Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

Pagina 5 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 31 aug 2004 02:55 de xxxxx

OO,ESTI O FATA PERICULOASA,ITI PLACE SA FURI SUFLETELE BAIETILOR!!!
DAR SA STI CA SE PLATESTE SI ASTA...SI DE OBICEI SE PLATESTE CU ACEIASI MONEDA!!!

Am parasit trei baieti mincinosi. Pacatele deja ma coplesesc...
Nu imi recomanzi si mie o grupare spirituala "autentica" ca sa imi spele si mie pacatele ... si creierul?
Ce zici de MISA?

http://www.youtube.com/watch?v=l0xgcPYaJyQ&feature=channel_page
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 31 aug 2004 15:59 de ExoticDream

Eu l-am cunosacut pe prietenul meu cand aveam am2 16 ani. Au trecut 3 ani de atunci, inca suntem impreuna shi ne iubim mai mu;lt ca oricand. Nu e nici unul dintre noi gelos, nici unul nu manifesta neincredere in proportii alarmante shi suntem toleranti unul cu altul... Concluzia o poti vedea singura...

Imi doresc si eu o astfel de iubire...pare aproape prea frumos pt a fi adevarat!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 aug 2004 16:02 de ExoticDream

Nu imi recomanzi si mie o grupare spirituala "autentica" ca sa imi spele si mie pacatele ... si creierul?
Ce zici de MISA?

Baietii mincinosi "trebuie" parasiti, mai bine zis ar fi ideal sa nu te incurci cu astfel de specimene pt ca e rost de lacrimi multe! Stai linistita, nu ai facut nici un pacat!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 31 aug 2004 20:52 de Ionel

Baietii mincinosi "trebuie" parasiti, mai bine zis ar fi ideal sa nu te incurci cu astfel de specimene pt ca e rost de lacrimi multe! Stai linistita, nu ai facut nici un pacat!

Daca tot ai ceva cu baieti: de ce minciuna e de genul feminin?

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 31 aug 2004 22:24 de Alinutzzza

Imi doresc si eu o astfel de iubire...pare aproape prea frumos pt a fi adevarat!

daca imi amintesc bine, ExoticDream, tu l-ai parasit pe baiatul pe care il iubeai ENORM din cauza unui sarut...ca s-a sarutat cu o alta fata.

Am si eu o intrebare: LUI I-A PARUT RAU PENTRU CE A FACUT? A VENIT SA ITI CEARA IERTARE? TI-A SPUS CA A FOST O GRESEALA????
....deci i-a parut rau?

DACA DA, atunci nu crezi ca ai actionat cam pripit?poate acel baiat chiar te iubea si a fost o simpla greseala. ai lasat sa se piarda totul intre voi pentru un simplu sarut? A IUBI PE CINEVA CU ADEVARAT CONSTA SI IN PUTEREA DE A IERTA!!!
nimeni nu e perfect, insa tu AI VRUT O POVESTE DE DRAGOSTE PERFECTA.afla ca nici asta nu vei gasi niciodata. greselile fac parte din viata unui cuplu...

daca lui i-a parut rau, eu consider ca TU ai fost prea rigida si nu esti in stare sa ierti.........poate pt ca te-ai considerat prea pura pt el......

caut lumina
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 31 aug 2004 22:58 de Ionel

daca imi amintesc bine, ExoticDream, tu l-ai parasit pe baiatul pe care il iubeai ENORM din cauza unui sarut...ca s-a sarutat cu o alta fata.

Am si eu o intrebare: LUI I-A PARUT RAU PENTRU CE A FACUT? A VENIT SA ITI CEARA IERTARE? TI-A SPUS CA A FOST O GRESEALA????
....deci i-a parut rau?

DACA DA, atunci nu crezi ca ai actionat cam pripit?poate acel baiat chiar te iubea si a fost o simpla greseala. ai lasat sa se piarda totul intre voi pentru un simplu sarut? A IUBI PE CINEVA CU ADEVARAT CONSTA SI IN PUTEREA DE A IERTA!!!
nimeni nu e perfect, insa tu AI VRUT O POVESTE DE DRAGOSTE PERFECTA.afla ca nici asta nu vei gasi niciodata. greselile fac parte din viata unui cuplu...

daca lui i-a parut rau, eu consider ca TU ai fost prea rigida si nu esti in stare sa ierti.........poate pt ca te-ai considerat prea pura pt el......

