crestere

Pagina 1 din 5
1   2   3   4   5   »

razvan

Guest

crestere

scris pe 3 aug 2004 20:24 de razvan

Vreau sa stiu daca dupa primul contact sexual penisul mai creste. Mersi
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: crestere

scris pe 3 aug 2004 20:34 de dualis

Imediat dupa "contact" descreste, dar in cateva minute creste iar.

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 3 aug 2004 20:38 de Infector

Se dilata din cauza temperaturii ridicate
Apoi se contracta

Soto!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

razvan

Guest

Re: Re: crestere

scris pe 3 aug 2004 21:00 de razvan

Se dilata din cauza temperaturii ridicate
Apoi se contracta

Soto!

Parca nu ati sti la ce ma refeream, dar o dati voi in c**** fiindca asta e mediul vostru natural.
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

Re: Re: Re: crestere

scris pe 3 aug 2004 21:53 de penetru

mai creste putin pana pe la 20 de ani.ai grija,nu o folosi prea frecvent ca se toceste!
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 3 aug 2004 23:46 de dualis

Parca nu ati sti la ce ma refeream, dar o dati voi in c**** fiindca asta e mediul vostru natural.

La asa intrebari, asa raspunsuri ; iar varsta nu este o scuza, intrebarea tot superficiala ramane, cel putin in "mediul meu natural" Si dupa cum continui sa vorbesti (doar esti dupa "fusta mamicii", iti permiti) se pare ca ai capatat raspunsurile meritate.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 aug 2004 14:01 de ExoticDream

Imediat dupa "contact" descreste, dar in cateva minute creste iar.

De ce te-ai suparat? Asta e un raspuns pertinent care ar trebuie sa-ti gadile putin si orgoliul pt ca cel care l-a scris are o parere buna despre potenta ta ( a zis ca "creste iar", ceea ce nu se intampla oricui) !!!! Asa cum scrie si in cartea de anatomie de a 7-a, dupa "contact" organul placerii isi ia un time-out (descreste) deoarece presteaza munca grea, lucreaza la mare adancime (norocul lui dk ajunge departe, inseamna ca "are cu ce"!!! ), nu i se asigura aerisire si ventilatie, lucreaza în mediu umed si la temperaturi ridicate, nu are repaos duminical si nici sarbatori legale, nu i se asigura concediu de odihna si nici recuperari, locul de munca prezinta adesea un grav pericol de imbolnaviri profesionale etc!

Daca te gandeai cumva ca practicarea actului sexual poate contribui la cresterea dimensiunii respectivei parti anatomice la modul general, raspunsul este, din nefericire, NU! Pt asta exista tot soiul de operatii, daca tii neaparat pot sa ma interesez!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

razvan

Guest

scris pe 4 aug 2004 23:35 de razvan

Daca te gandeai cumva ca practicarea actului sexual poate contribui la cresterea dimensiunii respectivei parti anatomice la modul general, raspunsul este, din nefericire, NU! Pt asta exista tot soiul de operatii, daca tii neaparat pot sa ma interesez!

IN SFARSIT
La asta ma gandeam!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 5 aug 2004 13:06 de ExoticDream

IN SFARSIT
La asta ma gandeam!!!

Te intereseaza metode chirurgicale de crestere a dimensiunii sau vrei doar sa stii daca sexul ajuta? Daca practicarea sexului ar fi raspunsul....as mai intelege de ce multi barbati sunt innebuniti dupa sportul asta! Glumesc.....? La batranete ar ajunge, saracii, sa nu mai incapa in sicriu!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 5 aug 2004 13:44 de dualis

Te intereseaza metode chirurgicale de crestere a dimensiunii sau vrei doar sa stii daca sexul ajuta? Daca practicarea sexului ar fi raspunsul....as mai intelege de ce multi barbati sunt innebuniti dupa sportul asta! Glumesc.....? La batranete ar ajunge, saracii, sa nu mai incapa in sicriu!!!

