va rog ajutor

Pagina 1 din 1
1

romeoX

Newbie
9 mesaje

va rog ajutor

scris pe 20 aug 2004 21:45 de romeoX

Buna tuturor chiar daca am mai intrebat ceva asemanator cu ceva timp in urma , mai intreb inca o data (frica de doctor ma omoara) sa o luam cu inceputul am facut pentru prima data dragoste cu prietena mea dar fara prezervativ , asta in prima faza cand a avut loc dezvirginarea , asa a vrut ea ..... ce puteam sa fac , dupa cateva minute am pus un prezervativ , deci nu am ajuns la faza finala , si totusi stiu ca exista riscul unei sarcini DOAMNE FERESTE nu e mult de cand s-a intamplat evenimentul sunt cateva zile mai exact 6 , intrebarea este : de unde , cand si daca trebuie sa iau un test de sarcina , trebuie sa-mi fac griji sau nu

Mersi mult !

sexpert dar mai mic asa )
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: va rog ajutor

scris pe 20 aug 2004 21:55 de Ionel

Buna tuturor chiar daca am mai intrebat ceva asemanator cu ceva timp in urma , mai intreb inca o data (frica de doctor ma omoara) sa o luam cu inceputul am facut pentru prima data dragoste cu prietena mea dar fara prezervativ , asta in prima faza cand a avut loc dezvirginarea , asa a vrut ea ..... ce puteam sa fac , dupa cateva minute am pus un prezervativ , deci nu am ajuns la faza finala , si totusi stiu ca exista riscul unei sarcini DOAMNE FERESTE nu e mult de cand s-a intamplat evenimentul sunt cateva zile mai exact 6 , intrebarea este : de unde , cand si daca trebuie sa iau un test de sarcina , trebuie sa-mi fac griji sau nu

Mersi mult !

Riscul de a ramane gravida in asemenea cazuri este foarte mic, doar daca ai fost foarte excitat - iar cand dezvirginezi o fata esti si numai pentru faptul ca este foarte stramta in vagin - si ti-ai dat "un pic drumul". Testul de sarcina se ia de la farmacie, dar nu stiu cati ani ai si daca se da la minori (mai bine zis copii sub 16 ani). Poate cineva de pe forum iti da un raspuns in cunostinta de cauza.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

shikin

Senior member
55 mesaje

scris pe 20 aug 2004 23:16 de shikin

Mersi mult !

Cine draq a zis ca mai bine previi decat combati a avut dreptate.
Acum dupa ce ai facut-o ti-a venit sa te informezi? De ce p*** mea n-ai facut-o inainte???

Mintea este o lume in ea insasi si doar ea poate transforma iadul in rai sau raiul in iad.
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: va rog ajutor

scris pe 20 aug 2004 23:27 de Ionel

Cine draq a zis ca mai bine previi decat combati a avut dreptate.
Acum dupa ce ai facut-o ti-a venit sa te informezi? De ce p*** mea n-ai facut-o inainte???

Eu zic sa nu-l mai amaram si noi ca e destul de speriat. Am trecut si eu prin o asemenea faza, inainte de 1989 - cand nu se putea face avort legal - (vezi ce batran sunt), n-am pus bine prezervativul si a ramas in vagin dupa ejaculare(deh, incepator); am stat 3 saptamani ca pe ghimpi.
Poate-l ajuta vre-o fata mai cu experienta de pe forum: sa-i spuna ce sa faca, deoarece cred ca are o varsta sub 18 ani si nu stie.

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 21 aug 2004 12:42 de FireSoul

Mersi mult !

Test de sarcina se gaseste la orice farmacie. Il poate cumpara oricine. Detalii despre interpretarea rezultatului nu stiu, dar scrie in prospect.
Testul de sarcina sa face dupa 2 sapt de la presupusa fecundare a ovulului(adiq tre' sa treaca 2 sapt de cand ati facut dargoste neprotejat)

Save water! drink beer!!!
sus

romeoX

Newbie
9 mesaje

scris pe 21 aug 2004 14:08 de romeoX

mersi mult tuturor intradevar e mai bine sa te informezi inainte , dar ce pot sa fac daca asta a fost dorinta ei sa vie dezvirginata fara prezervativ , o sa astept 2 saptamani si o sa cumpar un test , mersi mult

sexpert dar mai mic asa )
sus

MamaOmida

Senior member
88 mesaje

Re: Re: va rog ajutor

scris pe 21 aug 2004 22:44 de MamaOmida

mersi mult tuturor intradevar e mai bine sa te informezi inainte , dar ce pot sa fac daca asta a fost dorinta ei sa vie dezvirginata fara prezervativ , o sa astept 2 saptamani si o sa cumpar un test , mersi mult

acu... ce-o fi in sufletul tau astea 2 saptamani.. numai tu stii, dar, ai timp sa meditezi perioada asta.. si sa vezi daca-ti mai trebe

daca intr-o zi simti un gol mare-n stomac.. mananca.. sigur ti-e foame..
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: va rog ajutor

scris pe 21 aug 2004 23:05 de Ionel

acu... ce-o fi in sufletul tau astea 2 saptamani.. numai tu stii, dar, ai timp sa meditezi perioada asta.. si sa vezi daca-ti mai trebe

O sa-i mai trebuiasca sigur, ca daca a dezvirginat o fata inseamna cu nu-i ipotent. Ori se necajeste ori nu tot acelasi lucru se intampla. Eu zic sa te necazesti mai putin si sa lasi lucrurile sa mearga cum sunt. Daca a ramas insarcinata trebuie sa te gandesti cum vei proceda. Bag seama ca amandoi sunteti minori, iar daca ea este mai mica de 16 ani, atunci apare problema dificila.
Daca tot ne-ai cerut ajutorul, cred ca atunci cand o sa afli rezultatul ne informezi si pe noi.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online