De ce nu am fost eu primul?

Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

claudiu

Guest

De ce nu am fost eu primul?

scris pe 27 apr 2003 14:52 de claudiu

eu sunt claudiu,am 25 de ani si la anu o sa ma casatoresc cu prietena mea cu care sunt impreuna de 3 anistiu ca ea a mai facut dragoste cu o singura persoana si gindu asta ma chinuie incontinuu.ce pot sa fac?
sus

anonima

Junior member
10 mesaje

Re: de ce nu am fost eu primul?

scris pe 28 apr 2003 10:17 de anonima

eu sunt claudiu,am 25 de ani si la anu o sa ma casatoresc cu prietena mea cu care sunt impreuna de 3 anistiu ca ea a mai facut dragoste cu o singura persoana si gindu asta ma chinuie incontinuu.ce pot sa fac?

stai linistit..tu nu ai mai facut-o cu altcineva?..ea a fost singura persoana..?
gandeste-te ca ea a facut-o cu altcineva inainte de a te cunoaste poate credea ca va continua releatia cu acea persoana..

fii tu insuti!
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

scris pe 28 apr 2003 18:22 de xander

la varsta ta e cam greu sa gasesti una ce nu stie ce-i aia!:|)
ti-e doar teama de comparatie!asa-i?...daca se marita cu tine nu-i nici o problema!

omul care taie iarba..
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 2 mai 2003 15:13 de nemesis

Nu poti face nimic si asta-i mai groaznic! Incearca sa uiti... (cand iti vine in minte gandeste-te la altceva... ORICE! numai la asta NU) Cu timpul te vei obisnui... sper...
Daca problema devine grava discuta cu un psiholog... chestia se numeste gelozie retroactiva si tu ai o problema de ientitate narcisica. Se rezolva in cateva sedinte... Pe bune! Chiar functioneaza si este un lucru incercat !

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

vali

Guest

scris pe 2 mai 2003 15:51 de vali

Interesant.
Eu am 38 de ani si din cite am intilnit nici una nu a fost virgina.
Multe imi spuneau , inclusiv actuala ca n-au nici o vina si ca de fapt au fost violate. Dupa un timp aflam ca m-au mintit
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

scris pe 2 mai 2003 20:35 de nemesis

Interesant.
Eu am 38 de ani si din cite am intilnit nici una nu a fost virgina.
Multe imi spuneau , inclusiv actuala ca n-au nici o vina si ca de fapt au fost violate. Dupa un timp aflam ca m-au mintit

Oauuuuuu!!!! E adevarat ca o femeie din 8 in cursul vietii este violata dar acum chiar sa faci din asta "leit motiv"... E interesant...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

zazu

Junior member
15 mesaje

Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

scris pe 2 mai 2003 21:38 de zazu

nu ai fost primul pt ca asa e viata tarfa ...
dar daca o iubesti ..si esti sigur ca pt cel dinaintea ta nu mai are nici un sentiment nu ai de ce sa-ti faci zilele amare si tie si ei...
imagineaza-ti ca va despartiti acum dupa acesti 3 ani ..atunci ce se va intampla cu ea ..?
cum o va privi viitorul prieten ..pt ca a facut-o cu tine atata timp...
ce dracu fi barbat si treci peste ...
>
sus

irina6si6

Senior member
60 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

scris pe 3 mai 2003 18:52 de irina6si6

nu ai fost primul pt ca asa e viata tarfa ...
dar daca o iubesti ..si esti sigur ca pt cel dinaintea ta nu mai are nici un sentiment nu ai de ce sa-ti faci zilele amare si tie si ei...
imagineaza-ti ca va despartiti acum dupa acesti 3 ani ..atunci ce se va intampla cu ea ..?
cum o va privi viitorul prieten ..pt ca a facut-o cu tine atata timp...
ce dracu fi barbat si treci peste ...
>

cum sa mai aiba sentimente fata de celalalt? doar nu o fi proasta aia care sta cu el de 3 ani si l-a place pe celalalt,nu?
sus

