crestere

Pagina 2 din 5
«   1   2   3   4   5   »

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cr

scris pe 6 aug 2004 12:58 de ExoticDream

Bey " p*** cu ochelari" daca tot esti harnic cu raspunsurile macar raspunde la subiect...daca esti in stare...lasa mistoul ca voi duceti de rapa forumurile

Ai che oror!

Te-ai recunoscut si tu, in fine!!!LOL!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 6 aug 2004 13:25 de ExoticDream

Fa esti tampita? Am spus SAU CU LIMBA PE P***!
Mama esti incredibil de dobitoaca , imi faci o mie de draci in pana mea!

DECI esti chiar idioata!Cum pielea mea ajungi la concluziile alea hilare?
E clar : Stiu ca o sa ma bati (tu pe mine - e cristal-clear) ... la cap sa-TI dau bomboane ( eu tie e super clear) ... SAU ... cu lima pe p*** ( reiau ... stiu ca o sa ma bati cu limba pe p***).
Da e mega-clar bai fata , cred ca esti oligofrena!

RECITESTE TEXTUL, puisor!

"stiu ca o sa ma bati .... la cap sa-ti dau bomboane sau cu limba pe ....."

adica:

stiu ca o sa ma bati .... la cap sa-ti dau bomboane sau [SA-TI DAU] cu limba pe ....."

Daca aveai de gand sa scrii ce ai "gandit", ar fi trebuit sa muti macar punctele de suspensie astfel:

"stiu ca o sa ma bati la cap sa-ti dau bomboane...... sau [SA MA BATI LA CAP] cu limba pe ....."

Mai usor cu apelativele si nasu'n gramatiche, cum zis-a nenea Iancu (nu reproduc si apelativul)!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 6 aug 2004 13:29 de dualis

RECITESTE TEXTUL, puisor!

"stiu ca o sa ma bati .... la cap sa-ti dau bomboane sau cu limba pe ....."

adica:

stiu ca o sa ma bati .... la cap sa-ti dau bomboane sau [SA-TI DAU] cu limba pe ....."

Daca aveai de gand sa scrii ce ai "gandit", ar fi trebuit sa muti macar punctele de suspensie astfel:

"stiu ca o sa ma bati la cap sa-ti dau bomboane...... sau [SA MA BATI LA CAP] cu limba pe ....."

Mai usor cu apelativele si nasu'n gramatiche, cum zis-a nenea Iancu (nu reproduc si apelativul)!

Nu stiu, eu oricum as pune punctele de suspensie, inteleg ca-ti da cu limbuta.. pe penis. Poate asa mai creste, pt. ca tot suntem la "crestere".

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 aug 2004 13:36 de ExoticDream

Nu stiu, eu oricum as pune punctele de suspensie, inteleg ca-ti da cu limbuta.. pe penis. Poate asa mai creste, pt. ca tot suntem la "crestere".

Si eu la fel!!! Oricat as incerca sa stau stramb si sa gandesc drept, nu reusesc sa gasesc alt inteles frazei asteia profunde, asa ca tot investighez si investighez si tot nu mi se pare c-as fi hermafrodita!!! Pana una alta, rad de mor!!!

sus

xxx

Guest

Re: Re: Re: crestere

scris pe 6 aug 2004 18:20 de xxx

Fratilor, m-am luminat!!! Am gasit raspunsul la cea mai importanta intrebare ce-mi macina mintea de ani si ani! Acum stiu de ce 99% din baietii de 17-25 de ani sunt efectiv obsedati de sex, toti vor sa fie....TARI...si mai ales MARI!!! Cred c-o sa ma topesc de fericire cand iubitul meu imi va spune cat s-a chinuit el sa-si redimensioneze chestiunea de "aur" de la x cm la x+3....si cum sper ca el sa aiba aproximativ varsta mea voi cadea realmente in extaz la gandul ca poate voi contribui si eu cu 0,000000001 mm la mareata opera!!! Bine ca mi-ati spus c-o sa-mi iau o rigla din aia gradata rau de tot!!!

ExoticDream, faci tu mishto acum, dar ar fi bine sa pui ochii pe un penis mare daca vrei sa afli ce e aia dragoste [altfel vorbesti foarte frumos despre dragoste, dar tre' sa te mai documentezi :-)].
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 6 aug 2004 19:32 de ExoticDream

ExoticDream, faci tu mishto acum, dar ar fi bine sa pui ochii pe un penis mare daca vrei sa afli ce e aia dragoste [altfel vorbesti foarte frumos despre dragoste, dar tre' sa te mai documentezi :-)].

