Si ce-ar fii fost daca......?

Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 13 iul 2004 15:17 de YLoveCamelia

Da, la claustrarea in suburbie se adauga claustrarea in propriile frustrari!!!

Nu cred ca intelege!

indiscutabil

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Where did your heart go ?

scris pe 13 iul 2004 15:59 de sabba

As vrea sa aflu parerile voastre in legatura cu aceasta perioada. El, iubind-o, daca nu asteapta toata viata (ca un caine) inseamna ca nu o iubeste indeajuns ? Desi e constient nu numai ca nu mai primeste dragoste, dar nici macar nu-i mai este primita dragostea, trebuie el sa lupte la nesfarsit avand ca unica alinare speranta ? Cat sunteti dispusi sa asteptati un sceptic ?

Iti dai seama ca este aproape imposibil de spus!
Sunt milioane de factori care genereaza milioane de situatii, rezultand milioane de variante!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Where did your heart go ?

scris pe 13 iul 2004 20:28 de dualis

Iti dai seama ca este aproape imposibil de spus!
Sunt milioane de factori care genereaza milioane de situatii, rezultand milioane de variante!

Da... eu voiam doar una...

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Where did your heart go ?

scris pe 13 iul 2004 20:40 de dualis

Iar daca ma iubeste, in mod cert nu ma va lasa sa astept prea mult!

Bravo.. pe cine sa felicit pt. maturitatea de care dai dovada...

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 13 iul 2004 21:15 de sabba

Desi e constient nu numai ca nu mai primeste dragoste, dar nici macar nu-i mai este primita dragostea, trebuie el sa lupte la nesfarsit avand ca unica alinare speranta ?

In cazul asta nu mai este cazul nici sa astepti ceva, nici sa-ti mai faci sperante ca va mai fi ceva!

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 14 iul 2004 12:45 de FireSoul

Bravo.. pe cine sa felicit pt. maturitatea de care dai dovada...

Advice: ar fi bine sa-ti reevaluezi conceptiile...stii..."nu tot ce zboara se mananca"
Dai citate din multe alea fara a le intelege de fapt...Ce ar fi sa-ti creezi propriul sistem de valori?
P.S. e doar o sugestie, incerc sa te ajut nu sa-mi impun ideile...

Save water! drink beer!!!
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Where did your heart go ?

scris pe 14 iul 2004 13:28 de dualis

Advice: ar fi bine sa-ti reevaluezi conceptiile...stii..."nu tot ce zboara se mananca"
Dai citate din multe alea fara a le intelege de fapt...Ce ar fi sa-ti creezi propriul sistem de valori?
P.S. e doar o sugestie, incerc sa te ajut nu sa-mi impun ideile...

Asa e, nu le simt, nu le inteleg, nu-mi corespund, le scriu asa, aleatoriu, poate, poate se potriveste unul
Sistemul exista, stai linistita, este de fapt o filosofie nesistematica.. (dar asta e alt subiect) ; daca el se regaseste la Nietzsche, Cioran, Platon s.a. si nu la baietii de cartier, asta nu inseamna ca am nevoie de ajutor..
ExoticDream e printre singurele persoane de aici care merita felicitari (cu exceptia discutiilor interminabile cu Infector) asa ca, repet, nu trebuie sa te simti datoare sa faci pe consilierul.

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Where did your heart go ?

scris pe 14 iul 2004 13:31 de Infector

Asa e, nu le simt, nu le inteleg, nu-mi corespund, le scriu asa, aleatoriu, poate, poate se potriveste unul
Sistemul exista, stai linistita, este de fapt o filosofie nesistematica.. (dar asta e alt subiect) ; daca el se regaseste la Nietzsche, Cioran, Platon s.a. si nu la baietii de cartier, asta nu inseamna ca am nevoie de ajutor..
ExoticDream e printre singurele persoane de aici care merita felicitari (cu exceptia discutiilor interminabile cu Infector) asa ca, repet, nu trebuie sa te simti datoare sa faci pe consilierul.