mamau

Junior member
29 mesaje

scris pe 3 mai 2003 20:20 de mamau

e destul de naspa situatia si eu daca as fi in locul tau m-as simti tare naspa
poate timpul le va rezolva pe toate
poate pana la urma te vei obisnui cu ideea pt ca daca o iubesti se pare ca nu ai de ales

mau
sus

pysykutza

Junior member
23 mesaje

scris pe 3 mai 2003 21:49 de pysykutza

Eu chiar nu inteleg de ce iti faci probleme. Atata timp cat intre voi exista ceva special , atata timp cat te iubeste si o iubesti , atata timp cat amandoi a-ti decis sa va petreceti impreuna restul vietii , nu ai de ce sa iti faci probleme. Oare in toti acesti 3 ani te-a macinat gandul asta sau doar acum cand a-ti hotarat sa va casatoriti?
Oricum gandeste-te ca traim intr-un secol care nu mai tine cont de prejudecati si se pune din ce in ce mai putin pret pe virginitate. Iubirea , intelegerea , perfecta armonie , sunt mult mai importante decat ...himenul!
Virgine se gasesc usor dar o femeie care sa te faca sa simti ca numai cu ea vrei sa-ti petreci restul zilelor....se gaseste mai greu. Nu trai in trecut si nu-l lasa sa-ti umbreasca viitorul! Cineva foarte destept a spus odata ca :
Sa iubesti nu e nimic.
Sa fii iubit ...mmm...e ceva,ceva.
Dar sa iubesti si sa fii iubit e totul!!!!

Saro l'angelo dei tuoi sogni e il diavolo delle tue passioni!
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

scris pe 3 mai 2003 21:54 de xander

Eu chiar nu inteleg de ce iti faci probleme. Atata timp cat intre voi exista ceva special , atata timp cat te iubeste si o iubesti , atata timp cat amandoi a-ti decis sa va petreceti impreuna restul vietii , nu ai de ce sa iti faci probleme. Oare in toti acesti 3 ani te-a macinat gandul asta sau doar acum cand a-ti hotarat sa va casatoriti?
Oricum gandeste-te ca traim intr-un secol care nu mai tine cont de prejudecati si se pune din ce in ce mai putin pret pe virginitate. Iubirea , intelegerea , perfecta armonie , sunt mult mai importante decat ...himenul!
Virgine se gasesc usor dar o femeie care sa te faca sa simti ca numai cu ea vrei sa-ti petreci restul zilelor....se gaseste mai greu. Nu trai in trecut si nu-l lasa sa-ti umbreasca viitorul! Cineva foarte destept a spus odata ca :
Sa iubesti nu e nimic.
Sa fii iubit ...mmm...e ceva,ceva.
Dar sa iubesti si sa fii iubit e totul!!!!

asa-i pisico,dar zicala aia de la SFARSIT E BETON!
Se ajunge cam greu la a treia fraza!

omul care taie iarba..
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 4 mai 2003 09:41 de sabba

asa-i pisico,dar zicala aia de la SFARSIT E BETON!
Se ajunge cam greu la a treia fraza!

Bravo pisichete!
Partea tragica in toata filozofia asta este ca la faza a treia se ajunge greu sau niciodata!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

scris pe 4 mai 2003 09:44 de xander

]

Bravo pisichete!
Partea tragica in toata filozofia asta este ca la faza a treia se ajunge greu sau niciodata!
Ba da dar numa i telenovele!
Si lumea se ghideza dupa zicala aia.........unu iubeste ...si unul se lasa iubit!

omul care taie iarba..
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul

scris pe 4 mai 2003 09:46 de sabba

]

Bravo pisichete!

Ba da dar numa i telenovele!
Si lumea se ghideza dupa zicala aia.........unu iubeste ...si unul se lasa iubit!

