este posibil asa ceva?

Pagina 1 din 1
1

LorY

Guest

este posibil asa ceva?

scris pe 16 iul 2004 16:56 de LorY

vreau sa aflu si eu adev.am citit intr-o rev,la capitolul sex urmatoarea chestie care m-a frapat: barbatii pot ejacula si fara sa fi avut orgasm.......este adevarat?

ha pai atunci se schimba roata: nu numai femeile se prefac,ci si barbatii.......
sa nu ma apostrofati prea tare........chiar scrie in revista.cum e
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: este posibil asa ceva?

scris pe 16 iul 2004 17:06 de FireSoul

vreau sa aflu si eu adev.am citit intr-o rev,la capitolul sex urmatoarea chestie care m-a frapat: barbatii pot ejacula si fara sa fi avut orgasm.......este adevarat?

ha pai atunci se schimba roata: nu numai femeile se prefac,ci si barbatii.......

Orgasm este atunci cand se atinge maxima placere. Barbatii au orgasm, de obicei, atunci cand ejaculeaza. Teoretic, pot avea orgasm fara sa ejaculeze, astfel cum pot ejacula fara a ajunge la climax, dar asta nu inseamna ca barbatii ar mima orgasmul. Personal, nu cunosc pe nimeni care sa nu aiba orgasm cand ejaculeaza.
P.S. Nu mai lua de "bun" tot ce scrie prin reviste...Mare parte din ce scrie prin ele sunt mari aberatii.

Save water! drink beer!!!
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 21 iul 2004 22:56 de DarkAngel

Se poate ca un barbat sa ejaculeze fara orgasm sau sa aibe orgasm fara sa ejaculeze..!
sus

Lory

Guest

Re: Re: este posibil asa ceva?

scris pe 22 iul 2004 00:01 de Lory

Se poate ca un barbat sa ejaculeze fara orgasm sau sa aibe orgasm fara sa ejaculeze..!

presupun ce cele care ati rasp sunteti fete,mi-ar fi placut totusi sa rasp barbatii la intreb asta...se pare ca nici ei nu stiu prea bine cum sta treaba cu ei...
da,se poate ca un barbat sa aiba orgasm fara sa ejaculeze....da' ma tot intreb cum o veni asta...sa ejaculeze fara...tot nu inteleg explicati-mi va rog...sunt complet in ceata....cum a spus si firesoul,ejaculare presupune momentul maxim de excitatie.......
baieti nu vreti sa rasp mai intai voi? va rog!
sus

iuliana

Guest

Re: Re: Re: este posibil asa ceva?

scris pe 23 iul 2004 15:28 de iuliana

presupun ce cele care ati rasp sunteti fete,mi-ar fi placut totusi sa rasp barbatii la intreb asta...se pare ca nici ei nu stiu prea bine cum sta treaba cu ei...
da,se poate ca un barbat sa aiba orgasm fara sa ejaculeze....da' ma tot intreb cum o veni asta...sa ejaculeze fara...tot nu inteleg explicati-mi va rog...sunt complet in ceata....cum a spus si firesoul,ejaculare presupune momentul maxim de excitatie.......
baieti nu vreti sa rasp mai intai voi? va rog!

Buna! si eu sunt tot fata. Nu cred ca se poate daca nu are orgasm. Si cat sa se prefaca? Asta cred eu ....Pupici IULI
sus

rox

Guest

Re: Re: Re: Re: este posibil asa ceva?

scris pe 29 iul 2004 01:14 de rox

exact aceeasi chestie am citit-o si eu pe undeva, dar eu l-am intrebat pe prietenul meu( imi permit, suntem de aproape 2 ani impreuna) si mi-a zis ca are orgasm cand ejaculeaza, so...
sus

fetitza

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: este posibil asa ceva?

scris pe 30 iul 2004 09:51 de fetitza

exact aceeasi chestie am citit-o si eu pe undeva, dar eu l-am intrebat pe prietenul meu( imi permit, suntem de aproape 2 ani impreuna) si mi-a zis ca are orgasm cand ejaculeaza, so...

l-am intrebat si eu pe prietenul meu aceeasi chestie si am primit acelasi raspuns...
sus

jeee andrei

Guest

scris pe 1 aug 2004 17:44 de jeee andrei

da este posibil.
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 1 aug 2004 22:49 de inuendo

orgasm = ejaculare la barbati...asa ca termina cu prostiile )
dar se pot preface ca au terminat, cand dureaza prea mult..sau s-au plictisit, sau chiar au obosit, ca noi muncim nene nu gluma :P

