crestere

Pagina 5 din 5
«   1   2   3   4   5

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 30 aug 2004 16:05 de ExoticDream

Am mai scris: barbatii sunt crescuti dupa "chipul si asemanarea mamei". Nu vreau sa par misogin, dar ma obligi: cel putin 70% din femeile cunoscute pot sa le apreciez rele; din diferite puncte de vedere. Eu nu apar barbatii rai, cum nici tu nu aperi femeile bune. Eu vreau sa te fac sa intelegi ca mergi pe cai gresite. De regula femeile care procedeaza in felul tau ajung in posturi nefericite: ajung tot "pe mana" unor barbati rai, se despart si traiesc apoi in nefericirea, care singure si-au creat-o. Acest lucru este valabil si pentru barbati, nici ei nu sunt scutiti. Dar, datorita faptului ca apartin "sexului puternic", sunt mai putini.

Dupa parerea ta, care ar fi calea pe care ar trebui sa merg eu? Deocamdata nu am de gand sa renunt la toate visele mele. Si daca as judeca dupa barbatii pe care i-am cunoscut pana acum....nu 70%, ci 90% din ei sunt rai! Sfatuieste-ma cum sa fac sa am o sansa la fericire in lumea asta stramba!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 aug 2004 16:17 de Ionel

Dupa parerea ta, care ar fi calea pe care ar trebui sa merg eu? Deocamdata nu am de gand sa renunt la toate visele mele. Si daca as judeca dupa barbatii pe care i-am cunoscut pana acum....nu 70%, ci 90% din ei sunt rai! Sfatuieste-ma cum sa fac sa am o sansa la fericire in lumea asta stramba!!!

Atata timp cat visam doar Feti Frumosi, dar sunt mai putine Ilene Cosanzene, toti barbatii ti se vor parea rai. Daca nu traim cu picioarele pe pamant, chiar daca mai visam din cand in cand - dar nu permanent - vom fi marginalizati. Traim in aceasta lume, buna, rea, nu putem sa ne facem alta. A nu putea sa traiesti in conditiile reala se numeste inadaptabilitate (este si un termen mai dur, dar nu cred ca e cazul).

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 30 aug 2004 17:29 de dualis

Atata timp cat visam doar Feti Frumosi, dar sunt mai putine Ilene Cosanzene, toti barbatii ti se vor parea rai. Daca nu traim cu picioarele pe pamant, chiar daca mai visam din cand in cand - dar nu permanent - vom fi marginalizati. Traim in aceasta lume, buna, rea, nu putem sa ne facem alta. A nu putea sa traiesti in conditiile reala se numeste inadaptabilitate (este si un termen mai dur, dar nu cred ca e cazul).

Nu a zis nimeni ca viseaza persoana perfecta, asta spui tu.. pretentiosule (iti amintesti ? )
Dupa mine tu ai o satisfactie daca pui peste tot etichete, sa-ti faci tu ordinea ta, altfel nu te simti bine.
Aici sunt idei, poti vedea dincolo de ele. Daca Exotic scrie aici o parere despre barbati, in general, asta nu ma face sa cred ca in realitate, la o intalnire, s-ar uita chioras la cel cu care este, fara motiv, bazandu-se doar pe prejudecati.
Da, traim in aceasta lume, insa putem f. bine s-o facem asa cum vrem, incepand cu noi. Acest NOI este o lume, nu am nevoie de mai mult (ma multumesc cu putinul acesta mult). In el gasesti lumea si doar in el poti cunoaste lumea.

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 aug 2004 17:41 de Ionel

Nu a zis nimeni ca viseaza persoana perfecta, asta spui tu.. pretentiosule (iti amintesti ? )
Dupa mine tu ai o satisfactie daca pui peste tot etichete, sa-ti faci tu ordinea ta, altfel nu te simti bine.
Aici sunt idei, poti vedea dincolo de ele. Daca Exotic scrie aici o parere despre barbati, in general, asta nu ma face sa cred ca in realitate, la o intalnire, s-ar uita chioras la cel cu care este, fara motiv, bazandu-se doar pe prejudecati.
Da, traim in aceasta lume, insa putem f. bine s-o facem asa cum vrem, incepand cu noi. Acest NOI este o lume, nu am nevoie de mai mult (ma multumesc cu putinul acesta mult). In el gasesti lumea si doar in el poti cunoaste lumea.

