Curbura penisului

Pagina 1 din 2
1   2   »

unu speriat

Guest

Curbura penisului

scris pe 16 aug 2004 02:34 de unu speriat

curbura penisului conteaza ?

adik al meu tinde sa aiba o curbura in jos fata de orizontala...

e anormal ?
sus

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

Re: curbura penisului

scris pe 16 aug 2004 08:59 de xxxxx

e anormal ?

Nu e anormal...
Bucura-te ca ai penis, ce mai conteaza pe ce parte e curba?!

http://www.youtube.com/watch?v=l0xgcPYaJyQ&feature=channel_page
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 16 aug 2004 09:52 de Alinutzzza

e anormal ?

nu

caut lumina
sus

CristianH

Senior member
67 mesaje

scris pe 16 aug 2004 14:32 de CristianH

e anormal ?

Mai... cum mai scria cineva pe undeva prin forum, curbura nu afecteaza negativ actul in sine decit daca depaseste un anumit unghi
Adica, daca o ai indoita de la jumatate la 90 de gdade , nu prea cred ca poti face mare lucru cu ea.
In rest curburi moderate (in sus/jos/lateral) nu te incurca cu nimic, unele curburi chiar te pot ajuta sa-ti stimulezi partenara. (dar asta depinde si de pozitie, experienta, tehnica...)

Hmmmm....
sus

Catastrofa

Guest

scris pe 16 aug 2004 16:55 de Catastrofa

Iti spun ca la un frate nu conteaza cat de mica lata sau tridimensionala este totul este sa o ai .
O fata se excita si cu un deget si de asemenea poate avea orgasm.
Stai linistit se pare ca nu ai o problema gandeste pozitiv .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: curbura penisului

scris pe 16 aug 2004 16:58 de ExoticDream

Iti spun ca la un frate nu conteaza cat de mica lata sau tridimensionala este totul este sa o ai .
O fata se excita si cu un deget si de asemenea poate avea orgasm.

CORECT!!! Conteaza numai al cui deget este!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: curbura penisului

scris pe 16 aug 2004 20:28 de YLoveCamelia

CORECT!!! Conteaza numai al cui deget este!!!

dar limbutza de ce este omisa.. ?
rupe stilul fara discutie

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: curbura penisului

scris pe 18 aug 2004 12:55 de ExoticDream

dar limbutza de ce este omisa.. ?
rupe stilul fara discutie

Si la limbutza e aceeasi poveste: conteaza a cui este!!! Daca e a colegului de banca (oricat de simpatic si sexos ar fi el), YUKKKKKKKKK...nici n-are ce cauta acolo...., daca insa e a baiatului care te iubeste si pe care il iubesti....MMMMMMM, orgasm garantat (indiferent de tehnica) !!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Andreuca

Junior member
44 mesaje

scris pe 18 aug 2004 14:11 de Andreuca

e anormal ?

S-a mai vorbit de curburi and company pe aici. Nu-i nici o problema cu ele, atata timp cat nu afecteaza...vizibil orice faceti voi acolo si nu incomodeaza.
Cat despre metode si tehnici...sunt destule, se gasesc.

La peine d'un crever...
La peine de tuer...
La peine d'aller en enfer...
Amen...
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisului

scris pe 18 aug 2004 18:05 de YLoveCamelia

Si la limbutza e aceeasi poveste: conteaza a cui este!!! Daca e a colegului de banca (oricat de simpatic si sexos ar fi el), YUKKKKKKKKK...nici n-are ce cauta acolo...., daca insa e a baiatului care te iubeste si pe care il iubesti....MMMMMMM, orgasm garantat (indiferent de tehnica) !!!!

asa e.
problema care survine se refera la preferintele sexului frumos , placere pura ori traire pura..

Ionel

Guest

scris pe 18 aug 2004 19:22 de Ionel

e anormal ?

Nu, dimpotriva, excitatia e mai mare. Daca curbarea este in jos, in pozitia cainelui este mai bine atins si excitat punctul G.
sus

Ionel

Guest

scris pe 18 aug 2004 19:37 de Ionel

e anormal ?

Si inca ceva: daca actul sexul este de durata nu folosi numai o pozitie, deoarece varful penisului freaca peretele vaginului si daca se face in acelasi loc, se irita.
Dar, te intreb, curbura nu este datorata slabiciunii muschilor penisului? Daca e asa este o problema medicala.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisului

scris pe 19 aug 2004 12:58 de ExoticDream

asa e.
problema care survine se refera la preferintele sexului frumos , placere pura ori traire pura..

Iubire, iubire, iubire!!!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisului

scris pe 19 aug 2004 23:07 de Infector

Ba iar vb fara sa te pricepi.Sa postezi aici cand o s-o ai in tine pe coana ****

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisului

scris pe 20 aug 2004 13:51 de ExoticDream

Ba iar vb fara sa te pricepi.Sa postezi aici cand o s-o ai in tine pe coana ****

Si tu...oarecum la fel, clar?

