crestere

Pagina 4 din 5
«   1   2   3   4   5   »

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cr

scris pe 23 aug 2004 15:50 de ExoticDream

Mai incerc o data, poate am inteles de data asta!!!
ExoticDream ii spune iubitului ei plina de pasiune mistuitoare: "Te iubesc, te doresc nebuneste!... Voi dansa acum un dans magic: Fetele de la Capalna.
Voi face striptease in ritm de dans..."
Apoi adauga:
"Nu-mi pasa de cutele pe care le vor face hainele care, cu siguranta, vor ateriza vraiste pe covor".
Iubitul o privea dizolvat in nemarginirea iubirii lui.
Deodata ExoticDream calca pe telecomanda si ecranul televizorului arata meci important: Otelul Galati cu FC Baia Mare. Mingea este in careul advers.
Atac la poarta adversa... se afla acolo atacantul echipei Baimarene...
Dribling, suteaza puternic... Siiiiiiii...
Ratare!!!!!
Ce ocazie de gol!!!!
Scorul este in continuare 1 la 1.
In nemarginirea iubirii lui, iubitul lui ExoticDream este captivat de magia jocului...
Varianta a):Fetelor de la Capalna
Varianta b):echipei FC Baia Mare

Rezolvarea problemei - in numarul viitor

Eu zic sa te mai straduiesti pt ca nici varianta asta nu e satisfacatoare!

Intr-adevar, probabil ca ii voi spune iubitului meu plina de pasiune mistuitoare: "Te iubesc, te doresc nebuneste!...", doar nu ma pregatesc sa fac sex cu el sau alte perversiuni, ci dragoste, nu? Nu stiu daca prima data voi face striptease pt el, s-ar putea sa fiu usor timida, dar altadata da, e o idee excitanta sa ma dezbrac in fata baiatului pe care il iubesc, dar nu folosind dansuri populare romanesti din zona ta de bastina (nu sunt fff familiarizata cu folclorul), ci eventual in ritmul melodiei "You can leave your hat on"!!! Hainele imi vor ateriza vraiste pe covor/mocheta sau ce-o fi pe-acolo (conform legii gravitatiei care se studiaza in gimnaziu prin clasa a 6-7-a) fara ca sa-i vorbesc iubitului meu despre eventualele cute intrucat nu asta ne va interesa pe amandoi in acele momente delicioase! Mai mult ca sigur el ma va privi dizolvat in nemarginirea iubirii lui pt ca altfel nici n-am mai fi impreuna! Telecomanda aia nu ar avea ce sa caute acolo, dar daca intamplator, mult prea extaziata de ceea ce fac, as calca pe ea si ecranul televizorului ar arata meci important sau femei goale, te asigur ca iubitul meu ar sparge mai degraba televizorul sau ar face un gest ceva mai putin costisitor (de exemplu ar trage cu putere sau delicat, neluandu-si privirea de la miscarile mele languroase, firul de alimentare din priza si ne-am vedea de treaba! Nici finala campionatului mondial, nici cea a campionatului intergalactic nu ar putea sa-l faca pe iubitul meu sa renunte la a face dragoste cu mine! Daca ar fi un astfel de om, cu siguranta n-am fi impreuna, iar daca eu as sti ca el este pasionat de fotbal as avea grija sa ii respect placerea in masura in care se poate! Asadar, in nemarginirea iubirii lui, iubitul meu nu ar fi captivat de magia jocului...decat de magia jocului nostru, asta da! Si variantele intre care ar trebui sa aleaga ar fi:

1) Sa astepte sa-mi termin programul de striptease si abia apoi sa ma ia in brate si....tot restul la modul cel mai tandru si romantic posibil;
2) Sa fie atat de excitat incat sa nu mai aiba rabdare, sa-i simt trupul arzand de dorinta, sa-l privesc mereu si sa-i citesc in ochi dragostea infinita pt mine, sa vina langa mine, sa ma ia in brate si sa facem dragoste nebuneste, salbatic, pasional chiar acolo, pe loc.......!!!

