Satisfactie totala!

Pagina 1 din 1
1

ingrijorata

Guest

Satisfactie totala!

scris pe 16 aug 2004 11:06 de ingrijorata

Simt ca nu-l satisfac deloc,ce sa fac ca sa-l innebunesc?Dati-mi ceva sfaturi dar si clare!
sus

Ingrijorata

Guest

Re: Satisfactie totala!

scris pe 16 aug 2004 11:07 de Ingrijorata

Am uitat sa spun ca e vorba de satisfactie sexuala!Sorry
sus

hebaheba

Guest

Re: Re: Satisfactie totala!

scris pe 16 aug 2004 11:46 de hebaheba

Poate ca nu la tine e problema, ci la el, fa atmosfera intima, lumanarele parfumate, putin alcool inainte de culcare, si vezi ce si cum,
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 16 aug 2004 21:17 de Infector

Simt ca nu-l satisfac deloc,ce sa fac ca sa-l innebunesc?Dati-mi ceva sfaturi dar si clare!

Trimite-l la munte 2 zile cu o gagica buna ... sau adu-i acasa o prietena d'a ta mai "nimfomana" asa si apoi pleaca la plimbare 'fro 4 ore

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ianulover

Guest

scris pe 16 aug 2004 22:17 de ianulover

Trimite-l la munte 2 zile cu o gagica buna ... sau adu-i acasa o prietena d'a ta mai "nimfomana" asa si apoi pleaca la plimbare 'fro 4 ore

buna asta....
sus

ianulover

Guest

scris pe 16 aug 2004 22:20 de ianulover

cati ani aveti? si de cat timp o faceti?
incearca o partida de sex oral facut incet si lasa-l sa intre cat mai adanc si apoi sa termine in gura ta. cred ca o sa-i placa...
sus

horatiu68

Junior member
37 mesaje

scris pe 17 aug 2004 11:26 de horatiu68

in primul rind o muzica discreta ,o lumina slaba si un pahar de vin sau bere-sorbit pe indelete...apoi dezbracarea reciproca incet si senzual...cu sarutari lungi si pasionale.apoi ii spui sa stea intins pe spate si sa inchida ochii si sa nu se miste brusc....apoi un masaj fin cu buricele degetelor-insistind pe spate ,pe sini,pe git,pe interiorul picioarelor ,pe coite,si daca vrei o palpare cu limba a corpului -mai hotarit la sfircurile lui,la git,lobul urechii,si chiar o limbutica in ureche.....apoi se intoarce pe burta preparatul(prietenul tau)
si se maseaza cu miinile ,limba ,sinii tai
apasind cind incet cind tare pe bucile lui si frecindu-ti corpul de al lui pina simti ca respira agitat tare,tare!
acum e momentul pt. o repriza de sex oral-il intorci pe fata,evident -si cind simti ca e bine,si tare p..a lui te sui pe el infigindu-te in p..a lui lasindu-te si ridicindu-te din ea foarte incet,si rugindu-l (daca mai e nevoie)sa iti maseze sinii-si sarutindu-l pe gura cu toata pasiunea ta,si facind miscari foarte lente alternativ cu rapide!!!apoi te intorci tu la pozitia pe spate -si te va patrunde deasupra el,sau pe la spate-cum credeti voi!!!
dupa ce terminati ii mai faci un masaj si eventual dupa ce te speli -il rogi sa-ti ofere un sex oral-si de la capat daca il tine p..a!!!!eu zic ca asa o sa-l satisfaci sigur.astept raspunsul tau!!!succes si se vede ca-l iubesti mult!!!!!