Iti dau dreptate. Este o categorie de oameni care cred ca persoana iubita ii apartine in mod absolut: cu fiinta, gandirea, sentimente, ete. si trebuie sa faca, sa umble, sa spuna numai ce e pe placul lor. Pentru acesti oameni greseala, oricat de mica, este inadmisibila.

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 1 sep 2004 01:58 de dualis

....deci i-a parut rau?

Veniti in Constanta, tu si Ionel, sa va rup picioarele. Dupa aia promit ca-mi cer scuze. Si va spun si ca va iubesc, parol !

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

Nimeni

Guest

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

scris pe 1 sep 2004 11:57 de Nimeni

S-a discutat mult pe aici despre relatii care se nasc si mor, despre maturitate, infidelitate, dorinta de schimbare, de sex, experimentare....As vrea sa stiu ce sansa dati, in general, unei relatii de iubire nascute la 19-20 de ani intre 2 persoane care nu au un trecut sentimental extrem de tumultuos si care isi doresc tot ce poate fi mai frumos in dragoste? Poate o astfel de iubire sa reziste mult timp (nu ma hazardez sa spun "o viata", dar macar 1-2 ani acolo...) sau risca sa se destrame din cauza lipsei de maturitate care ii caracterizeaza pe multi la varsta asta? Este nevoie sa existe o diferenta de varsta intre parteneri sau exista o sansa si pt cei de varste apropiate? Cum ar trebui ajutata o astfel de relatie (din interior, evident) pt a-i spori sansele de reusita?

Astept sfaturi din partea celor care au avut sau au astfel de relatii, precum si din partea celor care pot argumenta pro sau contra chiar daca nu au trait astfel de iubiri! Multumesc anticipat!

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la "relatia" pe care tocmai am incheiat-o (el 20 de ani, eu la fel), n-as sfatui pe nimeni sa-si puna prea multe sperante in asa ceva, sansele de reusita sunt practic nule! E o varsta extrem de...ciudata pt baieti, sunt instabili emotional, li se trezesc hormonii, au o dorinta nebuna sa experimenteze cu cat mai multe femei daca se poate...... Daca pt o fata a fi impreuna cu iubitul ei inseamna totul, pt un baiat tentatiile sunt greu de refuzat, el este in stare sa dea cu piciorul la o iubire sincera in favoarea unei aventuri imediate si stim cu totii ca oferte exista intotdeauna.....

Sfatul meu: fata care are norocul sa cucereasca un baiat serios sa aiba mare grija de relatia cu el...., iar cea care se incumeta sa se "inhame" intr-o astfel de dragoste sa incerce sa il cunoasca pe baiat cat se poate de bine inainte, sa incerce sa-i "citeasca" adevarata fata pt a nu se trezi cu surprize dureroase mai tarziu (cu toate ca.....oamenii se schimba destul de mult la varsta asta.....)!

Exista desigur si exceptii....., dar ele confirma doar trend-ul.... In concluzie, eu nu am incredere in astfel de relatii, desi pana acum consideram ca nu exista diferente uriase din punct de vedere sufletesc intre fete si baieti....
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de

scris pe 1 sep 2004 12:02 de Alinutzzza

Iti dau dreptate. Este o categorie de oameni care cred ca persoana iubita ii apartine in mod absolut: cu fiinta, gandirea, sentimente, ete. si trebuie sa faca, sa umble, sa spuna numai ce e pe placul lor. Pentru acesti oameni greseala, oricat de mica, este inadmisibila.

ASTA SE NUMESTE GANDIRE RIGIDA
chiar daca ofera toata dragostea de care sunt capabili, ea nu mai are nici un folos atunci cand nu sunt in stare sa treaca peste micile hopuri intr-o relatie.................o MARE greseala......si totodata si o dovada de egoism...

caut lumina
sus

Nimeni

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20

scris pe 1 sep 2004 12:17 de Nimeni

ASTA SE NUMESTE GANDIRE RIGIDA
chiar daca ofera toata dragostea de care sunt capabili, ea nu mai are nici un folos atunci cand nu sunt in stare sa treaca peste micile hopuri intr-o relatie.................o MARE greseala......si totodata si o dovada de egoism...

