Este important SEXUL?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este important SEX

scris pe 2 aug 2004 16:21 de Infector

Subtire....extrasubtire cateodata, dar exista!!! Poate unii se amagesc ca iubesc pe cineva pt ca sexul sa para dragoste...., dar cred ca nimic nu se compara cu a face dragoste din dragoste (adica atunci cand limita aia e de care vorbeai e atat de groasa incat se vede si din avion)!

Felicia cred ca esti demodata
U kind of suck mai pe romaneste

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

fetitza

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este important SEX-ul?

scris pe 3 aug 2004 09:55 de fetitza

dap ..hihi si are si nitica dreptate..deci sexul este important orinude...mai ales in relatii.... si sa stii ca limita, sau granita, intre a face dragoste si a face sex, este foarte, foarte subtire..cateodata...

inseamna ca n-0am gasit eu o astfel de dragoste...ce este intre mine si prietenul meu e mai important decat sexul...nu stiu...inseamna ca n-am trecut e prin asa ecva....si imi exorimam si eu parerea...;
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este important

scris pe 3 aug 2004 10:35 de ExoticDream

Felicia cred ca esti demodata
U kind of suck mai pe romaneste

Citez dintr-un contemporan:

"Nu in prezenta sau absenta unei atze stau maturitatea si barbatia mea!"

Asa este: si cu, si fara atza aia pe care nu dai 2 bani, tot baietzas de cartier ai ramas..... Am o veste pt tine: primarul sectorului 2 (cred) (tocmai bine s-a nimerit, nu-i asa?) a demarat un proiect prin care gastile de cartier, hip-hop-istii de circumstanta si grafitti-men de ganguri pot sa-si foloseasca talentele in scopuri utile, asa ca ia-ti tovarasii cei bengosi sau baskani (nu stiu daca am zis bine ) si faceti un drum la primarie, tot ai pile acolo!

In privinta sexului/make'love-ului, am facut o mini-statistica interesanta...

"Demodati" care sunt pt "make-love not sex":

sabba
nemesis
dualis
levi82
YLoveCamelia
neutru
Mark
Wizard20
horatiu68
ursu
ExoticDream

"Modernisti" care sunt pt SEX (de o noapte, de o ora, de 10 min) :

Infector
neaCaisa
dizzy
.......

Imi pare rau ca lista a doua e cam scurta, dar....am rasfoit forumul si n-am mai gasit "tovarasi" cu aceeasi gandire ca a ta...mai sunt unii al caror nick mi-e jena sa-l transcriu sau pe care moderatorul i-a sters din cauza vocabularului colorat...

U kinda....talk foolish and dirty! Mind your....tongue!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este impor

scris pe 3 aug 2004 10:46 de ursu

sabba
nemesis
dualis
levi82
YLoveCamelia
neutru
Mark
Wizard20
horatiu68
ursu
ExoticDream

Infector
neaCaisa
dizzy
.......

Imi pare rau ca lista a doua e cam scurta, dar....am rasfoit forumul si n-am mai gasit "tovarasi" cu aceeasi gandire ca a ta...mai sunt unii al caror nick mi-e jena sa-l transcriu sau pe care moderatorul i-a sters din cauza vocabularului colorat...

Ce zici tu se aplica doar in cazul forumului , ca in viata reala e cu totul invers . A doua lista este imensa in compartie cu prima .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este i

scris pe 3 aug 2004 10:55 de ExoticDream

Ce zici tu se aplica doar in cazul forumului , ca in viata reala e cu totul invers . A doua lista este imensa in compartie cu prima .

Din pacate!!!

Acum ce faci, ii dai apa la moara??? Macar aici sa ne simtim si noi, astia demodatii, bine!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este impor

scris pe 3 aug 2004 12:57 de Infector

Citez dintr-un contemporan:

"Nu in prezenta sau absenta unei atze stau maturitatea si barbatia mea!"

