Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

Pagina 4 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa

scris pe 28 aug 2004 08:08 de xxxxx

Dada, n-ai dreptul sa te superi si sa crezi ca-i insensibil daca te-a parasit pentru alta!
Aloooo si tu citezi din biblie?
Cum adica?
Da' ce sa-i faci sa-l pupi eventual si sa-l aplauzi cand trece pe langa tine, nu?

Eu am parasit de cateva ori in viata persoane cu care am considerat ca nu am nici o sansa sa fiu fericita. Cat de nedreapta am fost? Poate au avut si ei vina lor ca nu s-au lasat descoperiti mai repede... sau vina mea ca n-am vazut mai adanc.
M-am oprit in cele din urma la persoana care este potrivita mie, persoana pe care de mult o asteptam, singura care m-a facut si ma face fericita.
Trebuia sa incetez cautarea ca sa nu ranesc?

http://www.youtube.com/watch?v=l0xgcPYaJyQ&feature=channel_page
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sansa

scris pe 28 aug 2004 10:27 de sabba

Eu am parasit de cateva ori in viata persoane cu care am considerat ca nu am nici o sansa sa fiu fericita. Cat de nedreapta am fost? Poate au avut si ei vina lor ca nu s-au lasat descoperiti mai repede... sau vina mea ca n-am vazut mai adanc.
M-am oprit in cele din urma la persoana care este potrivita mie, persoana pe care de mult o asteptam, singura care m-a facut si ma face fericita.

Si eu am fost in situatia asa, insa nu e ceva cu care pot sa ma laud!
Dimpotriva imi fac procese de constiinta!
De exemplu, la ora asta, dupa 12 ani de zile, exista un baiat care nici macar nu ma saluta!
Si ma gandesc cat a putut sa ma urasca!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa

scris pe 28 aug 2004 14:29 de ursu

Nu te supara, dar tot ce spun si vreau sa fiu cat mai echilibrat, le "traduci" impotriva barbatilor. Nu e bine.
Cine te forteaza sa sufoci cu iubirea ta pe un om care nu te iubeste. (O sa zici ca dragostea e oarba. Eu zic: pana la un loc). Dar eu ma refeream la o persoana care te iubeste. Daca o sufoci va proceda ca atunci cand nu are aer: va parasi locul.
Nu nu ati vibrat, doar ca prin dragostea ta sufocanta ai vrut sa-l faci sa vibreze. Undele le avem din nastere sub forma latenta. Sunt activate doar de o persoana cu aceiasi lungime de unda. (Exemplu: in dragoste chiar si mirosul este foarte important)

Din contra , cu asemenea "teorii" despre baieti ... oricat de mult partenerul ei ar incerca sa ii arate dragoatea , atat prin fapte cat si prin vorbe ea nu ar constientiza lucrul acesta , ca este cineva acolo ce o iubeste . Parerea mea , si repet este pararea mea personala ca daca ii va esua o relatie este tocmai pentru faptul ca se poarta rece cu cine nu trebuie . Dar pana la urma ea stie mai bine decat noi ce simte si ce nu .
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

scris pe 28 aug 2004 14:53 de Ionel

Mishto faza asta!!!

Si, din pacate, existent in realitate.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri

scris pe 28 aug 2004 15:01 de Ionel

De parca aroganta determinata de inteligenta, sau orice altceva, ar fi mai placuta. Apreciez la cineva bunatatea, capacitatea de daruire/iubire (de aproape, de f. aproape, de inger, de..).

Ai multa dreptate. Eu am spus ca unii din frumosii-prosti sunt aroganti. De acest flagel "nu-s scutiti" nici "frumosii-inteligenti". Nu am putut sa-mi dau seama care sunt mai rai.
Desi nu avem un organ de a detecta "partile" bune si rele ale unei persoane, de multe ori un al saptelea simt il detecteaza fara voia noastra.