Astept cu interes capitolele urmatoare, ceva imi spune ca nu se potrivesc cu realitatea!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

InimaRanita

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crestere

scris pe 23 aug 2004 17:21 de InimaRanita

apreciez marinimia ta , cred ca il ajuti putin cu asemenea frumoase , sincere cuvinte.

Nu cred ca il poate ajuta cineva, ci doar el insusi, cu conditia sa isi doreasca sa o faca, ceea ce.....nu pare sa se intample, dimpotriva!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 23 aug 2004 18:17 de Ionel

E valabila si reciproca: trupuri relativ perfecte sunt adesea gaunoase in materie de calitati morale!

Sunt unele goale de calitati morale, dar curate. Pe acestea le respecti pentru faptul ca nu stiu nimic.
Dar altele sunt pline cu putreziciune urat mirositoare care se revarsa si peste tine. Acestea te terorizeaza si te fac sa vomiti (scuzati expresia). Dar nu avem ce face. Sunt si ele fapturi ale lui Dumnezeu.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 25 aug 2004 12:20 de ExoticDream

Sunt unele goale de calitati morale, dar curate. Pe acestea le respecti pentru faptul ca nu stiu nimic.
Dar altele sunt pline cu putreziciune urat mirositoare care se revarsa si peste tine. Acestea te terorizeaza si te fac sa vomiti (scuzati expresia). Dar nu avem ce face. Sunt si ele fapturi ale lui Dumnezeu.

Te contrazic putin: cele goale de calitati morale nu au cum sa fie curate, poate te referi la cele sarace cu duhul care nu sunt, in principiu, nici bune, nici rele. In privinta celor putrede dpdv moral sunt de acord cu tine: pe afara poate fi vopsit gardul (multe astfel de specimene arata bine la "fatada" ) , dar in interior e jale! Or fi si ele fapturi ale lui Dumnezeu (sau ale...Satanei ?!? ) , dar nu ma obliga nimeni sa stau in preajma lor!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: XXXXXXXXXX

scris pe 25 aug 2004 12:35 de ExoticDream

Rezolvarea problemei - in numarul viitor

Ce faci, de ce prelungesti suspansul??? Mor de curiozitate sa aflu cum se rezolva problema mea intima!!! Poate ai ramas in pana de idei???

Aoleu, o fi publicatie anuala!!! Pana ma lamuresti, cred ca imi gasesc fericirea!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 25 aug 2004 20:41 de Ionel

Te contrazic putin: cele goale de calitati morale nu au cum sa fie curate, poate te referi la cele sarace cu duhul care nu sunt, in principiu, nici bune, nici rele. In privinta celor putrede dpdv moral sunt de acord cu tine: pe afara poate fi vopsit gardul (multe astfel de specimene arata bine la "fatada" ) , dar in interior e jale! Or fi si ele fapturi ale lui Dumnezeu (sau ale...Satanei ?!? ) , dar nu ma obliga nimeni sa stau in preajma lor!

Exact.

sus

xxxxx

Guest

Re: Re: XXXXXXXXXX

scris pe 26 aug 2004 02:56 de xxxxx

Ce faci, de ce prelungesti suspansul??? Mor de curiozitate sa aflu cum se rezolva problema mea intima!!! Poate ai ramas in pana de idei???

Aoleu, o fi publicatie anuala!!! Pana ma lamuresti, cred ca imi gasesc fericirea!

Povestea nu are continuare. "Suspansul" de la sfarsit are pur si simplu valoare literara
Am sa revin si cu alte povestiri, dar am nevoie de timp ... si mai ales de inspiratie
Pana atunci iti urez mult noroc in dragoste!!!!
sus

xxxxx

Guest

scris pe 26 aug 2004 19:12 de xxxxx

Cat despre iubitul meu viitor....sunt doar niste dorinte ale mele, stiu ca risc sa nu gasesc ce-mi doresc (si poate totusi gasesc?!? )

