Si ce-ar fii fost daca......?

Pagina 3 din 4
«   1   2   3   4   »

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 20 iul 2004 22:12 de sabba

am stat si am analizat toata situatia, si cred ca mi-am dat seama, problema este legata de cariera, in sinea ei...in mare cred ca e pusa sa aleaga intre mine si cariera, deci... m-am cam lamurit sa zic asa. Asta chiar e subiect de post nou : ce ati alege intre dragoste si cariera...

Evident....cariera....de piatra.....sau de metale neferoase!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: For Infector

scris pe 21 iul 2004 16:56 de ExoticDream

Bah ..deci ..exista un abonament.Daca pentru mine e prea mare banda si am chef sa mai dau net la inca 5 sau 10 insi e problema mea. Abonamentul e platit , nu-s restante , nu se fura net ... care-i problema?
S-a gasit o mucoasa sa-mi spuna mie ce e legal si ce nu

Un gand rebel nu-mi da pace: scrie undeva ca ai voie sa imprastii net pe bani in jurul tau la vreo 3-400 de insi? Nu suna a furt de net? Si ce afacere fac aia de la cablu daca in loc sa furnizeze net la 300 de insi cu aprox 1 mil lei/luna ii dau numai unuia cu 300$? 300$=32 mil lei, 300*1mil=300 mil! Pierderea alora e de numai 268 de mil lei, what's the big deal??? Grea matematica asta...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 iul 2004 16:57 de ExoticDream

am stat si am analizat toata situatia, si cred ca mi-am dat seama, problema este legata de cariera, in sinea ei...in mare cred ca e pusa sa aleaga intre mine si cariera, deci... m-am cam lamurit sa zic asa. Asta chiar e subiect de post nou : ce ati alege intre dragoste si cariera...

Eu as alege dragostea.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Fara titlu

scris pe 21 iul 2004 18:19 de dualis

Un gand rebel nu-mi da pace: scrie undeva ca ai voie sa imprastii net pe bani in jurul tau la vreo 3-400 de insi? Nu suna a furt de net? Si ce afacere fac aia de la cablu daca in loc sa furnizeze net la 300 de insi cu aprox 1 mil lei/luna ii dau numai unuia cu 300$? 300$=32 mil lei, 300*1mil=300 mil! Pierderea alora e de numai 268 de mil lei, what's the big deal??? Grea matematica asta...

Asta-i dolarul greu ?

Aleg si eu dragostea, mai am voie ?

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

cineva

Guest

Re:

scris pe 11 aug 2004 17:02 de cineva

pt neutru:

dar te-ai gandit ca poate cat timp ea a fost plecata si-a gasit pe altcineva? poate ca nu a avut curajul sa-ti spuna, si acum cand s-a ivit o situatie favorabila (pt ea) a profitat dandu-ti papucii ....

io zic sa te gandesti bine la toate posibilitatile

P.S. dupa mine ai procedat corect ca nu i-ai spus din prima, si ai aratat ca tineai la ea.
sus

neutru

Newbie
8 mesaje

Re: Re:

scris pe 11 aug 2004 17:27 de neutru

pt neutru:

dar te-ai gandit ca poate cat timp ea a fost plecata si-a gasit pe altcineva? poate ca nu a avut curajul sa-ti spuna, si acum cand s-a ivit o situatie favorabila (pt ea) a profitat dandu-ti papucii ....

io zic sa te gandesti bine la toate posibilitatile

P.S. dupa mine ai procedat corect ca nu i-ai spus din prima, si ai aratat ca tineai la ea.

Nu prea m-am mai gandit deloc in ultima vreme sa fiu sincer, dar da, este posibil orice, intotdeauna se gaseste un pretendent, intotdeauna se gaseste un inlocuitor, acum, faptele cam toate sint consumate, nici nu stiu daca mai conteaza de avea sau are pe cineva sau nu...Timpul e cel care decide daca a facut bine sau daca nu a facut, cine stie...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 12 aug 2004 15:53 de ExoticDream

Nu prea m-am mai gandit deloc in ultima vreme sa fiu sincer, dar da, este posibil orice, intotdeauna se gaseste un pretendent, intotdeauna se gaseste un inlocuitor, acum, faptele cam toate sint consumate, nici nu stiu daca mai conteaza de avea sau are pe cineva sau nu...Timpul e cel care decide daca a facut bine sau daca nu a facut, cine stie...