Asa este: si cu, si fara atza aia pe care nu dai 2 bani, tot baietzas de cartier ai ramas..... Am o veste pt tine: primarul sectorului 2 (cred) (tocmai bine s-a nimerit, nu-i asa?) a demarat un proiect prin care gastile de cartier, hip-hop-istii de circumstanta si grafitti-men de ganguri pot sa-si foloseasca talentele in scopuri utile, asa ca ia-ti tovarasii cei bengosi sau baskani (nu stiu daca am zis bine ) si faceti un drum la primarie, tot ai pile acolo!

sabba
nemesis
dualis
levi82
YLoveCamelia
neutru
Mark
Wizard20
horatiu68
ursu
ExoticDream

Infector
neaCaisa
dizzy
.......

U kinda....talk foolish and dirty! Mind your....tongue!

Felicia trebuie sa te atentionez ca din nou ai vorbit aiurea si ti-ai dat cu parerea despre mine si "prietenii" mei fara sa ne cunosti sau sa ai habar cine suntem si cu ce ne ocupam.Am sa te rog frumos (pentru inceput) sa ne scutesti cu parerile tale despre NOI.Gastile de cartier nu ma pasioneaza deoarece sunt doar niste adunaturi de pacalici , smecherii adevarati nu stau in "gasti" asta sa stii de la mine, graffurile pe ziduri iar nu ma pasioneaza singurele graffuri ce le-am facut eu si prietenii mei fiind facute pe bannere pentru un concert Mafia (in curand poze cu ele pe site) ceea ce nu poate fi numit "act de vandalism" (cateva mazgaleli pe ziduri nu se pun).Cat despre faptul ca as avea relatii la primarie sau in alte parti ... hmm...nu-i treaba ta si pana la urma ce .. te oftici?Scuteste-ma!
Cat despre lista ta si restul postului nu am decat un cuvand sa-ti spun : PENIBIL!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este i

scris pe 3 aug 2004 15:43 de ExoticDream

Felicia trebuie sa te atentionez ca din nou ai vorbit aiurea si ti-ai dat cu parerea despre mine si "prietenii" mei fara sa ne cunosti sau sa ai habar cine suntem si cu ce ne ocupam.Am sa te rog frumos (pentru inceput) sa ne scutesti cu parerile tale despre NOI.Gastile de cartier nu ma pasioneaza deoarece sunt doar niste adunaturi de pacalici , smecherii adevarati nu stau in "gasti" asta sa stii de la mine, graffurile pe ziduri iar nu ma pasioneaza singurele graffuri ce le-am facut eu si prietenii mei fiind facute pe bannere pentru un concert Mafia (in curand poze cu ele pe site) ceea ce nu poate fi numit "act de vandalism" (cateva mazgaleli pe ziduri nu se pun).Cat despre faptul ca as avea relatii la primarie sau in alte parti ... hmm...nu-i treaba ta si pana la urma ce .. te oftici?Scuteste-ma!
Cat despre lista ta si restul postului nu am decat un cuvand sa-ti spun : PENIBIL!

"Domnule", trebuie sa te atentionez ca din nou ti-ai dat cu parerea despre mine fara sa ma cunosti sau sa ai habar cine sunt si cu ce ma ocup. Eu te-am mai rugat frumos (pt inceput, pt continut si pt sfarsit) sa ma scutesti de parerile tale despre mine si cei asemeni mie care inca mai avem oarece principii intr-o lume cu niste sisteme de valori total inversate. I don't suck in any way you can think of that, so forget it! Apartenenta ta la gastile de cartier nu ma pasioneaza, ai mentionat-o tu pe undeva pe-aici, eu doar am facut legatura avand in vedere argoul pe care iti place sa-l folosesti atat cu dusmanii, cat si cu cei care fac greseala sa te aprecieze si sa tina la tine. Cat despre faptul ca ai avea relatii la primarie sau in alte parti ... hmm...nu ma oftic nicidecum, tot tu te-ai laudat, eu n-as apela la tine nici daca m-ar da careva afara din casa! Cat despre lista mea si restul postului, nu am decat un cuvand sa-ti spun: ESTI PENIBIL! Si asta pt ca nu intelegi....sau te faci ca nu intelegi! Daca tu ti-ai modificat cu 180 de grade parerile despre subiectul sex/dragoste, nu inseamna ca toti cei care nu sunt de acord cu tine devin brusc penibili si demodati. Penibil e sa te crezi detinatorul pietrei filosofale si sa te amuzi ironizand pusti de 14-15 ani care intra aici si cer o parere despre o problema sau alta, ei poate nu-si dau seama ca faci misto si te iau in serios, crezandu-te mare expert in dragoste si sexologie! Eu accept ca exista (multi) oameni care gandesc ca tine vis-a-vis de sex, asa ca fa bine si accepta si tu ca mai sunt si oameni ca mine care vor dragoste adevarata si nu apreciaza aventurile de o noapte. Fiecare e liber sa-si traiasca viata asa cum crede de cuviinta....dupa sufletul, mintea si personalitatea sa, fiecare are alt mod de reprezentare a fericirii, asa cum pt tine o fi poate sexul ocazional, pt mine el se numeste DRAGOSTE!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: este important

