Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

Pagina 3 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 27 aug 2004 16:22 de ursu

Nu, nu din cauza unor sfaturi, ci din cauza dezamagirilor suferite pe pielea proprie si personala. Multi baieti sunt imaturi si se joaca, uneori din pura inconstienta, cu sufletul fetelor si de aceea ele ajung sa iubeasca enorm, apoi sa-si dea seama ca s-au inselat amarnic si sa fie deosebit de prudente mai departe. Cand un baiat bun intalneste o astfel de fata se pot intampla 3 situatii: fie el nu poate intelege ce furtuna a existat in sufletul fetei si renunta in a se complica asteptand ca timpul sa stearga ranile fostei iubiri, fie intelege, dar se grabeste sa fie el alesul si in acest proces nu vede ca fata a ramas un pic in urma, fie intelege, are rabdare si atunci poate sunt sanse ca dupa un timp intre ei sa se nasca un sentiment frumos. Nu cred ca gresesc prea mult cand spun ca putini baieti ar alege ultima varianta...majoritatea prefera sa-si reorienteze sentimentele spre persoane care le pot satisface nevoia de iubire mai rapid....

A treia varianta nu o inteleg . Ceea ce imi zici tu este ca eu sa stau si sa asist cum biata fata sufera . Eu am zis altceva . Nu pretind o relatie la momentul asta , dar macar sa ma lase sa o ajut . In timpul asta are si ocazia sa ma cunosca . De ce refuza cu o asemenea inversunare un ajutor din partea mea ? Mai ales ca nu i-am cerut niciodata nimic mai mult decat o simpla amicie . O plimbare sa mai respire aer curat nu vad ce efecte negative arr avea .

E greu sa intelegi ce simte o fata in situatia asta, ea este inca extrem de vulnerabila si mult mai circumspecta decat inainte, isi doreste doar liniste ca sa-si puna ordine in ganduri, in sentimente...Cand pana mai ieri a iubit din tot sufletul pe cineva, nu-i poti care ca azi sa uite tot, iar maine sa se poarte ca si cum nimic nu ar fi existat. E nedrept ca anumite sentimente se incapataneaza si nu vor sa moara atunci cand existenta lor nu aduce decat lacrimi si tristete, dar ce sa facem daca unii dintre noi asa sunt construiti si pun la suflet mai mult decat trebuie? Vei spune ca suntem fraieri, ca n-am cunoscut bine si din timp pe cel care ne-a ranit, dar viata e perversa......nu ai cum sa te aperi impotriva tuturor relelor.... Ideea este ca o fata care a suferit si sufera nu are cum sa-si doreasca sa intre imediat intr-o noua relatie.....pur si simplu nu poate, nu are loc in sufletul ei pana nu face curatenie....si asta dureaza! Baietii au alta optica in privinta asta, nu vreau sa mai comentez....

Nu cred ca sunteti fraieri , apreceiez oamenii care pun pasiune in ceea ce fac , dar de aici pana a refuza un ajutor e o cale lunga .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

scris pe 27 aug 2004 16:25 de ExoticDream

Ai dreptate. Sunt foarte multi baieti sensibili, iubitori etc., dar acestia nu afiseaza aceste sentimente (am mai spus-o pe forum). Maestria unei fete consta in aceea ca trebuie sa actioneze acele corzi ale baiatului, care sa faca sa-i vibreze aceste sentimente. Din pacate, prea multe fete cred ca baietii nu au nevoie de mangaieri, sensibilitate etc, ci numai ele. Stiti ca in relatiile sexuale acest lucru duce ca barbatul sa caute in alta parte asemenea lucruri?
Barbatul este asa cum l-a facut si crescut mama, deci tot femeia.

Eu cred ca si fetele, si baietii au nevoie in egala masura de tandrete, mangaieri, sensibilitate si intotdeauna am oferit toate astea baiatului pe care l-am iubit fara sa astept sa faca el neaparat primul pas! Cand iubesti, aceste lucruri vin de la sine, nu e nevoie sa uzezi de diplomatie feminina ca sa scoti la suprafata sensibilitatea baiatului! Daca insa el nu lasa acea latura a sufletului sau sa iasa la suprafata nu inseamna neaparat ca tu, fata, esti de vina, ci ca poate nu te iubeste suficient (sau deloc) ca sa-si deschida sufletul in fata ta, sa coboare toate barierele si sa te lase sa-l cunosti total. Eu am facut greseala de a oferi totul si nu am primit acelasi lucru in schimb si nu pt ca nu m-am priceput....