Probabil de-aia s-au inventat cavourile.

sus

xxxx

Guest

scris pe 5 aug 2004 18:23 de xxxx

Penisul mai creste daca este "folosit".
Intre 17 si 25 de ani poate sa creasca si 3 cm.
Pe vazute! (adica cazul prietenului meu)
sus

razvan

Guest

scris pe 5 aug 2004 20:14 de razvan

Asta ma interesa fiindca eu fiind virgin am un anumit complex: penisul meu in erectie e mediu si eu vreau sa fie spre mare.
Bineinteles toti spun ca tehnica conteaza cel mai mult, dar totusi daca ai si tehnica si marime, grosime conteaza mult mai mult.
Din auzite am aflat ca dupa dezvirginare mai creste si deaceea eram curios sa vad daca e adevarat.
Pana acum raspunsurile sunt egale 1-1.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 aug 2004 10:56 de ExoticDream

Fratilor, m-am luminat!!! Am gasit raspunsul la cea mai importanta intrebare ce-mi macina mintea de ani si ani! Acum stiu de ce 99% din baietii de 17-25 de ani sunt efectiv obsedati de sex, toti vor sa fie....TARI...si mai ales MARI!!! Cred c-o sa ma topesc de fericire cand iubitul meu imi va spune cat s-a chinuit el sa-si redimensioneze chestiunea de "aur" de la x cm la x+3....si cum sper ca el sa aiba aproximativ varsta mea voi cadea realmente in extaz la gandul ca poate voi contribui si eu cu 0,000000001 mm la mareata opera!!! Bine ca mi-ati spus c-o sa-mi iau o rigla din aia gradata rau de tot!!!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 6 aug 2004 11:13 de Infector

Fratilor, m-am luminat!!! Am gasit raspunsul la cea mai importanta intrebare ce-mi macina mintea de ani si ani! Acum stiu de ce 99% din baietii de 17-25 de ani sunt efectiv obsedati de sex, toti vor sa fie....TARI...si mai ales MARI!!! Cred c-o sa ma topesc de fericire cand iubitul meu imi va spune cat s-a chinuit el sa-si redimensioneze chestiunea de "aur" de la x cm la x+3....si cum sper ca el sa aiba aproximativ varsta mea voi cadea realmente in extaz la gandul ca poate voi contribui si eu cu 0,000000001 mm la mareata opera!!! Bine ca mi-ati spus c-o sa-mi iau o rigla din aia gradata rau de tot!!!

Si sa nu uiti sa-ti pui rigla in gura

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 aug 2004 11:20 de ExoticDream

Si sa nu uiti sa-ti pui rigla in gura

N-as prea crede ca acolo si oricum nu e treaba ta!!! Oricum postul era in gluma, chiar nu te-ai prins?!? Ma dezamagesti profund! Chiar crezi ca m-as combina cu unul care a facut sex sportiv?!? No way, Jose, nu ma cheama...... !!!

sus

Putaridis

Guest

scris pe 6 aug 2004 11:22 de Putaridis

...situatiile difera foarte mult de la un caz la altul...la unii cresterea penisului este finalizata pe la 16 ani...la altii le creste si dupa 30 e adevarat putin...cu alte cuvinte daca o ai mica la 18..o vei avea tot mica si la 25
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 6 aug 2004 11:25 de Infector

N-as prea crede ca acolo si oricum nu e treaba ta!!! Oricum postul era in gluma, chiar nu te-ai prins?!? Ma dezamagesti profund! Chiar crezi ca m-as combina cu unul care a facut sex sportiv?!? No way, Jose, nu ma cheama...... !!!

Cred ca te cheama maica-ta acasa!
Hai n-ai plecat?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 aug 2004 11:29 de ExoticDream

...situatiile difera foarte mult de la un caz la altul...la unii cresterea penisului este finalizata pe la 16 ani...la altii le creste si dupa 30 e adevarat putin...cu alte cuvinte daca o ai mica la 18..o vei avea tot mica si la 25

Mai baieti, voi sunteti chiar atat de obsedati de chestia asta??? Daca e marimea S mai inteleg, dar daca e M de ce va stresati??? Noi, pana la urma, nu asta vedem in voi....poate in viziunea voastra noi suntem niste sani sau vagine umblatoare, dar voi pt noi insemnati cu totul altceva decat....chestia aia la care va ganditi voi (aia din cantecul lui Fizz)!!! So...RELAX, men!!! Daca tot e sa faceti niste work-out, incercati la capitolul "Sentimente, romantism"!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 6 aug 2004 11:33 de ExoticDream

Cred ca te cheama maica-ta acasa!
Hai n-ai plecat?

