Sunt infectat cu HIV?

Pagina 1 din 1
1

verdictum

Newbie
5 mesaje

Sunt infectat cu HIV?

scris pe 11 iul 2004 00:44 de verdictum

Am avut de aface cu o prostituata care (probabil) a fost infectata. Partida a decurs in felul urmator: sex oral la inceput (fara prezervativ) si peurma sex normal cu prezervativ. Ceea ce ma nelinisteste este ca din cand in cand mai schimbam pozitia si atingeam penisul (pe care se afla prezervativul scos din vagin) cu mana. Din cate mai imi amintesc (eram la un chef..) nu m-am spalat pe maini dupa aceea.
Am facut un test dupa 20 de zile si a iesit negativ, dar am inteles ca trebuie sa astept mai mult sau cum?
Daca am luat ceva de pe prezervativ pe mana e vreu-un risc sa ma fi infectat?
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Sunt infectat cu HIV?

scris pe 11 iul 2004 01:07 de dualis

Am avut de aface cu o prostituata care (probabil) a fost infectata. Partida a decurs in felul urmator: sex oral la inceput (fara prezervativ) si peurma sex normal cu prezervativ. Ceea ce ma nelinisteste este ca din cand in cand mai schimbam pozitia si atingeam penisul (pe care se afla prezervativul scos din vagin) cu mana. Din cate mai imi amintesc (eram la un chef..) nu m-am spalat pe maini dupa aceea.
Am facut un test dupa 20 de zile si a iesit negativ, dar am inteles ca trebuie sa astept mai mult sau cum?

Pt. un rezultat sigur testul trebuie facut dupa 6 luni de la "partida buclucasa". Insa din ce zici tu, eu cred ca singurul lucru cu care te-ai infectat e teama, din care sper ca vei si invata ceva.
Fara sexul ala oral, in cazul asta, era mai bine.

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

verdictum

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Sunt infectat cu HIV?

scris pe 11 iul 2004 15:07 de verdictum

Fara sexul ala oral, in cazul asta, era mai bine.

Adica faptul ca mi-a facut sex oral inseamna ca s-a putut lua, sau cum?
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Sunt infectat cu HIV?

scris pe 11 iul 2004 15:19 de FireSoul

Adica faptul ca mi-a facut sex oral inseamna ca s-a putut lua, sau cum?

Se putea lua daca aveai vre-o rana deschisa in zona penisului... sau daca te-a muscat pana la sange

Save water! drink beer!!!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 11 iul 2004 15:56 de Infector

Prin saliva nu se transmite HIv , adica se transmite dar cantitatea de saliva treb sa fie de ordinula f multe kilograme ceea ce face aceasta cale imposibila pentru transmitere , deci asta scoate-o din poza ...mai ramane chestia cu secretiile vaginale si locul pe unde au ajuns ele.Totusi eu zic sa stai linistit ... dar...

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

verdictum

Newbie
5 mesaje

scris pe 11 iul 2004 16:27 de verdictum

Sa zicem (prin absurd) ca dupa ce am avut excretii vaginale pe mana am atins cu acea mana o rana deschisa. E vre un pericoL? In cazul 1. in care secretiile se uscasera deja 2. erau inca ude
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 11 iul 2004 18:05 de FireSoul

Sa zicem (prin absurd) ca dupa ce am avut excretii vaginale pe mana am atins cu acea mana o rana deschisa. E vre un pericoL? In cazul 1. in care secretiile se uscasera deja 2. erau inca ude

Ce draq! inteleg ca te-ai speriat, dar nu e cazul sa devii anxios! Sunt o groaza de "Daca..." shi unu' dintre acei daca e "Daca ea era bolnava...". Mai bine te-ai relaxa shi nu te-ai mai stresa atat. Mai fa un test d'ala shi asteapta, CALM!, rezultatul(care, din cate cred yo, va fi negativ)
Am auzit o faza tare! O tipa a facut test HIV, a iesit xeropozitiv shi ea s-a sinucis. La 1 zi dupa moartea ei s-a aflat ca ea nu era bolnava de HIV, dar i se incurcase fisa cu a altcuiva care era bolnav.
Sa nu faci aceeasi gresala, ca aia care a murit degeaba, din cauza unei greseli

sus

verdictum

Guest

Re: Re: Re: Sunt infectat cu HIV?

scris pe 11 iul 2004 19:31 de verdictum

Ce draq! inteleg ca te-ai speriat, dar nu e cazul sa devii anxios! Sunt o groaza de "Daca..." shi unu' dintre acei daca e "Daca ea era bolnava...". Mai bine te-ai relaxa shi nu te-ai mai stresa atat. Mai fa un test d'ala shi asteapta, CALM!, rezultatul(care, din cate cred yo, va fi negativ)
Am auzit o faza tare! O tipa a facut test HIV, a iesit xeropozitiv shi ea s-a sinucis. La 1 zi dupa moartea ei s-a aflat ca ea nu era bolnava de HIV, dar i se incurcase fisa cu a altcuiva care era bolnav.
Sa nu faci aceeasi gresala, ca aia care a murit degeaba, din cauza unei greseli

Deci peste cat timp sa imi fac testul? (a trecut cam o luna jumate de atunci)
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt infectat cu HIV?

scris pe 11 iul 2004 19:33 de FireSoul

Deci peste cat timp sa imi fac testul? (a trecut cam o luna jumate de atunci)

Nu stiu. Cel mai bine ar fi sa-i intrebi pe aia care ti-au facut ultimu' test...

sus

verdictum

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt infectat cu HIV?

scris pe 11 iul 2004 21:56 de verdictum

Nu stiu. Cel mai bine ar fi sa-i intrebi pe aia care ti-au facut ultimu' test...