Cat despre mama...da, ea poate influenta comportamentul fiului....pt ca ea este primul model feminin cu care vine in contact baiatul....Daca ea este o persoana rea, insensibila, inchisa, e posibil ca si baiatul sa capete impresia ca asa sunt femeile in general...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1

scris pe 27 aug 2004 16:27 de ExoticDream

DE PARCA BAIETI NU AU SUFERIT SAU NU POT SA SUFERE(parca ei ar fi de piatra,de parca nu ar avea suflet si ei),TOCMAI DE ASTA MAJORITATEA SE POARTA CA DE PIATRA DUPA ACEIA,CA IN MAJORITATE TOT VOI FETELE I-ATI FACUT SA SUFERE!!!

Nimeni nu e de piatra! Daca m-as lua dupa ce spui, ar trebui sa fac si eu ca o tipa care, inselata fiind de iubitul ei, s-a suparat rau de tot pe sexul tare si si-a facut un scop din a se razbuna pe ei cu armele lor, amagindu-i, facandu-i s-o placa mult de tot, apoi parasindu-i!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iub

scris pe 27 aug 2004 16:32 de Ionel

Eu cred ca si fetele, si baietii au nevoie in egala masura de tandrete, mangaieri, sensibilitate si intotdeauna am oferit toate astea baiatului pe care l-am iubit fara sa astept sa faca el neaparat primul pas! Cand iubesti, aceste lucruri vin de la sine, nu e nevoie sa uzezi de diplomatie feminina ca sa scoti la suprafata sensibilitatea baiatului! Daca insa el nu lasa acea latura a sufletului sau sa iasa la suprafata nu inseamna neaparat ca tu, fata, esti de vina, ci ca poate nu te iubeste suficient (sau deloc) ca sa-si deschida sufletul in fata ta, sa coboare toate barierele si sa te lase sa-l cunosti total.

N-ati vibrat la aceiasi lungime de unda, adica nu va potriveati.

Eu am facut greseala de a oferi totul si nu am primit acelasi lucru in schimb si nu pt ca nu m-am priceput....

Uneori o iubire unilaterala foarte puternica este sufocanta pentru partener, indiferent de sex.

Cat despre mama...da, ea poate influenta comportamentul fiului....pt ca ea este primul model feminin cu care vine in contact baiatul....Daca ea este o persoana rea, insensibila, inchisa, e posibil ca si baiatul sa capete impresia ca asa sunt femeile in general...

Dar si o fata poate fi influientata de ideile mamei.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 aug 2004 16:35 de ExoticDream

Cu asemenea conceptii despre toti baietii pun pariu ca nu o sa-ti gasesti cu adevarat alinarea in dragoste.
Procesul e de durata, iar viata e scurta.

Am fost un pic sarcastica in randurile alea..., dar m-am saturat sa vad mereu baieti schimband fetele ca pe ciorapi, dansand pe sentimentele lor ca si cum asa ceva s-ar gasi la piata in cantitati industriale.... Nu toti baietii sunt asa, dar din pacate prea multi... Sper sa-mi gasesc si eu jumatatea intr-o buna zi (si nu am pretentii absurde, accept faptul ca nimeni nu este perfect).

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei

scris pe 27 aug 2004 16:44 de ExoticDream

N-ati vibrat la aceiasi lungime de unda, adica nu va potriveati.

Vibram pe acelasi lambda, ne potriveam, doar ca el isi va da seama de asta un pic mai tarziu, dupa ce se va delecta din anumite delicii la care viseaza de mult timp, dupa ce va intelege ca nimeni nu-l va iubi asa cum l-am iubit eu! Va fi, din pacate, mult prea tarziu...

Uneori o iubire unilaterala foarte puternica este sufocanta pentru partener, indiferent de sex.