Mi-ai folosit nick-ul fara acordul meu , 10€ taxa ca e inregistrat la OSIM

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Where did your heart go ?

scris pe 14 iul 2004 13:37 de dualis

Mi-ai folosit nick-ul fara acordul meu , 10€ taxa ca e inregistrat la OSIM

O.K. Trimite-i la adresa asta : Constanta, str. Curcubeului [...]

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Where did your heart go ?

scris pe 14 iul 2004 13:40 de Infector

O.K. Trimite-i la adresa asta : Constanta, str. Curcubeului [...]

You come to me with no respect!

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Where did your heart go ?

scris pe 14 iul 2004 13:58 de dualis

Dai citate din multe alea fara a le intelege de fapt...

Aici, inconstient, vorbesti despre tine. Nu voiam sa-ti spun, insa, desi cred ca nu esti INCA destul de puternica sa suporti asta, ti-am spus-o.

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Where did your heart go ?

scris pe 14 iul 2004 15:29 de FireSoul

Aici, inconstient, vorbesti despre tine. Nu voiam sa-ti spun, insa, desi cred ca nu esti INCA destul de puternica sa suporti asta, ti-am spus-o.

Daca vorbeam despre mine, imi dadeam un PM.

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Where did your heart go ?

scris pe 14 iul 2004 15:30 de Infector

Daca vorbeam despre mine, imi dadeam un PM.

Bai incetati ca e naspa cearta asta N-aveti stil

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Where did your heart go ?

scris pe 14 iul 2004 15:32 de FireSoul

Bai incetati ca e naspa cearta asta N-aveti stil

deh, nu toata lumea are antrenament

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Where did your heart go ?

scris pe 14 iul 2004 15:35 de Infector

deh, nu toata lumea are antrenament

...da si asta... dar esentialul e sa fii magar

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Where did your heart g

scris pe 17 iul 2004 17:05 de nemesis

Din ciclul, "Prostia-i mai vasta decat fostul URSS", va prezentam:

ESENTA LUI INFECTOR !!!

...dar esentialul e sa fii magar

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

For Infector

scris pe 18 iul 2004 00:10 de nemesis

Draga copilas,

Diferenta dintre modul in care sunt eu moderator si modul in care ai fost tu moderator este una de esenta.
1) Tu ai cerut rolul acesta mie mi-a fost propus.
2) Eu fac asta intr-un mod nepersonal, fara sa iau injuriile sau de glumele proaste ale unora in mod personal... Fac asta din principiu - un ajutor cat de mic dat unor oameni care au o intrebare. Tu ai facut asta din dorinta ta de atentie si pt a te simti important.

In viata sunt alte lucruri mai importante decat Internetul, calculatoarele sau un forum pe teme sexuale.
Tu, infect cum esti, poti sa-ti bati joc de ceea ce fac eu, poti sa scrii tampenii, poti sa-mi aduci injurii poti face absolut tot ceea vrei! Eu o sa sterg frumos, o sa te cenzurez - si pe tine si pe altii - atat timp cat uitati scopul acestui site.
Job-ul meu este de a-l pastra in limita decentei si de a sterge porcariile debitate de mintea stearpa a unora, pentru ca cei care au probleme si vor un sfat sa poata posta si sa poata obtine macar cateva raspunsuri - cu valente de parere - la intrebarile lor.
Nu stiu daca tu intelegi ce vreau eu sa spun dar sa speram...

Acesta nu este un loc in care sa-ti faci fani sau in care "te poti da mare" cu ceea ce stii sau cu modul tau de a reactiona... Aici nu esti "smenar de cartier" esti doar un user si atat! Este DOAR un forum unde unii pun intrebari si altii raspund!
Nu ma lua pe mine cu jeguri de cartier: "AZOR" "sluga" injuraturi de "blocuri gri" etc Inseamna pt mine exact ZERO! A scrie asemenea lucruri denota doar un caracter slinos...

De ce m-am luat de tine? Cum sa te fac sa intelegi...? "pentru ca asa a vrut muschii mei" pentru ca nu sunt de acord cu tine, pentru ca "nu-mi place fata ta", (pick up one!); nu trebuie sa ma justific nimanui...

Pana mai cresti...

Pa pa, iubire mica!