Stai sa inteleg cum vine treaba... Daca intalnesc un baiat pe care mi-ar placea sa-l am in preajma o vreme, primul lucru pe care il fac este sa-i fac CTC-ul in pantaloni?!? Ca daca la fete se vede bustul, la baieti nu stiu cum as putea sa ma documentez altfel! Eventual sa-l spionez la dush??? Sa-l pun sa-si faca poze fata-profil? Sau mai franc ar fi sa-i cer informatiile direct dupa ASL, nu? El ma intreaba 90-60-90, eu size-ul, nu??? Asa e modern si eu nu stiu!!! Si uite asa risc sa nu cunosc dragostea adevarata care acolo salasluieste, ascunsa de inima mea insetata de iubire ceva mai....sau oricum mai cerebrala putin!

Deh, omul cat traieste invata!!!

sus

xxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 6 aug 2004 20:04 de xxx

Stai sa inteleg cum vine treaba... Daca intalnesc un baiat pe care mi-ar placea sa-l am in preajma o vreme, primul lucru pe care il fac este sa-i fac CTC-ul in pantaloni?!?

Exact! Ai inteles bine
(in cazul in care tii neaparat ca relatia sa fie implinita si sexual).
Din pacate, daca penisul e prea mic, o fata/femeie nu poate ajunge la orgasm.

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 7 aug 2004 01:08 de dualis

Exact! Ai inteles bine
(in cazul in care tii neaparat ca relatia sa fie implinita si sexual).

Dar daca vaginul e prea mic, barbatul poate ajunge la orgasm ?

sus

xxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 7 aug 2004 03:12 de xxx

Dar daca vaginul e prea mic, barbatul poate ajunge la orgasm ?

Vaginul se mareste dupa dimensiunile penisului (in timp).
sus

xxx

Guest

scris pe 7 aug 2004 22:48 de xxx

Addendum:
penis prea mic = penis mai mic de 10 cm.
sus

dizzy

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 8 aug 2004 00:18 de dizzy

Stai sa inteleg cum vine treaba... Daca intalnesc un baiat pe care mi-ar placea sa-l am in preajma o vreme, primul lucru pe care il fac este sa-i fac CTC-ul in pantaloni?!? Ca daca la fete se vede bustul, la baieti nu stiu cum as putea sa ma documentez altfel! Eventual sa-l spionez la dush??? Sa-l pun sa-si faca poze fata-profil? Sau mai franc ar fi sa-i cer informatiile direct dupa ASL, nu? El ma intreaba 90-60-90, eu size-ul, nu??? Asa e modern si eu nu stiu!!! Si uite asa risc sa nu cunosc dragostea adevarata care acolo salasluieste, ascunsa de inima mea insetata de iubire ceva mai....sau oricum mai cerebrala putin!

Deh, omul cat traieste invata!!!

vai cat de incuiata esti mai fata...o sa mori de ras cand o sa-ti aduci aminte cat de naiva erai....visezi cai verzi pe pereti sincer.....eu unul mor de ras cata filozofeala ai in cap........teoria ca teoria dar cand vine vb de practica.....pune mana si invata......esti varza mama
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 8 aug 2004 00:24 de ursu

vai cat de incuiata esti mai fata...o sa mori de ras cand o sa-ti aduci aminte cat de naiva erai....visezi cai verzi pe pereti sincer.....eu unul mor de ras cata filozofeala ai in cap........teoria ca teoria dar cand vine vb de practica.....pune mana si invata......esti varza mama

Sau poate cine stie ? O sa intalneasca baiatul la care viseaza . Stii tu ca visele nu o sa i se adevereasca ? Baieti care gandesc pe lungimea ei de unda sunt sa stii .
sus

dizzy

Guest

scris pe 8 aug 2004 00:44 de dizzy

Sau poate cine stie ? O sa intalneasca baiatul la care viseaza . Stii tu ca visele nu o sa i se adevereasca ? Baieti care gandesc pe lungimea ei de unda sunt sa stii .

sa inteleg ca si tu esti virgin?
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 8 aug 2004 01:53 de dualis

Dupa mine, daca cineva e incuiat aici, ala esti tu. Diferenta dintre noi (eu, Exotic si ursu, cel putin) si tine este ca noi cunoastem ambele versiuni si o alegem pe cea mai grea, pe cand tu o vezi doar pe a ta. As vrea sa-ti mai scriu, insa in primul rand nu ma stimulezi deloc, iar in al doilea rand n-as schimba nimic, tu oricum stii mai bine..

sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 8 aug 2004 02:14 de ursu

sa inteleg ca si tu esti virgin?