Si cam care ar fi acele "mici hopuri" pe care o gandire mai putin rigida le-ar trece cu vederea intr-o relatie? Sa ghicesc: un sarut ("nevinovat"...French se pune?), sau poate 2,3, 4,...n, o plimbare de manuta, o atingere "prieteneasca", conversatii sistematice pe chat si schimb de telefoane si mailuri (in care sa se discute probleme fierbinti si sa se trimita poze specifice domeniului!), un cyber-sex (de antrenament in vederea "make-love"-ului viitor cu iubita), o partida de sex real (pe motiv ca fata era hot si el avea "nevoi", toate facute cu alta persoana/alte persoane in afara relatiei.

In cazul asta, prefer sa ma bagi in oala cu egoisti, nu mi se pare normal ca omul pe care il iubesc si cu care se presupune ca am o relatie de dragoste impartasita, sincera, sa faca astfel de "greseli nevinovate"!
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1

scris pe 1 sep 2004 15:50 de Alinutzzza

Si cam care ar fi acele "mici hopuri" pe care o gandire mai putin rigida le-ar trece cu vederea intr-o relatie? Sa ghicesc: un sarut ("nevinovat"...French se pune?), sau poate 2,3, 4,...n, o plimbare de manuta, o atingere "prieteneasca", conversatii sistematice pe chat si schimb de telefoane si mailuri (in care sa se discute probleme fierbinti si sa se trimita poze specifice domeniului!), un cyber-sex (de antrenament in vederea "make-love"-ului viitor cu iubita), o partida de sex real (pe motiv ca fata era hot si el avea "nevoi", toate facute cu alta persoana/alte persoane in afara relatiei.

In cazul asta, prefer sa ma bagi in oala cu egoisti, nu mi se pare normal ca omul pe care il iubesc si cu care se presupune ca am o relatie de dragoste impartasita, sincera, sa faca astfel de "greseli nevinovate"!

MAI FATA, nu mai generaliza atat! nu ai vazut bine pesemne ce am scris. daca era vorba doar de un sarut eu ziceam ca merita sa il ierti, in momentul in care el ti-ar fi cerut iertare sincer.

asta nu stiu acum, daca el facea cyber-sex sau vorbea cu alta fata regulat pe messenger, adica era o chestie de genul asta, NU AM SPUS CA ESTI RIGIDA IN SITUATIA ASTA< CI IN SITUATIA UNUI SIMPLU SARUT!!!!

doar tu stii care e povestea, nu te oblig sa mi-o povestesti

MICILE HOPURI insemnau certuri existente intr-o relatie care nu au nici o legatura cu o alta persoana, tendinte de racire intre cei doi, obisnuinta creata intre doua persoane care duce incet-incet spre plictiseala, etc,....si chiar si un SARUT cu o alta persoana care nu a avut nici o IMPLICATIE SENTIMENTALA!

nu te mai grabi atat sa imi rastalmacesti vorbele

caut lumina
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 sep 2004 16:38 de ExoticDream

....deci i-a parut rau?

"Povestea" e a mea, asa ca eu iti pot spune cum s-a intamplat. Da, el a gresit in cel putin 2 moduri: a sarutat o fata la o petrecere unde eram si eu si a facut cyber-sex cu ea dupa alte cateva conversatii "nevinovate" pe chat. Mi-a cerut iertare, ar fi vrut sa nu ne despartim, dar nu l-am putut ierta total si asta nu pt ca sunt o persoana rigida, intoleranta, ci pt ca actiunile lui denota atat lipsa de maturitate, cat si sentimente de iubire nu prea profunde. Cu maturitatea m-as fi inhamat sa lupt, dar cu iubirea schioapa nu prea. In plus, minciuna m-a deranjat extrem de mult, ar fi trebuit sa-si recunoasca greselile macar dupa ce le-am descoperit! In rest, cu mici probleme uzuale cu care se confrunta o relatie m-as fi descurcat. Consider ca SINCERITATEA este elementul de baza al unei relatii, iar faptele o dovedesc mult mai bine decat o pot face cuvintele (stii bine cat de mincinoase pot fi declaratiile, fie ele romantice si pasionale, ale unora!). Cine iubeste cu adevarat nu minte astfel!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 1 sep 2004 16:47 de Ionel