scris pe 3 aug 2004 17:16 de sabba

sabba
nemesis
dualis
levi82
YLoveCamelia
neutru
Mark
Wizard20
horatiu68
ursu
ExoticDream

Infector
neaCaisa
dizzy
.......

Bei, ce m-ai pus cap de afis la capitolul demodati?
Auzi la ea, demodati!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: este important

scris pe 3 aug 2004 17:20 de ExoticDream

Bei, ce m-ai pus cap de afis la capitolul demodati?
Auzi la ea, demodati!

Milioane de scuze, please!!! Nu eu am adus in discutie termenul, dupa parerea mea prima categorie e cea a oamenilor deosebiti...!!! Ia-o ca pe o onoare, nu ca pe o jignire, te rog eu mult!!!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: este important

scris pe 3 aug 2004 17:30 de sabba

Milioane de scuze, please!!! Nu eu am adus in discutie termenul, dupa parerea mea prima categorie e cea a oamenilor deosebiti...!!! Ia-o ca pe o onoare, nu ca pe o jignire, te rog eu mult!!!

Glumeam oricum!
Insa, cineva pe aici are foarte mare dreptate, in sensul ca in realitate cea de a doua lista este mult mai mare decat aici, in realitatea virtuala!
Ma refer, ca traim intr-o societate murdara, care se orienteaza si actioneaza dupa micimea si ingustimea mintii si a sufletului!
Ce spuneai tu: ratiune, suflet si trup....e frumos.......dar este extrem de departe de realitate!
Cazurile unor astfel de legaturi sunt foarte rare!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 aug 2004 17:41 de ExoticDream

Glumeam oricum!
Insa, cineva pe aici are foarte mare dreptate, in sensul ca in realitate cea de a doua lista este mult mai mare decat aici, in realitatea virtuala!
Ma refer, ca traim intr-o societate murdara, care se orienteaza si actioneaza dupa micimea si ingustimea mintii si a sufletului!
Ce spuneai tu: ratiune, suflet si trup....e frumos.......dar este extrem de departe de realitate!
Cazurile unor astfel de legaturi sunt foarte rare!

STIU!!! Dar eu sunt tare incapatanata....si am sa caut (chiar si toata viata daca e nevoie) o legatura din aia rarissima!!! Sau poate ma gaseste ea pe mine?!? Ce sa fac daca numai asa simt eu ca pot fi fericita???

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 3 aug 2004 17:53 de Infector

STIU!!! Dar eu sunt tare incapatanata....si am sa caut (chiar si toata viata daca e nevoie) o legatura din aia rarissima!!! Sau poate ma gaseste ea pe mine?!? Ce sa fac daca numai asa simt eu ca pot fi fericita???

Ba Felicio , eu te-am lasat pe tine asa mai "moale" da daca ma mai freci mult la icre iti rup si capu
Adica pe bune , eu zic ceva cat de cat mai in gluma mai in serios si tu incepi sa aberezi de parca esti la tribuna CDep.
Daca o sa mai aberezi mult pe aici pe forum si o sa iei asa in serios viata asta a ta "cibernetica" o s-ajungi la Balaceanca soto.
Concluzie!Las-o mai moale si ai grija ce faci cu gura aia ... sfat prietenesc.Si ink ceva.Ai grija ce si cum vorbesti cand e vb de mine clar?
Forumu asta va fhute creierele fratilor ..ati luat-o pe aratura urat de tot.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: este important