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 aug 2004 12:40 de ExoticDream

orgasm = ejaculare la barbati...asa ca termina cu prostiile )
dar se pot preface ca au terminat, cand dureaza prea mult..sau s-au plictisit, sau chiar au obosit, ca noi muncim nene nu gluma :P

Lasa ca si noi muncim....daca vrem....si daca nu suntem obosite....sau plictisite...si mai ales daca cel de langa/sub/pe noi este cineva la care tinem!!! La voi "travaliul" e obligatoriu, la noi optional...., dar si cand o facem....mmmmm! Trebuie doar sa treziti fiara salbatica care zace in noi!!! Reteta: o tona de iubire, un quintal de romantism, un kg de tandrete, un gram de diplomatie!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 2 aug 2004 12:52 de ursu

Trebuie doar sa treziti fiara salbatica care zace in noi!!! Reteta: o tona de iubire, un quintal de romantism, un kg de tandrete, un gram de diplomatie!!!

Astea sunt proportii ncecesare poate , dar daca ii oferi celuilalt o tona de iubire , atunci fii sigura ca o sa ii oferi tot ce ai mai bun pe toate planurile deci si o tona de romantism , tandrete , diplomatie . Eu cel putin asa as face .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: este posibil asa ceva?

scris pe 2 aug 2004 13:15 de ExoticDream

Astea sunt proportii ncecesare poate , dar daca ii oferi celuilalt o tona de iubire , atunci fii sigura ca o sa ii oferi tot ce ai mai bun pe toate planurile deci si o tona de romantism , tandrete , diplomatie . Eu cel putin asa as face .

Cand e vorba de iubire, matematica nu mai are ce cauta....totul vine din entitatea numita "suflet"....Si totusi...ceva matematic tot exista: trebuie ca pt "teorema" TE IUBESC sa existe si reciproca....din partea celuilalt....

TU esti TU, din pacate putini ar face ca tine...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 2 aug 2004 13:18 de ursu

TU esti TU, din pacate putini ar face ca tine...

Nu-i adevarat . Oricine iubeste cu adevarat si este convins ca la mijloc se afla doar iubire pura si nu alte interese s-ar dedica complet iubitului/iubitei . Ca sunt putini oameni care adopta sentimentul asta e alta poveste .
sus

CristianH

Senior member
67 mesaje

scris pe 2 aug 2004 14:25 de CristianH

chiar scrie in revista.cum e

S-ti zic una:
Aparuse pe un sit care semana cu unul tare in statistici/sondaje o stire cum ca "Sexul oral micsoreaza riscul aparitiei cancerului la sin". Stirea a fost preluata de ziare, televiziuni, etc.
Mai tirziu s-a aflat ca situl era facut de un glumetz, care n-avea alta ocupatie.

Asa ca nu mai lua de bun tot ce zice prin reviste.

Hmmmm....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 aug 2004 10:39 de ExoticDream

S-ti zic una:
Aparuse pe un sit care semana cu unul tare in statistici/sondaje o stire cum ca "Sexul oral micsoreaza riscul aparitiei cancerului la sin". Stirea a fost preluata de ziare, televiziuni, etc.
Mai tirziu s-a aflat ca situl era facut de un glumetz, care n-avea alta ocupatie.

Eu citisem alta: sexul oral mareste riscul aparitiei cancerului bucal!!! Glumetul asta cred ca i-a pus pe jar pe multi.....!!!

sus

LorY

Guest

scris pe 6 aug 2004 16:50 de LorY

S-ti zic una:

imi pare rau k treb sa te contrazic dar revista in care am citit art asta este una cu tiraj f mare...cosmopolitan....si scria asta exact l;a capitolul sex unde de obicei iti rasp sexologii...
cred totusi k este adev
alte pareri mai sunt? le astept
sus

LorY

Guest

scris pe 6 aug 2004 16:56 de LorY

aaa si inca o faza..
aseara am facut drag cu prietenu' meu si ceva imi spune k nu a ajuns la orgasm desi dovada exista.....nu stiu mi s-a parut prea mut,(e genu' kare nu se exteriorizeaza) da' aseara m-a disperat chiar! imi place sa-l aud knd toarrrrce de placerrre....

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

9 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online