"Povestea" e a mea, asa ca eu iti pot spune cum s-a intamplat. Da, el a gresit in cel putin 2 moduri: a sarutat o fata la o petrecere unde eram si eu si a facut cyber-sex cu ea dupa alte cateva conversatii "nevinovate" pe chat. Mi-a cerut iertare, ar fi vrut sa nu ne despartim, dar nu l-am putut ierta total si asta nu pt ca sunt o persoana rigida, intoleranta, ci pt ca actiunile lui denota atat lipsa de maturitate, cat si sentimente de iubire nu prea profunde. Cu maturitatea m-as fi inhamat sa lupt, dar cu iubirea schioapa nu prea. In plus, minciuna m-a deranjat extrem de mult, ar fi trebuit sa-si recunoasca greselile macar dupa ce le-am descoperit! In rest, cu mici probleme uzuale cu care se confrunta o relatie m-as fi descurcat. Consider ca SINCERITATEA este elementul de baza al unei relatii, iar faptele o dovedesc mult mai bine decat o pot face cuvintele (stii bine cat de mincinoase pot fi declaratiile, fie ele romantice si pasionale, ale unora!). Cine iubeste cu adevarat nu minte astfel!

Doar in matematica nu se poate mintii. O minciuna spusa acolo unde trebuie si cand trebuie are savoarea ei. Cine nu a mintit niciodata sa arunce cu piatra in mincinosi.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 sep 2004 16:51 de ExoticDream

Doar in matematica nu se poate mintii. O minciuna spusa acolo unde trebuie si cand trebuie are savoarea ei. Cine nu a mintit niciodata sa arunce cu piatra in mincinosi.

O minciuna "admisibila" in cadrul unei relatii este cea pe care a fost nevoit sa o spuna neutru....In rest...nu sunt de acord decat cel mult cu acele white-lies, adica maruntisuri....

sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 1 sep 2004 17:37 de Alinutzzza

undeva pe-acolo, exista si cineva pt tine......
dar mai bine ai face sa nu visezi zilnic si sa duci dorul unei iubiri inca negasite, pentru ca iti faci mai mult rau.
totl va veni in viata de la sine.......

caut lumina
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 1 sep 2004 17:39 de Ionel

dar mai bine ai face sa nu visezi zilnic si sa duci dorul unei iubiri inca negasite, pentru ca iti faci mai mult rau.

Si eu i-am spus: sa nu fie prea tarziu cand va cobara in realitate.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 sep 2004 17:43 de ExoticDream

Deocamdata nu visez la altceva, incerc sa-mi bandajez sufletul dupa ceea ce a fost. Pe urma...am sa deschid ochii ca sa vad ce-mi rezerva viata.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 1 sep 2004 19:59 de Ionel

Deocamdata nu visez la altceva, incerc sa-mi bandajez sufletul dupa ceea ce a fost. Pe urma...am sa deschid ochii ca sa vad ce-mi rezerva viata.

O "rana" trebuie si curatata, nu numai bandajata.

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 1 sep 2004 20:51 de dualis

Deocamdata nu visez la altceva...

Cum sa nu visezi ? Trebuie sa visezi. Pune-te pe visat, e un ordin ! Altfel, nu stiu ce-ti fac..

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

CEL CE ESTE

Guest

scris pe 1 sep 2004 23:59 de CEL CE ESTE

Ce zici de MISA?

PACATELE NU TI LE SPALA NIMENI,TU TREBUIE SA TI LE SPELI PRIN FAPTE CARE SA ITI READUCA SUFLETUL LA DUMNEZEU.
PENTRU ASTA NU AI NEVOIE DE GRUPARI CI NUMAI DE CONTIENTIZAREA ACTIUNILOR TALE SI RAUL CARE IL FAC,TIE SI CELORLANTI.OO,MINCINOSI,TU AI FI FOST MAI SFANTA DECAT EI??!!TOTI TREI AU FOST INTRU-TOTUL VINOVATI IAR TU AI FOST SFANTA.....OK...ASTA ZIC SI EI,CA NU AU AVUT NICI O VINA.....CE DE SFINTI AVEM!!!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 2 sep 2004 00:18 de Ionel