scris pe 3 aug 2004 19:03 de ExoticDream

Ba Felicio , eu te-am lasat pe tine asa mai "moale" da daca ma mai freci mult la icre iti rup si capu
Adica pe bune , eu zic ceva cat de cat mai in gluma mai in serios si tu incepi sa aberezi de parca esti la tribuna CDep.
Daca o sa mai aberezi mult pe aici pe forum si o sa iei asa in serios viata asta a ta "cibernetica" o s-ajungi la Balaceanca soto.
Concluzie!Las-o mai moale si ai grija ce faci cu gura aia ... sfat prietenesc.Si ink ceva.Ai grija ce si cum vorbesti cand e vb de mine clar?
Forumu asta va fhute creierele fratilor ..ati luat-o pe aratura urat de tot.

Mai draga, pardon, ba draga, iar ma pui la munca.....offffff....si eu care ma saturasem pana peste cap de analizele pe text!!!

Adicatelea cum Luminatia Ta "m-ai lasat pe mine asa mai moale? Oi fi vreo sclava pe mosiile tale cu iz becalian de periferie sau doar ti se pare tie din cauza insolatiei? Nu prea ma regasesc in postura asta, ce-i drept....mai incearca! Ca esti peste stiam (nu te jignesc, mai, o fi asta forum despre sex, dar eu ma gandeam la pestele din zodiac, nu pimp!), dar ca sa ai icre inseamna ca.....nu esti barbat?!? Si eu care credeam ca.....ai depasit faza!!! Desi nu-ti frec nimic, nici macar icrele alea, cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine inainte sa te ia gura pe dinainte (stiam ca pestii sunt muti, dar cum mai nou si masculii au icre, nu se stie!) si sa ma ameninti "ca-mi rupi si capu" ! Tot e bine ca eu am asa ceva, altii sunt invidiosi saracii, ca duc lipsa!
Adica pe rele, tu imi zici ceva cat de cat mai in gluma, mai in serios ( de genul "U kind of suck" si altele inrudite cu versurile Parazitilor), si eu, poate neintelegand profunzimea vorbelor tale de duh in limbi straine de bunul simt neaos, indraznesc sa aberez de parca sunt la tribuna CDep....!!! Iata ca te preocupa si starea mea mentala.....ai senzatia ca, daca ai innebunit tu pe unii si pe altii, ulciorul se va mai deplasa mult la apa? Roata se poate intoarce oricand! Si eu la Balaceanca tot nu ajung...cel putin nu inaintea ta!

Concluzie! N-am nevoie de sfaturile tale din simplul motiv ca nu sunt prietenesti (poate la tine in cartier se obisnuieste ca "prietenii" aia smecheri sa se ameninte intre ei, la noi e altfel). E treaba mea si a altora ce facem pe forum, tu mai bine da raspunsuri la obiect si nu te mai lega de useri ca ai vazut ce se poate intampla!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: este important

scris pe 3 aug 2004 19:29 de Infector

Mai draga, pardon, ba draga, iar ma pui la munca.....offffff....si eu care ma saturasem pana peste cap de analizele pe text!!!

Adicatelea cum Luminatia Ta "m-ai lasat pe mine asa mai moale? Oi fi vreo sclava pe mosiile tale cu iz becalian de periferie sau doar ti se pare tie din cauza insolatiei? Nu prea ma regasesc in postura asta, ce-i drept....mai incearca! Ca esti peste stiam (nu te jignesc, mai, o fi asta forum despre sex, dar eu ma gandeam la pestele din zodiac, nu pimp!), dar ca sa ai icre inseamna ca.....nu esti barbat?!? Si eu care credeam ca.....ai depasit faza!!! Desi nu-ti frec nimic, nici macar icrele alea, cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine inainte sa te ia gura pe dinainte (stiam ca pestii sunt muti, dar cum mai nou si masculii au icre, nu se stie!) si sa ma ameninti "ca-mi rupi si capu" ! Tot e bine ca eu am asa ceva, altii sunt invidiosi saracii, ca duc lipsa!
Adica pe rele, tu imi zici ceva cat de cat mai in gluma, mai in serios ( de genul "U kind of suck" si altele inrudite cu versurile Parazitilor), si eu, poate neintelegand profunzimea vorbelor tale de duh in limbi straine de bunul simt neaos, indraznesc sa aberez de parca sunt la tribuna CDep....!!! Iata ca te preocupa si starea mea mentala.....ai senzatia ca, daca ai innebunit tu pe unii si pe altii, ulciorul se va mai deplasa mult la apa? Roata se poate intoarce oricand! Si eu la Balaceanca tot nu ajung...cel putin nu inaintea ta!