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Sansa unei iubiri

scris pe 28 aug 2004 15:56 de sabba

Ai multa dreptate. Eu am spus ca unii din frumosii-prosti sunt aroganti. De acest flagel "nu-s scutiti" nici "frumosii-inteligenti". Nu am putut sa-mi dau seama care sunt mai rai.
Desi nu avem un organ de a detecta "partile" bune si rele ale unei persoane, de multe ori un al saptelea simt il detecteaza fara voia noastra.

Acum ar trebui sa-mi fac mea culpa?
Mie imi plac persoanele mai arogante si nu-mi plac cei care "se bat pe burta" cu toata lumea!
Nu am incredere in peroanele care " se impaca" bine cu toata lumea si-mi plac cei care-si aleg prietenii sau persoanele care-i inconjoara cu mai multa severitate!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

CEL CE ESTE

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa

scris pe 28 aug 2004 17:21 de CEL CE ESTE

POTI SA CAUTI SI FARA SA RANASTI.PROBABIL DUPA CUM SPUI,EU NU CRED CA AI RANIT PE NIMENI.
DAR DACA SI-AU DESCOPERIT SUFLETUL SI TU AI CALCAT PE EL CU NEPASARE,ATUNCI ESTE O MARE NEDREPTATE.
SI NU UITATI CA TOTUL,TOTUL SE PLATESTE,DACA NU ACUM,MAI TARZIU(sau se poate plati inaine),DACA NU SUB ACEIASI FORMA,VA FI IN ALTA FORMA DAR LA FEL DE SCUMP!
sus

Nimeni

Guest

O iubire mare se "uita" greu....

scris pe 28 aug 2004 19:12 de Nimeni

Din contra , cu asemenea "teorii" despre baieti ... oricat de mult partenerul ei ar incerca sa ii arate dragoatea , atat prin fapte cat si prin vorbe ea nu ar constientiza lucrul acesta , ca este cineva acolo ce o iubeste . Parerea mea , si repet este pararea mea personala ca daca ii va esua o relatie este tocmai pentru faptul ca se poarta rece cu cine nu trebuie . Dar pana la urma ea stie mai bine decat noi ce simte si ce nu .

Degeaba exista cineva acolo sus care te iubeste atata timp cat in inima ta inca mai traieste o alta iubire asa rea, nefericita, nedreapta cum o fi, un timp te vei purta rece cu oricine incearca sa se apropie de tine si mai ales cu cineva care incearca sa bata la usa inimii tale cu tandrete, caldura, prietenie si poate iubire fiindca instinctiv te vei teme ca exista riscul de a suferi din nou si stii ca nu ai mai putea face fata unei noi dezamagiri.
Motivul principal este insa faptul ca n-ai putea suporta alte cuvinte dulci, alte soapte de iubire, alta atingere atat de curand... Daca vrei sa-ti bandajezi sufletul si sa incerci sa traiesti din nou candva, trebuie sa aplici terapia care ti se potriveste, iar asta depinde de personalitatea ta si in special de profunzimea sentimentului de iubire trait. Poate gresesc, dar cred ca cine a iubit cu adevarat nu poate uita usor....
sus

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sansa

scris pe 28 aug 2004 20:55 de xxxxx

De exemplu, la ora asta, dupa 12 ani de zile, exista un baiat care nici macar nu ma saluta!
Si ma gandesc cat a putut sa ma urasca!

sus

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 28 aug 2004 21:12 de xxxxx

POTI SA CAUTI SI FARA SA RANASTI.PROBABIL DUPA CUM SPUI,EU NU CRED CA AI RANIT PE NIMENI.