Si totusi pe 17 va exista un raspuns....pe urma, timpul expira....

sus

neutru

Newbie
8 mesaje

scris pe 13 aug 2004 08:52 de neutru

Si totusi pe 17 va exista un raspuns....pe urma, timpul expira....

In timpul asta m-am mai gandit, am asternut plusuri si minusuri pe hartie, m-am gandit la viitor, la tot, si in consecinta nu cred ca mai are rost sa existe un 17, daca lucurile s-au intimplat asa, pe ultim moment, probabil ca inca mai am acolo un inger pazitor ... probabil ca soarta mi-a pregatit altceva...nimic nu se intimpla intimplator, ciudat e ca au aparut semne de la " soarta" ceea ce ma face sa privesc cu incredere...
sus

Arwen

Newbie
8 mesaje

Re: Si ce-ar fii fost daca......?

scris pe 13 aug 2004 08:57 de Arwen

ExoticDream.... las-o mai moale cu sfaturile, se pare ca nu prea ai trecut prin viata si.... sfaturile sunt tot ce ai ! Culmea este ca nu e de ajuns ca sunt proaste, sunt imbarligate si intortochiare... ii expui pe bietii oameni la fel de fel de combinatii

Ai grija la ceea ce-ti doresti... s-ar putea sa ti se intample !
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......?

scris pe 13 aug 2004 15:26 de ursu

ExoticDream.... las-o mai moale cu sfaturile, se pare ca nu prea ai trecut prin viata si.... sfaturile sunt tot ce ai ! Culmea este ca nu e de ajuns ca sunt proaste, sunt imbarligate si intortochiare... ii expui pe bietii oameni la fel de fel de combinatii

Si cum de o cunosti tu atat de bine pe ExoticDream sa faci o afirmatie cum ca nu ar fi trecut prin viata ? Daca ti se par imbarligate si intortocheate o sa rugam administratorul forumului sa ne lase sa atasam si desene la mesaje . Daca vrei iti fac o schita . Lumea e plina de pustoaice "CoolGirl" si cand apare o fata ce pune accent pe romantism , iubire si tandrete i se da in cap . Sfaturile ei mi se par foarte bune pentru cine are ochi sa vada .
sus

exchange

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: For Infector

scris pe 14 aug 2004 14:01 de exchange

intr-adevar grea matematica asta... spune-ne si noua unde ai gasit schimbul acesta dolar-leu ca este chiar interesant ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re:

scris pe 16 aug 2004 13:44 de ExoticDream

Asta-i dolarul greu ?

Aleg si eu dragostea, mai am voie ?

Milioane de scuze!!! Am vrut sa scriu 1000$, credeti ca ma puteti ierta?!?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 aug 2004 13:53 de ExoticDream

Am zis eu ca am trecut prin toate experientele pe care viata ni le poate scoate in cale? Am zis eu ca seman cu Oracolul din Delfi si raspunsurile mele sunt cele mai potrivite? La fel ca multa lume bine intentionata de pe aici citesc cu atentie posturile userilor si atunci cand am ceva de zis o fac fara pretentia ca cineva sa-mi urmeze sfaturile. Bune sau proaste, ele se bazeaza pe ceea ce cred si simt eu, nu te obliga nimeni sa-mi dai nota de trecere pt ele. "Bietii oameni" nu vin aici decat pt niste opinii, nu-i obliga nimeni sa le si aplice. In particular, in topicul asta crede-ma pe cuvant ca cunosc destul de bine problema si cu siguranta nu imbarlig pe nimeni! As vrea sa vad si un sfat dat de tine cuiva si apoi mai vorbim! E usor sa stai pe margine si sa arati cu degetul!

sus

neutru

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......?

