Cat de lung va este pestisoru? :)

Pagina 1 din 2
1   2   »

unu curios

Guest

Cat de lung va este pestisoru? :)

scris pe 18 aug 2004 04:34 de unu curios

mai al meu e 7 cm in stare lasata si vreo 15 in stare sculata

hai ca sunt curios, astept sincer sa imi spuneti si voi cat de lunga va e scula
sus

I the Robot

Guest

Re:

scris pe 18 aug 2004 08:51 de I the Robot

Ar trebui sa-ti dai varsta si grosimea daca tot vrei sa faci o treaba.

10cm / 18cm / 24ani
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re:

scris pe 18 aug 2004 11:24 de Infector

PREZENTARE tip:

Se numeste XXXXXXX , are ~21 de ani si XX cm , s-a nascut in Bucuresti , ii plac fetele frumoase si muzica house.
Hobby-urile lui sunt artele martiale (practica stilul FHU-THAY) si calatoriile interstelare (in special calatoriile in/spre gaurile negre ale universului)
Crede despre el ca este simpatic si satisfacator
Sa-l aplaudam!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 18 aug 2004 16:17 de ExoticDream

PREZENTARE tip:

Se numeste XXXXXXX , are ~21 de ani si XX cm , s-a nascut in Bucuresti , ii plac fetele frumoase si muzica house.
Hobby-urile lui sunt artele martiale (practica stilul FHU-THAY) si calatoriile interstelare (in special calatoriile in/spre gaurile negre ale universului)
Crede despre el ca este simpatic si satisfacator
Sa-l aplaudam!

Ce bine ca s-a inventat Internetul! Acum putem face Copy-Paste din prezentarile "haioase" de pe site-urile de matrimoniale!!!

PS. Hai mai bine sa nu-l aplaudam, a fi simpatic si satisfacator (cum se spune?...."asteptam provincia"....ca sa avem confirmarea acelui atribut..."satisfacator" ) nu e de ajuns.....mai trebuie oarece calitati! Nu toate fetele/femeile sunt....limitate la intersectia gaura neagra-chestie de XX cm!!! Unele sunt in cautarea baietilor tridimensionali: minte, suflet, trup!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Cat de lung va este pestisoru? :)

scris pe 18 aug 2004 16:28 de ExoticDream

Al meu e exotic, se mai numeste "pestele-paradis" datorita coloritului sau variat. Acesta are un corp fusiform si aripioarele foarte lungi si mari, culoarea este roscata-verzuie sau roscata-albastruie, cu dungi transversale verzi sau rosii, masculul avand o lungime de 8 cm, iar femela fiind mai mica. Fiind o specie agresiva, nu poate trai in buna intelegere cu altele, dar nici doi masculi de macropod nu pot trai impreuna in acelasi bazin deoarece se lupta intre ei.

Mai am unul, "gurami-sidefiu" si unul albastru. Deosebit de frumos este masculul, care de la cap pana la coada are abdomenul portocaliu. Inotatoarele pectorale, dorsala si caudala au culoare sidefie, datorita numeroaselor puncte care le acopera. In timpul perioadei de reproducere coloritul devine si mai frumos, in special la masculi, care imbraca haina nuptiala. La gurami-albastru jocul prenuptial este energic, cateodata masculul provocand prin agresivitatea lui ranirea femelei. La gurami-sidefiu jocul prenuptial este delicat, fara duritati din partea masculului.

Happy cu pestii mei???

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 18 aug 2004 17:24 de YLoveCamelia

Ce bine ca s-a inventat Internetul! Acum putem face Copy-Paste din prezentarile "haioase" de pe site-urile de matrimoniale!!!

PS. Hai mai bine sa nu-l aplaudam, a fi simpatic si satisfacator (cum se spune?...."asteptam provincia"....ca sa avem confirmarea acelui atribut..."satisfacator" ) nu e de ajuns.....mai trebuie oarece calitati! Nu toate fetele/femeile sunt....limitate la intersectia gaura neagra-chestie de XX cm!!! Unele sunt in cautarea baietilor tridimensionali: minte, suflet, trup!!!

cu siguranta ar fi admiarabil sa fie "haios"..
este lamentabil prin banalitate, ordinaritate, repetitivitate

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 18 aug 2004 20:26 de Infector

IGNORE!