Daca e unilaterala, atunci nu are cum sa reziste....Partenerul sufocat se va plictisi de o iubire pe care nu si-o doreste (ba chiar il incurca! ) , iar partenerul care iubeste (sufocatorul) va obosi iubind pt 2 si fiind ranit de indiferenta partenerului....

sus

CEL CE ESTE

Guest

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 27 aug 2004 16:49 de CEL CE ESTE

Nu, nu din cauza unor sfaturi, ci din cauza dezamagirilor suferite pe pielea proprie si personala. Multi baieti sunt imaturi si se joaca, uneori din pura inconstienta, cu sufletul fetelor si de aceea ele ajung sa iubeasca enorm, apoi sa-si dea seama ca s-au inselat amarnic si sa fie deosebit de prudente mai departe. Cand un baiat bun intalneste o astfel de fata se pot intampla 3 situatii: fie el nu poate intelege ce furtuna a existat in sufletul fetei si renunta in a se complica asteptand ca timpul sa stearga ranile fostei iubiri, fie intelege, dar se grabeste sa fie el alesul si in acest proces nu vede ca fata a ramas un pic in urma, fie intelege, are rabdare si atunci poate sunt sanse ca dupa un timp intre ei sa se nasca un sentiment frumos. Nu cred ca gresesc prea mult cand spun ca putini baieti ar alege ultima varianta...majoritatea prefera sa-si reorienteze sentimentele spre persoane care le pot satisface nevoia de iubire mai rapid....

E greu sa intelegi ce simte o fata in situatia asta, ea este inca extrem de vulnerabila si mult mai circumspecta decat inainte, isi doreste doar liniste ca sa-si puna ordine in ganduri, in sentimente...Cand pana mai ieri a iubit din tot sufletul pe cineva, nu-i poti care ca azi sa uite tot, iar maine sa se poarte ca si cum nimic nu ar fi existat. E nedrept ca anumite sentimente se incapataneaza si nu vor sa moara atunci cand existenta lor nu aduce decat lacrimi si tristete, dar ce sa facem daca unii dintre noi asa sunt construiti si pun la suflet mai mult decat trebuie? Vei spune ca suntem fraieri, ca n-am cunoscut bine si din timp pe cel care ne-a ranit, dar viata e perversa......nu ai cum sa te aperi impotriva tuturor relelor.... Ideea este ca o fata care a suferit si sufera nu are cum sa-si doreasca sa intre imediat intr-o noua relatie.....pur si simplu nu poate, nu are loc in sufletul ei pana nu face curatenie....si asta dureaza! Baietii au alta optica in privinta asta, nu vreau sa mai comentez....

OO,CARTILE EXOTIC,CARTILE SUNT CA OAMENI!!
IMATURITATEA ESTE NECUNOASTEREA.
IMATURII SE JOACA CU IMATURII!!

OO,CARTILE EXOTIC,CARTILE SUNT CA OAMENI!!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa

scris pe 27 aug 2004 16:53 de Ionel

Vibram pe acelasi lambda, ne potriveam, doar ca el isi va da seama de asta un pic mai tarziu, dupa ce se va delecta din anumite delicii la care viseaza de mult timp, dupa ce va intelege ca nimeni nu-l va iubi asa cum l-am iubit eu! Va fi, din pacate, mult prea tarziu...

Daca e unilaterala, atunci nu are cum sa reziste....Partenerul sufocat se va plictisi de o iubire pe care nu si-o doreste (ba chiar il incurca! ) , iar partenerul care iubeste (sufocatorul) va obosi iubind pt 2 si fiind ranit de indiferenta partenerului....

Nu te supara, dar tot ce spun si vreau sa fiu cat mai echilibrat, le "traduci" impotriva barbatilor. Nu e bine.
Cine te forteaza sa sufoci cu iubirea ta pe un om care nu te iubeste. (O sa zici ca dragostea e oarba. Eu zic: pana la un loc). Dar eu ma refeream la o persoana care te iubeste. Daca o sufoci va proceda ca atunci cand nu are aer: va parasi locul.
Nu nu ati vibrat, doar ca prin dragostea ta sufocanta ai vrut sa-l faci sa vibreze. Undele le avem din nastere sub forma latenta. Sunt activate doar de o persoana cu aceiasi lungime de unda. (Exemplu: in dragoste chiar si mirosul este foarte important)