A ta e acasa, n-ai inchis calculatorul inca??? Ai grija ca ti-o iei!!!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 6 aug 2004 11:40 de Infector

A ta e acasa, n-ai inchis calculatorul inca??? Ai grija ca ti-o iei!!!

Calculator ai tu ba , d'ala cu 8 dig , eu am computer
Si da , stiu ca o sa ma bati .... la cap sa-ti dau bomboane sau cu limba pe .....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 6 aug 2004 11:43 de ExoticDream

stiu ca o sa ma bati .... la cap sa-ti dau bomboane sau cu limba pe .....

...pantofi?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 6 aug 2004 11:47 de Infector

...pantofi?

.... penis ( ca sa vorbesc "frumos" )

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 6 aug 2004 11:56 de ExoticDream

.... penis ( ca sa vorbesc "frumos" )

Bai, rad in hohote!!! Explica-mi cum imi dai tu cu limba pe.....penis!!!! Esti mortal!!! Daca iti plac perversiunile, zi-mi si cumpar un din acela de la Sex-shop si te joci pe el cu limbutza!!! O sa mor de ras asa ca merita investitia! Poti s amontezi webcam-ul si ne distrezi pe toti! Hai ca fac cheta si-ti iei un vibrator dupa!

sus

Putaridis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 6 aug 2004 11:57 de Putaridis

Bey " p*** cu ochelari" daca tot esti harnic cu raspunsurile macar raspunde la subiect...daca esti in stare...lasa mistoul ca voi duceti de rapa forumurile
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: creste

scris pe 6 aug 2004 12:01 de ursu

Bey " p*** cu ochelari" daca tot esti harnic cu raspunsurile macar raspunde la subiect...daca esti in stare...lasa mistoul ca voi duceti de rapa forumurile

Si nu numai . S-au intins si pe doua topicuri . Daca vreti , va deschid eu un nou topic intitulat "Razboi intre ExoticDream si Infector"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 aug 2004 12:09 de ExoticDream

Metafora dintre ghilimele e la fel de mortala ca si nick-ul pe care ti l-ai ales, sincer!!! Am ras azi cat pt 2 vieti, gata, ma cumintesc! Nu vreau sa duc de rapa nimic! Let's stick to the topic!

sus

Putaridis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cr

scris pe 6 aug 2004 12:13 de Putaridis

...daca vrei sa verifici cat e de moarta "metafora"...iti propun o intalnire discreta...pentru un "Ciok" scurt..ca n-am timp si nici chef de altceva
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 6 aug 2004 12:19 de Infector

Ai che oror!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 6 aug 2004 12:34 de ExoticDream

...daca vrei sa verifici cat e de moarta "metafora"...iti propun o intalnire discreta...pentru un "Ciok" scurt..ca n-am timp si nici chef de altceva

Hei....am zis MORTALA, nu moarta, asa ca....no offense, dar declin invitatia!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cr

scris pe 6 aug 2004 12:51 de ExoticDream

Fa esti handicapata sau nu poti sa citesti?
Am spus : Stiu ca ma bati ...cu limba pe ....
DECI : Tu pe mine imbecilo!

Usurel, baietica! Nu ma mai pune sa fac analize gramaticale ca m-ai astenizat, ia si tu cartea Stefaniei Popescu sau ti-e strain numele? Offffff...pt ultima oara, invata sau treci la colt (si esti pedepsit, n-ai voie la femei saptamana asta)
! Textul de care se face vorbire este:

"stiu ca o sa ma bati .... la cap sa-ti dau bomboane sau cu limba pe ....."

Aici avem 4 propozitii:

1."stiu" - principala

2."ca o sa ma bati la cap" - secundara, subordonata prop 1, completiva directa (ce stiu?)

3.sa-ti dau bomboane" - secundara, subordonata prop.2, circumstantiala de scop (in ce scop te voi bate la cap?)

4."cu limba pe ....." secundara, subordonata prop.2 (predicatul se subintelege din context: sa-mi dai), circumstantiala de scop (si in mai care scop te voi bate la cap?), aflata in raport de coordonare cu prop.3.

Dupa cum se observa, ideea este ca tu mi te adresezi spunandu-mi ca eu te voi bate la cap (in your dreams, dar asta era textul) sa-mi dai bomboane si...ce sa-mi mai dai tot tu mie....cu limba pe....!!! QED!!! Mai studiaza si pe urma scrie!!!

sus
Pagina 1 din 5
1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online