Intotdeauna am avut intentia sa nu ranesc, dar nu mi-a iesit niciodata
Despartirea de primul prieten a durat 1 an (ma ameninta ca se sinucide). Al doilea prieten a fost mai insistent (2 ani)... Initial zicea si el ca se sinucide, apoi ma ameninta ca ma ucide.
De al treilea prieten m-am despartit instantaneu; am urlat din toti plamanii ca daca nu ma lasa in pace il omor. Am fost asa de convingatoare incat baiatul nici n-a mai recunoscut ca ma iubea
Intre timp n-am gasit vreo solutie de despartit fara suferinta;
sper sa nu mai fie nevoie

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 28 aug 2004 23:09 de Ionel

Despartirea de primul prieten a durat 1 an (ma ameninta ca se sinucide). Al doilea prieten a fost mai insistent (2 ani)... Initial zicea si el ca se sinucide, apoi ma ameninta ca ma ucide.
De al treilea prieten m-am despartit instantaneu; am urlat din toti plamanii ca daca nu ma lasa in pace il omor. Am fost asa de convingatoare incat baiatul nici n-a mai recunoscut ca ma iubea

Solutii sunt, trebuie cautate.

sus

BlackSABBAth

Senior member
70 mesaje

scris pe 28 aug 2004 23:57 de BlackSABBAth

sus

dizzy

Guest

Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 29 aug 2004 04:30 de dizzy

Vai ce subiect a'la "Stupize Stupize" sau "Din Dragoste Bre"

Intrebarile astea sunt cu subinteles.Frustrari iesite la suprafata!
Felicia Grigore zisa ExoticDream, ajunsa la aproape 20 de ani si macinata de gandul ca este inca virgina si singura devine obsedata de aflarea motivului pentru care nu poate agata nici macar un agarici sa-si faca si ea viata "normala". E clar ca e distrusa ( varza/dusa) si ca un tip k-lumea nu s-ar uita la asa specimen suferind de "istericale", stari a'la "fata morgana" cu printisori pe cai si romeo si incapabila de a avea o relatie sexuala cat de cat satisfacatorare si normala in primul si in primul rand dar in nebunia ei se crede Miss Univers si cauta sa gaseasca defecte celor din jur pentru a isi explica propriile nereusite pe plan sentimental si erotic.
Patetic....Pur si simplu patetic

PS:Trebuie sa adaug ca fata totusi este capabila sa strarneasca simpatia unor persoane , unele chiar de pe forum ce din punctul meu de vedere se incadreaza in categoria de "lingai - sclavi ai rase" (persoana a carei scop in viata este acela de a aproba pe altul si a fi sclav, pupator in fund) ..... niste rumegatoare adunate in turma de frica pradatorilor

ADEVARAT! sustin si eu ceea ce spui.
sus

vera

Guest

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 29 aug 2004 04:57 de vera

S-a discutat mult pe aici despre relatii care se nasc si mor, despre maturitate, infidelitate, dorinta de schimbare, de sex, experimentare....As vrea sa stiu ce sansa dati, in general, unei relatii de iubire nascute la 19-20 de ani intre 2 persoane care nu au un trecut sentimental extrem de tumultuos si care isi doresc tot ce poate fi mai frumos in dragoste? Poate o astfel de iubire sa reziste mult timp (nu ma hazardez sa spun "o viata", dar macar 1-2 ani acolo...) sau risca sa se destrame din cauza lipsei de maturitate care ii caracterizeaza pe multi la varsta asta? Este nevoie sa existe o diferenta de varsta intre parteneri sau exista o sansa si pt cei de varste apropiate? Cum ar trebui ajutata o astfel de relatie (din interior, evident) pt a-i spori sansele de reusita?

Astept sfaturi din partea celor care au avut sau au astfel de relatii, precum si din partea celor care pot argumenta pro sau contra chiar daca nu au trait astfel de iubiri! Multumesc anticipat!

19-20 de ani -o parte superba a vietii,traiesti totul la maxim,dupa mine este varsta cand iubesti nebuneste orbeste....pentru unii care se indrag pt 1 oara la aceasta varsta este ceva extraordinar iubesc f patimas....lucru de care isi vor aminti mult timp.am multe exemple de acest gen.am multi prieteni care s-au indrag la varsta asta si care au iubit intr-adev pot spune "sincer","curat" fara siretlicuri fara ascunzisuri...cu cat inaintezi in varsta cu atat pretentiile cresc,lumea prefera sa-si manifeste afectiunea cu precautie....
da ar putea dura dar nu cred ca ar putea fi o relatie pe viata,inaintezi in viata se schimba si prioritatile etc....
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 29 aug 2004 13:04 de dualis

19-20 de ani -o parte superba a vietii,traiesti totul la maxim,dupa mine este varsta cand iubesti nebuneste orbeste....pentru unii care se indrag pt 1 oara la aceasta varsta este ceva extraordinar iubesc f patimas....