scris pe 16 aug 2004 15:23 de neutru

Orice sfat si parere e buna, exotic da raspunsuri excelente, simte bine orice situatie, e o fiinta deosebita, cauzele pentru care am postat eu aici, au fost sa aflu o parere obiectiva, de la oameni neimplicati nicicum, asta mi-a fost mie ideea... daca am reusit sa trag vreo concluzie sau nu, ramine de vazut, daca sfaturile de aici m-au ajutat sau nu, in mod cert m-au ajutat. asa ca multumesc tuturor celor care au raspuns si si-au dat cu parerea, fiecare parere a contat
sus

neutru

Newbie
8 mesaje

Gata, am ajuns si la finalul " povestii"

scris pe 18 aug 2004 08:47 de neutru

Deunazi, am primit de la ea urmatorul mail :
"Deci, eu o sa fiu foarte scurta...ceea ce ai facut tu e de neiertat!!!!
iar in ceea ce ma priveste eu deja am pe alcineva (spre norocul meu a mai venit un coleg nou ) , deci cale de intoarcere nu mai exista intre noi, asta e adevarul...."

END OF STORY
sus

cineva

Guest

Re: Gata, am ajuns si la finalul " povestii&q

scris pe 18 aug 2004 10:07 de cineva

iar in ceea ce ma priveste eu deja am pe alcineva (spre norocul meu a mai venit un coleg nou ) , deci cale de intoarcere nu mai exista intre noi, asta e adevarul...."

END OF STORY

imi pare rau, si totodata bine, e mai bine ca s-a intamplat acum, decat mai tarziu. Si iti spun eu ca acel cineva e de mai demult, nu de acum, dupa cum s-a purtat.

P.S. nu sunt eu acel cineva
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 aug 2004 15:26 de ExoticDream

END OF STORY

In clipa asta, lupta pe care o duci de unul singur de prea multa vreme trebuie sa inceteze. Incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca nu te-a meritat...nu a stiut sa aprecieze si a pierdut un barbat cum putini mai exista astazi...un om care a iubit-o din tot sufletul si care a mers (si la propriu, si la figurat) pana la capatul pamantului pt ea. Chiar daca ea braveaza acum si poate acel "cineva" nici nu exista (e posibil sa fie doar un fel de a se razbuna pe tine), nu mai insista, indeparteaza-te cat poti de mult de ea, de amintirile voastre...stiu ca e teribil de greu, practic imposibil, dar cale de intoarcere nu exista.... Exista o sansa ca ea sa revina la tine la un moment dat, dar nu stiu daca mai merita sa te gandesti la varianta asta chiar daca ea s-ar intampla in realitate. Poate ca nu trebuia s-o minti atata vreme, dar si ea ar fi trebuit sa te inteleaga, sa-si dea seama ce povara ai purtat in suflet.... Rupe-te de tot si toate, ia-ti o vacanta si pleaca undeva departe, undeva unde n-ai mai fost cu ea...linisteste-te...aduna-ti gandurile....nu te lua dupa cei ce te sfatuiesc sa te arunci in alta relatie imediat, n-ai sa te simti bine.....nu inca!

Daca te ajuta cu ceva, sunt cu sufletul alaturi de tine...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 aug 2004 12:28 de ExoticDream

END OF STORY

Unii oameni nu sunt capabili si nu merita sa primeasca si sa traiasca o iubire mare...

sus

Ileana

Guest

Re:

scris pe 19 aug 2004 13:05 de Ileana

Mie din raspunsul dat, imi reiese un singur lucru, ce a zis a zis din rautate sa-ti faca rau, uita-te cum le-a scris, se vede ca sufera enorm, a vrut sa se razbune, si ti-a zis ce ti-a zis. Orgoliul ei a fost atins la maxim, depinde de ea daca o sa calce pe el sau nu, eu in locul tau nu i-as mai acorda absolut nici o sansa, as uita-o fara absolut nici un regret, ai facut tot ce se putea, iar cand ea trebuia sa demonstreze ca poate sa faca ceva, a bagat capul in nisip ca strutul. Nu ai nici un viitor langa o asfel de fiinta, mereu o sa reactioneze asa, dupa cite imi dau seama, poti sta linistit, de obicei femeile de genul asta, care nu fac compromisuri, sfarsesc singure in viata.
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re:

scris pe 19 aug 2004 21:45 de Ionel

Daca ce ai povestit este adevarat - si nu ai nici un motiv sa nu fi spus adevarul -, iar ea nu a vazut sacrificiile pe care le-ai facut, chiar daca pentru asta trebuie sa apelezi si la o minciuna (in religie se spune ca Dumnezeu iti iarta minciuna daca ai folosit-o pentru a face o fapta buna) - nu te merita. Gandeste-te ca si pe viitor nu va vedea nici alte lucruri bune facute de tine, dar va contoriza toate problemele negative din viata si activitatea ta. Si va sfarsi prin a te parasi din nou, la prima ocazie. A manifestat prima mare neincredere in tine si va continua cu suspiciunile pan cand nu veti mai fi impreuna.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