Pai am facut testu undeva la Bucuresti si eu sunt dintr-o zona mai indepartata. Totusi.. 3 saptamani nu sunt de ajuns pentru a depista ceva?
sus

CriCri

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt infectat cu HIV?

scris pe 11 iul 2004 22:08 de CriCri

Nu cred ca esti infectat cu HIV, la barbati se transmite mult mai greu.
In al doilea rand as vrea sa se stie ca virusul HIV se ia si prin prezervativ pentru ca e mult mai mic decat porii prezervativului. De aceea e bine sa se foloseasca prezervative cu lubrefianti si prezervativul sa fie schimbat la 15-20 de minute.
Si alte boli se iau prin prezervativ (micoplasma, chlamidia)-aici vorbesc din propria-mi experienta :-(
De ce est asa sigur prostituata avea HIV?
sus

verdictum

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt infectat cu HIV?

scris pe 11 iul 2004 22:48 de verdictum

In al doilea rand as vrea sa se stie ca virusul HIV se ia si prin prezervativ pentru ca e mult mai mic decat porii prezervativului. De aceea e bine sa se foloseasca prezervative cu lubrefianti si prezervativul sa fie schimbat la 15-20 de minute.
Si alte boli se iau prin prezervativ (micoplasma, chlamidia)-aici vorbesc din propria-mi experienta :-(

Nustu.. doar asa mi-a venit ideea si e groaznic. Seara ma gandesc la chestia asta si nu pot sa dorm.
CUM SA SE IA PRIN PREZERVATIV SIDA? SI CUM SPUI ASTA DIN PROPRIA EXPERIENTA?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt infectat cu H

scris pe 12 iul 2004 10:53 de ExoticDream

Nustu.. doar asa mi-a venit ideea si e groaznic. Seara ma gandesc la chestia asta si nu pot sa dorm.

Daca va place sa faceti sex cu prostituate, trebuie sa va asumati si riscurile....Intrebarea este: MERITA?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 12 iul 2004 11:06 de sabba

Bai, iti doresc sa fii in regula!
In schimb iti doresc ca experienta asta sa te fii speriat atat de tare incat se te lasi de "sportul asta cu coarde" pentru tot restul vietii!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

CriCri

Guest

scris pe 12 iul 2004 17:57 de CriCri

Nu m-am referit la HIV.
M-am referit la micoplasma, care e o "fiinta" atat de mica incat nici nu se vede la microscop. Se determina folosind unele substante.
Analizele se fac doar la Cantacuzino si Inst de Microbiologie.
sus

verdictum

Guest

Sunt infectat cu HIV?

scris pe 14 iul 2004 20:09 de verdictum

Deci daca fac testul la 2 luni de la "incident" si, cu ajutorul lui Dumnezeu, imi iese NEGATIV, inseamna ca nu sunt infectat, nu?
sus

anonim

Guest

scris pe 11 aug 2009 01:53 de anonim

se fak 2 teste k sa fii sigur primul se face la 6 luni dupa ce ai avut kontactul iar l doilea dupa 6 luni dupa ce ai fakut primu test.
sus

noob

Guest

scris pe 10 mar 2010 16:54 de noob

se fak 2 teste k sa fii sigur primul se face la 6 luni dupa ce ai avut kontactul iar l doilea dupa 6 luni dupa ce ai fakut primu test.

3 luni sunt de ajuns daca faci testul anticorpi si 1 luna daca faci testul pentru virus
sus

noob

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt infectat cu HIV?

scris pe 10 mar 2010 16:57 de noob

HIV nu se ia prin prezervativele din latex. Cateodata nu te infectezi nici fara prezervativ. Sunt studii care arata 1 la 1000 de femei se pot infecta de la un barbat si 1 din 2000 de barbati pot lua hiv de la femei
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt infectat cu H

scris pe 10 mar 2010 18:21 de sweety16

HIV nu se ia prin prezervativele din latex. Cateodata nu te infectezi nici fara prezervativ. Sunt studii care arata 1 la 1000 de femei se pot infecta de la un barbat si 1 din 2000 de barbati pot lua hiv de la femei

Ne poti spune si noua din ce studii reiese ce ai debitat tu acolo?

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

noob

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt infectat

scris pe 10 mar 2010 19:02 de noob

Ne poti spune si noua din ce studii reiese ce ai debitat tu acolo?

Am citit pe internet destule articole. Ai vreo alta parere?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt infec

scris pe 10 mar 2010 21:23 de McLove

Am citit pe internet destule articole. Ai vreo alta parere?

Da... spui numai tampenii!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

noob

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt i

scris pe 10 mar 2010 21:43 de noob

Da... spui numai tampenii!

NU AI CU CINE PURTA O DISCUTIE PE FORUMUL ASTA.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su

scris pe 10 mar 2010 21:50 de McLove

NU AI CU CINE PURTA O DISCUTIE PE FORUMUL ASTA.

Adu-mi dovada la balariile tale, si atunci putem discuta!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online