Partea superba a vietii poate fi de cand ai deschis ochii si pana la sfarsit.. si tot asa.

lucru de care isi vor aminti mult timp.am multe exemple de acest gen.am multi prieteni care s-au indrag la varsta asta si care au iubit intr-adev pot spune "sincer","curat" fara siretlicuri fara ascunzisuri...cu cat inaintezi in varsta cu atat pretentiile cresc,lumea prefera sa-si manifeste afectiunea cu precautie....

Poti IUBI (desi cuvantul este foarte folosit si multi nu mai stiu ce inseamna de fapt) si la 70 de ani. Intr-un fel, daca inaintarea in varsta te face mai pretentios, inseamna ca in loc sa te maturizezi si sa vezi in adancime, ai apucat-o pe un drum gresit care nu-ti poate aduce nici o dezvoltare spirituala ci doar o imbatranire.

da ar putea dura dar nu cred ca ar putea fi o relatie pe viata,inaintezi in viata se schimba si prioritatile etc....

Nu crezi, nu dureaza ; crezi, poate dura.

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 29 aug 2004 15:31 de Ionel

Partea superba a vietii poate fi de cand ai deschis ochii si pana la sfarsit.. si tot asa.

Nu chiar. Doar de cand omul constientizeaza existenta sa. Inainte are doar instincte animalice. Acestea (animalele) nu realizeaza daca viata e superba sau nu. Cel putin din cercetarile facute pana acum pe care le cunosc.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 29 aug 2004 15:39 de Ionel

Poti IUBI (desi cuvantul este foarte folosit si multi nu mai stiu ce inseamna de fapt) si la 70 de ani. Intr-un fel, daca inaintarea in varsta te face mai pretentios, inseamna ca in loc sa te maturizezi si sa vezi in adancime, ai apucat-o pe un drum gresit care nu-ti poate aduce nici o dezvoltare spirituala ci doar o imbatranire.

Consider afirmatia ta gresita. Orice om, care inainteaza in varsta este mai pretentios, deoarece este mai intelept si alege numai ce e mai bun pentru el. A fi pretentios nu inseamna a nu vedea in adancime. Din punct de vedere filozofic dar si psihologic, cele doua enuntari nu se exclud, chiar pot fi considerate paralele.
Vorbind - in general - de o persoana pretentioasa, vorbim de o persoana cu bun gust, civilizata, aleasa in vorbire, tinuta si comportament, in relatiile pe care le are. Cati nu o sa vrea sa ajunga ca el?!

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 29 aug 2004 16:39 de dualis

Consider afirmatia ta gresita. Orice om, care inainteaza in varsta este mai pretentios, deoarece este mai intelept si alege numai ce e mai bun pentru el. A fi pretentios nu inseamna a nu vedea in adancime. Din punct de vedere filozofic dar si psihologic, cele doua enuntari nu se exclud, chiar pot fi considerate paralele.
Vorbind - in general - de o persoana pretentioasa, vorbim de o persoana cu bun gust, civilizata, aleasa in vorbire, tinuta si comportament, in relatiile pe care le are. Cati nu o sa vrea sa ajunga ca el?!

Esti liber sa consideri ce vrei.
Pt. mine o persoana pretentioasa este cineva mofturos, care nu a trecut prin nici o incercare, un "norocos" caruia i s-a oferit tot ce avea nevoie d.p.d.v. material si care in cele mai multe cazuri nici nu vrea sa auda de spirit.
Oricum, sunt doar cuvinte.. vorbim limbi diferite.. nu e nici o tragedie.

