sex anal

Pagina 1 din 1
1

andreiutza

Newbie
4 mesaje

sex anal

scris pe 5 iul 2004 23:39 de andreiutza

Dak facy sex anal neprotejat poti ramane insarcinata? Dupa cat timp iti dai seama dak ai ramas insarcinata?Iti mai vine ciclul in primele luni?Multumesc

pupici
sus

.

Guest

Re: sex anal

scris pe 8 iul 2004 04:21 de .

Dak facy sex anal neprotejat poti ramane insarcinata? Dupa cat timp iti dai seama dak ai ramas insarcinata?Iti mai vine ciclul in primele luni?Multumesc

Nu se poate ramane insarcianata prin sex anal...si nu, nu-ti mai vine ciclu nu numai in primele luni, ci pana nasti
sus

horatiu68

Junior member
37 mesaje

scris pe 8 iul 2004 09:53 de horatiu68

ai mare grija sa fii
bine excitata si bine
lubrifiata in zona sa nu
ai parte de surprize dureroase!!!nu poti ramine -doar daca se scurge sperma din acea zona si-ti patrunde in vagin si esti in perioada fertila!!!mai bine cu prezervativ!!!!
succes si multa placere!!!!

milford
sus

DIABLO

Newbie
2 mesaje

scris pe 13 iul 2004 00:29 de DIABLO

mai fato da tu esti proasta rau scuza-ma ca te jignesc in halul asta(tare-s curios si eu cati ani ai) iar cu referire la ciclu... in caz ca ai ramas insarcinata, raspunsul este: da, posibil sa-ti mai vina de maxim 2 ori dar mult mai lipsit de "consistenta" dar ... sa-ti fie clar de la sex anal nu ramane nimeni insarcinat:/

SEX IS LIKE:
>NIKE: JUST DO IT
>NOKIA: CONNECTING PEOPLE
>PEPSI: DARE FOR MORE
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: sex anal

scris pe 13 iul 2004 12:08 de ExoticDream

mai fato da tu esti proasta rau scuza-ma ca te jignesc in halul asta

"Stiti ce? Ar fi mai frumos sa va rezumati la a da sfaturi daca puteti decat sa postati tot felul de afirmatii rautacioase.
Fiecare om are o anumita sensibilitate, emotivitate ..." (Guess who!!! )

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: sex anal

scris pe 13 iul 2004 12:39 de Infector

"Stiti ce? Ar fi mai frumos sa va rezumati la a da sfaturi daca puteti decat sa postati tot felul de afirmatii rautacioase.
Fiecare om are o anumita sensibilitate, emotivitate ..." (Guess who!!! )

Lol!Da cine te-a pus pe tine sefa de partid aici sa ne spui tu noua ce si cum sa scriem.Scriem ce vrem , cum vrem , cand vrem si daca vrem comunisto!Ca stergea un nea' gamalie dupa asta e partea 2 dar cu "ingradirea" tot o luati in mana!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex anal

scris pe 13 iul 2004 12:59 de ExoticDream

Lol!Da cine te-a pus pe tine sefa de partid aici sa ne spui tu noua ce si cum sa scriem.Scriem ce vrem , cum vrem , cand vrem si daca vrem comunisto!Ca stergea un nea' gamalie dupa asta e partea 2 dar cu "ingradirea" tot o luati in mana!

Bai, da' esti.....culmea! Comunist e partidul tau ala care e in cadere libera! Vezi daca n-ai rabdare sa gandesti...neuronul ala mic nu mai face fatza! Povata de mai sus este intre ghilimele (stii tu...de la gramatica....ghilimele se pun cand citezi cuvintele altcuiva), asa ca.....nu eu eram comunista!!! Cat despre cenzura.....e fireasca atata timp cat unii useri nu au cei 6-7 ani de acasa, nu crezi?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex anal

scris pe 13 iul 2004 14:20 de Infector

Bai, da' esti.....culmea! Comunist e partidul tau ala care e in cadere libera! Vezi daca n-ai rabdare sa gandesti...neuronul ala mic nu mai face fatza! Povata de mai sus este intre ghilimele (stii tu...de la gramatica....ghilimele se pun cand citezi cuvintele altcuiva), asa ca.....nu eu eram comunista!!! Cat despre cenzura.....e fireasca atata timp cat unii useri nu au cei 6-7 ani de acasa, nu crezi?

Nu cred!U kind of suck girl!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex anal

scris pe 13 iul 2004 14:54 de ExoticDream

Nu cred!U kind of suck girl!

Ce anume nu crezi: ca cenzura e necesara aici sau ca tu n-ai cei 6-7 ani de-acasa? Iti spun eu ca nu suntem obligati sa suportam injurii pe forum, iar ca n-ai anii aia de-acasa....se vede din avion!!!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex anal

scris pe 13 iul 2004 15:33 de Infector

Ce anume nu crezi: ca cenzura e necesara aici sau ca tu n-ai cei 6-7 ani de-acasa? Iti spun eu ca nu suntem obligati sa suportam injurii pe forum, iar ca n-ai anii aia de-acasa....se vede din avion!!!

Credeam ca se vede din parasuta , parasuto

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex anal

scris pe 13 iul 2004 15:36 de ExoticDream

Credeam ca se vede din parasuta , parasuto

Parasutele sunt specialitatea ta, confunzi lucrurile! Si ele tot fara aia 6-7 ani de-acasa....ca doar ce le trebuie cand presteaza, nu?

Ce-i aia DRAGOSTE??? SEX rules!!!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: sex anal

scris pe 13 iul 2004 17:05 de sabba

Parasutele sunt specialitatea ta, confunzi lucrurile! Si ele tot fara aia 6-7 ani de-acasa....ca doar ce le trebuie cand presteaza, nu?

Ce-i aia DRAGOSTE??? SEX rules!!!

Bai, potoliti-va!
Toate certurile au un haz, dar asta deja incepe sa ma plictiseasca!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex anal

scris pe 13 iul 2004 17:18 de ExoticDream

Bai, potoliti-va!
Toate certurile au un haz, dar asta deja incepe sa ma plictiseasca!

Eu m-am potolit.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online