milford
sus

ianulover

Guest

scris pe 17 aug 2004 18:48 de ianulover

in primul rind o muzica discreta ,o lumina slaba si un pahar de vin sau bere-sorbit pe indelete...apoi dezbracarea reciproca incet si senzual...cu sarutari lungi si pasionale.apoi ii spui sa stea intins pe spate si sa inchida ochii si sa nu se miste brusc....apoi un masaj fin cu buricele degetelor-insistind pe spate ,pe sini,pe git,pe interiorul picioarelor ,pe coite,si daca vrei o palpare cu limba a corpului -mai hotarit la sfircurile lui,la git,lobul urechii,si chiar o limbutica in ureche.....apoi se intoarce pe burta preparatul(prietenul tau)
si se maseaza cu miinile ,limba ,sinii tai
apasind cind incet cind tare pe bucile lui si frecindu-ti corpul de al lui pina simti ca respira agitat tare,tare!
acum e momentul pt. o repriza de sex oral-il intorci pe fata,evident -si cind simti ca e bine,si tare p..a lui te sui pe el infigindu-te in p..a lui lasindu-te si ridicindu-te din ea foarte incet,si rugindu-l (daca mai e nevoie)sa iti maseze sinii-si sarutindu-l pe gura cu toata pasiunea ta,si facind miscari foarte lente alternativ cu rapide!!!apoi te intorci tu la pozitia pe spate -si te va patrunde deasupra el,sau pe la spate-cum credeti voi!!!
dupa ce terminati ii mai faci un masaj si eventual dupa ce te speli -il rogi sa-ti ofere un sex oral-si de la capat daca il tine p..a!!!!eu zic ca asa o sa-l satisfaci sigur.astept raspunsul tau!!!succes si se vede ca-l iubesti mult!!!!!

ce fantezie si-a expus omul aici... e buna ideea.
sus

ingrijorata

Guest

Re: Re: Re: Satisfactie totala!

scris pe 17 aug 2004 21:13 de ingrijorata

Horatiu iti multumesc de sfat,dar nu stiu daca il voi putea folosi,deoarece am 15 ani iar el 20 si facem dragoste doar unde stie el,adica la vre-un prieten de-al lui in dacie(este o casa acolo)!Nu stiu ce sa ma fac,el nu e prea romantic ca sa inteleaga chestia asta cu "luminarile"!
sus

horatiu68

Junior member
37 mesaje

Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala!

scris pe 18 aug 2004 13:37 de horatiu68

Horatiu iti multumesc de sfat,dar nu stiu daca il voi putea folosi,deoarece am 15 ani iar el 20 si facem dragoste doar unde stie el,adica la vre-un prieten de-al lui in dacie(este o casa acolo)!Nu stiu ce sa ma fac,el nu e prea romantic ca sa inteleaga chestia asta cu "luminarile"!

imi pare rau ,sincer!atunci -trebuie sa faci tot ce-i omeneste-mingiieri,sex oral dar nu rapid,ci pe-ndelete si multe sarutari unde simti ca-i place lui-ma rog .-totul sa nu te patrunda ,apoi cind ii superultra excitat il lasi sa te penetreze,sigur va fi ok.
referitor la remarca lui
ianulover-pacat de chestia cu fantezia-e realitate ce o traiesc de 5-6 ani....am totusi
o idee fffbuna despre postarile tale de aici si de pe alte siteuri!!!!

milford
sus

Andreuca

Junior member
44 mesaje

scris pe 18 aug 2004 14:03 de Andreuca

Mie imi suna cam trist ce spui tu. Si nu ma iau de diferenta de varsta, bla blauri. In primu' rand.. sa faci dragoste cu cineva asa, pe fuga,numa' un vrea el sau se poate din nshpe motive
Si dupa problema ta ca nu-l satisfaci...; nu-mi dau seama in ce stadiu e sau nu relatia voastra. Ti-a zis el ca nu-i convine? Simti tu asta? Da' tie ti-e bine?
Sfaturi de do this and do that.. ' fa ca ramele si dupa ca iepurasii ' tot o sa mai primesti. Insa eu as incerca sa vad si din alta perspectiva toata chestia asta.