O sa gasesti iubitul pe care il doresti, doar ca o sa omori iubirea prin felul tau de a fi. Lasa putina libertate celorlalti (ma refer lasa-i sa fie ei insisi). Ai tendinta de a face planuri cincinale chiar si in dragoste!
Nu astepta de la viata scenariul scris intocmai de catre tine ci bucura-te de ceea ce primesti.
Stiu ca oamenii nu se pot schimba usor, dar e bine sa fi constienta ca tendinta ta de a planifica totul poate sa iti aduca dezamagiri in dragoste.
Numai bine.
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 26 aug 2004 19:42 de Ionel

O sa gasesti iubitul pe care il doresti, doar ca o sa omori iubirea prin felul tau de a fi. Lasa putina libertate celorlalti (ma refer lasa-i sa fie ei insisi). Ai tendinta de a face planuri cincinale chiar si in dragoste!
Nu astepta de la viata scenariul scris intocmai de catre tine ci bucura-te de ceea ce primesti.
Stiu ca oamenii nu se pot schimba usor, dar e bine sa fi constienta ca tendinta ta de a planifica totul poate sa iti aduca dezamagiri in dragoste.
Numai bine.

Vezi, iubire ca ni s-a alaturat si o fata pentru a nu fi rea cu noi, bieti "baieti neajutorat"

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 aug 2004 12:34 de ExoticDream

Numai bine.

Nu cred ca sunt omul care sa ucida o iubire, dimpotriva! In plus, am o multime de spirit de sacrificiu, fac orice daca iubesc pe cineva, sunt pt egalitate intr-o relatie, ii acord celuilalt spatiu cat e nevoie, prefer sa nu fie nevoie de schimbari fundamentale, dar daca trebuie sunt dispusa sa ma schimb si eu. Chiar daca am o minte mai...matematica, nu-mi place sa planific dinainte totul, ador surprizele, neprevazutul, iar daca am scris scenariul ala am facut-o pt ca m-ai provocat si nu e decat un vis al meu, totul se poate intampla altfel, n-am nimic impotriva! Lumanarile si trandafirii sunt accesorii romantice, mi-ar placea sa existe prima data, dar nu sunt obligatorii. Ceea ce mi-as dori este ca prima data sa fim undeva intr-un cadru intim, poate la mare, poate la munte (nu in apartamentul cuiva, cu teama de a fi surprinsi!) , sa fie un moment de care sa ne amintim cu drag mereu.

Multumesc pt urari, sper sa se indeplineasca!!!

sus

CEL CE ESTE

Guest

scris pe 27 aug 2004 13:28 de CEL CE ESTE

Nu cred ca sunt omul care sa ucida o iubire, dimpotriva! In plus, am o multime de spirit de sacrificiu, fac orice daca iubesc pe cineva, sunt pt egalitate intr-o relatie, ii acord celuilalt spatiu cat e nevoie, prefer sa nu fie nevoie de schimbari fundamentale, dar daca trebuie sunt dispusa sa ma schimb si eu. Chiar daca am o minte mai...matematica, nu-mi place sa planific dinainte totul, ador surprizele, neprevazutul, iar daca am scris scenariul ala am facut-o pt ca m-ai provocat si nu e decat un vis al meu, totul se poate intampla altfel, n-am nimic impotriva! Lumanarile si trandafirii sunt accesorii romantice, mi-ar placea sa existe prima data, dar nu sunt obligatorii. Ceea ce mi-as dori este ca prima data sa fim undeva intr-un cadru intim, poate la mare, poate la munte (nu in apartamentul cuiva, cu teama de a fi surprinsi!) , sa fie un moment de care sa ne amintim cu drag mereu.

ADEVARUL EXOTIC,ADEVARUL!!!
ADEVARUL ESTE DINCOLO DE VORBE!
AI PUTEA SA ITI VEZI ADEVARUL TAU??!!
sus

CEL CE ESTE

Guest

scris pe 27 aug 2004 13:38 de CEL CE ESTE

TOT CE SPUI PE FORUM,OARE ESTE ADEVARUL TAU????!!!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 27 aug 2004 15:08 de Ionel

TOT CE SPUI PE FORUM,OARE ESTE ADEVARUL TAU????!!!