PACATELE NU TI LE SPALA NIMENI,TU TREBUIE SA TI LE SPELI PRIN FAPTE CARE SA ITI READUCA SUFLETUL LA DUMNEZEU.
PENTRU ASTA NU AI NEVOIE DE GRUPARI CI NUMAI DE CONTIENTIZAREA ACTIUNILOR TALE SI RAUL CARE IL FAC,TIE SI CELORLANTI.OO,MINCINOSI,TU AI FI FOST MAI SFANTA DECAT EI??!!TOTI TREI AU FOST INTRU-TOTUL VINOVATI IAR TU AI FOST SFANTA.....OK...ASTA ZIC SI EI,CA NU AU AVUT NICI O VINA.....CE DE SFINTI AVEM!!!

Nu e sfanta, dar nu greseste niciodata.

sus

CEL CE ESTE

Guest

scris pe 2 sep 2004 01:07 de CEL CE ESTE

Nu e sfanta, dar nu greseste niciodata.

AAA,PAI CUM VINE ASTA!
MAI EXPLICIT...!!
SAU II CONTESTI SFINTENIA??!!
sus

xxxxx

Guest

scris pe 2 sep 2004 02:26 de xxxxx

De ce te preocupa atat de mult pacatele mele? Vezi-ti de ale tale!
Nu poate omu' sa faca putin mishto... ca e si catalogat cu sufletul "pierdut"
sus

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

scris pe 2 sep 2004 07:08 de xxxxx

Multumesc de sfat si de incurajari, ExoticDream, dar nu am mustrari de constiinta

sus

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

scris pe 2 sep 2004 07:50 de xxxxx

SI NU UITATI CA TOTUL,TOTUL SE PLATESTE,DACA NU ACUM,MAI TARZIU(sau se poate plati inaine),DACA NU SUB ACEIASI FORMA,VA FI IN ALTA FORMA DAR LA FEL DE SCUMP!

Vorbesti din experienta sau din carti?

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 2 sep 2004 13:57 de Ionel

Ce ne facem cu fetele mincinoase? Le iertam, nu! La ele minciuna este permisa, doar prima femeie a inventat-o.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 sep 2004 14:31 de ExoticDream

Ce ne facem cu fetele mincinoase? Le iertam, nu! La ele minciuna este permisa, doar prima femeie a inventat-o.

Nu iertam pe nimeni care e mincinos, fara discriminari sexuale, please, pe toti mincinosii sa-i arda Michiduta in aceeasi oala, pun si eu un vreasc dedesubt!

Intrebare de 100 de puncte: daca ai fi fata si cineva ti-ar dovedi un an de zile ca te iubeste ca pe ochii din cap, ca esti jumatatea lui bla bla bla si cand ar adia un vant aducator de probleme ti-ar spune ca totul n-a fost decat o sinistra si perversa minciuna, un joc in care tu, fata increzatoare si iubitoare care ti-ai deschis sufletul in fata lui, nu ai fost decat o papagalita numai buna de pacalit, iar in spatele tau el facea de toate cu multe altele, fara sa-i pese ca existi, iar cand s-a plictisit de tine te schimba ca pe o jucarie stricata si n-are nici macar bunul simt si respectul sa-ti explice de ce l-au apucat pandaliile, te insulta, te ameninta si te calca in picioare ca si cum tu porti intreaga vina pt accesele lui de personalitate ( a se citi lipsa de maturitate, infantilism in relatiile cu oamenii), ce ai mai gandi despre minciuna in randul barbatilor???

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 2 sep 2004 14:44 de Ionel

Nu iertam pe nimeni care e mincinos, fara discriminari sexuale, please, pe toti mincinosii sa-i arda Michiduta in aceeasi oala, pun si eu un vreasc dedesubt!

Intrebare de 100 de puncte: daca ai fi fata si cineva ti-ar dovedi un an de zile ca te iubeste ca pe ochii din cap, ca esti jumatatea lui bla bla bla si cand ar adia un vant aducator de probleme ti-ar spune ca totul n-a fost decat o sinistra si perversa minciuna, un joc in care tu, fata increzatoare si iubitoare care ti-ai deschis sufletul in fata lui, nu ai fost decat o papagalita numai buna de pacalit, iar in spatele tau el facea de toate cu multe altele, fara sa-i pese ca existi, iar cand s-a plictisit de tine te schimba ca pe o jucarie stricata si n-are nici macar bunul simt si respectul sa-ti explice de ce l-au apucat pandaliile, te insulta, te ameninta si te calca in picioare ca si cum tu porti intreaga vina pt accesele lui de personalitate ( a se citi lipsa de maturitate, infantilism in relatiile cu oamenii), ce ai mai gandi despre minciuna in randul barbatilor???