sus

Ionel

Guest

scris pe 18 aug 2004 20:50 de Ionel

Nu vei primi prea multe raspunsuri. Raspunsurile sunt date de statistica, nu trebuie sa le cauti in raspunsurile utilizatorilor internetului.
Marimea penisului tau se incadreaza in normal. Eu o am de 14 cm, dar groasa. Nu mi-a zis nici una ca nu sunt bun. Si am un pic mai multa experienta.
sus

DrSexpert

Veteran member
268 mesaje

Re: Re: Cat de lung va este pestisoru? :)

scris pe 19 aug 2004 19:47 de DrSexpert

Infector, ExoticDream de ce va certati in cadrul fiecarui subiect? Aveti ceva de impartit?

seXpert.ro
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Cat de lung va este pestisoru? :)

scris pe 19 aug 2004 22:58 de Infector

Infector, ExoticDream de ce va certati in cadrul fiecarui subiect? Aveti ceva de impartit?

Eu as imparti ceva cu ea dar ea nu vrea sa o imparta cu mine E zgarcioaba!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cat de lung va este pestisoru? :)

scris pe 19 aug 2004 23:26 de Ionel

Mai, voi va certati pentru ca "pestisorul" nu poate sa ajunga la "fructul de mare" ... adancime.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cat de lung va este pestisoru?

scris pe 20 aug 2004 09:29 de Infector

Mai, voi va certati pentru ca "pestisorul" nu poate sa ajunga la "fructul de mare" ... adancime.

HHhhHHHHHhHHHH urata comparatie! Pestisorul meu cred ca e prea masiv pentru fructul ei "scofalcit" anyway

Am auzit azi un joc de cuvinte foarte amuzant dupa parerea mea ... e cu pestisori. I-auzi!

Cand ti-e-n gat al meu caras,
Poti sa tragi aer pe nas?

Lolic (desi e cam vulgar)

sus

MamaOmida

Senior member
88 mesaje

scris pe 20 aug 2004 10:01 de MamaOmida

Un amic de-al meu avea o descriere foarte frumoasa despre lungimea penisului: Daca incape o mana si o gura pe el, are dimensiunea care trebuie. De aici tragi concluziile (cauta prietene cu mainile mici)

daca intr-o zi simti un gol mare-n stomac.. mananca.. sigur ti-e foame..
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de lung va este pestis

scris pe 20 aug 2004 11:15 de YLoveCamelia

I-auzi!

Cand ti-e-n gat al meu caras,
Poti sa tragi aer pe nas?

Lolic (desi e cam vulgar)

iata expresia fidela a randamentului intelectual

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 aug 2004 14:36 de ExoticDream

Eu nu ma cert, ne contrazicem pe tema in discutie, din nefericire opiniile noastre sunt practic opuse de fiecare data! Eu personal nu am absolut nimic de impartit cu el si atata timp cat asa-zisele "certuri" se desfasoara in limitele bunului simt si nu se indeparteaza prea mult de la topic, le tratez cu umor, in rest....aberatiile de limbaj primesc un mare IGNORE din partea mea (ca de exemplu versurile vulgare de mai sus si comentariile care le preced) !

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 aug 2004 14:42 de ExoticDream

N-ai sa vezi, baietas! Not even in your wildest dreams!

Stai prost cu memoria....cuvantul DRAGOSTE iti spune ceva???

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 aug 2004 14:49 de ExoticDream

Din partea mea, pestisorul in cauza va ramane la dimensiunea lui de baza, aceea exprimata perfect prin diminutiv (eventual putem sa-i fortam caracterizarea alintandu-l "mini-pestisor" sau "quasi-pestisor" sau "skiny-pestisor" ), "fructul de mare" sta ff bine acolo unde e si nu-si doreste nici o "close encounter of the 3rd kind", asa ca totul ramane in cel mai fericit caz un vis.....exotic!!!

sus

unu_curios

Guest

scris pe 20 aug 2004 18:46 de unu_curios

Eu nu ma cert, ne contrazicem pe tema in discutie, din nefericire opiniile noastre sunt practic opuse de fiecare data! Eu personal nu am absolut nimic de impartit cu el si atata timp cat asa-zisele "certuri" se desfasoara in limitele bunului simt si nu se indeparteaza prea mult de la topic, le tratez cu umor, in rest....aberatiile de limbaj primesc un mare IGNORE din partea mea (ca de exemplu versurile vulgare de mai sus si comentariile care le preced) !

Eu pur si simplu nu va inteleg, Parca ati fi unul mai dobitoc ca altul pe cuvant....