Daca tu o sa crezi ca o sa scriu detalii despre viata mea intima aici sa stii ca te inseli . Era vorba ca mai exista oameni ca pun accent pe iubire si pe o relatie bazata pe prietenie .
sus

dizzy

Guest

scris pe 8 aug 2004 02:15 de dizzy

Dupa mine, daca cineva e incuiat aici, ala esti tu. Diferenta dintre noi (eu, Exotic si ursu, cel putin) si tine este ca noi cunoastem ambele versiuni si o alegem pe cea mai grea, pe cand tu o vezi doar pe a ta. As vrea sa-ti mai scriu, insa in primul rand nu ma stimulezi deloc, iar in al doilea rand n-as schimba nimic, tu oricum stii mai bine..

asa dualis zi-ne tata loveste-ne,nu incerc sa stimulez pe nimeni!ma stimuleaza singure! da,da am inteles si sensu' nu te grabi cu presupusu' doar faceam misto asa.....deci asa vere afirmatiile mele nu-ti "stimuleaza" nici cea mai mica particica a creierasului?...nu dai doi bani pe ele....mai vdedem cine are de castigat....ambele versiuni? kare vere?
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 8 aug 2004 02:22 de dualis

asa dualis zi-ne tata loveste-ne,nu incerc sa stimulez pe nimeni!ma stimuleaza singure! da,da am inteles si sensu' nu te grabi cu presupusu' doar faceam misto asa.....deci asa vere afirmatiile mele nu-ti "stimuleaza" nici cea mai mica particica a creierasului?...nu dai doi bani pe ele....mai vdedem cine are de castigat....ambele versiuni? kare vere?

Pai una e cand sunt tata si cealalta e cand sunt var.

sus

dizzy

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 8 aug 2004 02:33 de dizzy

Pai una e cand sunt tata si cealalta e cand sunt var.

nu te eschiva vere! nu te stiam asa.........
sus

xxx

Guest

scris pe 8 aug 2004 06:22 de xxx

N-o sa-l intalneasca; orice imbecil are si el instincte sexuale.. ca doar tre' sa perpetueze specia.
Dragostea trebuie simtita nu analizata, explicata, despicata in 14.
sus

dualis

Guest

scris pe 8 aug 2004 14:07 de dualis

N-o sa-l intalneasca; orice imbecil are si el instincte sexuale.. ca doar tre' sa perpetueze specia.
Dragostea trebuie simtita nu analizata, explicata, despicata in 14.

N-ai inteles nimic.
sus

xxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 9 aug 2004 06:13 de xxx

N-ai inteles nimic.

Poate am inteles prea mult:

ExoticDream dovedeste foarte multa spontaneitate cand vine vorba despre dragoste.
O noapte de dragoste s-ar petrece asa:
ExoticDream ii va vorbi iubitului ei (cu penisul in erectie) despre Kamasutra, dandu-i citate invatate pe rost de pe internet si avand un aer f intelectual.
Apoi ii va face o definitie a iubirii, ceva de genul:
"dragostea e o stare de spirit, un sentiment inefabil care te invaluie cu sau fara voia ta, dar la fel de bine te poate si ocoli"
Apoi va face statistici despre cine vrea aventuri de o noapte si cine vrea aventuri de-o viata. In cele din urma, isi va scoate cu grija hainele. Le va impaturi cu mare grija ca sa nu faca cute. Le va pune pe un scaun, se va aseza intr-o pozitie tantrica si ii va spune cu multa spontaneitate iubitului: "Hai sa incepem"
Din pacate penisul isi va fi pierdut de mult erectia, in timp ce dragostea va dainui pururi.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 9 aug 2004 09:08 de Infector

ExoticDream dovedeste foarte multa spontaneitate cand vine vorba despre dragoste.
ExoticDream ii va vorbi iubitului ei (cu penisul in erectie) despre Kamasutra, dandu-i citate invatate pe rost de pe internet si avand un aer f intelectual.
"dragostea e o stare de spirit, un sentiment inefabil care te invaluie cu sau fara voia ta, dar la fel de bine te poate si ocoli"
Apoi va face statistici despre cine vrea aventuri de o noapte si cine vrea aventuri de-o viata. In cele din urma, isi va scoate cu grija hainele. Le va impaturi cu mare grija ca sa nu faca cute. Le va pune pe un scaun, se va aseza intr-o pozitie tantrica si ii va spune cu multa spontaneitate iubitului: "Hai sa incepem"
Din pacate penisul isi va fi pierdut de mult erectia, in timp ce dragostea va dainui pururi.