Concluzie! N-am nevoie de sfaturile tale din simplul motiv ca nu sunt prietenesti (poate la tine in cartier se obisnuieste ca "prietenii" aia smecheri sa se ameninte intre ei, la noi e altfel). E treaba mea si a altora ce facem pe forum, tu mai bine da raspunsuri la obiect si nu te mai lega de useri ca ai vazut ce se poate intampla!

Bai esti chiar stupida.
Oricum ...sa nu spui ca nu ti-am zis.
Keep u'r eyes opened!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este important

scris pe 3 aug 2004 19:34 de ExoticDream

Bai esti chiar stupida.
Keep u'r eyes opened!

Iar ma insulti, puisor, si inca si cu martori! Nu e bine ce faci....o sa iei bataita cu liniuta de la doamna profesoara de engleza (credeai ca de germana, nebunaticule!), nu de alta, dar corect se zice "Keep your eyes OPEN"!!! Take it really easy, boy, easy....!!! Cu pasi marunti.....sa nu te impiedici...de orgoliu!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este important

scris pe 3 aug 2004 20:36 de Infector

Iar ma insulti, puisor, si inca si cu martori! Nu e bine ce faci....o sa iei bataita cu liniuta de la doamna profesoara de engleza (credeai ca de germana, nebunaticule!), nu de alta, dar corect se zice "Keep your eyes OPEN"!!! Take it really easy, boy, easy....!!! Cu pasi marunti.....sa nu te impiedici...de orgoliu!

Bai mucea eu tin minte ca ti-am spus sa ma scutesti si sa nu te mai bagi in seama cu mine!
Deci .... off...fuck off!

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: este important

scris pe 3 aug 2004 20:39 de dualis

Se pare ca nu e chiar asa important sexul, din moment ce chiar si Inferas prefera sa schimbe subiectul.

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

scris pe 3 aug 2004 21:55 de penetru

sexul este al optulea motiv al reincarnarii,celelalte sapte nu au importanta.
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 4 aug 2004 09:22 de ursu

Sa ne anunti si pe noi daca ai gasit o astfel de legatura . Eu cred ca am gasit fata pe care o cutam de atata timp si nu se abate de la regula "fetele cuminti sau au prieten sau sufera" . Cu oamenii stiu sa vorbesc cat de cat , dar acum trebuie sa mai invat si limbajul ingerilor . Ceea ce vreau sa iti zic este ca degaba ai intalnit pe cineva deosebit , greul de abia acum incepe . Asta ca o mica paranteza la ce ai spus .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 aug 2004 14:07 de ExoticDream

Se pare ca nu e chiar asa important sexul, din moment ce chiar si Inferas prefera sa schimbe subiectul.

Sex - Scandal - Sex - Scandal - Sex si tot asa!!! Suna mult mai urat decat varianta Dragoste - Intelegere - Dragoste - Intelegere -Dragoste - bla bla bla...., dar unii sunt off-topic de la anumite capitole ale vietii....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 aug 2004 14:15 de ExoticDream

Sa ne anunti si pe noi daca ai gasit o astfel de legatura . Eu cred ca am gasit fata pe care o cutam de atata timp si nu se abate de la regula "fetele cuminti sau au prieten sau sufera" . Cu oamenii stiu sa vorbesc cat de cat , dar acum trebuie sa mai invat si limbajul ingerilor . Ceea ce vreau sa iti zic este ca degaba ai intalnit pe cineva deosebit , greul de abia acum incepe . Asta ca o mica paranteza la ce ai spus .