Sa revenim (cu cuvinte de imprumut care strica din romantismul exprimarii): o voi avea in mine pe coana aceea doar daca intre mine si posesorul ei va exista iubire, iubire, iubire!

PS.Si ca sa raspund la topic: nu cred ca m-ar deranja curbura respectiva!!!

sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisului

scris pe 20 aug 2004 14:15 de YLoveCamelia

stiu perspectiva ta

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisu

scris pe 20 aug 2004 14:19 de YLoveCamelia

Si tu...oarecum la fel, clar?

Sa revenim (cu cuvinte de imprumut care strica din romantismul exprimarii): o voi avea in mine pe coana aceea doar daca intre mine si posesorul ei va exista iubire, iubire, iubire!

haaa tttt ce vulgar

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 20 aug 2004 23:35 de Ionel

e anormal ?

Un barbat vine de la targ si-i spune nevestei sale: uite nevasta ce cisme mi-am cumparat: si p... se uita la ele. Mai bine-ti cumparai o palarie, ii zice nevasta.
Asa si tu cu curbura: erai mai avantajat daca era in sus.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura penisu

scris pe 20 aug 2004 23:40 de Ionel

Dupa cum am inteles (imi cer scuze daca gresesc) nu te-ai folosit inca de un penis real. Atunci de unde sti daca te-ar deranja unul curbat, daca nici cu unul drept nu sti cum e?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbura pe

scris pe 23 aug 2004 14:58 de ExoticDream

Dupa cum am inteles (imi cer scuze daca gresesc) nu te-ai folosit inca de un penis real. Atunci de unde sti daca te-ar deranja unul curbat, daca nici cu unul drept nu sti cum e?

Nu gresesti, dar am mai cititi si eu pe ici, pe colo, si am "invatat" ca o oarecare curbura nu are efecte dezastruoase asupra momentelor delicioase, ba uneori e chiar mai excitanta! Si sa stii ca nu m-as "folosi" de respectivul organ, suna foarte....mercantil....eu vad actul sexual ca pe ceva poetic, in fond el reprezinta superlativul absolut in unirea a doua fiinte care se iubesc!!!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curbur

scris pe 23 aug 2004 18:57 de Ionel

Nu gresesti, dar am mai cititi si eu pe ici, pe colo, si am "invatat" ca o oarecare curbura nu are efecte dezastruoase asupra momentelor delicioase, ba uneori e chiar mai excitanta! Si sa stii ca nu m-as "folosi" de respectivul organ, suna foarte....mercantil....eu vad actul sexual ca pe ceva poetic, in fond el reprezinta superlativul absolut in unirea a doua fiinte care se iubesc!!!

Ce organ ai folosi daca nu penisul partenerului?

sus

Maytreyi

Junior member
10 mesaje

scris pe 23 aug 2004 19:04 de Maytreyi

e anormal ?

Chiar nu conteaza curbura penisului. Asa esti tu si..gata!! Trebuie sa vezi si partea buna a lucrurilor. Bucura-te de viata.
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 23 aug 2004 19:25 de Ionel

Chiar nu conteaza curbura penisului. Asa esti tu si..gata!! Trebuie sa vezi si partea buna a lucrurilor. Bucura-te de viata.

Si inca ce mult conteaza, mai ales daca este curbat in sus si e folosit "cu stiinta" pentru a actiona asupra punctului G.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

scris pe 25 aug 2004 11:19 de ExoticDream

Ce organ ai folosi daca nu penisul partenerului?

N-ai prins ideea! Sigur ca in "procesul" de a face dragoste un rol important l-ar avea si acel organ al partenerului, dar eu cred ca in a face dragoste este implicat intreg trupul, nu numai o "felie", comuniunea dintre cei doi nu este doar una restrictionata la zona genitala, ci implica senzatii, trairi care traverseaza ambele trupuri din cap pana in picioare! Eu ma refeream doar la aspectul lingvistic al problemei (acel "a folosi", de parca partenerul s-ar concentra, in ochii mei de fata fierbinte, in acel organ aducator de placeri, eventual hiperbolizat!!! )

sus

MamaOmida

Senior member
88 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 25 aug 2004 18:43 de MamaOmida

N-ai prins ideea! Sigur ca in "procesul" de a face dragoste un rol important l-ar avea si acel organ al partenerului, dar eu cred ca in a face dragoste este implicat intreg trupul, nu numai o "felie", comuniunea dintre cei doi nu este doar una restrictionata la zona genitala, ci implica senzatii, trairi care traverseaza ambele trupuri din cap pana in picioare! Eu ma refeream doar la aspectul lingvistic al problemei (acel "a folosi", de parca partenerul s-ar concentra, in ochii mei de fata fierbinte, in acel organ aducator de placeri, eventual hiperbolizat!!! )

lol

daca intr-o zi simti un gol mare-n stomac.. mananca.. sigur ti-e foame..
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 25 aug 2004 19:05 de Ionel