P.S. Cred ca iti este tare dor de butonul "Sterge"...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: For Infector

scris pe 18 iul 2004 13:15 de Infector

Draga copilas,

Diferenta dintre modul in care sunt eu moderator si modul in care ai fost tu moderator este una de esenta.
1) Tu ai cerut rolul acesta mie mi-a fost propus.
2) Eu fac asta intr-un mod nepersonal, fara sa iau injuriile sau de glumele proaste ale unora in mod personal... Fac asta din principiu - un ajutor cat de mic dat unor oameni care au o intrebare. Tu ai facut asta din dorinta ta de atentie si pt a te simti important.

In viata sunt alte lucruri mai importante decat Internetul, calculatoarele sau un forum pe teme sexuale.
Tu, infect cum esti, poti sa-ti bati joc de ceea ce fac eu, poti sa scrii tampenii, poti sa-mi aduci injurii poti face absolut tot ceea vrei! Eu o sa sterg frumos, o sa te cenzurez - si pe tine si pe altii - atat timp cat uitati scopul acestui site.
Job-ul meu este de a-l pastra in limita decentei si de a sterge porcariile debitate de mintea stearpa a unora, pentru ca cei care au probleme si vor un sfat sa poata posta si sa poata obtine macar cateva raspunsuri - cu valente de parere - la intrebarile lor.
Nu stiu daca tu intelegi ce vreau eu sa spun dar sa speram...

Acesta nu este un loc in care sa-ti faci fani sau in care "te poti da mare" cu ceea ce stii sau cu modul tau de a reactiona... Aici nu esti "smenar de cartier" esti doar un user si atat! Este DOAR un forum unde unii pun intrebari si altii raspund!
Nu ma lua pe mine cu jeguri de cartier: "AZOR" "sluga" injuraturi de "blocuri gri" etc Inseamna pt mine exact ZERO! A scrie asemenea lucruri denota doar un caracter slinos...

De ce m-am luat de tine? Cum sa te fac sa intelegi...? "pentru ca asa a vrut muschii mei" pentru ca nu sunt de acord cu tine, pentru ca "nu-mi place fata ta", (pick up one!); nu trebuie sa ma justific nimanui...

Pana mai cresti...

Pa pa, iubire mica!

P.S. Cred ca iti este tare dor de butonul "Sterge"...

Ba Azorica , nici nu ma deranjez sa citesc ce ai aberat acolo. Esentialul e ca tu dai cate 10.000 la i-cafe la 3 zile iar eu am net 24/24, asa ca nu ma face al draq ca te fac sa stergi pana iti cade mana!Si oricum mai e o faza ...eu ca moderator faceam ce vroiam , tu ca moderator faci ce-ti spun eu!
Asa ca taci si sterge!
La cotetz Azor!La cotetz!

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: For Infector

scris pe 18 iul 2004 13:31 de FireSoul

Ba Azorica , nici nu ma deranjez sa citesc ce ai aberat acolo. Esentialul e ca tu dai cate 10.000 la i-cafe la 3 zile iar eu am net 24/24, asa ca nu ma face al draq ca te fac sa stergi pana iti cade mana!Si oricum mai e o faza ...eu ca moderator faceam ce vroiam , tu ca moderator faci ce-ti spun eu!
Asa ca taci si sterge!
La cotetz Azor!La cotetz!

Hihihi...ai cam inceput sa te repeti

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: For Infector

scris pe 18 iul 2004 13:43 de Infector

Hihihi...ai cam inceput sa te repeti

Mda , pai la prosti nu stiai ca tre sa le zici de multe ori s-nteleaga?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: For Infector

scris pe 18 iul 2004 17:05 de ExoticDream

..tu dai cate 10.000 la i-cafe la 3 zile iar eu am net 24/24, asa ca nu ma face al draq ca te fac sa stergi pana iti cade mana!Si oricum mai e o faza ...eu ca moderator faceam ce vroiam , tu ca moderator faci ce-ti spun eu!

Netul ala 24/24 cu 200000 lei/luna nu e tocmai legal, nu-i asa? Cat despre moderator, el nu face "ce vrea muschii lui" sau ai altcuiva chiar daca s-a nascut cu mir in frunte, exista un regulament, remember?