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa

scris pe 27 aug 2004 17:00 de ExoticDream

Nu te supara, dar tot ce spun si vreau sa fiu cat mai echilibrat, le "traduci" impotriva barbatilor. Nu e bine.
Cine te forteaza sa sufoci cu iubirea ta pe un om care nu te iubeste. (O sa zici ca dragostea e oarba. Eu zic: pana la un loc). Dar eu ma refeream la o persoana care te iubeste. Daca o sufoci va proceda ca atunci cand nu are aer: va parasi locul.
Nu nu ati vibrat, doar ca prin dragostea ta sufocanta ai vrut sa-l faci sa vibreze. Undele le avem din nastere sub forma latenta. Sunt activate doar de o persoana cu aceiasi lungime de unda. (Exemplu: in dragoste chiar si mirosul este foarte important)

Pana acum n-am sufocat pe nimeni si nici n-am s-o fac, fiecare are dreptul la spatiul sau vital.... si daca iubesti si nu esti iubit la fel, lupti pana la un punct, apoi renunti....asta am facut si eu. Dragostea nu e chiar oarba, mai e loc si de ceva ratiune pe ici, pe colo... eu m-am invatat minte! Poate nu eram 100% pe aceeasi lungime de unda, dar eu speram sa ajungem acolo cu mici retusuri....nu a fost posibil si relatia a murit...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de

scris pe 27 aug 2004 17:25 de ExoticDream

A treia varianta nu o inteleg . Ceea ce imi zici tu este ca eu sa stau si sa asist cum biata fata sufera . Eu am zis altceva . Nu pretind o relatie la momentul asta , dar macar sa ma lase sa o ajut . In timpul asta are si ocazia sa ma cunosca . De ce refuza cu o asemenea inversunare un ajutor din partea mea ? Mai ales ca nu i-am cerut niciodata nimic mai mult decat o simpla amicie . O plimbare sa mai respire aer curat nu vad ce efecte negative arr avea .

Parerea mea este ca o relatie inceputa in vremuri tulburi pt unul din parteneri nu are sanse de reusita. Este de preferat ca cel ranit sa fie lasat sa-si oblojeasca ranile inainte de a incepe ceva nou.

sus

CEL CE ESTE

Guest

scris pe 27 aug 2004 17:27 de CEL CE ESTE

Eu cred ca si fetele, si baietii au nevoie in egala masura de tandrete, mangaieri, sensibilitate si intotdeauna am oferit toate astea baiatului pe care l-am iubit fara sa astept sa faca el neaparat primul pas! Cand iubesti, aceste lucruri vin de la sine, nu e nevoie sa uzezi de diplomatie feminina ca sa scoti la suprafata sensibilitatea baiatului! Daca insa el nu lasa acea latura a sufletului sau sa iasa la suprafata nu inseamna neaparat ca tu, fata, esti de vina, ci ca poate nu te iubeste suficient (sau deloc) ca sa-si deschida sufletul in fata ta, sa coboare toate barierele si sa te lase sa-l cunosti total. Eu am facut greseala de a oferi totul si nu am primit acelasi lucru in schimb si nu pt ca nu m-am priceput....

SI ACUMA DAI CU PICIORUL VIETI LA MODUL GRAV!!
DA BUN SI DACA AR FACE CA TINE TOTI OAMANI CREZI CA TI-AI MAI GASI "IUBIREA"??!!!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 aug 2004 18:09 de Ionel

Pana acum n-am sufocat pe nimeni si nici n-am s-o fac, fiecare are dreptul la spatiul sau vital.... si daca iubesti si nu esti iubit la fel, lupti pana la un punct, apoi renunti....asta am facut si eu. Dragostea nu e chiar oarba, mai e loc si de ceva ratiune pe ici, pe colo... eu m-am invatat minte! Poate nu eram 100% pe aceeasi lungime de unda, dar eu speram sa ajungem acolo cu mici retusuri....nu a fost posibil si relatia a murit...

Eu zic ca tu nu esti obiectiva in aprecieri, pentruca esti parte a problemei. Din ce-ai spus eu cred ca da, l-ai sufocat. Numai prin faptul ca te mentii in niste subiectivisme la hotar cu aberatiile, este un lucru care sufoca, dar si demonsreaza ca nu cunosti sau nu vrei sa cunosti realitatea, considerand ca toate relele se datoreaza celor din jur, fara sa-ti pui intrebarea cat din vina iti apartine si sa cauti sa te corectezi. Tu vrei sa corectezi pe toata lumea din jur, numai pe tine, care esti cea mai implicata, nu.

sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 aug 2004 19:04 de Aluka

Good POINT,Exotic!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 27 aug 2004 19:13 de Infector

Te-as ruga respectuos sa nu-ti bagi coada in topicul meu daca lasi, ca de obicei, bunele maniere la usa, e subiectul meu si cum stiu bine ca n-ai comentarii pertinente mai bine renunta, tin la un climat decent macar aici, in "ograda" mea.

