Cand te vindeci de iubire?

Pagina 2 din 2
«   1   2

cosmin

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand te vindeci de

scris pe 26 sep 2005 16:30 de cosmin

Bah eu ti-am spus ca esti cam prostutz si ca n-ai inteles faza cu IP-urile si cu Userele. Dar ce sa ma astept de la un slujitor , stie si el o poezie si o baga numai p'aia.
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Cand te vindeci de iubire?

scris pe 26 sep 2005 21:58 de LonelyGirl

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Cand te vindeci de iubire?

scris pe 27 sep 2005 00:41 de ExoticDream

Te vindeci de iubirea pentru o anumita persoana (nu de iubire in general, aceea este o alta poveste) in doua moduri: fie reusind sa te detasezi de ea si sa o privesti de la distanta, ocazie cu care iti limpezesti gandurile, punand ratiunea inaintea sentimentului, fie dimpotriva, traind in imediata ei vecinatate si realizand mai viu ca oricand nepotrivirile dintre ceea ce iti imaginai ca este fiinta iubita si ceea ce este ea cu adevarat. Constientizarea realitatii, nestanjenite de aburii halucinanti ai sentimentului, te poate determina sa incepi procesul de vindecare..... Cel mai dificil este sa atingi acel punct in care poti vedea limpede..... pe urma durerea se atenueaza incet-incet si poti zambi.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

q

Guest

Re: Re: Re: Cand te vindeci de iubire?

scris pe 27 sep 2005 01:00 de q

Te vindeci de iubirea pentru o anumita persoana (nu de iubire in general, aceea este o alta poveste) in doua moduri: fie reusind sa te detasezi de ea si sa o privesti de la distanta, ocazie cu care iti limpezesti gandurile, punand ratiunea inaintea sentimentului, fie dimpotriva, traind in imediata ei vecinatate si realizand mai viu ca oricand nepotrivirile dintre ceea ce iti imaginai ca este fiinta iubita si ceea ce este ea cu adevarat. Constientizarea realitatii, nestanjenite de aburii halucinanti ai sentimentului, te poate determina sa incepi procesul de vindecare..... Cel mai dificil este sa atingi acel punct in care poti vedea limpede..... pe urma durerea se atenueaza incet-incet si poti zambi.....

sus

dark_love

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand te vindeci de iub

scris pe 27 sep 2005 09:52 de dark_love

Da!Daca e amuzant de ce nu?Ce vrei...sa plang?

o intrebare de baraj, tie ti-ar placea sa rada altii de tine?
hai sa incercam si o sa vezi cat de naspa te poti simtii, dupa ce ca iti pierzi iubirea vietzii si incerci sa gasesti alinare de la straini primesti persiflare?
mai gandeste-te, parerea mea.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand te vindeci de

scris pe 27 sep 2005 23:31 de ExoticDream

o intrebare de baraj, tie ti-ar placea sa rada altii de tine?
hai sa incercam si o sa vezi cat de naspa te poti simtii, dupa ce ca iti pierzi iubirea vietzii si incerci sa gasesti alinare de la straini primesti persiflare?
mai gandeste-te, parerea mea.

Te asigur ca, in cazul de fata, notiunea de "iubirea vietii" este un nonsens, iar nevoia de alinare inutila, long live the "Je m'en fiche" attitude!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dark_love

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand te vindec

scris pe 28 sep 2005 08:57 de dark_love

Te asigur ca, in cazul de fata, notiunea de "iubirea vietii" este un nonsens, iar nevoia de alinare inutila, long live the "Je m'en fiche" attitude!!!

nu stiu ce sa-ti zic la faza asta.nu stiu cum e bine, sincer.
atitudinea pe care o propui tu sau alta.
oricum fiecare decide ptr el, DAR, ideea e sa nu radem de cei care sufera.toti am suferit si vom mai suferi asta e viata, dar nu trebuie chiar si cineva strain sa rada de tine, nu e frumos, parerea mea.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand te vi

scris pe 28 sep 2005 14:39 de ExoticDream

nu stiu ce sa-ti zic la faza asta.nu stiu cum e bine, sincer.
atitudinea pe care o propui tu sau alta.
oricum fiecare decide ptr el, DAR, ideea e sa nu radem de cei care sufera.toti am suferit si vom mai suferi asta e viata, dar nu trebuie chiar si cineva strain sa rada de tine, nu e frumos, parerea mea.

Nu m-ai inteles, eu n-am sa propun niciodata atitudinea aceea, dimpotriva! Mi se pare criminal sa mai dai si tu o lovitura (prin glume sarcastice, cinice) unui suflet care este deja la pamant si care, incovoiat de durere, chiar nu mai poate indura alte lovituri! Mi se pare normal sa incerci sa alini durerea celuilalt, chiar daca este un strain.... si nu pentru ca si tu, candva, vei avea poate nevoie de un cuvant cald atunci cand sufletul iti va plange, ci pentru ca asa este omeneste....

Mie mi se pare ca oamenii s-au inrait in ultimele decenii.....

sus

dark_love

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand t

scris pe 28 sep 2005 14:43 de dark_love

Nu m-ai inteles, eu n-am sa propun niciodata atitudinea aceea, dimpotriva! Mi se pare criminal sa mai dai si tu o lovitura (prin glume sarcastice, cinice) unui suflet care este deja la pamant si care, incovoiat de durere, chiar nu mai poate indura alte lovituri! Mi se pare normal sa incerci sa alini durerea celuilalt, chiar daca este un strain.... si nu pentru ca si tu, candva, vei avea poate nevoie de un cuvant cald atunci cand sufletul iti va plange, ci pentru ca asa este omeneste....

Mie mi se pare ca oamenii s-au inrait in ultimele decenii.....

asa e.multi se ascund sub pretextul ca au suferit mult si de aia nu le mai pasa dar nu e bine.
oricum ei sa fie sanatosi cu ideile lor, nu?
si imi place cum gandesti, bravo, sa nu te schimbi niciodata.
sus

miky

Senior member
83 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

scris pe 14 oct 2005 18:11 de miky

Prin aceeasi situatie trec si eu, dupa o relatie la fel de lunga.Am prieteni care ma sustin ,dar consolare nu exista pentru ca este o durere de neimaginat. Eu spun insa (si este un lucru probat) ca pur si simplu intr-o dimineata te vei trezi dandu-ti seama ca nu te-ai mai gandit de ceva vreme la el si deci nu-ti mai stapaneste gandurile.Probabil ca timpul"decoloreaza" lucrurie si le aranjeaza altfel.Daca se poate numi o consolare as spune ca D-zeu vrea ca lucrurile sa stea altfel.De ce?Nu stiu si nu are nici o logica.Ceea ca imi doresc mie, iti doresc si tie si anume sa nu mai simti durere si sa ai incredere ca viata ta se va aranja pentru ca nu exista suferinta la nesfarsit....Bafta!
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online