Da! in general cam asta e modelul! Si sincera sa fiu nu m-am hotarat de care parte e mai bine sa fii!

sus

xander

Veteran member
482 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu pr

scris pe 4 mai 2003 09:50 de xander

Cel mai sanatos e sa te lasi iubit!...........e mai simplu in caz de ..........drumurile noastre toate.....!!!se vor......desparti vreodata.......asta-i adaptare de lui spataru
))

>

omul care taie iarba..
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost e

scris pe 4 mai 2003 10:13 de sabba

Cel mai sanatos e sa te lasi iubit!...........e mai simplu in caz de ..........drumurile noastre toate.....!!!se vor......desparti vreodata.......asta-i adaptare de lui spataru
))

>

Da! Chiar e sanatos! Dar nu-ti e de-ajuns intotdeauna!

sus

xander

Veteran member
482 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fo

scris pe 4 mai 2003 10:20 de xander

totusi e cam greu sa faci ce vrei caci inima nu.ti prea lasa de ales!
nu???

omul care taie iarba..
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu a

scris pe 4 mai 2003 10:24 de sabba

totusi e cam greu sa faci ce vrei caci inima nu.ti prea lasa de ales!
nu???

Cam asa e!

sus

sorinache

Senior member
126 mesaje

scris pe 22 mai 2003 00:18 de sorinache

nu ai fost primul pentru ca nu te-ai grabit.acum insa e prea tarziu sa gasesti o virgina,pentru ca vei fi acuzat de pedofilie.datele problemei fiind acestea,trebuie sa te multumesti cu ce ai.important este ca acum este cu tine si pe tine te iubeste.daca nu o sa iti impui asta,relatia voastra nu are nici o sansa.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 27 mai 2003 04:14 de nemesis

nu ai fost primul pentru ca nu te-ai grabit.acum insa e prea tarziu sa gasesti o virgina,pentru ca vei fi acuzat de pedofilie.datele problemei fiind acestea,trebuie sa te multumesti cu ce ai.important este ca acum este cu tine si pe tine te iubeste.daca nu o sa iti impui asta,relatia voastra nu are nici o sansa.

Daca este asa atunci "SEMNATURA" mea de la sfarsit nu are sens si asta nu pot crede... TREBUIE ca lucrurile bune sa se intample celor ce asteapta altfel superficialitatea si trivialismul domina iar noi ne prabusim in ele.
Problema lui nu este de ce nu a fost primul ci de ce lucrurile triviale si superficiale trebuie sa se intample? De ce cei care practica astfel de lucruri au castig in unele privinte, chiar daca sunt de-a dreptul animale uneori? Este greu sa accepti sa pierzi atunci cand stii ca esti cel mai bun si este la fel de greu sa accepti sa nu ai un merit pe care ti-l doresti atunci cand stii ca tu esti singurul care este indreptatit sa-l aiba!
Crede-ma sorinache, stiu ce spun pt ca si eu am o problema asemanatoare si am analizat-o de N ori si m-am analizat de N ori...

sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

scris pe 27 mai 2003 19:46 de osiris1394

Daca este asa atunci "SEMNATURA" mea de la sfarsit nu are sens si asta nu pot crede... TREBUIE ca lucrurile bune sa se intample celor ce asteapta altfel superficialitatea si trivialismul domina iar noi ne prabusim in ele.
Problema lui nu este de ce nu a fost primul ci de ce lucrurile triviale si superficiale trebuie sa se intample? De ce cei care practica astfel de lucruri au castig in unele privinte, chiar daca sunt de-a dreptul animale uneori? Este greu sa accepti sa pierzi atunci cand stii ca esti cel mai bun si este la fel de greu sa accepti sa nu ai un merit pe care ti-l doresti atunci cand stii ca tu esti singurul care este indreptatit sa-l aiba!
Crede-ma sorinache, stiu ce spun pt ca si eu am o problema asemanatoare si am analizat-o de N ori si m-am analizat de N ori...

nemesis
ca sa te lamuresc o data pt totdeauna:
"all good things happens to those who ... "
unde l=ai uitat pe happens pana acum ?
stai tu si asteapta para malaiata ..cu asta o sa si ramai...

