Eliminarile vaginale sunt grave?

Pagina 1 din 1
1

virginia

Guest

Eliminarile vaginale sunt grave?

scris pe 12 aug 2004 19:04 de virginia

Acum o luna de zile am facut dragoste cu prietenul si dupa aia mi-am dat seama ca am niste eliminari vaginale,adica un lichid albicios si cu un miros foarte neplacut!Mai am parte de acel lichid si acum,cu toate ca de atunci nu am mia intretinut relatii sexuale!Este ceva grav,trebuie sa ma adresez unui ginecolog sau sa urmez vre-un tratament natural(ierburi)?AJUTATI-MA!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Eliminarile vaginale sunt grave?

scris pe 12 aug 2004 21:06 de Infector

Acum o luna de zile am facut dragoste cu prietenul si dupa aia mi-am dat seama ca am niste eliminari vaginale,adica un lichid albicios si cu un miros foarte neplacut!Mai am parte de acel lichid si acum,cu toate ca de atunci nu am mia intretinut relatii sexuale!Este ceva grav,trebuie sa ma adresez unui ginecolog sau sa urmez vre-un tratament natural(ierburi)?AJUTATI-MA!

Du-te la doctor extrem de rapid si lasa draq forumurile ca nimeni d'aici nu-i destul de destept sa-ti spuna exact ce ai.
La doctor fast!!!!
Nu mai astepta alte raspunsuri.Numai un doctor poate sa-ti dea un "remediu" , aici o sa ai parte doar de pareri si aberatii.Crede-ma!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

CriCri

Guest

scris pe 13 aug 2004 05:21 de CriCri

Poate fi tricomonas vaginallis, dar tratamentul e cu niste medicamente f toxice. Nu are rost sa iei pastile pe incercate.
Da, cel mai bine e sa te duci la doctor. Nu e mare lucru; iti ia putina secretie, o pune pe o lamela si se uita la microscop.
sus

barbye

Guest

scris pe 19 aug 2004 15:33 de barbye

Daca pana atunci nu ai avut...si ai avut dupa ce ai facut dragoste cu el....e c-am de rau.I-al de mana si mergeti amandoi la doctor....asta nu se rezolva simplu....vezi sa nu-ti fi dat el vre-o.....ciupercuta....
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grave?

scris pe 19 aug 2004 21:07 de Ionel

Daca pana atunci nu ai avut...si ai avut dupa ce ai facut dragoste cu el....e c-am de rau.I-al de mana si mergeti amandoi la doctor....asta nu se rezolva simplu....vezi sa nu-ti fi dat el vre-o.....ciupercuta....

Nu te speria. Este o problema medicala care se poate trata, cu o conditie: sa mergi urgent la doctor.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

vera

Guest

scris pe 20 aug 2004 01:57 de vera

au dreptate toti de aici,ia-ti iubitu' de mana si la doctor cu voi! secretiile daca adevin urat mirositoare sunt un semn (mai mult ca sigur) ca ai luat ceva...o ciuperca etc....fuguta la doctor! netratate(la timp) pot duce la infertilitate
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 20 aug 2004 16:17 de Alinutzzza

ceea ce ai tu se poate dovedi o simpla candidoza, insa tot boala se cheama si nu poti sa o lasi asa. Dispare dupa un tratament de o saptamana cu ovule antifungice. Dar oricum sper ca deja ai vizitat un ginecolog de cand ai scris postul.

caut lumina
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 20 aug 2004 22:03 de Ionel

ceea ce ai tu se poate dovedi o simpla candidoza, insa tot boala se cheama si nu poti sa o lasi asa. Dispare dupa un tratament de o saptamana cu ovule antifungice. Dar oricum sper ca deja ai vizitat un ginecolog de cand ai scris postul.

Ar fi frumos din partea celor care cer un sfat pe forum, daca, dupa rezolvarea problemei ne-ar da si noua "un claxon".