Important este ca destinul (eventual putin sprijinit) sa-ti scoata in cale persoana potrivita (ai grija, e asa de parsiv destinul asta, te pacaleste uneori rau de tot! ), nu cred ca greul incepe dupa ce o intalnesti pt ca dragostea nu se naste la comanda (exista oameni care pornesc intr-o pseudo-relatie sau chiar se casatoresc spunandu-si ca dragostea va veni ea la un moment dat), dragostea e o stare de spirit, un sentiment inefabil care te invaluie cu sau fara voia ta, dar la fel de bine te poate si ocoli. Nu e nevoie sa inveti limbajul ingerilor, ci sa fii tu insuti (cu mici corectii daca simti ca sunt necesare), o persoana de calitate nu asteapta perfectiunea, ea accepta omul asa cum este el, cu conditia sa fie sincer....si capabil sa iubeasca.

sus

dizzy

Guest

scris pe 6 aug 2004 16:31 de dizzy

toata viata mea toata viata mea..... da da poate l-oi gasi si u cand oi fi vreo baba la 80 sau vei umbla cu vreun ciumeg dupa tine ha ha ha....wake up girl
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 aug 2004 19:25 de ExoticDream

toata viata mea toata viata mea..... da da poate l-oi gasi si u cand oi fi vreo baba la 80 sau vei umbla cu vreun ciumeg dupa tine ha ha ha....wake up girl

De unde stii tu ce-mi rezerva mie destinul, ghicesti in palma? Sunt chiar ff treaza (adica nu dizzy! ) , de-aia m-am desteptat si nu mai cred vorbele mieroase ale vreunui baietas semiromantios care la prima tentatie in fusta scurta sau sutien marimea > 4 face ca si cainele lui Pavlov!!! Mai exista oameni adevarati si sub 25 de ani, slava Domnului!!! Padurea n-o avea numai uscaturi!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este important

scris pe 6 aug 2004 19:40 de ExoticDream

Bai esti chiar stupida.
Keep u'r eyes opened!

MIORITA LESINATA DE FRICA

-varianta forumista-

Pe-un picior de plai,
Pe-o gura de rai,
De la capu’ lu’ 14
Unde fraierii plang
Si banutii curg
Unde baietii de cartier
Iti rup capatana
Sunt toti deasupra ta
Si vor fi totdeauna,
Si canta parasutele,
Solistele, fufele,
Iata vin in cale,
Se cobor la vale
Vreo noua golani
Smecheri si baskani
Cu Infector zece
Care-i si intrece.

Iar ei se vobira
Si se sfatuirã
Pe l'apus de soare
Ca s-o atace
In lanturi s-o joace
Pe Exotic c-are gura mare
Si-i supara tare
Cu idei mai multe
Directe si cinstite.

"Prietene aluka,
De m-auzi acuma
Si de-a fi sa mor
In Muncii spre Obor,
Sa spui lui nemesis
Lui ursu si sabba
S-aranjeze treaba
Ca sa ma ingroape
Aice pe-aproape
Langa Internet,
Sa fiu tot cu voi;

Iar la cap sa-mi pui
De 17 monitor
Sa va citesc color,
Insa tu de omor
Sa nu le spui lor.
Sa le spui curat
Ca am plecat
In vacanta un pic
Ca sa scap de stress
Si ii pupicesc
Numai bine le doresc!"

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 7 aug 2004 09:49 de FireSoul

-varianta forumista-

Pe-un picior de plai,
Pe-o gura de rai,
De la capu’ lu’ 14
Unde fraierii plang
Si banutii curg
Unde baietii de cartier
Iti rup capatana
Sunt toti deasupra ta
Si vor fi totdeauna,
Si canta parasutele,
Solistele, fufele,
Iata vin in cale,
Se cobor la vale
Vreo noua golani
Smecheri si baskani
Cu Infector zece
Care-i si intrece.

Iar ei se vobira
Si se sfatuirã
Pe l'apus de soare
Ca s-o atace
In lanturi s-o joace
Si-i supara tare
Cu idei mai multe
Directe si cinstite.

"Prietene aluka,
De m-auzi acuma
Si de-a fi sa mor
In Muncii spre Obor,
Sa spui lui nemesis
Lui ursu si sabba
S-aranjeze treaba
Ca sa ma ingroape
Aice pe-aproape
Langa Internet,
Sa fiu tot cu voi;

Iar la cap sa-mi pui
De 17 monitor
Sa va citesc color,
Insa tu de omor
Sa nu le spui lor.
Sa le spui curat
Ca am plecat
In vacanta un pic
Ca sa scap de stress
Si ii pupicesc
Numai bine le doresc!"