De fiecare data cand pune cineva o tema pe forum, voi ori va bateti joc or va cerati ca niste copii.
siteul acesta ar trebuie sa se numeasca www.discutii-despre-sex-luate-la-misto.ro
Pai asa de ce ajutor le este oamenilor siteu daca voi faceti numai bascau si va cerati, ar trebuie sa simtiti un pic la obraz, daca va uitati pe siteuri straine, acolo aia nu se ciondanesc intre ei si poti sa-i intrebi ce vrei fara sa te astepti ca cineva isi bate joc de tine.
parca vad ca si pe chestia ce am scris-o acum apare ceva mistokareala, ca va mai viziteaza dracu sitei

Cei despre care vorbesc se simt ei, nu vorbesc despre toti, ca mai sunt si oameni educati si cu bun simt pe aici.

merci mult oricum,
in primul rand lui Ionel
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 aug 2004 19:03 de ExoticDream

Eu pur si simplu nu va inteleg, Parca ati fi unul mai dobitoc ca altul pe cuvant....

De fiecare data cand pune cineva o tema pe forum, voi ori va bateti joc or va cerati ca niste copii.
siteul acesta ar trebuie sa se numeasca www.discutii-despre-sex-luate-la-misto.ro
Pai asa de ce ajutor le este oamenilor siteu daca voi faceti numai bascau si va cerati, ar trebuie sa simtiti un pic la obraz, daca va uitati pe siteuri straine, acolo aia nu se ciondanesc intre ei si poti sa-i intrebi ce vrei fara sa te astepti ca cineva isi bate joc de tine.
parca vad ca si pe chestia ce am scris-o acum apare ceva mistokareala, ca va mai viziteaza dracu sitei

Cei despre care vorbesc se simt ei, nu vorbesc despre toti, ca mai sunt si oameni educati si cu bun simt pe aici.

merci mult oricum,
in primul rand lui Ionel

Cum in cele de mai sus raspunzi la postul meu, ma simt vizata....in postura de....cum te-ai exprimat?!?

Te-as ruga ca, inainte sa te iei de mine, sa incerci sa citesti macar 5-6 subiecte discutate pe forum (ca sa nu zic cateva sute) si sa bagi de seama ca inainte de orice altceva eu raspund de fiecare data la problema pusa de userul respectiv si inca la modul cel mai serios! Au fost rarissime cazurile in care am tratat in gluma un topic si asta numai si numai atunci cand era evident ca userul facea el insusi misto de noi prin felul in care punea o (falsa) problema. In rest, au existat desigur controverse, dar moderatorul se ocupa si face "curatenie" daca cineva depaseste limitele bunului simt. Eu personal n-am insultat pe nimeni niciodata, nu injur de fel (de la educatie mi se trage) si nici nu-mi place sa-mi bat joc de oameni, dimpotriva, am un deosebit respect pt orice om intalnit si il tratez in cel mai frumos mod posibil (pe principiul ca fiecare din noi are ceva bun inside) daca si el face acelasi lucru. Daca nu ne intelegem, atunci il ignor si gata, nu ma conduc dupa principiile baietilor de cartier (dinte pt dinte etc) .

Ai dreptate, sunt multi oameni cu bun simt pe aici, este motivul pt care imi face in general placere sa intru pe forum si te rog sa nu mai jignesti sau sa ameninti aiurea. Personal am o gramada de bun simt si ma lupt de ceva vreme ca atmosfera sa fie prietenoasa, interesanta si instructiva aici.

Pe viitor fii mai atent cum vorbesti pt ca tocmai acei oameni cu bun simt se vor simti lezati, celor nesimtiti te asigur ca nu le va pasa oricum!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 20 aug 2004 23:10 de Ionel

Din partea mea, pestisorul in cauza va ramane la dimensiunea lui de baza, aceea exprimata perfect prin diminutiv (eventual putem sa-i fortam caracterizarea alintandu-l "mini-pestisor" sau "quasi-pestisor" sau "skiny-pestisor" ), "fructul de mare" sta ff bine acolo unde e si nu-si doreste nici o "close encounter of the 3rd kind", asa ca totul ramane in cel mai fericit caz un vis.....exotic!!!