Ce-ar fi sa nu va mai certati?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

neutru

Newbie
8 mesaje

re:

scris pe 18 iul 2004 19:03 de neutru

revenind la problema de baza, micile voatsre certuri nu-si prea au locul si rostul in pstul meu.
Deci , respectiv apersoana a citit posturile de-aici, si lucrul care l-a avut de spus a fost urmatorul "
cred ca ar trebui sa spui pe forum ca in timp ce tu traiai cu mine ai depus dosar de emigrare....
ca sa obti divortul era suficient sa ceri viza turistica, nu de emigrare.... "
raspunsul e cit se poate de simplu, si de banal.... candienii nu dau viza turistica , poate un caz la o mie, scopul conta, eu unul m-as fi dus si pe container pt scopul pe care-l aveam, si nu am avut a alege, dosarul mi-a fost depus de dincolo, nu l-am depus eu aici, eu m-am trezit cu viza, si am profitat de ea pt scopul meu.
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: re:

scris pe 18 iul 2004 19:26 de FireSoul

revenind la problema de baza, micile voatsre certuri nu-si prea au locul si rostul in pstul meu.
Deci , respectiv apersoana a citit posturile de-aici, si lucrul care l-a avut de spus a fost urmatorul "
cred ca ar trebui sa spui pe forum ca in timp ce tu traiai cu mine ai depus dosar de emigrare....
raspunsul e cit se poate de simplu, si de banal.... candienii nu dau viza turistica , poate un caz la o mie, scopul conta, eu unul m-as fi dus si pe container pt scopul pe care-l aveam, si nu am avut a alege, dosarul mi-a fost depus de dincolo, nu l-am depus eu aici, eu m-am trezit cu viza, si am profitat de ea pt scopul meu.

Da' pana la urma ea s-a lamurit ce ai vrut sa faci?

sus

neutru

Newbie
8 mesaje

Re: Re: re:

scris pe 18 iul 2004 19:38 de neutru

Da' pana la urma ea s-a lamurit ce ai vrut sa faci?
[/quote
dap, s-a lamurit, sau nu s-a lamurit, dupa cele de mai sus, nu-mi mai dau seama, ca am explicat de-a fir a par tot tot, de mai multe ori....ori s-a lamurit, dar nu-i vine sa creada, ori nu mai stiu ce sa zic....
sus

Mirelus

Guest

Re:

scris pe 19 iul 2004 09:35 de Mirelus

Treci mai departe ! Nu te merita, daca din tot ce s-a intimplat, daca ce ai facut tu, nu a fost suficient sa-i demonstreze dragostea pe care i-o porti, daca se agata in amanunte de genul celor de mai sus e clar ca nu iti impartaseste aceeasi dragoste, e timpul sa treci mai departe, nu te merita, iar oameni ca tine sint din ce in ce mai rari in zilele noastre. Cu siguranta exista cineva pentru tine care sa te aprecieze asa cum meriti. Daca dragostea este domniata de orgoliu, o sa regrete, eu stiu foarte bine, acum zece ani mi-am oprit o relatie din orgoliu, tineam la el, dar orgoliul si cei din jur nu m-au lasat sa-mi ascult inima, am ajuns ca in versurile cintecului cine iubeste si lasa, au trecut 10 ani si inca regret acea decizie, lucrurile de-atunci mi-au mers din prost in mai prost, el si-a refacut viata, e fericit, m-am intilnit cu el, si nu incetez sa ma gandesc cum ar fi fost daca imi ascultam inima. Un om pretuieste omul de linga el atunci cind nu-l mai are linga el.
sus

