Prima data pt baieti!

Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data

scris pe 30 aug 2004 17:10 de Ionel

Nu uit, dar s-ar putea sa mai dureze....momentan imi lipseste....virginelul....si mai ales chemarea!

Daca afla despre modul cum apreciezi barbatii, orice virginel fuge de "mananca pamantul".

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima

scris pe 30 aug 2004 17:11 de ExoticDream

Daca afla despre modul cum apreciezi barbatii, orice virginel fuge de "mananca pamantul".

Daca nu te superi, te contrazic si sper sa mai existe baieti pe lumea asta care sa ma inteleaga! Ce lucruri atat de imposibile cer eu unui baiat??? Nimic din ceea ce nu as face si eu!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti!

scris pe 30 aug 2004 17:11 de dualis

Sa sti ca, de cele mai multe ori, este una din cele mai neplacute experiente: sexul a doi virgini. Statistica, vai de ea.

Da, da, da, tareee neplacutaaaaa, un cosmar.
Asta-mi suna a replica de cartier la adresa unor indragostiti virgini. Daca e iubire nu are ce sa se intample, eu zic ca oricine, cat de cat normal, in fata persoanei iubite se va descurca f. bine si va avea senzatia ca nu e prima oara.

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti!

scris pe 30 aug 2004 17:13 de ExoticDream

Asta-mi suna a replica de cartier la adresa unor indragostiti virgini. Daca e iubire nu are ce sa se intample, eu zic ca oricine, cat de cat normal, in fata persoanei iubite se va descurca f. bine si va avea senzatia ca nu e prima oara.

Nu conteaza daca ti se pare ca e prima oara sau nu, ideea este ca sentimentele sterg orice urma de inhibitie, teama sau mai stiu eu ce poate aparea prima data....si pe urma....chiar si micile esecuri au farmecul lor....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 aug 2004 17:15 de Ionel

Nu te supara, fara nici o ironie, iti pun o intrebare: ai trecut prin asa ceva?

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti!

scris pe 30 aug 2004 17:34 de dualis

Nu te supara, fara nici o ironie, iti pun o intrebare: ai trecut prin asa ceva?

Nu, mi-a zis si mie mama.

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 30 aug 2004 17:38 de dualis

Nu conteaza daca ti se pare ca e prima oara sau nu, ideea este ca sentimentele sterg orice urma de inhibitie, teama sau mai stiu eu ce poate aparea prima data....si pe urma....chiar si micile esecuri au farmecul lor....

N-am zis ca ar conta, ci doar ca ai un sentiment de regasire.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt baie

scris pe 30 aug 2004 17:48 de Ionel

Nu, mi-a zis si mie mama.

Un caz nu se poate generaliza. Eu cunosc parerea mai multor persoane. Si sti ca baietii s-au simtit mai frustrati decat fetele? Pentruca fetele, cel putin asa am aflat, se asteptau la un esec.Baietii, aproape nici unul.

sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Prima data pt baieti!

scris pe 30 aug 2004 19:37 de YLoveCamelia

Imi cer scuze daca intrebarea a fost prea intima....multumesc celor care au avut bunavointa sa-mi raspunda....nu am vrut sa lezez intimitatea nimanui, ci sa inteleg mai bine psihicul baietilor tocmai pt ca la momentul respectiv sa-l pot face pe iubitul meu cat mai...happy cu putinta! (Asta, evident, daca ar mai fi si el virgin, ceea ce, in ziua de azi, e aproape o utopie, nu? )

conteaza pentru tine cred daca e virgin sau nu..
daca e asa, ne spui de ce consideri astfel ?

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Prima data pt baieti!

scris pe 30 aug 2004 20:44 de dualis

Dupa ce a fost discutata in fel si chip "prima data" pt fete (atat dpdv fizic, cat si psihic), dupa ce s-au comentat "urmele" vizibile sau nu ale "primei dati" la baieti, ca fata am si eu o imensa curiozitate: ce simt baietii in sufletul lor cand fac dragoste/sex prima data??? Ce sentimente traiesc ei, ce ganduri au atunci si dupa ce au facut "maretul pas", conteaza cu cine se intampla, zile si nopti la rand rememoreaza clipele de extaz sau totul e pur si simplu un experiment care trebuie realizat, depasit si atat? Dupa ce s-a intamplat "minunea", simt organic si sufleteste "nevoia" sa o mai faca? Are importanta cu cine sau e doar dorinta fizica de a face sex??? Stiu ca multi viseaza la "prima data" inca din copilarie...unii isi doresc sa se intample cu cineva anume, multi vor doar sa "scape" de un prag in viata lor....Unii au rabdarea sa astepte persoana potrivita, altii o fac cu o prostituata, sau cu o colega dornica de distractie, sau la betie la o petrecere, sau pt ca se intampla ca o femeie mai coapta sa puna ochii pe ei...