Ileana

Guest

Re: Re: Re:

scris pe 20 aug 2004 14:03 de Ileana

S-a suparat atat de tare, incat poate ca acum, pentru razbunare, e chiar in stare sa-si distruga propria viata, nu o sa inteleg niciodata genul asta de oameni
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 20 aug 2004 21:22 de Ionel

Nu sunt de acord cu tine: ii citesc interventiile de mai mult timp. Cu majoritatea am fost de acord. Desi nu are experienta are intuitie. Si pana la urma, chiar daca mai greseste, sunt niste pareri, la care avem dreptul fiecare.
Unii barbati ar vrea ca pana la casatorie sa aiba parte de cat mai multe femei care sa-i satisfaca poftele, iar dupa casatorie sa aiba o femeie ca ExoticDream iubitoare, romantica, gospodina etc. Pentru ca ei stiu ca din cocos nu faci gaina, nici din c**** gospodina.

sus

nobody

Guest

Chiar ca o poveste trista

scris pe 23 aug 2004 09:30 de nobody

Una dintre cele mai triste povesti de pe forum, probabil ca se putea face ceva, sau inca se mai poate, sanse mai sint, cum spunea si cohelo...in magicianu"...When you want something, all the universe conspires in helping you achieve it."

Depinde cat de mult iti doresti.
sus

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

Re: in revenire

scris pe 23 aug 2004 10:46 de xxxxx

Probabil ca a si fost o lipsa de tact din partea mea, dar dupa 4 ani de trai cu o asfel ed minciuna in suflet, in momentul in care a fost totul ok, (...)
am zis sa-i spun totul, simteam sa ma degajez de apasarea sub care am trait, probabil ca de-aceea acum ma simt asa acum, pe de-o parte "usurat" nu stiu daca sentimentul asta de usurare, ca in sf i-am spus ce ma apasa, nu "sterge" practic sentimentul celalat cand spuneam ca nu am simtit cine stie ce fata de ea, ramin la concluzia, ca anumite lucruri trebuie sa le tii de-o parte la pusculita sufletului si sa nu le scoti niciodata de-acolo....

Unele persoane sunt fascinate de fiinte misterioase, ermetice...
Poate ca devenind dintr-o data sincer ti-ai pierdut (in viziunea ei) si farmecul...

http://www.youtube.com/watch?v=l0xgcPYaJyQ&feature=channel_page
sus

nobody

Guest

Re: Re: in revenire

scris pe 23 aug 2004 11:49 de nobody

Poate ca devenind dintr-o data sincer ti-ai pierdut (in viziunea ei) si farmecul...

Nu cred ca inainte de o casnicie se pierde brusc farmecul, a fost socul de inceput, dar in mod normal dupa o analiza, atenta, fara consultatii si binevoitori dinafara, trebuia sa dea dovada de maturitate si sa aleaga ce e mai bine. S-a pripit in alegere, parerea mea.Totul s-a consumat mult prea repede.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: in revenire

scris pe 23 aug 2004 12:57 de ExoticDream

In cazul de fata, nu e vorba de asa ceva, fata respectiva detesta enorm minciuna si tocmai faptul ca a fost mintita atata timp a facut-o sa-si piarda increderea in el, in sentimentele lui, in relatia lor. Ar fi trebuit sa analizeze lucrurile in profunzime si sa ia decizia corecta, insa s-a lasat orbita de minciuna in sine fara sa inteleaga motivele care au stat la baza ei. Eu cred ca a gresit si a pierdut astfel un om deosebit si o iubire cu care poate nu se va mai intalni vreodata.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......?

scris pe 23 aug 2004 13:04 de ExoticDream

Nu sunt de acord cu tine: ii citesc interventiile de mai mult timp. Cu majoritatea am fost de acord. Desi nu are experienta are intuitie. Si pana la urma, chiar daca mai greseste, sunt niste pareri, la care avem dreptul fiecare.
Unii barbati ar vrea ca pana la casatorie sa aiba parte de cat mai multe femei care sa-i satisfaca poftele, iar dupa casatorie sa aiba o femeie ca ExoticDream iubitoare, romantica, gospodina etc. Pentru ca ei stiu ca din cocos nu faci gaina, nici din c**** gospodina.