La peine d'un crever...
La peine de tuer...
La peine d'aller en enfer...
Amen...
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 21 aug 2004 01:20 de Ionel

Fata tati, pune-l la regim. Nu mai face sex cu el pana nu aveti conditii bune. Tie frica sa nu te lase. La varsta ta nu trebuie.
Totusi zic: ai inceput sexul prea devreme.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 aug 2004 14:37 de ExoticDream

Nu toata lumea "gandeste" ca tine, unii mai si IUBESC asa, ca fapt divers, si ceea ce urmareste fata este ca partenerul ei sa fie fericit IMPREUNA cu ea, nu cu alte fufe! Concentreaza-te cateva secunde (stiu ca ti-e greu si doare, dar tine un antinevralgic sau un vaso-dilatator pe-aproape) si intelege ca nu toti baietii ar fi fericiti daca partenera i-ar trimite sa-si faca de cap cu altele sau i-ar aduce acasa stripteuze sau femei "usoare" dispuse sa-l satisfaca in 2, 3 etc! Fata vrea sfaturi cum sa-si transforme momentele fierbinti in momente superfierbinti pt ca el sa fie nu fericit alaturi de ea, ci superfericit!

Renunta, nu te mai forta, e imposibil sa intelegi! Vezi ca suna la usa!!! Cea de-a 351 iubita a ta ti-a trimis-o in dar pe Pamela de Rahova sa-ti satisfaca cele mai nebune fantezii!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala!

scris pe 23 aug 2004 14:40 de ExoticDream

Fata tati, pune-l la regim. Nu mai face sex cu el pana nu aveti conditii bune. Tie frica sa nu te lase. La varsta ta nu trebuie.
Totusi zic: ai inceput sexul prea devreme.

De acord 100%.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 23 aug 2004 19:15 de Ionel

Iti mai spun ceva: ai grija, la varstele voastre s-ar putea ca tu sa fi folosita doar pe post de aparat de slefuit "tarusul" lui, iar dupa ce-si descarca "umoarea" ce-l inteapa nervos la creier nu va mai avea chef de tine. Daca tie iti place sa faci sex cu el fara nici o obligatie (sa te paraseasca cand vrea el), continua (in conditiile pe care ti le-am spus mai sus), daca nu, renunta pana nu ajungi sa urasti barbatii (toti).

sus

Maytreyi

Junior member
10 mesaje

scris pe 23 aug 2004 19:18 de Maytreyi

Renunta!!! Nu cred ca mai poate fi vorba de dragoste daca o faceti in anumite locuri ciudate si unde si cand vrea el!!! El ar trebui sa te satisfaca pe tine, ca lui oricum ii place(daca nu ti-a zis nimic, nu cred ca nu e satisfacut). Si cred ca esti cam mica pentru astfel de experiente. Dar omul cat traieste invata, asa ca....stai linistita!!! Intr-o zi o sa stii singura sa raspunzi la aceasta intrebare
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 23 aug 2004 19:23 de Ionel

ca lui oricum ii place(daca nu ti-a zis nimic, nu cred ca nu e satisfacut).

De unde sti? Si barbatii pot fi nesatisfacuti sexual, mai ales atunci cand simt ca fac sex cu o gonflabila calda.

sus

Maytreyi

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Satisfactie totala!

scris pe 23 aug 2004 19:35 de Maytreyi

De unde sti? Si barbatii pot fi nesatisfacuti sexual, mai ales atunci cand simt ca fac sex cu o gonflabila calda.

Se pare ca ai dreptate! Dar daca omul nu i-a zis nimic....Poate o fi nesatisfacut(si nu vrea sa-i spuna) ...nu se stie. Mai ales ca ea are doar 15 ani, cine stie cum se simte el...
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 23 aug 2004 21:28 de Ionel

Se pare ca ai dreptate! Dar daca omul nu i-a zis nimic....Poate o fi nesatisfacut(si nu vrea sa-i spuna) ...nu se stie. Mai ales ca ea are doar 15 ani, cine stie cum se simte el...