Baieti, spuneti voi cum vi s-a intamplat si ce ati simtit... Pastrati amintirea aceea?

Cu exceptia acelei prostituate, de fiecare data e ca prima data, adica f. bine.
Dupa, simt si dorinta de a face dragoste din nou si din nou, insa o mare parte din dorinta e determinata de credinta ca ea isi doreste asta si din placerea/fericirea de a o auzi murmurand, frematand, gemand..

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Prima data pt baieti!

scris pe 30 aug 2004 22:19 de Ionel

Cu exceptia acelei prostituate, de fiecare data e ca prima data, adica f. bine.
Dupa, simt si dorinta de a face dragoste din nou si din nou, insa o mare parte din dorinta e determinata de credinta ca ea isi doreste asta si din placerea/fericirea de a o auzi murmurand, frematand, gemand..

Aici gresesc unele fete. Cred ca barbatii sunt insensibili, o baga se descarca si mai adauga pe raboj un act sexual. Se intampla in viata unor barbati sa faca si asemenea sex. Dar a-l ridica la "rang" de normal e o nestiinta sau rautate. Cvasiunanimitatea barbatilor simt o placere si o excitare deosebita atunci cand simt ca fiinta iubita se simte foarte bine in timpul actului sexual. Si putini sunt barbatii care nu-si dau seama de asta. Femeile nu trebuie sa le fie rusine sa arata ca le place. Dar mimarea este descoperita de multi barbati, dar nu o spun.

sus

Y

Guest

Re: Re: Re: Prima data pt baieti!

scris pe 31 aug 2004 14:33 de Y

Prima data la mine? Cu o prostituata, beat mort, cu inca vreo 3 prieteni, o orgie animalica. . Foarte romantic, nu? Dupa ce s-a terminat tarasenia (adica vreo 3 ore) imi venea sa vomit, sa ma omor, sa-mi jupoi pielea de pe mine.Ma gandeam "cum dracu? baiat tanar, inteligent si dragut, sa apelez la una ca asta?". Si toata povestea a fost dezgustatoare...bautura, fir-ar a dracului!

Sa clarific o treaba: nu-mi pasa ca imi pierdusem virginitatea cu o prostituata (pt baieti prima data nu prea conteaza, doar sa nu fie un esec -pierderea erectiei, ejaculare precoce etc.), ci faptul ca am facut-o cu o prostituata. Mai clar, chiar daca nu as fi fost virgin, seara aia ar fi fost la fel de gretoasa.

Daca m-a afectat cu ceva povestea? Nu cred. Si chiar daca am mai apelat la asemenea "servicii"(profit de protectia anonimatului pt a ma destainui), nu mi-am pierdut conceptia ideala despre femeie. Interesanta mai e si natura omeneasca.
sus

Y

Guest

Re: Re: Re: Prima data pt baieti!

scris pe 31 aug 2004 14:33 de Y

Prima data la mine? Cu o prostituata, beat mort, cu inca vreo 3 prieteni, o orgie animalica. . Foarte romantic, nu? Dupa ce s-a terminat tarasenia (adica vreo 3 ore) imi venea sa vomit, sa ma omor, sa-mi jupoi pielea de pe mine.Ma gandeam "cum dracu? baiat tanar, inteligent si dragut, sa apelez la una ca asta?". Si toata povestea a fost dezgustatoare...bautura, fir-ar a dracului!

Sa clarific o treaba: nu-mi pasa ca imi pierdusem virginitatea cu o prostituata (pt baieti prima data nu prea conteaza, doar sa nu fie un esec -pierderea erectiei, ejaculare precoce etc.), ci faptul ca am facut-o cu o prostituata. Mai clar, chiar daca nu as fi fost virgin, seara aia ar fi fost la fel de gretoasa.

Daca m-a afectat cu ceva povestea? Nu cred. Si chiar daca am mai apelat la asemenea "servicii"(profit de protectia anonimatului pt a ma destainui), nu mi-am pierdut conceptia ideala despre femeie. Interesanta mai e si natura omeneasca.
sus

Y ( adevarat

Guest

Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti!

scris pe 31 aug 2004 21:17 de Y ( adevarat

Te-as ruga, pe tne - cel care mi-ai furat numele: alege-ti alta litera.
sus

Falsul Y

Guest

scris pe 1 sep 2004 11:24 de Falsul Y

Te-as ruga, pe tne - cel care mi-ai furat numele: alege-ti alta litera.