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

vali2jan

Senior member
78 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de

scris pe 29 aug 2004 16:53 de vali2jan

Nu lasa clipa sa zboare; nu se va mai intoarce.
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20

scris pe 29 aug 2004 17:14 de Ionel

Sunt de acord.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 29 aug 2004 17:18 de Ionel

Pt. mine o persoana pretentioasa este cineva mofturos, care nu a trecut prin nici o incercare, un "norocos" caruia i s-a oferit tot ce avea nevoie d.p.d.v. material si care in cele mai multe cazuri nici nu vrea sa auda de spirit.

Da, intelegem diferit. Eu prin pretentios am inteles "mai exigent".

sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 29 aug 2004 17:19 de ursu

Parerea mea este ca o persoana pretentioasa stie ce vrea si nu face nici un fel de compromis . Ce ai scris tu este interpretabil . Daca mie nu imi place compania unor oameni ce injura ma retrag . Asta nu ma face mofturos . Un exemplu . Cat despre situatia materiala ... nu vad ce legatura are cu felul de a fi . Aceeasi suma de bani poti sa o consumi intr-o noapte pe vodka sau poti sa mergi sa vizitezi ceva sau sa faci un cadou unei persoane apropiate . Daca ai norocul sa fii intr-o familie ce nu are probleme si iti vezi de treaba ta cu scoala si nu incalci limitele bunului simt cu prietenii mi se pare normal sa nu fi trecut prin nici o experienta dureroasa de viata .
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20

scris pe 29 aug 2004 17:31 de Ionel

Parerea mea este ca o persoana pretentioasa stie ce vrea si nu face nici un fel de compromis . Ce ai scris tu este interpretabil . Daca mie nu imi place compania unor oameni ce injura ma retrag . Asta nu ma face mofturos . Un exemplu . Cat despre situatia materiala ... nu vad ce legatura are cu felul de a fi . Aceeasi suma de bani poti sa o consumi intr-o noapte pe vodka sau poti sa mergi sa vizitezi ceva sau sa faci un cadou unei persoane apropiate . Daca ai norocul sa fii intr-o familie ce nu are probleme si iti vezi de treaba ta cu scoala si nu incalci limitele bunului simt cu prietenii mi se pare normal sa nu fi trecut prin nici o experienta dureroasa de viata .

A inainta in varsta devii, de cele mai multe ori mai pretentios (exigent), nu mofturos. Dimpotriva, majoritatea persoanelor mature sunt mai putin mofturoase ca atunci cand erau tinere.

sus

vera

Guest

scris pe 30 aug 2004 01:35 de vera

Nu crezi, nu dureaza ; crezi, poate dura.

dualis eu am spus ca este"o" parte a vietii care este tare frum si nu "partea" vietii...n-am etichetat imdeiat viata ma intelegi? din pacate am trecut demult de varsta asta si imi aduc aminte cu mare placere de ea.sa ma explic:nu cred in asa ceva pt ca,dupa cum am spus pretentiile cresc cu cat inaintezi in varsta si de multe ori te trezesti ca persoana de langa tine nu este exact cea mai potrivita pt a continua,incet incet te destupi la mine si incepi sa vezi si alte lucruri care pe la varsta aia ti se pareau banale.....nu zic ca nu sunt si exceptii sunt unii care s-au cunoscut in liceu si iubirea lor a dainuit pana la 70.
nu dau prea mari sanse-parerea mea.

"nu crezi ,nu dureaza/crezi poate dura" -de-ar fi totul atat de simplu ...
sus

vera

Guest

scris pe 30 aug 2004 01:52 de vera

PRETENTIOS =MAI EXIGENT...dupa cum a spus si ionel la asta m-am referit si eu
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 30 aug 2004 14:47 de FireSoul

S-a discutat mult pe aici despre relatii care se nasc si mor, despre maturitate, infidelitate, dorinta de schimbare, de sex, experimentare....As vrea sa stiu ce sansa dati, in general, unei relatii de iubire nascute la 19-20 de ani intre 2 persoane care nu au un trecut sentimental extrem de tumultuos si care isi doresc tot ce poate fi mai frumos in dragoste? Poate o astfel de iubire sa reziste mult timp (nu ma hazardez sa spun "o viata", dar macar 1-2 ani acolo...) sau risca sa se destrame din cauza lipsei de maturitate care ii caracterizeaza pe multi la varsta asta? Este nevoie sa existe o diferenta de varsta intre parteneri sau exista o sansa si pt cei de varste apropiate? Cum ar trebui ajutata o astfel de relatie (din interior, evident) pt a-i spori sansele de reusita?