A dracu' e limba asta romana: una spui si alta se intelege. Dar nu-mi displace ce s-a inteles. Vroiam insa sa spun si faptul ca nu puteti face troc deoarece sunteti la distanta. Un ascultator intreaba la Radio Erevan: se poate face sex de la distanta? Se poate - i se raspunde - cu conditia ca distanta dintre parteneri sa fie mai mica decat lungimea penisului barbatului in cauza.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de lung va este pe

scris pe 23 aug 2004 15:01 de ExoticDream

A dracu' e limba asta romana: una spui si alta se intelege. Dar nu-mi displace ce s-a inteles. Vroiam insa sa spun si faptul ca nu puteti face troc deoarece sunteti la distanta.

Distanta este in primul rand una spirituala!!!

sus

silva

Newbie
8 mesaje

scris pe 23 aug 2004 16:35 de silva

a mea e patrata...
16lungime
14,5 grosime
17 ani si 10 luni
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Cat de lung va este pestisoru? :)

scris pe 23 aug 2004 16:54 de Ionel

a mea e patrata...
16lungime
14,5 grosime
17 ani si 10 luni

E patrata ca nu ai prea folosit aparatura de slefuire si rotunjire. Dar ai tot timpul.
Cred ca am mai spus-o. O fetita este blestemata de preot, pentru ca a scuipat de la balconul bisericii, sa-i creasca o pisica neagra intre picoare. Cand a inceput sa-i creasca parul pubian, fetita numai suparta umbla, fara sa raspunda la intrebarile parintilor. Intr-o zi o intreaba si bunica, venita pe la ei de la tara. Cu rusine fetita ii spune. Bunica ii spune sa nu fie suparata ca toate femeile au asa ceva. Vazand ca nu crede bunica ridica poalele fustei si-i arata. Vad bunica, dar a dumitale e sura, iar a mea e neagra cum a zis preotul, spune fetita. Lasa nepoata mea ca si a ta va fi sura dupa ce va prinde atatia soareci cati a prins a mea - raspunde bunica.

sus

MamaOmida

Senior member
88 mesaje

scris pe 23 aug 2004 22:08 de MamaOmida

E patrata ca nu ai prea folosit aparatura de slefuire si rotunjire. Dar ai tot timpul.
Cred ca am mai spus-o. O fetita este blestemata de preot, pentru ca a scuipat de la balconul bisericii, sa-i creasca o pisica neagra intre picoare. Cand a inceput sa-i creasca parul pubian, fetita numai suparta umbla, fara sa raspunda la intrebarile parintilor. Intr-o zi o intreaba si bunica, venita pe la ei de la tara. Cu rusine fetita ii spune. Bunica ii spune sa nu fie suparata ca toate femeile au asa ceva. Vazand ca nu crede bunica ridica poalele fustei si-i arata. Vad bunica, dar a dumitale e sura, iar a mea e neagra cum a zis preotul, spune fetita. Lasa nepoata mea ca si a ta va fi sura dupa ce va prinde atatia soareci cati a prins a mea - raspunde bunica.

si dupa cum pisica nu se uita la dimeniunea soarecelui pe care-l prinde.. trage-ti singuri concluzia..

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 23 aug 2004 22:17 de Ionel

si dupa cum pisica nu se uita la dimeniunea soarecelui pe care-l prinde.. trage-ti singuri concluzia..

Se mai uita, dar numai cand are de unde alege.

sus

MamaOmida

Senior member
88 mesaje

scris pe 23 aug 2004 22:22 de MamaOmida

Se mai uita, dar numai cand are de unde alege.

atunci unde a nimenit de tre sa aleaga intre catziva "soareci" atarnatzi? nici nu vreau sa ma gandesc

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 23 aug 2004 23:00 de Ionel

atunci unde a nimenit de tre sa aleaga intre catziva "soareci" atarnatzi? nici nu vreau sa ma gandesc

Cred ca nu stie sa aleaga, daca nu a gasit ceva de soi, acum cand mai importam chiar si din Africa.

sus

unu_curios

Guest

scris pe 24 aug 2004 10:39 de unu_curios

tare de la pestisori si fructe de mare am ajuns la pisici si soareci
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 24 aug 2004 13:28 de Ionel

tare de la pestisori si fructe de mare am ajuns la pisici si soareci

Dar se refera la acelasi lucru. Si e bine sa diversifici putin "denumirile, e mai pitoresc.

sus

MamaOmida

Senior member
88 mesaje

scris pe 24 aug 2004 23:12 de MamaOmida

Dar se refera la acelasi lucru. Si e bine sa diversifici putin "denumirile, e mai pitoresc.

unii e destepti.. si dupa ce le spui ceva trebuie sa le faci si un desen...

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online