Intrebarile mele NU sunt cu subinteles decat poate pt tine care nu le intelegi sau te prefaci doar (tocmai pt ca tu esti cel care sufera de frustrari in cel mai inalt grad!) . Si-au mai luat si altii diploma in smechereala si nu-si dau datele personale in toate zarile ca sa aiba ocazia pusti teribilisti sa faca descinderi amenintatoare in formatie rroma si inarmati cu accesorii de cartier, asa ca....degeaba te chinui sa asmuti lumea impotriva mea! Oricum viata mea ma priveste direct si personal, (fac ce vreau, dar stiu ce fac, spre deosebire de tine care faci ce vrei fara sa stii ce faci! ) , aici am cerut doar opinia userilor bazata pe experienta proprie intrucat am trait si eu (si multe din prietenele mele) o astfel de relatie si vreau sa inteleg ce se intampla la 19-20 de ani. Tu habar n-ai ce este aceea o relatie pt ca tot ce ai trait au fost simple aventuri, de aceea nu intelegi nimic din ceea ce se discuta pe acest topic si faci ca de obicei, adica....insulti! Stai linistit, nu ma cheama Infector ca sa ma macine gandul ca sunt inca virgina si singura! Nu ma intereseaza sa "agat" pe nimeni (asta e stilul tau, mai draga! ) , iar viata mea va deveni normala dupa ce-mi voi reveni dupa dezamagirea traita si voi putea sa iubesc din nou (asta e conceptul de viata normala din perspectiva mea, nu o albinareala continua din floare in floare). Inceteaza cu injuriile, parerea ta e ultima care m-ar interesa, avand in vedere calitatile deosebite de prieten, confident si mai ales iubit pe care nici acum, la 20 de ani, nu le ai. In mintea ta de smecheras, ai impresia ca toate fetele "judeca" precum cele cu care iti pierzi tu timpul in cartier, adica toate se innebunesc dupa o relatie sexuala satisfacatoare! Ooops, eroare!!! Lumineaza-te si tu....mai sunt si altfel de fete pe lume! Nu trebuie sa fiu Miss Univers si nici nebuna ca sa mai sper ca exista inca pe undeva pe-aproape un baiat inteligent, SINCER, romantic, dulce, fara prea multe defecte, care sa-si doreasca o fata buna (pe mine! ) , si nu o fufa cu IQ->0 care sa nu stie altceva decat sex pe banda si care sa fi avut 10-15 barbati in patu-i primitor!!! Eu vreau dragoste completa cu un singur baiat, nu sex ordinar cu 10!

Patetic esti tu....si nenorocirea este ca nici nu-ti dai seama! Traiesti intr-o lume a fantasmelor in care barbatul=vanatorul, femeia=prada, altceva nu conteaza! Atat ai invatat in anturajul in care te invartesti! Dar deschide ochii si priveste si cealalta fata a lumii! Poate acum nu-ti pasa ca sufletul ti-e sterp, inert (si doar trupul ti-e...satisfacut! ) , dar mai tarziu, cand eventual te vei maturiza un pic, vei realiza ca aventurile de-o noapte si sexul la intamplare nu-ti pot aduce fericirea....atunci vei intelege ce batem noi, ceilalti, campii pe aici...dar vezi ca va fi cam tarziu! Viata va fi trecut pe langa tine, te vei simti uzat si singur..... You're choice!

PS: Nu insulta persoanele cu bun simt de pe forum care sunt de acord cu unele din ideile mele, incearca sa intelegi ca lumea nu este formata doar din cei ca tine si ca, asa putini cum sunt, mai exista si oameni care pretuiesc adevaratele valori gen dragoste, sinceritate, onoare etc. "Lingai - sclavi ai rasei" sunt mai degraba cei care se aduna in bande (smecheri de cartier), accepta un lider care sa-i dirijeze tocmai pt ca ei sunt mult prea slabi ca sa se conduca pe ei insisi! Noi ceilalti gandim fiecare pt el, iar aici facem doar schimb de opinii, nu ne insusim unii gandirea celorlalti!