Clementina

Guest

Re:

scris pe 19 iul 2004 10:06 de Clementina

Parintii mei au emigrat in canada acum 4 ani, eu avand deja 18 ani impliniti nu am putut sa plec odata cu ei, se considera ca la 18 ani nu mai fac parte din familie. Parintii mei au angajat avocat canadian, ma lupt de 4 ani sa fiu langa ei, singura solutie ramanind sa depun singura dosar de emigrare in momentul in care termin facultatea si o sa am si 2 ani de experienta. Cat despre viza turistica, am cerut de 10 ori in timpul asta, nu mi-a fost acordata niciodata. Si cred eu ca am cele mai intemeiate motive. M-am luptat foarte mult sa ajung langa parinti, dar nu am reusit inca.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: re:

scris pe 19 iul 2004 12:14 de ExoticDream

E bine ca i-ai aratat iubitei tale ceea ce s-a scris pe forum, sper ca nu s-a suparat ca ai expus problema voastra aici si a inteles ca scopul tau era de a cere pareri vis-a-vis de situatia delicata in care va aflati. Daca iti reproseaza tipul vizei, ar trebui s-o intrebi daca are macar o singura dovada ca ai dorit vreo clipa sa te intorci la fosta sotie, nu cred ca exista asa ceva si nu cred ca poti trai cu cineva alaturi timp de 4 ani si sa nu ajungi sa-ti dai seama daca te minte in privinta sentimentelor. Eu in locul ei m-as grabi sa te iert si as aprecia profunzimea dragostei pe care o porti in suflet si pt care te-ai dus la capatul lumii si ai luptat asa cum te-ai priceput mai bine. Barbati ca tine va gasi extrem de rar, as sfatui-o din toata inima sa te pastreze cu mare grija!!!

Iti doresc ca totul sa se incheie cu o nunta super draguta si cat mai curand!!! Sper ca n-ai abandonat ideea cu inelul si propunerea, nu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: For Infector

scris pe 19 iul 2004 17:36 de Infector

Netul ala 24/24 cu 200000 lei/luna nu e tocmai legal, nu-i asa? Cat despre moderator, el nu face "ce vrea muschii lui" sau ai altcuiva chiar daca s-a nascut cu mir in frunte, exista un regulament, remember?

Ce-ar fi sa nu va mai certati?

Bah ..deci ..exista un abonament.Daca pentru mine e prea mare banda si am chef sa mai dau net la inca 5 sau 10 insi e problema mea. Abonamentul e platit , nu-s restante , nu se fura net ... care-i problema?
S-a gasit o mucoasa sa-mi spuna mie ce e legal si ce nu

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re:

scris pe 20 iul 2004 10:15 de sabba

Treci mai departe ! Nu te merita, daca din tot ce s-a intimplat, daca ce ai facut tu, nu a fost suficient sa-i demonstreze dragostea pe care i-o porti, daca se agata in amanunte de genul celor de mai sus e clar ca nu iti impartaseste aceeasi dragoste, e timpul sa treci mai departe, nu te merita, iar oameni ca tine sint din ce in ce mai rari in zilele noastre. Cu siguranta exista cineva pentru tine care sa te aprecieze asa cum meriti. Daca dragostea este domniata de orgoliu, o sa regrete, eu stiu foarte bine, acum zece ani mi-am oprit o relatie din orgoliu, tineam la el, dar orgoliul si cei din jur nu m-au lasat sa-mi ascult inima, am ajuns ca in versurile cintecului cine iubeste si lasa, au trecut 10 ani si inca regret acea decizie, lucrurile de-atunci mi-au mers din prost in mai prost, el si-a refacut viata, e fericit, m-am intilnit cu el, si nu incetez sa ma gandesc cum ar fi fost daca imi ascultam inima. Un om pretuieste omul de linga el atunci cind nu-l mai are linga el.

Dragostea nu poate fi dominata nici de orgolii, nici de parerea celor din jur! In momentul in care iubesti faci ce simti si ce-ti dicteaza sufletul! Daca incepi sa pui in balanta diferite aspecte, daca orgoliul are ce cauta in aceasta relatie, daca cei din jur au vre-un cuvant de spus in ceea ce va priveste, aia nu mai e dragoste! E altceva!

sus

neutru

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 20 iul 2004 21:13 de neutru

am stat si am analizat toata situatia, si cred ca mi-am dat seama, problema este legata de cariera, in sinea ei...in mare cred ca e pusa sa aleaga intre mine si cariera, deci... m-am cam lamurit sa zic asa. Asta chiar e subiect de post nou : ce ati alege intre dragoste si cariera...
sus
Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online