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grave?

scris pe 21 aug 2004 13:21 de FireSoul

Ar fi frumos din partea celor care cer un sfat pe forum, daca, dupa rezolvarea problemei ne-ar da si noua "un claxon".

Ar fi infinit mai frumos din partea lor daca ar cauta raspuns la intrebarile lor in subiectele deja discutate, fara a ne mai pune in situatia de a repeta aceleasi chestii de zeci de ori.

Save water! drink beer!!!
sus

una

Guest

Re: Re: Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grave?

scris pe 21 aug 2004 16:05 de una

Ar fi infinit mai frumos din partea lor daca ar cauta raspuns la intrebarile lor in subiectele deja discutate, fara a ne mai pune in situatia de a repeta aceleasi chestii de zeci de ori.

mai firesoul esti tare rea/rau...nu te pune nici dreaq sa rasp daka nu vrei...ce esti asa carpanos/carpanoasa...sunt unii care au intrebari asemanatoare dar in contexte diferite cu nuante diferite....ori vrei sa ajuti ori mai du-te si te-impusca!
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grav

scris pe 21 aug 2004 16:07 de FireSoul

mai firesoul esti tare rea/rau...nu te pune nici dreaq sa rasp daka nu vrei...ce esti asa carpanos/carpanoasa...sunt unii care au intrebari asemanatoare dar in contexte diferite cu nuante diferite....ori vrei sa ajuti ori mai du-te si te-impusca!

Daca ai tulburari din cauza perioadei de pubertate shi asta iti cauzeaza crize de personalitate shi nevoia de a te baga singura in seama, intreaba-ne, ca subiectul asta nu a mai fost discutat

sus

una

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eliminarile vaginale sunt

scris pe 21 aug 2004 16:16 de una

Daca ai tulburari din cauza perioadei de pubertate shi asta iti cauzeaza crize de personalitate shi nevoia de a te baga singura in seama, intreaba-ne, ca subiectul asta nu a mai fost discutat

uite cine ma lauda!imi spuneam parerea draga sau numai u ai voie pe aici?chiar mi se par din topor raspunsurile tale...crede-ma!spun adevarul.......
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eliminarile vaginale s

scris pe 21 aug 2004 16:18 de FireSoul

uite cine ma lauda!imi spuneam parerea draga sau numai u ai voie pe aici?chiar mi se par din topor raspunsurile tale...crede-ma!spun adevarul.......

Cand dau peste oameni ca tine, stau, analizez shi apoi rad cu pofta. De ce? Pentru ca prostia ma amuza

sus

una

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eliminarile vagina

scris pe 21 aug 2004 16:27 de una

Cand dau peste oameni ca tine, stau, analizez shi apoi rad cu pofta. De ce? Pentru ca prostia ma amuza

"ha ha ha vai ce-am mai ras!"
vezi sa nu-ti iasa ochii ca la melci de atata ras!
nu degeaba e expresia aia..."stai (analizezi)si apoi....razi ca prostu'!" ha ha ha u stink
sus

virginia

Guest

STOP,certurilor pe sexpert!

scris pe 21 aug 2004 19:47 de virginia

Va rog sa nu faceti din subiectul nou deschis de mine o "discutie pe chat"!Daca aveti chef de cearta faceti-o in alta parte,deoarece aici avem nevoie de sfaturi si nu de certurile voastre stupide!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: STOP,certurilor pe sexpert!

scris pe 21 aug 2004 23:38 de Ionel

Va rog sa nu faceti din subiectul nou deschis de mine o "discutie pe chat"!Daca aveti chef de cearta faceti-o in alta parte,deoarece aici avem nevoie de sfaturi si nu de certurile voastre stupide!