N-ai prins ideea! Ieri eram pus pe glume, astazi sunt suparat. Sigur ca in "procesul" de a face dragoste un rol important l-ar avea si acel organ al partenerului, dar eu cred ca in a face dragoste este implicat intreg trupul, nu numai o "felie", comuniunea dintre cei doi nu este doar una restrictionata la zona genitala, ci implica senzatii, trairi care traverseaza ambele trupuri din cap pana in picioare! Eu ma refeream doar la aspectul lingvistic al problemei (acel "a folosi", de parca partenerul s-ar concentra, in ochii mei de fata fierbinte, in acel organ aducator de placeri, eventual hiperbolizat!!! )

A fost o gluma. Ieri eram pus pe glume, astazi suparat. Dar atentie, sa nu patim ca in cazul (real, din pacate) cand un cuplu a aflat dupa 9 ani de la casatorie ca pentru a concepe copii trebuie sa-si foloseasca organele genitale (adica sa faca sex).

sus

unu speriat

Guest

totusi

scris pe 26 aug 2004 16:37 de unu speriat

asa maniac cum sunt ca baiat si stind matematica curbura imi micsoreaza penisu cu cativa milimetri si-ar trebui sa remediez asta

ca asa am 15,7-15,8 (adik atat pare in linie dreapta) si dak masor in lungime 16,5 -16,6 deci se pierde mult

acum un piq mai serios..mie oarecum teama de cum ar reactiona partenera si n-as vrea sa ma simt stanjenit inainte de a incepe ca dak vede dupa nu ma-ntereseaza da sa nu stau io sub presiune

deci ar fii ceva 'exercitii' ? ca am auzit ca sunt exercitii pt muschii organelor genitale ?

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: totusi

scris pe 26 aug 2004 16:52 de Ionel

asa maniac cum sunt ca baiat si stind matematica curbura imi micsoreaza penisu cu cativa milimetri si-ar trebui sa remediez asta

ca asa am 15,7-15,8 (adik atat pare in linie dreapta) si dak masor in lungime 16,5 -16,6 deci se pierde mult

acum un piq mai serios..mie oarecum teama de cum ar reactiona partenera si n-as vrea sa ma simt stanjenit inainte de a incepe ca dak vede dupa nu ma-ntereseaza da sa nu stau io sub presiune

deci ar fii ceva 'exercitii' ? ca am auzit ca sunt exercitii pt muschii organelor genitale ?

Eu zic sa ne trimiti si o poza cu penisul pentru a constata si a delibera asupra oportunitatii unei interventii si ce metoda sa aplici. Pana atunci cumpara o husa (netransparenta) pentru obiect, pentru ca sa nu-ti fie vazuta de femeia cu care faci sex; o scoti numai daca nu poti face sex cu ea, dar nu inainte de a zice femeia :no hai!
Mai baiete, curbura unui penis, daca nu este din cauza medicala si daca nu are consecinte asupra erectiei, are ceva pitoresc in ea si nu trebuie sa-ti faci complexe. Eu zic sa treci la treaba si daca dupa cateva partide de sex ajungi la concluzia ca nu e bine, mergi la medic. Lasati metodele empirice cand e vorba de sanatatea organelor sexuale (si nu numai a lor).

sus

yo m3n

Guest

scris pe 17 nov 2007 14:07 de yo m3n

nu
si al meu e putin stramb in stg si imi place asa cum ii
sus

nea_penis

Guest

Re: Re: Re: curbura penisului

scris pe 29 ian 2009 18:30 de nea_penis

si al meu e putin stramb in stg si imi place asa cum ii
A trecut mult de atunci cand vorbeati de penisuri curbe caini etc da sincer va zic baiatul asta care se teme pt penisul lui cum i zice.....in fine el are dreptate ,na stiut el sa va explice el are penisul ca ivarul de la usa (ca clanta de la usa de curbat) sau ca teava aia de la unele chiuvete si asta din cauza ca de mic a dormit pe burta cu penisul in jos in loc sa-l tina in sus acuma nare ce sai mai faca decat sa-l taie de tot . el cand . Il are asa de indoit in jos incat se poate regula in dos singur.+ ca are un penis de 15 cm e mic rau eu il aveam atat la 11 ani . nu prea ai ce face cu un penis de 15 numai daca incerci sa bagi si mana in vagin ca este elastic si merge SFATUL MEU TAIO CA-TI CRESTE ALTA
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online