Mi-ai demonstrat teoria.
Exact ce spuneam : cauti sa dai vina pe altii pentru insuccesele tale.Jalnic

Si vezi ca ai scapari ce te dau de gol; Exemplu:
"Nu trebuie sa fiu Miss Univers ......... sa mai sper ca exista inca pe undeva un baiat sa-si doreasca o fata buna (pe mine! ) , si nu o fufa cu IQ->0 care sa nu stie altceva decat sex pe banda si care sa fi avut 10-15"

Ce repede cataloghezi tu fetele ca fiind fufe.Te crezi "buna", desteapta etc ... cred ca ai si adeverinta sa ateste chestiile acestea.
Patetic!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 27 aug 2004 19:41 de dualis

Asa este, dar pt baieti se pare ca e invers, ei trebuie sa se afiseze in fata prietenilor cu o "bucata buna", altfel.....se fac de rusine!!! Intre o fata frumoasa, dar cam proasta si o fata nu tocmai superba, dar inteligenta, oare cati baieti ar alege ultima varianta????

De ce continui sa crezi ca procentul fetelor bune este mai mare decat cel al baietilor buni ?

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

xxxxx

Guest

scris pe 27 aug 2004 20:28 de xxxxx

Asa este, dar pt baieti se pare ca e invers, ei trebuie sa se afiseze in fata prietenilor cu o "bucata buna", altfel.....se fac de rusine!!! Intre o fata frumoasa, dar cam proasta si o fata nu tocmai superba, dar inteligenta, oare cati baieti ar alege ultima varianta????

De ce consideri ca frumusetea e inferioara inteligentei?????
Insasi ideea de femeie, feminin, etc. include in ea si termenul de frumusete (cand te gandesti la o femeie te gandesti la delicatete, frumusete, iubire, senzualitate si mai apoi la inteligenta).
Calitatile unui barbat sunt (printre altele) inteligenta, curajul, etc.
sus

xxxx

Guest

scris pe 27 aug 2004 20:34 de xxxx

Zici bine ce zici, ca sa nu mai spun ca viata alaturi de o "frumusete proasta" nu este nici decum asa de roz precum vor partenerii lor sa para!

Toti oamenii au suflet, deci ceva interesant tot trebuie sa existe si in acea "frumustete proasta", ca tot de Dumnezeu a fost creata
A! Si inca ceva ... felul cum aratam fizic spune destul de multe despre ce este in interiorul nostru!
sus

xxxxx

Guest

scris pe 27 aug 2004 20:49 de xxxxx

ExoticDream eu iti doresc din toata inima sa intalnesti marea iubire.
Totusi ar trebui sa consideri ca daca iubitul tau te paraseste, te paraseste pentru ca nu a fost deplin fericit cu tine si a gasit pe altcineva cu care e mai fericit.
Nu trebuie sa consideri ca esti victima unui suflet insensibil care te-a parasit ca sa-ti faca rau.
Fiecare are dreptul sa aleaga.
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei

scris pe 27 aug 2004 23:27 de sabba

ExoticDream eu iti doresc din toata inima sa intalnesti marea iubire.
Totusi ar trebui sa consideri ca daca iubitul tau te paraseste, te paraseste pentru ca nu a fost deplin fericit cu tine si a gasit pe altcineva cu care e mai fericit.
Nu trebuie sa consideri ca esti victima unui suflet insensibil care te-a parasit ca sa-ti faca rau.
Fiecare are dreptul sa aleaga.

Dada, n-ai dreptul sa te superi si sa crezi ca-i insensibil daca te-a parasit pentru alta!
Aloooo si tu citezi din biblie?
Cum adica?
Da' ce sa-i faci sa-l pupi eventual si sa-l aplauzi cand trece pe langa tine, nu?

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa

scris pe 27 aug 2004 23:43 de Ionel

Dada, n-ai dreptul sa te superi si sa crezi ca-i insensibil daca te-a parasit pentru alta!
Aloooo si tu citezi din biblie?
Cum adica?
Da' ce sa-i faci sa-l pupi eventual si sa-l aplauzi cand trece pe langa tine, nu?