Spune ca barbatii sunt prosti, curvari, fara sentimente, instabili etc., etc. Astea sunt pareri? Astea sunt etichetari. Daca tu te simti asa, nu te opreste nimeni. Eu nu. Si nu pun etichete, imi spun parerea asa cum ti-o spui si tu. Nu trebuie sa fi de acord cu ea. Ca am spus cum se numeste o atitudine? Defectiune profesionala. Daca am gresit, imi cer scuze. Nu vreau sa "pun din nou eticheta", dar a nu avea nevoie de nimic, inafara de propria-ti persoana (daca am inteles bine), este tot ceva...

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 30 aug 2004 17:44 de dualis

Spune ca barbatii sunt prosti, curvari, fara sentimente, instabili etc., etc. Astea sunt pareri? Astea sunt etichetari. Daca tu te simti asa, nu te opreste nimeni. Eu nu. Si nu pun etichete, imi spun parerea asa cum ti-o spui si tu. Nu trebuie sa fi de acord cu ea. Ca am spus cum se numeste o atitudine? Defectiune profesionala. Daca am gresit, imi cer scuze. Nu vreau sa "pun din nou eticheta", dar a nu avea nevoie de nimic, inafara de propria-ti persoana (daca am inteles bine), este tot ceva...

Daca spun ca nu-mi plac manelele, nu inseamna ca nu-mi place MUZICA.

Noi = o pereche (nu de ciorapi ).

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 aug 2004 17:55 de Ionel

Nu am inteles comparatia cu muzica.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 aug 2004 18:02 de Ionel

Daca Exotic scrie aici o parere despre barbati, in general, asta nu ma face sa cred ca in realitate, la o intalnire, s-ar uita chioras la cel cu care este, fara motiv, bazandu-se doar pe prejudecati.

Cel putin asa reiese din cele postate. Pentru orice, scoate vinovati barbatii. E adevarul?
Nu am am inteles: sa nu ne bazam pe prejudecatile cui? Ale mele, da sunt de acord. Ale ei? Nu, atata timp cat le are, trebuie sa le iau in considerare si inca in mod foarte serios.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 aug 2004 18:06 de Ionel

Da, traim in aceasta lume, Acest NOI este o lume, nu am nevoie de mai mult (ma multumesc cu putinul acesta mult).

Imi cer inca odata scuze, dar eu asa am inteles din ce-ai postat mai sus. "...insa putem f. bine s-o facem asa cum vrem, incepand cu noi." Noi, dar fiecare persoana in parte.

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 30 aug 2004 19:54 de dualis

Nu am inteles comparatia cu muzica.

Daca vorbeste, cam mult ce-i drept, despre barbatii rai, nu inseamna ca are ceva cu toti barbatii, ca-i considera pe toti asa, sau ca zi si noapte numai la asta se gandeste.

Prejudecatile ei, mai mult sau mai putin existente. Nu noi sa ne bazam, era vorba de ea, mai citeste o data.

"Noi" a fost folosit cu ambele sensuri, la inceput cum ai inteles tu, la sfarsit cum ti-am explicat.

Ai zis ceva despre "defect profesional", ma gandeam mai devreme, cu mintea limpede dupa alergarea de seara, oare ce meserie ai tu de intelegi lumea asa de "bine".

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 aug 2004 22:55 de Ionel

Daca vorbeste, cam mult ce-i drept, despre barbatii rai, nu inseamna ca are ceva cu toti barbatii, ca-i considera pe toti asa, sau ca zi si noapte numai la asta se gandeste.

Prejudecatile ei, mai mult sau mai putin existente. Nu noi sa ne bazam, era vorba de ea, mai citeste o data.

"Noi" a fost folosit cu ambele sensuri, la inceput cum ai inteles tu, la sfarsit cum ti-am explicat.

Ai zis ceva despre "defect profesional", ma gandeam mai devreme, cu mintea limpede dupa alergarea de seara, oare ce meserie ai tu de intelegi lumea asa de "bine".

Cand, cel care are cat de cat o cultura, nu intelege, nu-i el de vina, ci cel care a scris. Sti ce facea Napoleon dupa ce erau scrise ordinele catre subordonati, nu?
Meseria mea este secreta, doar nu o sa-ti spun ca lucrez la NATO? Ha, ha! Se poate practica o "meserie" inalta si fara a intelege si sti tot. Doar doi erau cei care le stiau si intelegeau pe toate si ...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 aug 2004 15:03 de ExoticDream

Ai dreptate, nu visez la o persoana perfecta (nu exista asa ceva), ci la una care sa aiba un minimum de calitati si care sa se potriveasca dpdv al personalitatii cu mine. Nu sunt o persoana cu prejudecati, nu fac decat sa comentez ceea ce vad aproape zilnic in jurul meu (si, din pacate, vad multe rele), daca m-as intalni cu un baiat, cu siguranta ar functiona "prezumtia de nevinovatie" (adica obisnuiesc sa acord tot creditul din lume cuiva si sa nu-l taxez decat daca greseste flagrant). Daca voi ajunge la concluzia ca lumea cea mare e urata si rea (exagerez) si nu ii putem schimba deloc pe cei rai, atunci ma voi limita la un microunivers in care voi trai inconjurata de oameni ceva mai buni decat majoritatea.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 aug 2004 15:12 de ExoticDream

Noi = o pereche (nu de ciorapi ).