Subscriu.

sus

una

Guest

Re: STOP,certurilor pe sexpert!

scris pe 22 aug 2004 02:30 de una

asa virginia mama cearta-ne!
eram si eu curioasa ai fost la un ginecolog pana acum?si daca ai fost ce-a zis....eram si eu curioasa...hmm.
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: STOP,certurilor pe sexpert!

scris pe 22 aug 2004 14:01 de Ionel

asa virginia mama cearta-ne!
eram si eu curioasa ai fost la un ginecolog pana acum?si daca ai fost ce-a zis....eram si eu curioasa...hmm.

Eu zic sa inchidem subiectul.
Fata s-a dus sau va merge la medic si-si va rezolva problema.

sus

virginia

Guest

Frica ma opreste!

scris pe 22 aug 2004 21:24 de virginia

Cu parere de rau,nu am fost inca la medic,deoarece mi-e frica de ceea ce imi va spune!Nu stiu ce sa fac,ajutati-ma si dati-mi altfel de sfaturi decit acesta!Oricum multumesc celor ce mi-au scris!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Frica ma opreste!

scris pe 22 aug 2004 21:36 de sabba

Cu parere de rau,nu am fost inca la medic,deoarece mi-e frica de ceea ce imi va spune!Nu stiu ce sa fac,ajutati-ma si dati-mi altfel de sfaturi decit acesta!Oricum multumesc celor ce mi-au scris!

Nu astepta sa primesti indicatii de genul: Ia nu stiu ce pastile si iti va trece sau chiar daca le vei primi nu-ti sunt folositoare!
Tratamentele, pentru orice afectiune, nu se iau dupa ureche, necesita, obligatoriu, consult de specialitate!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Frica ma opreste!

scris pe 22 aug 2004 22:43 de Ionel

Nu astepta sa primesti indicatii de genul: Ia nu stiu ce pastile si iti va trece sau chiar daca le vei primi nu-ti sunt folositoare!
Tratamentele, pentru orice afectiune, nu se iau dupa ureche, necesita, obligatoriu, consult de specialitate!

Actul sexual impune, pe langa placere si servituti. De aceea iti recomand sa nu-ti fie rusine sa mergi la medic. Orice consultatie trebuie sa fie confidentiala cu atat mai mult cand este vorba de boli care inca nu sunt privite ca oricare alta. Poate este vorba de alte probleme, nicidecum de o problema rezultata in urma actului sexual. Daca te linisteste cu ceva (nu ar fi bine sa dau un exemplu personal) iti spun ca dupa 3 saptamani de la un act sexual neprotejat, prima data cu acea persoana, aveam scurgeri care, dupa spusele celor care au avut, semanau cu cele ale blenoragiei. La o analiza medicala era vorba de o infectie care nu avea nimic cu actul sexual si bolile venerice. Nu te juca cu bolile genitale, care la femei sunt mai multe decat la barbati, deoarece pot avea urmari grave cu consecinte pe viata. Trebuie sa intelegem ca bolile aparatului genital (si nu obosesc s-o spun ori de cate ori este necesar) sunt la fel ca ale oricarei parti ale corpului si ca trebuie sa ne adresam medicului la fel de deschis.
Intai dute numai tu, ca nu-i sigur o BTS; numai apoi, daca e necesar, va trebui sa mearga si partenerul de sex.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grave?

scris pe 22 aug 2004 22:46 de Ionel

Si cei care vin ulterior pe forum sa nu mai discute, sa nu-si poata spune parerea?

sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Frica ma opreste!

scris pe 23 aug 2004 12:55 de Alinutzzza

nu inteleg si nu voi intelege niciodata faza asta cu frica de ginecolog..de ce anume iti e frica, nu inteleg?! nu iti va face nimic care sa te doara, nici nu e vecinul tau ca sa te intalnesti ce el zilnic, totul e discret si SPRE FOLOSUL TAU! preferi sa ramai cu porcaria aia care ai luat-o?si care sa iti provoace o senzatie fizica si psihica de disconfort tot timpul? tot ceea ce iti face ginecologul este sa iti ia o lama, adica o mostra din secretiile alea, sa le analizeze la microscop si sa iti spuna ce ai, ca apoi sa iti prescrie niste medicamente care te vor ajuta SA SCAPI! e simplu si nedureros. gandeste-te ca acel doctor are de-a face cu zeci de astel cazuri pe saptamana! e ceva banal pentru el si tu esti o simpla pacienta. sedinta dureaza cam 5 minute, nu mai mult.