UUUUUUUahahaHahahAaha!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

dizzy

Guest

scris pe 10 aug 2004 01:41 de dizzy

ca bine zici vere! mi-a placut e tare replika!

sau isi va incrucisa picioarele si va spune"uuu..piei drace de aici! ce-i cu hardughia asta?"
....ce zici se va speria de ea?
sus

xxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: creste

scris pe 10 aug 2004 18:00 de xxx

sau isi va incrucisa picioarele si va spune"uuu..piei drace de aici! ce-i cu hardughia asta?"
....ce zici se va speria de ea?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 aug 2004 18:23 de ExoticDream

Lucky me!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 aug 2004 18:25 de ExoticDream

Ai dreptate, dar nu te astepta sa inteleaga....!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 aug 2004 18:48 de ExoticDream

Te asigur ca n-ai inteles absolut nimic!

Iubitul meu si cu mine nu vom avea nevoie de Kamasutra (poate mai incolo, asta in cazul in care vom epuiza toate minunile emanate de imaginatia noastra bogata! ) si nici de citate de pe Internet, ca fapt divers pot sa-ti spun ca n-am vazut un film XXX niciodata si nici nu-mi doresc.

Paranteza: Andrei Gheorghe zicea ca "suntem produsul cartilor pe care le citim", nu stiu daca este autorul acestei cugetari, dar adevar exista in ea: pe langa educatia primita in familie si anturajul in care ne invartim, cultura este cea care ne ajuta sa ne formam personalitatea. "Regret" daca nu mi-am format cultura la TV si lecturand ziare sau reviste gen "Playboy", "Hustler", "Cool Girl" etc in ritm de hip-hop ca majoritatea pustanilor de azi, "regret" daca pt mine Dostoievski, Kafka, Tolstoi, Stendhal, Proust si multi altii nu sunt nume de echipe de fotbal sau marci de masini ori bere, "regret" ca lectura mi-a deschis noi orizonturi si, chiar daca nu am inca experienta de viata necesara, pot totusi sa-mi dau cu parerea cand si cand. Nu as face asta in preludiul unei nopti fierbinti impreuna cu iubitul meu!

Iubitul meu nu ar avea nevoie de o definitie a iubirii, mi-ar simti sentimentele si fara cuvinte, din priviri, gesturi.....Nu l-ar
interesa nici o statistica pt ca el sigur nu va face parte din categoria baietilor car vor aventuri de o noapte. Nu sunt o fire prea ordonata, asadar nu-mi pasa ce cute vor face hainele care, cu siguranta, vor ateriza vraiste pe covor (cum ati vazut prin filme...) fie dupa ce imi vor fi scoase una cate una, cu miscari lente, urmate de sarutari pe locurile descoperite, fie imi vor fi smulse cu pasiune!!! Nu cunosc pozitiile tantrice si vom face totul spontan, fara nici un fel de regie, pt ca ne vor uni sentimente de iubire, nu 100 000 dati pt o partida de sex! Nu-i voi spune iubitului meu: "Hai sa incepem", ci "Te iubesc, te doresc nebuneste!", il voi saruta si el va intelege ce simt pt ca si el va simti la fel (daca n-am fi pe aceeasi lungime de unda, nu am face dragoste). Nu vom avea nici un fel de problema cu erectia intrucat, daca ai citit in revistele alea porno, ai aflat ca iubirea e cel mai bun afrodisiac, asa ca nu vom avea nevoie de artificii de nici un fel! Poate doar....trandafiri si lumanari.....pt decor!!! Si dragostea va dainui, fii sigur, multa vreme.....nu stiu daca de-a pururi, dar mult timp precis!