Ai surprins cu exactitate sensul cuvintelor mele si comparatia cu muzica vs manele e deosebit de reusita: nu am spus niciodata ca toti barbatii sunt prosti, curvari, fara sentimente, instabili, ci doar o parte din ei (mai mica sau mai mare, nu are importanta). Si asa cum in categoria "muzica" nu avem ce face, trebuie sa ne impacam cu ideea ca sunt incluse si manelele (pt ca plac unei anumite categorii de ascultatori), tot asa trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca printre barbati exista o "specie" cu "calitatile" enumerate mai sus! Exista si "specia" similara in randul femeilor, desigur! Ce bine ar fi daca aceste doua "specii" s-ar incrucisa doar una cu cealalta, ne-am simti minunat ca multimi disjuncte!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 aug 2004 15:17 de ExoticDream

Pe viitor voi incerca sa ma cenzurez cand vine vorba de barbatii rai! Nu vreau sa se creada ca sunt maniaca in privinta defectelor unora sau ca generalizez! Am lucruri mai bune de facut decat sa ma gandesc non stop la barbatii rai! In plus, exista chiar aici, pe forum, cativa reprezentanti ai sexului tare pt care am o deosebita stima si pe care ii admir de mai multa vreme, ei sigur dovedesc ca Universul nu a fost cucerit - inca - de cei rai!

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 31 aug 2004 16:21 de dualis

Pe viitor voi incerca sa ma cenzurez cand vine vorba de barbatii rai! Nu vreau sa se creada ca sunt maniaca in privinta defectelor unora sau ca generalizez! Am lucruri mai bune de facut decat sa ma gandesc non stop la barbatii rai! In plus, exista chiar aici, pe forum, cativa reprezentanti ai sexului tare pt care am o deosebita stima si pe care ii admir de mai multa vreme, ei sigur dovedesc ca Universul nu a fost cucerit - inca - de cei rai!

Tot timpul mi-a placut sa fiu cat mai concis, probabil de aici afinitatea pe care o am pt. Cioran. De ce sa scrii zeci de pagini pt. a ajunge la o concluzie cand poti scrie direct, in cateva cuvinte, toata esenta acelor pagini, intr-o formula ? Din acelasi motiv pt. care de cele mai multe ori gasesti pe un album muzical o singura melodie frumoasa, iar restul de umplutura. Daca cineva mi-ar spune ca pt. a intelege concluzia trebuie sa citeasca acele pagini multe, i-as spune ca unul ca el pana ajunge la concluzie nici nu mai stie de unde a inceput, iar senzatia ca a inteles este falsa. Cred ca de multe ori poti intelege ceva numai cand la randul tau ai gandit acel lucru insa nu ai avut posibilitatea sa-l exprimi sau nu ai gasit cuvintele.
Nu trebuie sa te cenzurezi in nimic. Aici este un loc in care se vorbeste despre relatiile dintre oameni si tu vorbesti despre asta, cine crede ca cineva este doar asa cum l-a vazut el o data, sau de mai multe ori in aceeasi situatie, face parte din cei care cred ca lumea se invarte in jurul lor si ca doar ei sunt complecsi. Colegii de munca isi fac o parere, colegii de scoala isi fac alta parere, amicii din cartier au o parere, parintii o parere si tot asa, foarte putini te cunosc intr-adevar, insa problema e ca cei multi nu se gandesc macar, la posibilitatea ca au in fata mai mult decat un functionar, un student, sau altceva...
Citeste Epictet si Marc Aureliu, Felicia, sunt f. potriviti :
"..nu intamplarile externe, ci parerile lui despre dansele il doboara.."

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 31 aug 2004 19:01 de Ionel

Cand afirmam despre cineva, pe care-l cunoastem de putin timp, ca e bun sau e rau sau ... sau ..., este doar o parere care de cele mai multe ori nu concorda cu realitatea. Traim cu o persoana (sot si sotie) o viata si la sfarsitul acesteia ne dam seama ca nu cunoastem totul despre ea - spunea cineva.

sus
Pagina 5 din 5
«   1   2   3   4   5

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online