Ok.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Prima data pt baieti!

scris pe 1 sep 2004 14:27 de ExoticDream

Superb....si mai ales romantic.....combinatie de bautura si sex.....este exact ce-mi doream sa citesc! Chiar ca natura omeneasca e ciudata...iti pare rau, dar nu-ti pare, n-ai vrut sa o faci cu o prostituata, dar ai mai facut-o la fel si dupa....

Tu nu ti-ai pierdut conceptia ideala despre femeie, dar eu parca as tinde sa mi-o pierd un pic pe cea ideala despre barbati....!

sus

Falsul Y

Guest

scris pe 1 sep 2004 15:43 de Falsul Y

Superb....si mai ales romantic.....combinatie de bautura si sex.....este exact ce-mi doream sa citesc! Chiar ca natura omeneasca e ciudata...iti pare rau, dar nu-ti pare, n-ai vrut sa o faci cu o prostituata, dar ai mai facut-o la fel si dupa....

Tu nu ti-ai pierdut conceptia ideala despre femeie, dar eu parca as tinde sa mi-o pierd un pic pe cea ideala despre barbati....!

Mai ExoticDream, eu am fost sincer. De ce crezi ca nimeni nu prea scrie la subiectul asta? Fiindca majoritatea nu si-a pierdut virginitatea cu aleasa inimii. Astfel de cazuri sint destul de rare.

Si sa-ti spun ceva: ipocrizia este o plaga a societatii. Ma enerveaza persoanele care spun ca o sa fie fideli partenerului toata viata, ca n-o sa-l insele desi habar nu au ce inseamna viata in doi. E si cazul tau, imi pare rau sa o spun.

"Dupa casatorie am inceput sa ma uit altfel la barbati, sa-i cantaresc din priviri".
(dintr-o povestire a lui Thomas Mann)

Ca sa nu te mai amagesti degeaba: toti prietenii mei, care au relatii de lunga durata sau chiar sint insurati, mi-au destainuit ca si-au inselat partenera. Din prostie, din orgoliu, din curiozitate...ia-o cum vrei. Stii zicala: "femeia nu moare pana nu cunoaste 2 p*** "? Iti dai seama ca aceasta "regula" se aplica mai bine in cazul barbatilor, nu?
Si cei care nu si-au inselat partenera nu au facut-o din lipsa de ocazii, de curaj etc. Cred ca aproape oricine poate fi corupt.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 sep 2004 16:47 de ExoticDream

Mai ExoticDream, eu am fost sincer. De ce crezi ca nimeni nu prea scrie la subiectul asta? Fiindca majoritatea nu si-a pierdut virginitatea cu aleasa inimii. Astfel de cazuri sint destul de rare.

Si sa-ti spun ceva: ipocrizia este o plaga a societatii. Ma enerveaza persoanele care spun ca o sa fie fideli partenerului toata viata, ca n-o sa-l insele desi habar nu au ce inseamna viata in doi. E si cazul tau, imi pare rau sa o spun.

"Dupa casatorie am inceput sa ma uit altfel la barbati, sa-i cantaresc din priviri".

Ca sa nu te mai amagesti degeaba: toti prietenii mei, care au relatii de lunga durata sau chiar sint insurati, mi-au destainuit ca si-au inselat partenera. Din prostie, din orgoliu, din curiozitate...ia-o cum vrei. Stii zicala: "femeia nu moare pana nu cunoaste 2 p*** "? Iti dai seama ca aceasta "regula" se aplica mai bine in cazul barbatilor, nu?
Si cei care nu si-au inselat partenera nu au facut-o din lipsa de ocazii, de curaj etc. Cred ca aproape oricine poate fi corupt.

Iti apreciez sinceritatea si as fi dorit ca si alti baieti sa-si impartaseasca sentimentele (cu sau fara ghilimele) traite prima data. Stiu ca cei mai multi baieti "au inceput" aiurea, intamplator, cu persoane care nu insemnau nimic pt ei, poate la o petrecere (cu iz mult de alcool pt diminuarea inhibitiilor), poate cand erau in gasca (la indemnul amicilor), poate pt ca o femeie experimentata a stiut sa-i tenteze (nici nu-i greu!). Imi place sa cred ca mai exista si cazuri in care evenimentul s-a intamplat cu persoana iubita la momentul respectiv, eu cel putin asa sper sa mi se intample, desi sansa de a mai gasi un baiat virgin la 20 de ani este infima! Lasa-ma sa mai visez un pic!!!