Multumit??? La cei ca tine e mult mai simplu: pui banu', fata presteaza, iar pe urma ii dai papucii! Satisfactie..garantata (oare? )

sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 10 aug 2004 19:26 de ursu

Multumit??? La cei ca tine e mult mai simplu: pui banu', fata presteaza, iar pe urma ii dai papucii! Satisfactie..garantata (oare? )

La ei se pare ca asta e o satisfactie garantata . Pentru orice baiat ce tine la o relatie bazata pe iubire cuvintele din postul de mai sus sunt ceva mai mult decat un vis frumos . Important e sa inteleaga cine trebuie ce ai scris . Nu poti sa scrii un mesaj despre iubire adresat tuturor categoriilor de biaeti .
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 10 aug 2004 22:34 de YLoveCamelia

Mai baieti, voi sunteti chiar atat de obsedati de chestia asta??? Daca e marimea S mai inteleg, dar daca e M de ce va stresati??? Noi, pana la urma, nu asta vedem in voi....poate in viziunea voastra noi suntem niste sani sau vagine umblatoare, dar voi pt noi insemnati cu totul altceva decat....chestia aia la care va ganditi voi (aia din cantecul lui Fizz)!!! So...RELAX, men!!! Daca tot e sa faceti niste work-out, incercati la capitolul "Sentimente, romantism"!!!

referate te rog la modul negeneralizat , asta ca sa reusesti sa fii obiectiva, chiar daca banuiesc ca intuiesti iti spun ca sunt exceptii in cazul barbatilor in ceea ce priveste "mentalitatea sexual-afectiva".

offtopic ps. fatza pusa la nick ul lui infector este pusa la misto sau pe bune i el ? seamana tare bine cu un tovaras de al meu care are porecla "sobolan"... e lesne de inteles de ce..
brr

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 10 aug 2004 23:17 de YLoveCamelia

Te asigur ca n-ai inteles absolut nimic!

Iubitul meu si cu mine nu vom avea nevoie de Kamasutra (poate mai incolo, asta in cazul in care vom epuiza toate minunile emanate de imaginatia noastra bogata! ) si nici de citate de pe Internet, ca fapt divers pot sa-ti spun ca n-am vazut un film XXX niciodata si nici nu-mi doresc.

Paranteza: Andrei Gheorghe zicea ca "suntem produsul cartilor pe care le citim", nu stiu daca este autorul acestei cugetari, dar adevar exista in ea: pe langa educatia primita in familie si anturajul in care ne invartim, cultura este cea care ne ajuta sa ne formam personalitatea. "Regret" daca nu mi-am format cultura la TV si lecturand ziare sau reviste gen "Playboy", "Hustler", "Cool Girl" etc in ritm de hip-hop ca majoritatea pustanilor de azi, "regret" daca pt mine Dostoievski, Kafka, Tolstoi, Stendhal, Proust si multi altii nu sunt nume de echipe de fotbal sau marci de masini ori bere, "regret" ca lectura mi-a deschis noi orizonturi si, chiar daca nu am inca experienta de viata necesara, pot totusi sa-mi dau cu parerea cand si cand. Nu as face asta in preludiul unei nopti fierbinti impreuna cu iubitul meu!

Iubitul meu nu ar avea nevoie de o definitie a iubirii, mi-ar simti sentimentele si fara cuvinte, din priviri, gesturi.....Nu l-ar
interesa nici o statistica pt ca el sigur nu va face parte din categoria baietilor car vor aventuri de o noapte. Nu sunt o fire prea ordonata, asadar nu-mi pasa ce cute vor face hainele care, cu siguranta, vor ateriza vraiste pe covor (cum ati vazut prin filme...) fie dupa ce imi vor fi scoase una cate una, cu miscari lente, urmate de sarutari pe locurile descoperite, fie imi vor fi smulse cu pasiune!!! Nu cunosc pozitiile tantrice si vom face totul spontan, fara nici un fel de regie, pt ca ne vor uni sentimente de iubire, nu 100 000 dati pt o partida de sex! Nu-i voi spune iubitului meu: "Hai sa incepem", ci "Te iubesc, te doresc nebuneste!", il voi saruta si el va intelege ce simt pt ca si el va simti la fel (daca n-am fi pe aceeasi lungime de unda, nu am face dragoste). Nu vom avea nici un fel de problema cu erectia intrucat, daca ai citit in revistele alea porno, ai aflat ca iubirea e cel mai bun afrodisiac, asa ca nu vom avea nevoie de artificii de nici un fel! Poate doar....trandafiri si lumanari.....pt decor!!! Si dragostea va dainui, fii sigur, multa vreme.....nu stiu daca de-a pururi, dar mult timp precis!

cuvantul discrepanta este definit incredibil de bine de suma exotic dream - infector , indiscutabil mai bine decat in dex.
asta imi spune post ul ei la care raspund, asta si suficient de multe altele, nu ma obosesc insa sa fac expozitiuni. cand le fac au 3 destinatii referindu ma la userii de pe sexpert.ro.

«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online