CE CONTEAZA DACA A FOST virgina sau nu ?
iti pui intrebari idioate care nu vor duce la nici un rezultat

nemesis ... tu traiesti in secolul nepotrivit,
cu conceptiile tale dpsre femei. Ar trebui sa traiesti prin secolul 17 sau 18. AI FI APLAUDAT, la acea data, la scena deschisa ...

nemesis, esti prafuit si ANACRONIC
nu mai da sfaturi de doi bani, ok ?

raspuns la intrebare:

NU conteaza daca ea e sau nu virgina , CONTEAZA ca acum voi va iubiti.

punct

Osiris
sus

sorinache

Senior member
126 mesaje

scris pe 27 mai 2003 23:14 de sorinache

si eu sunt deprimat ca nu am inventat roata.partea proasta este ca nu mai am nici o sansa in acest sens.lasand gluma ,sunteti bolnavi daca asa ganditi.un psihiatru insa v-ar putea ajuta.serios.
sus

sorinache

Senior member
126 mesaje

scris pe 27 mai 2003 23:19 de sorinache

as vrea sa imi mai raspunzi sincer la o intrebare,ea a fost prima memeie din viata ta?
sus

Isis

Veteran member
243 mesaje

scris pe 4 iun 2003 18:45 de Isis

Sa-ti pui astfel de intrebari... nu are rost. Mai ales daca ai stiut din start ca femeia respectiva nu e virgina. Daca vrei virgina... CAUTA ! Dar, altfel, intrebarile de genul asta nu fac decat sa-ti macine nervii si timpul. E greu de inteles de ce unii au lucruri pe care noi consideram ca nu le merita si de ce altii oricat s-ar stradui, tot nu reusesc...
Gandeste-te ca acea femeie nu a stiut ca vei aparea candva in viata ei si ca vei dori ca ea sa fie virgina...
sus

ioana25

Guest

scris pe 5 iun 2003 00:03 de ioana25

Hei, baiatu in ce secol traiesti? In fond cati ani are prietene ta de te framanta atat de mult faptul ca nu esti primul? Daca ar avea 19,20 de ani te-as intelege, dar daca are mai mult doar nu te asteptai sa ramana virgina pentru tine. In fond de ce voi baietii puneti atata pret pe virginitate. Ce te faci daca te casatoresti cu o virgina si dupa cativa ani ar vrea sa vada ce simte sa o faca cu altul.
sus

T&3|2

Guest

scris pe 12 aug 2003 04:26 de T&3|2

Nu-ti face griji! Atata timp cat ea te iubeste si tu o iubesti pe ea totul e OK! Cu timpul o sa iti treaca... Time heals all wounds or was it time wounds all heals... O sa afli in curand Fa ce crezi tu ca este mai bine
sus

Adinutza

Newbie
7 mesaje

scris pe 12 aug 2003 08:38 de Adinutza

nu intzeleg de ce totzi baietzii vor ca ei sa fie primii pt prietenele lor (adik fetele trebuie sa fie virgine), dar se roaga de fata sa cedeze luni intregi...
si oricum ce mai conteaza daca a mai fost cu altul, daca pe tine te iubeste si are ganduri serioase cu tine???:/

remember to smile
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 12 aug 2003 12:33 de DarkAngel

Pai mie nu mi se pare asa de grav... tu numa cu ea ai facut-o...dar inainte sa o cunosti?
Si daca te casatoresti cu ea de ce iti mai faci griji ?
sus

PapiIIon

Guest

scris pe 16 aug 2003 13:47 de PapiIIon

Claudiu, decat sa te chinui toata viata si s-o chinui si pe ea, nu are rost... nu te mai casatori cu ea. parerea mea, aceste ganduri nu vor trece cu timpul, ci se vor amplifica. oricum, cei care nu au fost primii vor spune ca nu traiesti in secolul potrivit, iar fetele vor spune ca e important ca va iubiti. eu spun ca daca ai aceste ganduri, nu poate fi vorba despre iubire...
sus

vampire

Guest

scris pe 17 aug 2003 06:23 de vampire

Fii serios. Daca o iubesti uita, daca te iubeste uita. Sa fiti fericiti (impreuna ).
sus
Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

71 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online