Citesc cu placere ce spune, dar cand ma ridic de langa calculator apare contrastul: viata reala, dura si c**** (scuzati-mi expresia).

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 aug 2004 15:26 de ExoticDream

Citesc cu placere ce spune, dar cand ma ridic de langa calculator apare contrastul: viata reala, dura si c**** (scuzati-mi expresia).

Incerc sa ma fac ca nu observ ce "minuni" imi ofera viata reala, dar nici sa ma pierd in viata imaginara la care visez... poate imi voi gasi echilibrul intr-o buna zi....

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 27 aug 2004 18:13 de Ionel

Incerc sa ma fac ca nu observ ce "minuni" imi ofera viata reala, dar nici sa ma pierd in viata imaginara la care visez... poate imi voi gasi echilibrul intr-o buna zi....

Ai spus un lucru exact: nu vrei sa traiesti in realitate. Deziluziile vor continua pe masura ignorarii realitatii.

sus

xxxx

Guest

scris pe 27 aug 2004 21:07 de xxxx

Ai spus un lucru exact: nu vrei sa traiesti in realitate. Deziluziile vor continua pe masura ignorarii realitatii.

Nu cred ca e bine formulat.
Ea vede realitatea cruda, dar are dreptul sa spere la o viata frumoasa, e normal.
Ce nu e prea clar la Exotic Dream, este ca toti oamenii au calitati si defecte (inclusiv ea) si ca ceilalti nu trebuie neaparat sa intruchipeze idealul ei personal ca sa fie considerati deosebiti.
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 28 aug 2004 00:47 de Ionel

Nu cred ca e bine formulat.
Ea vede realitatea cruda, dar are dreptul sa spere la o viata frumoasa, e normal.
Ce nu e prea clar la Exotic Dream, este ca toti oamenii au calitati si defecte (inclusiv ea) si ca ceilalti nu trebuie neaparat sa intruchipeze idealul ei personal ca sa fie considerati deosebiti.

I-am citit majoritatea postarilor din ultimele ziel. Acestea ma fac sa raman la parerea mea, dar si la ce a spus ea.

sus

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

scris pe 28 aug 2004 07:29 de xxxxx

I-am citit majoritatea postarilor din ultimele ziel. Acestea ma fac sa raman la parerea mea, dar si la ce a spus ea.

Dupa toate criticile facute trebuie totusi sa recunosc ca ExoticDream e o fata simpatica si deosebita

http://www.youtube.com/watch?v=l0xgcPYaJyQ&feature=channel_page
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 28 aug 2004 14:36 de YLoveCamelia

Dupa toate criticile facute trebuie totusi sa recunosc ca ExoticDream e o fata simpatica si deosebita

indubitabil.
dar si eu sunt..sigur ca sunt

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 28 aug 2004 14:48 de Ionel

Nu sustin contrariul. Numai ca prea se lasa pe "aripile" disperarii si judeca lumea subiectiv.

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re

scris pe 28 aug 2004 15:46 de sabba

Nu sustin contrariul. Numai ca prea se lasa pe "aripile" disperarii si judeca lumea subiectiv.

Acorda-i circumstante atenuante, avand in considerare varsta si tine cont ca unii ajung la varste inaintate si tot nu-si revin!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 28 aug 2004 15:48 de sabba

indubitabil.
dar si eu sunt..sigur ca sunt

Cum? Indubitabil?

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

BlackSABBAth

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re

scris pe 29 aug 2004 00:28 de BlackSABBAth

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re

scris pe 29 aug 2004 17:50 de Ionel

Scrie si tu ceva, macar o ghicitoare.

sus

Victoras

Junior member
47 mesaje

scris pe 30 aug 2004 01:03 de Victoras

Fa esti handicapata sau nu poti sa citesti?
Am spus : Stiu ca ma bati ...cu limba pe ....
DECI : Tu pe mine imbecilo!

PS: Vezi ca te-a invitat baiatul ala la un bot! Hai sterge-te la gura si du-te!

