10 iul 2004 18:39 de ELY

Pana nu demult criticam shi eu fetele grase,asta pana am pus shi eu cateva kg in plus atunci am vazut cat de ushor te potzi ingrasha,nici nu-tzi dai seama,shi tot atunci am vazut cat de greu este sa slabeshti.Nu este vorba ca aceste fete ar fi nesimtzite,unora poate chiar le place sa arate asha(am intalnit multzi baietzi care prefera fetele mai plinutze)iar altele probabil nu au ambitzie.
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 10 iul 2004 22:33 de copilita

Fie fata, fie baiat, felul in care arati tine de educatie si de respectul pe care il ai pt tine. Daca nu exista probleme medicale, ar trebui sa ne ingrijim sa ne incadram intre anumite limite in privinta greutatii si asta nu numai in ideea ca vom atrage mai usor sexul opus, ci pt ca ne simtim mai bine in pielea noastra si e mai sanatos decat sa fim model scandura sau balena.

In general, fetele sunt mult mai preocupate de aceasta problema decat baietii (exista diferente de metabolism intre sexe, fetele se lupta mai greu cu caloriile), personal mi se pare ca un baiat dotat cu sunculite all over e chiar mai dizgratios decat o fata ceva mai rotunjoara (ei merg pe principiul ca un barbat trebuie sa fie putin mai frumos decat dracul )! O fata grasuta devine complexata, se arunca in zeci de metode draconice de slabit, uneori ajunge la bulimie.

Lucrurile sunt un pic exagerate astazi pt ca este modern modelul suplu si longilin, toate fetele ar vrea sa fie inalte si slabe, iar daca la inaltime nu prea poti umbla (decat facand ceva baschet la pubertate), ramane doar cealalta varianta! Mai exista un aspect: populatia de sex feminin o depaseste numeric pe cea de sex masculin si intervine selectia....Un barbat are de unde alege si, din pacate, statisticile arata ca aspectul fizic este cel care conteaza in primul rand...Cati barbati ar sta sa se gandeasca prea mult daca ar avea de ales intre o fata nu prea aratoasa, dar inteligenta, si o fata frumoasa si atat??? Raspundeti voi, cei de aici! In aceasta competitie dupa o relatie, fetele norocoase dpdv al look-ului au castig de cauza, ele se bazeaza doar pe acest atu si de multe ori nu fac nimic altceva pt a deveni persoane dezirabile si dpdv al caracterului, educatiei, culturii. Barbatii impatimiti de frumos le cad prada si o vreme le trec cu vederea lipsurile majore....Abia mai tarziu, cand se maturizeaza, isi vor cauta persoane care sa aiba si oarece IQ acolo....

Fetele mai putin atragatoare isi scot in evidenta celelalte calitati, nu e o regula ca ele pot iubi mai bine decat celelalte, dar as zice ca totusi o relatie care se bazeaza si pe altceva in afara de atractia fizica are sanse mai mari de supravietuire. Exista desigur si fete frumoase si inteligente! Unele dintre ele sunt acele fete cuminti pe care le comentam in alt thread (o relatie cu ele e superba!), celelalte....sunt cele mai sofisticate si periculoase fiinte!!!

1. gasesc in posturile tale exact ideile ce le-am citit mai sus(si nu doar la aceasta tema... la oricare citesc). Tu faci un rezumat frumos al ideilor expuse de antecedentii tai, pe care le mai parfumezi shi aranjezi cate putin, in exprimare.

2. tot mai mult in ultimul timp, iti expui pareri despre lucruri pe care nu le cunosti... de exemplu:
"O fata grasuta devine complexata, se arunca in zeci de metode draconice de slabit, uneori ajunge la bulimie." Cum poti sa zici asha ceva? In primul rand, nu cunoshti toate "fetele grasutze" din lumea asta, ca sa iti permiti sa generalizezi. In al doilea rand, nu eshti o fetitza 'grasutza'(cel putin prin parerea pe care ti-ai exprimat-o, shi modul in care ai tratat subiectul, asta ne-ai lasat sa intelegem). Insa eu sunt o fetitza 'grasutza'...shi nu sunt nici complexata, nici bulimica, nici ignorata, nici respinsa. Sunt 'grasutza' pentru ca decat sa-mi numar caloriile zi de zi, sa nu pot sa manac o inghetzata, fiindca e trecut de ora cinci, prefer sa fac ce imi doresc, in anumite limite, bineinteles. Asta ma face sa ma simt bine in pielea mea, mai bine decat viata cu o lista de... ce am voie, shi nu am voie sa mananc. Nu sunt pentru asta nici complexata, nici bulimica, nici exclusa... sunt o persoana placuta, vie, activa, care face absolut orice face un om slabutz. Am prieteni, ies, inot, ma plimb, joc baschet, sunt un om complet normal...Nu vreau sa imi raspunzi nimic, ai dat deja cu bata in balta cat se putea... nu vreau nici explicatii, nici nimic... sunt prea lungi si obositoare, asa aranjate si parfumate cum sunt... imi stau in gat.

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Ma placi asa cum sunt

scris pe 10 iul 2004 23:23 de dualis

1. gasesc in posturile tale exact ideile ce le-am citit mai sus(si nu doar la aceasta tema... la oricare citesc). Tu faci un rezumat frumos al ideilor expuse de antecedentii tai, pe care le mai parfumezi shi aranjezi cate putin, in exprimare.

2. tot mai mult in ultimul timp, iti expui pareri despre lucruri pe care nu le cunosti... de exemplu:
"O fata grasuta devine complexata, se arunca in zeci de metode draconice de slabit, uneori ajunge la bulimie." Cum poti sa zici asha ceva? In primul rand, nu cunoshti toate "fetele grasutze" din lumea asta, ca sa iti permiti sa generalizezi. In al doilea rand, nu eshti o fetitza 'grasutza'(cel putin prin parerea pe care ti-ai exprimat-o, shi modul in care ai tratat subiectul, asta ne-ai lasat sa intelegem). Insa eu sunt o fetitza 'grasutza'...shi nu sunt nici complexata, nici bulimica, nici ignorata, nici respinsa. Sunt 'grasutza' pentru ca decat sa-mi numar caloriile zi de zi, sa nu pot sa manac o inghetzata, fiindca e trecut de ora cinci, prefer sa fac ce imi doresc, in anumite limite, bineinteles. Asta ma face sa ma simt bine in pielea mea, mai bine decat viata cu o lista de... ce am voie, shi nu am voie sa mananc. Nu sunt pentru asta nici complexata, nici bulimica, nici exclusa... sunt o persoana placuta, vie, activa, care face absolut orice face un om slabutz. Am prieteni, ies, inot, ma plimb, joc baschet, sunt un om complet normal...Nu vreau sa imi raspunzi nimic, ai dat deja cu bata in balta cat se putea... nu vreau nici explicatii, nici nimic... sunt prea lungi si obositoare, asa aranjate si parfumate cum sunt... imi stau in gat.

Copilito, nu a zis nimeni despre tine ca nu esti placuta, vie, activa s.a.m.d., mi se pare ca te descarci pe cine nu trebuie din cauza altor motive. Hai sa ne intelegem si, de ce nu, sa parfumam viata asta cum putem fiecare. Se spune ca toate ideile nu sunt decat prelucrari ale Ideilor lui Platon, or asta nu inseamna ca nu e nevoie sa traim si noi ideile si sa le expunem si prin prisma noastra. Hai lasa supararea ; uite, daca vrei, te pupam toti pe obraz, numai sa te vedem cum zambesti.

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online