Pentru ca sa inseli pe cineva, acela trebuie sa existe. Eu consider fata vinovata (foarte) pentru naivitatea ei de a crede ca tot ce zboara se mananca. De aceea am spus la alt subiect: romantismul, visele, trebuie sa aiba un suport real, de bun augur. Altfel poate oricine sa pateasca ce a patit fata de care faceai vorbire. Am cunoscut si eu cateva cazuri cand o persoana, indiferent de sex, stia ca este inselata si continua sa insiste in relatie.
Unele persoane in navalnica iubire (ce duce la sufocarea partenerului, cum am mai spus) nu vede, inca de la inceput ca este o halta in viata partenerului. "Nu-i de vina cine cere, e de vina cine da" spune o zicala. Si e foarte adevarata.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 sep 2004 15:12 de ExoticDream

Pentru ca sa inseli pe cineva, acela trebuie sa existe. Eu consider fata vinovata (foarte) pentru naivitatea ei de a crede ca tot ce zboara se mananca. De aceea am spus la alt subiect: romantismul, visele, trebuie sa aiba un suport real, de bun augur. Altfel poate oricine sa pateasca ce a patit fata de care faceai vorbire. Am cunoscut si eu cateva cazuri cand o persoana, indiferent de sex, stia ca este inselata si continua sa insiste in relatie.
Unele persoane in navalnica iubire (ce duce la sufocarea partenerului, cum am mai spus) nu vede, inca de la inceput ca este o halta in viata partenerului. "Nu-i de vina cine cere, e de vina cine da" spune o zicala. Si e foarte adevarata.

Aha, acuma cine e cel care trage spuza pe turta unui anumit sex?!? Parca ti-am explicat ca era ceva cat se poate de real, nu o joaca! Dar vad ca, in conceptia ta, o fata care pune suflet in iubire este o handicapata vinovata de tot ce e rau in lume si drept urmare merita si trebuie sa arda in focurile Gheenei pt naivitatea ei! E cam greu sa iti dai seama ca esti o halta in viata partenerului dupa un an intreg de iubire probata in fel si chip! Tu te-ai prinde de la inceput??? Daca da, da-ne si noua reteta, ar revolutiona notiunea de iubire din temelii! In concluzie, fiti, dragilor, cat mai prefacuti, nu aveti incredere in nimeni ca oricum exista riscul sa fiti inselati, traiti viata cum se nimereste ca pana la urma tot mortul e vinovat!!!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 2 sep 2004 15:25 de Ionel

Aha, acuma cine e cel care trage spuza pe turta unui anumit sex?!? Parca ti-am explicat ca era ceva cat se poate de real, nu o joaca! Dar vad ca, in conceptia ta, o fata care pune suflet in iubire este o handicapata vinovata de tot ce e rau in lume si drept urmare merita si trebuie sa arda in focurile Gheenei pt naivitatea ei! E cam greu sa iti dai seama ca esti o halta in viata partenerului dupa un an intreg de iubire probata in fel si chip! Tu te-ai prinde de la inceput??? Daca da, da-ne si noua reteta, ar revolutiona notiunea de iubire din temelii! In concluzie, fiti, dragilor, cat mai prefacuti, nu aveti incredere in nimeni ca oricum exista riscul sa fiti inselati, traiti viata cum se nimereste ca pana la urma tot mortul e vinovat!!!

Nu-ti convine, nu? Si atunci noua de ce sa ne convina cand ii faci vinovati pe baieti de toate relele. Asta am vrut, sa-ti demonstrez ca si tu poti fi acuzata (si poate ca nu pe nedrept) de cele intamplate. Cum sa-ti dai seama? Usor, daca iubesti cu inima si sufletul si gandesti cu creierul, nu invers. In orice iubire adevarata exista si ratiune. Cu conditia sa nu o zdrobim.

sus
Pagina 5 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online