"IMBECILO"
Las-o mai moale cu telenovelele k te faci de rushine

am 15 ani

sus

Y

Guest

scris pe 30 aug 2004 01:55 de Y

"IMBECILO"
Las-o mai moale cu telenovelele k te faci de rushine
De la cel care n-are, nici Dumnezeu nu cere. De unde cultura, doar e ziarist.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 aug 2004 15:32 de ExoticDream

Ai dreptate in prima fraza, dar te inseli in cea de a doua: stiu ca toti avem calitati si defecte (iar cu defectele mele sunt cel mai aspru critic, desi poate nu par), apreciez oamenii deosebiti chiar daca nu sunt conform idealului meu, ii critic doar pe cei egoisti care traiesc de parca numai ei exista pe pamant si care, desi isi dau seama perfect ca gresesc si ca prin actiunile lor ranesc pe altii, nu fac nimic ca sa se schimbe in bine. Fiecare e liber sa traiasca dupa cum isi doreste, atata timp cat nu intra in conflicte majore cu ceilalti.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 aug 2004 15:40 de Ionel

Ai dreptate in prima fraza, dar te inseli in cea de a doua: stiu ca toti avem calitati si defecte (iar cu defectele mele sunt cel mai aspru critic, desi poate nu par), apreciez oamenii deosebiti chiar daca nu sunt conform idealului meu, ii critic doar pe cei egoisti care traiesc de parca numai ei exista pe pamant si care, desi isi dau seama perfect ca gresesc si ca prin actiunile lor ranesc pe altii, nu fac nimic ca sa se schimbe in bine. Fiecare e liber sa traiasca dupa cum isi doreste, atata timp cat nu intra in conflicte majore cu ceilalti.

Nu sunt de acord cu tine. Poate te autocritici, dar pe barbati ii acuzi pur si simplu, global, de toate relele ce li se intampla femeilor. Cel putin asa reiese din majoritatea postarilor pe care le-ai facut. Ssta se numeste frustrare. Scuza-ma ca sunt atat de direct.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 aug 2004 15:52 de ExoticDream

Nu sunt de acord cu tine. Poate te autocritici, dar pe barbati ii acuzi pur si simplu, global, de toate relele ce li se intampla femeilor. Cel putin asa reiese din majoritatea postarilor pe care le-ai facut. Ssta se numeste frustrare. Scuza-ma ca sunt atat de direct.

Nu ma deranjeaza ca esti direct, dimpotriva, apreciez sinceritatea chiar daca in general doare. Nu ii critic pe TOTI barbatii, dar nu pun intotdeauna cuvintele "majoritatea", "multi", "90%", in ideea ca se subintelege. Si femeile sunt vinovate in aceeasi masura, doar ca tu ii aperi pe barbatii rai, eu pe femeile bune!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 aug 2004 16:00 de Ionel

Nu ma deranjeaza ca esti direct, dimpotriva, apreciez sinceritatea chiar daca in general doare. Nu ii critic pe TOTI barbatii, dar nu pun intotdeauna cuvintele "majoritatea", "multi", "90%", in ideea ca se subintelege. Si femeile sunt vinovate in aceeasi masura, doar ca tu ii aperi pe barbatii rai, eu pe femeile bune!

Am mai scris: barbatii sunt crescuti dupa "chipul si asemanarea mamei". Nu vreau sa par misogin, dar ma obligi: cel putin 70% din femeile cunoscute pot sa le apreciez rele; din diferite puncte de vedere. Eu nu apar barbatii rai, cum nici tu nu aperi femeile bune. Eu vreau sa te fac sa intelegi ca mergi pe cai gresite. De regula femeile care procedeaza in felul tau ajung in posturi nefericite: ajung tot "pe mana" unor barbati rai, se despart si traiesc apoi in nefericirea, care singure si-au creat-o. Acest lucru este valabil si pentru barbati, nici ei nu sunt scutiti. Dar, datorita faptului ca apartin "sexului puternic", sunt mai putini.

sus
Pagina 4 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

46 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online