Si atunci noi, fetele iubitoare, romantice si gospodine, trebuie sa stam cuminti si ascunse pana cand ei, fluturasii, dornici de aventura si experiente, termina de zburat din floare in floare si catadicsesc sa se uite la noi? ! ? Nu sunt de acord! Barbatii-fluturas n-au decat sa zburataceasca atat cat vor, dar cand e vorba de insurat n-au decat sa-si aleaga perechea dintre cele la fel cu ei!!! Lasa sa simta si ei pe pielea proprie si personala cum e sa fii inselat, cum e sa nu fii number one pt in ochii cuiva! Iar fetele bune frumos ar fi sa-si gaseasca perechea printre acei (putini) barbati care mai stiu sa aprecieze dragostea, sinceritatea, romantismul, fidelitatea !!! Fiecare dupa cum merita, nu-i asa?

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Si ce-ar fii fost daca......?

scris pe 23 aug 2004 20:21 de Ionel

Si atunci noi, fetele iubitoare, romantice si gospodine, trebuie sa stam cuminti si ascunse pana cand ei, fluturasii, dornici de aventura si experiente, termina de zburat din floare in floare si catadicsesc sa se uite la noi? ! ? Nu sunt de acord! Barbatii-fluturas n-au decat sa zburataceasca atat cat vor, dar cand e vorba de insurat n-au decat sa-si aleaga perechea dintre cele la fel cu ei!!! Lasa sa simta si ei pe pielea proprie si personala cum e sa fii inselat, cum e sa nu fii number one pt in ochii cuiva! Iar fetele bune frumos ar fi sa-si gaseasca perechea printre acei (putini) barbati care mai stiu sa aprecieze dragostea, sinceritatea, romantismul, fidelitatea !!! Fiecare dupa cum merita, nu-i asa?

OF, nu scriu atat de bine, incat sa fiu inteles ce vreau sa spun.
Vroiam sa spun ca fetele cuminti sunt pe primul plan la casatorie. Ca barbatul a avut sau nu relatii amoroase inainte de casatorie, femeia nu va sti prea mult. El va fi mai experimentat, lucru bun intr-un cuplu incepator. Si mai e o problema: daca sotia este buna, cel cu experienta va fi cel mai bun familist. Cel care a fost cuminte inainte de casatorie scapa mai repede in lucerna, pentru a vedea de e mai dulce ca trifoiul de acasa.
Eu ziceam ca nu sunt agreate de barbati CV, nu femeile care au facut sex inainte de casatorie, desi sunt si din cei care vor neaparat virgine ca neveste, uitand ca nu mai suntem in prima parte a secolului trecut.

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: in revenire

scris pe 23 aug 2004 20:29 de sabba

In cazul de fata, nu e vorba de asa ceva, fata respectiva detesta enorm minciuna si tocmai faptul ca a fost mintita atata timp a facut-o sa-si piarda increderea in el, in sentimentele lui, in relatia lor. Ar fi trebuit sa analizeze lucrurile in profunzime si sa ia decizia corecta, insa s-a lasat orbita de minciuna in sine fara sa inteleaga motivele care au stat la baza ei. Eu cred ca a gresit si a pierdut astfel un om deosebit si o iubire cu care poate nu se va mai intalni vreodata.

Te contrazic!
Arata-mi unul care-si iubeste partenerul si care nu-i trece cu vederea o minciuna, doua, noua!
Suntem capabili sa trecem peste multe pentru cei pe care ii iubim!
Mai rau este cand ajungem la limita la care nu mai putem!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: in revenire

scris pe 23 aug 2004 21:18 de Ionel

Te contrazic!
Arata-mi unul care-si iubeste partenerul si care nu-i trece cu vederea o minciuna, doua, noua!
quote]
Eu.:/;

sus
Pagina 3 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online