Inca una d-asta shi raman forever cu gura pana la urechi

Save water! drink beer!!!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 7 aug 2004 10:11 de Infector

-varianta forumista-

Pe-un picior de plai,
Pe-o gura de rai,
De la capu’ lu’ 14
Unde fraierii plang
Si banutii curg
Unde baietii de cartier
Iti rup capatana
Sunt toti deasupra ta
Si vor fi totdeauna,
Si canta parasutele,
Solistele, fufele,
Iata vin in cale,
Se cobor la vale
Vreo noua golani
Smecheri si baskani
Cu Infector zece
Care-i si intrece.

Iar ei se vobira
Si se sfatuirã
Pe l'apus de soare
Ca s-o atace
In lanturi s-o joace
Si-i supara tare
Cu idei mai multe
Directe si cinstite.

"Prietene aluka,
De m-auzi acuma
Si de-a fi sa mor
In Muncii spre Obor,
Sa spui lui nemesis
Lui ursu si sabba
S-aranjeze treaba
Ca sa ma ingroape
Aice pe-aproape
Langa Internet,
Sa fiu tot cu voi;

Iar la cap sa-mi pui
De 17 monitor
Sa va citesc color,
Insa tu de omor
Sa nu le spui lor.
Sa le spui curat
Ca am plecat
In vacanta un pic
Ca sa scap de stress
Si ii pupicesc
Numai bine le doresc!"

Mda , dar de obicei daca se intarzie cu platile omul nu este luat la bataie pe strada si mai ales nu intre Obor si Muncii. Se lucreza mai finutz adica .... hai Felicia hop in portbagaj si facem o tura pe la padurea Cernica , la loc cu verdeata , aer curat si foarte "intim" ....poti sa zbieri cu ora ca nu te aude nici dracu. Face bine la sanatate

Si ar mai fi ceva de modificat in balada aia de cacao :

"Ca s-o atace
In lanturi s-o joace
Si-i supara tare"

sa devina:

"La barbut s-o joace
Si-i mu|$t@ tare!"

sus

ciresika

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este important

scris pe 8 aug 2004 03:49 de ciresika

Mda , dar de obicei daca se intarzie cu platile omul nu este luat la bataie pe strada si mai ales nu intre Obor si Muncii. Se lucreza mai finutz adica .... hai Felicia hop in portbagaj si facem o tura pe la padurea Cernica , la loc cu verdeata , aer curat si foarte "intim" ....poti sa zbieri cu ora ca nu te aude nici dracu. Face bine la sanatate

"Ca s-o atace
In lanturi s-o joace
Si-i supara tare"

sa devina:

"La barbut s-o joace
Si-i mu|$t@ tare!"

mor pe voi!care mai de care mai inversunat...
sus

dizzy

Guest

scris pe 8 aug 2004 03:53 de dizzy

Inca una d-asta shi raman forever cu gura pana la urechi

hi hi hi vai ce amuzant! ai grija sa nu-ti intre ceva in gura si sa nu te inneci!
hi hi vai ce amuzant!
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este importan

scris pe 8 aug 2004 16:01 de FireSoul

hi hi hi vai ce amuzant! ai grija sa nu-ti intre ceva in gura si sa nu te inneci!
hi hi vai ce amuzant!

Unii au simtul umorului...altii nu. I s-a dat fiecaruia dupa puteri

Save water! drink beer!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 aug 2004 16:30 de ExoticDream

"Ca s-o atace
In lanturi s-o joace
Si-i supara tare"

sa devina:

"La barbut s-o joace
Si-i mu|$t@ tare!"

De parca Felicia ar topai de bucurie la perspectiva de a calatori in portbagajul trabantului tau editie revizuita si adaugita! N-ai sa vezi! Si inca ceva: nu ma incanta modificarea (a se citi "maltratarea" baladei, nu stiu de ce, dar eram convinsa ca exact acea parte iti va starni pofte ciudate! Era un test...l-ai picat!!!

sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online