Astept sfaturi din partea celor care au avut sau au astfel de relatii, precum si din partea celor care pot argumenta pro sau contra chiar daca nu au trait astfel de iubiri! Multumesc anticipat!

Eu l-am cunosacut pe prietenul meu cand aveam am2 16 ani. Au trecut 3 ani de atunci, inca suntem impreuna shi ne iubim mai mu;lt ca oricand. Nu e nici unul dintre noi gelos, nici unul nu manifesta neincredere in proportii alarmante shi suntem toleranti unul cu altul... Concluzia o poti vedea singura...

Save water! drink beer!!!
sus

CEL CE ESTE

Guest

Re: O iubire mare se "uita" greu....

scris pe 30 aug 2004 15:15 de CEL CE ESTE

Degeaba exista cineva acolo sus care te iubeste atata timp cat in inima ta inca mai traieste o alta iubire asa rea, nefericita, nedreapta cum o fi, un timp te vei purta rece cu oricine incearca sa se apropie de tine si mai ales cu cineva care incearca sa bata la usa inimii tale cu tandrete, caldura, prietenie si poate iubire fiindca instinctiv te vei teme ca exista riscul de a suferi din nou si stii ca nu ai mai putea face fata unei noi dezamagiri.
Motivul principal este insa faptul ca n-ai putea suporta alte cuvinte dulci, alte soapte de iubire, alta atingere atat de curand... Daca vrei sa-ti bandajezi sufletul si sa incerci sa traiesti din nou candva, trebuie sa aplici terapia care ti se potriveste, iar asta depinde de personalitatea ta si in special de profunzimea sentimentului de iubire trait. Poate gresesc, dar cred ca cine a iubit cu adevarat nu poate uita usor....

NU ESTE VORBA DE UITARE,CI DE COMPORTAMENT.
MI-AM BANDAJAT SI EU SUFLETUL SI NU M-AM COMPORTAT INADEGVAT.
UN COMPORTAMENT MAI RECE DA,DAR DE LA COMPORTAMENTUL RECE LA INDIFERENTA FATA DE CEL CE ESTE ALATURI DE TINE SENTIMENTAL SI SPIRITUAL ESTE CALE LUNGA,DAR DACA INTENTIONEZI SA FACI RAU ACELUI CINEVA,CU SIGURANTA VEI REUSI MAI REPEDE SA SCURTEZ ACEA CALE.
sus

CEL CE ESTE

Guest

scris pe 30 aug 2004 15:22 de CEL CE ESTE

OO,ESTI O FATA PERICULOASA,ITI PLACE SA FURI SUFLETELE BAIETILOR!!!
DAR SA STI CA SE PLATESTE SI ASTA...SI DE OBICEI SE PLATESTE CU ACEIASI MONEDA!!!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 aug 2004 16:27 de Ionel

Dar acum, cand ai capatat experienta, nu crezi ca ai putea sa-ti faci un obicei din asta?

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 aug 2004 16:29 de Ionel

OO,ESTI O FATA PERICULOASA,ITI PLACE SA FURI SUFLETELE BAIETILOR!!!
DAR SA STI CA SE PLATESTE SI ASTA...SI DE OBICEI SE PLATESTE CU ACEIASI MONEDA!!!

Plateste mai scump, pentruca se adauga: dobanda, inflatia si comisionul. Desi e sub imperiul glumei, e cat se poate de adevarat.

sus
Pagina 4 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online