asa ca ai inteles ce am vrut sa iti spun pana acum.
DU_TE LA DOCTOR!

caut lumina
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Frica ma opreste!

scris pe 23 aug 2004 20:38 de Ionel

nu inteleg si nu voi intelege niciodata faza asta cu frica de ginecolog..de ce anume iti e frica, nu inteleg?! nu iti va face nimic care sa te doara, nici nu e vecinul tau ca sa te intalnesti ce el zilnic, totul e discret si SPRE FOLOSUL TAU! preferi sa ramai cu porcaria aia care ai luat-o?si care sa iti provoace o senzatie fizica si psihica de disconfort tot timpul? tot ceea ce iti face ginecologul este sa iti ia o lama, adica o mostra din secretiile alea, sa le analizeze la microscop si sa iti spuna ce ai, ca apoi sa iti prescrie niste medicamente care te vor ajuta SA SCAPI! e simplu si nedureros. gandeste-te ca acel doctor are de-a face cu zeci de astel cazuri pe saptamana! e ceva banal pentru el si tu esti o simpla pacienta. sedinta dureaza cam 5 minute, nu mai mult.

asa ca ai inteles ce am vrut sa iti spun pana acum.
DU_TE LA DOCTOR!

Ai pus puncul pe "I". De altfel este o teama a tinerilor, dar nu numai, de a merge la doctor cand este vorba de probleme medicale la organele genitale. Desi in medicina sunt considerate boli ca oricare altele. Dar sanatatea organelor genitale are o importanta deosebita in viata oamenilor.

sus

vikY

Guest

scris pe 31 iul 2009 18:44 de vikY

odata cu inceperea relatiilor sexuale se incep si eliminarile vaginale!ele sunt diferite,pot fi mai abundeste cind racesti la organele genitale sau se pot transmite microbi de la partener,in rezultatul careia apar elim inarile.cel mai bun raspuns la intrebare si tratament ti-l poate da medicul.
Poti sa incerci bai de musetel.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 1 aug 2009 01:28 de simosimina

odata cu inceperea relatiilor sexuale se incep si eliminarile vaginale!ele sunt diferite,pot fi mai abundeste cind racesti la organele genitale sau se pot transmite microbi de la partener,in rezultatul careia apar elim inarile.cel mai bun raspuns la intrebare si tratament ti-l poate da medicul.
Poti sa incerci bai de musetel.

plm e din 2004 subiectul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Sandutza

Guest

scris pe 26 mai 2010 17:55 de Sandutza

Eu la fel am avut asa probleme,dar am skapat...am facut spalaturi interne,cu ceai de romanita si sare...asa de vreo 3ori..si akuma e super nici eliminari nici mirosuri
sus

mela

Guest

scris pe 27 mai 2010 17:41 de mela

Eu la fel am avut asa probleme,dar am skapat...am facut spalaturi interne,cu ceai de romanita si sare...asa de vreo 3ori..si akuma e super nici eliminari nici mirosuri

ti-a recomanadat vreun medic sa faci acele spalaturi? ce continea acea solutie, doar ceaiul si sare?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 1 iun 2010 09:35 de basturk

stai linistita, nu ti-a trecut de la ceai...de fapt nu ti-a trecut deloc, ai sa vezi tu.doar trece intr-o alta etapa a evolutiei.te mai astept cu niste ceaiuri

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Eliminarile vaginale sunt grave?

scris pe 1 iun 2010 21:51 de simosimina

plm e din 2004 subiectul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ce nervoasă eram Dumnezeule)))))))))
Şi ce vocabular aveam))

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online