Eu zic ca-i vina lui. Nu avea voie sa faca sex cu o fata (zic copila) la 15 ani. Daca se gandea mai bine isi dadea seama ca pe sexul ei scrie puscarie. El vrea o trufanda foarte frageda si tot el e nemultumit?

sus

MamaOmida

Senior member
88 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala!

scris pe 23 aug 2004 21:50 de MamaOmida

Eu zic ca-i vina lui. Nu avea voie sa faca sex cu o fata (zic copila) la 15 ani. Daca se gandea mai bine isi dadea seama ca pe sexul ei scrie puscarie. El vrea o trufanda foarte frageda si tot el e nemultumit?

si io la fel zic.. ori nu-l duce capul.. cand se apropie de una de varsta lui ii da cu flit.. ori vrea sa adune cat mai multe la numar.. Ca altfel.. cum pana mea trebuie sa arate la 15 ani, ca tu de 20 sa faci sex cu ea? cand ai intervalu 18-22 liber? Nuop.. a innebunit lumea..

daca intr-o zi simti un gol mare-n stomac.. mananca.. sigur ti-e foame..
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala!

scris pe 23 aug 2004 22:05 de Ionel

si io la fel zic.. ori nu-l duce capul.. cand se apropie de una de varsta lui ii da cu flit.. ori vrea sa adune cat mai multe la numar.. Ca altfel.. cum pana mea trebuie sa arate la 15 ani, ca tu de 20 sa faci sex cu ea? cand ai intervalu 18-22 liber? Nuop.. a innebunit lumea..

Nu, a fost nebuna, dar a luat proportii nebunia. Ea e batrana fata de altele care au inceput la 12-13 ani (chiar si cu cateva zeci de ani inainte se intampla). Iar la rromii nomazi - si nu numai nomazi - (sa scriu corect pt. a nu fi acuzat de sovinism) varsta de casatorie este de 13-14 ani pentru fete si 15-16 ani pentru baieti. Am cunoscut un cuplu de rudari civilizati si ea frumoasa, ca iti venea sa dezertezi (eram in aramata atunci), care la varsta de 20 de ani el si 18 ani ea, aveau 5 ani de casnicie.
Dar, referindu-ma la subiect: parintii ei unde or fi?

sus

MamaOmida

Senior member
88 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala!

scris pe 23 aug 2004 22:11 de MamaOmida

Nu, a fost nebuna, dar a luat proportii nebunia. Ea e batrana fata de altele care au inceput la 12-13 ani (chiar si cu cateva zeci de ani inainte se intampla). Iar la rromii nomazi - si nu numai nomazi - (sa scriu corect pt. a nu fi acuzat de sovinism) varsta de casatorie este de 13-14 ani pentru fete si 15-16 ani pentru baieti. Am cunoscut un cuplu de rudari civilizati si ea frumoasa, ca iti venea sa dezertezi (eram in aramata atunci), care la varsta de 20 de ani el si 18 ani ea, aveau 5 ani de casnicie.

probabil ca o fo baiat destept.. si.. ie bun prieten... care o mai scoate din cand in cand in oras.. ca.. la diferenta de varsta nu se poate intampla nimica

uof uof.. chiarca a luat proportii.. si inca ce proportii..

sus

MamaOmida

Senior member
88 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Satisfactie totala!

scris pe 23 aug 2004 22:13 de MamaOmida

probabil ca o fo baiat destept.. si.. ie bun prieten... care o mai scoate din cand in cand in oras.. ca.. la diferenta de varsta nu se poate intampla nimica

uof uof.. chiarca a luat proportii.. si inca ce proportii..

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 23 aug 2004 22:40 de Ionel

Poate o fi nesatisfacut(si nu vrea sa-i spuna) ...nu se stie.

Eh, vezi cum vrem sa facem noi lucrurile: inainte de a invata cum se fac. Doar la sex se pricepe toata lumea.
Trebuie sa fie clar pentru toti care vor sa-si inceapa viata sexuala: e necesar sa invete teoretic cate ceva (mai mult) inainte.

sus

sorin

Guest

scris pe 4 mai 2005 15:29 de sorin

sus

maharajahu

Guest

scris pe 5 mai 2005 13:09 de maharajahu

sus

maharajahu

Guest

scris pe 5 mai 2005 13:11 de maharajahu

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online