Il juganim. Sti ce inseamna?

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa

scris pe 27 aug 2004 23:47 de sabba

Il juganim. Sti ce inseamna?

Da, stiu!
Nu-l juganim, dar il tratam corespunzator!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

scris pe 27 aug 2004 23:51 de sabba

Toti oamenii au suflet, deci ceva interesant tot trebuie sa existe si in acea "frumustete proasta", ca tot de Dumnezeu a fost creata
A! Si inca ceva ... felul cum aratam fizic spune destul de multe despre ce este in interiorul nostru!

Total gresit!
N-ai intalnit niciodata persoane care arata foarte bine, dar "gaunoase" pe interior?
Sau invers persoane foarte frumoase in interior, dar cu un aspect exterior nu la fel de placut?
Daca te referi la vorba aia ca frumusetea vine din interior se refera la altceva, nicidecum la o concordanta intre cum arati si cum esti pe dinauntru'!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

scris pe 28 aug 2004 00:08 de Ionel

Total gresit!
N-ai intalnit niciodata persoane care arata foarte bine, dar "gaunoase" pe interior?
Sau invers persoane foarte frumoase in interior, dar cu un aspect exterior nu la fel de placut?
Daca te referi la vorba aia ca frumusetea vine din interior se refera la altceva, nicidecum la o concordanta intre cum arati si cum esti pe dinauntru'!

Ce sa fac, daca sunt de acord cu tine?
Frumusetea exterioara ii determina pe unii sa devina aroganti, etc. de parca aceasta determina si inteligenta.

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

scris pe 28 aug 2004 00:11 de sabba

Ce sa fac, daca sunt de acord cu tine?
Frumusetea exterioara ii determina pe unii sa devina aroganti, etc. de parca aceasta determina si inteligenta.

Acum este adevarat ca sunt si cazuri: frumosi, aroganti, destepti.....dar sunt cazuri destul de rare....

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

scris pe 28 aug 2004 00:13 de sabba

Iar n-ar trebui sa generalizam, ca nu e cazul!
Acum, nu tot uratul e destept si tot frumosul e prost!
Stiu un caz rarisim: urata, proasta rau si aroganta......asa ca....tiparul nostru....daca ar fi sa-l facem s-ar duce naibii!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

scris pe 28 aug 2004 00:39 de Ionel

Iar n-ar trebui sa generalizam, ca nu e cazul!
Acum, nu tot uratul e destept si tot frumosul e prost!
Stiu un caz rarisim: urata, proasta rau si aroganta......asa ca....tiparul nostru....daca ar fi sa-l facem s-ar duce naibii!

Da, dar astea sunt mai rare.

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

scris pe 28 aug 2004 01:40 de dualis

Total gresit!

"Total gresit" suna ca si cum ai detine adevarul absolut, si totusi, fizicul e determinat de psihic mai mult decat ar banui majoritatea. Inca nu avem dezvoltat organul cu care percepem frumusetea sau rautatea cuiva reflectata pe chip, insa cred ca va fi posibil. Sunt prea multe de spus..

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 28 aug 2004 04:22 de dualis

De parca aroganta determinata de inteligenta, sau orice altceva, ar fi mai placuta. Apreciez la cineva bunatatea, capacitatea de daruire/iubire (de aproape, de f. aproape, de inger, de..).

sus

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

scris pe 28 aug 2004 07:48 de xxxxx

fizicul e determinat de psihic mai mult decat ar banui majoritatea. Inca nu avem dezvoltat organul cu care percepem frumusetea sau rautatea cuiva reflectata pe chip, insa cred ca va fi posibil. Sunt prea multe de spus..

Exact asta am vrut si eu sa sugerez, dar nu o sa vin cu argumente caci nu vreau sa isc o dezbatere care poate nu isi are locul aici.
"Organul"cu care "vezi" frumusetea inteligentei, nobletea caracterului sau rautatea, etc. se dezvolta SI odata cu varsta.

http://www.youtube.com/watch?v=l0xgcPYaJyQ&feature=channel_page
sus

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

scris pe 28 aug 2004 07:52 de xxxxx

Stiu un caz rarisim: urata, proasta rau si aroganta......

Mishto faza asta!!!

http://www.youtube.com/watch?v=l0xgcPYaJyQ&feature=channel_page
sus
Pagina 3 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online