Cat despre iubirea de o viata....nu stiu, probabil exista fff rar, dar nu vreau sa intru in lumea complicata a relatiilor cu gandul ca orice as face, pe oricine as intalni, mai devreme sau mai tarziu sunt condamnata sa fiu inselata de partener!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 1 sep 2004 17:23 de Ionel

1. Da, perele vecinului sunt mai bune decat cele din curtea ta.
2. Pierderea verginitatii de barbat e ceva de mai mica importanta pentru acesta decat pentru o fata.
3. Cum, fetele "minte"? Nuuu! Am cunoscut o fata (nu acum, ci cand eram holtei) despre care cunosteam ca avusese relatii amoroase (cu un priten, nu la "shushea". Dar, sa nu lungesc povestea, sustinea sus si tare ca e virgina si se pastreaza pana la casatorie. I-am spus: daca esti virgina, te iau de nevasta, daca nu zic sa ne vedem de drum fiecare. A plecat singura.
I-am facut propunerea, nu pentru ca aveam acest "hoby", ci pentru ca stiam ca ma minte.

sus

un singur Z

Guest

scris pe 2 sep 2004 01:17 de un singur Z

Ok.

ha ha ha ce-am mai ras!
auzi u "mai te rog frumos sa-ti iei alta litera"....ha ha ha
sus

Putaridis

Guest

scris pe 2 sep 2004 10:03 de Putaridis

"Sansa de a gasi un baiat de 20 de ani virgin e infima"

...aiurea...pariez ca inclusiv in ziua de azi cam 50% din cei de 20 de ani nu au vazut p**** decat la televizor. Cu vre-o 10 ani in urma pe cand eram student cam asa era...desi laudarosi gaseai...sa nu mai vorbesc de armata
sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 2 sep 2004 11:29 de ursu

Iti apreciez sinceritatea si as fi dorit ca si alti baieti sa-si impartaseasca sentimentele (cu sau fara ghilimele) traite prima data. Stiu ca cei mai multi baieti "au inceput" aiurea, intamplator, cu persoane care nu insemnau nimic pt ei, poate la o petrecere (cu iz mult de alcool pt diminuarea inhibitiilor), poate cand erau in gasca (la indemnul amicilor), poate pt ca o femeie experimentata a stiut sa-i tenteze (nici nu-i greu!). Imi place sa cred ca mai exista si cazuri in care evenimentul s-a intamplat cu persoana iubita la momentul respectiv, eu cel putin asa sper sa mi se intample, desi sansa de a mai gasi un baiat virgin la 20 de ani este infima! Lasa-ma sa mai visez un pic!!!

Cat despre iubirea de o viata....nu stiu, probabil exista fff rar, dar nu vreau sa intru in lumea complicata a relatiilor cu gandul ca orice as face, pe oricine as intalni, mai devreme sau mai tarziu sunt condamnata sa fiu inselata de partener!

Important este sa nu renunti la principii . Eu de exemplu prefer sa stau singur doi ani decat sa stiu ca ma aflu in compania unei asa-zise prietene pentru care nu simt nimic . Sfatul meu este : cauta si vei gasi . Si eu sper ca iubirea de o viata este ascunsa undeva intr-un colt al lumii si o voi gasi intr-o buna zi .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 sep 2004 12:13 de ExoticDream

Important este sa nu renunti la principii . Eu de exemplu prefer sa stau singur doi ani decat sa stiu ca ma aflu in compania unei asa-zise prietene pentru care nu simt nimic . Sfatul meu este : cauta si vei gasi . Si eu sper ca iubirea de o viata este ascunsa undeva intr-un colt al lumii si o voi gasi intr-o buna zi .

Eu nu renunt la principii, desi stiu ca nu se mai poarta! Nu m-as simti bine in pielea mea daca m-as comporta asa cum zic altii ca e bine sau trendy! Tu esti un caz rarisim: nu cred ca am mai intalnit baieti care sa stea singuri mai mult de cateva saptamani si atunci in mod exceptional! Ce observ eu este ca, cel putin la 18-20 de ani, baietii nu-si pierd timpul analizand o relatie incheiata mai mult sau mai putin dezastruos, ci pur si simplu intorc pagina si cauta imediat pe altcineva! Expresii gen "Iarta-ma", "Am gresit", "Hai sa ne impacam", "Te rog" nu le sunt familiare, in locul lor prefera uzualele "Asa a fost sa fie", "C'est la vie", "Pamantul este plin de fete", "Daca n-a iesit bine relatia asta, lasa ca voi avea noroc data viitoare", "Sentimentele sunt pt cei slabi", "Pleaca din viata mea, am terminat cu tine, ma deranjezi, mi-am gasit deja pe altcineva".

Referitor la sfatul tau....cand voi fi libera sufleteste, poate voi intalni iubirea pe care o visez, nu cred ca trebuie sa o caut, sper ca ma va gasi ea pe mine....!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 sep 2004 12:18 de ExoticDream

"Sansa de a gasi un baiat de 20 de ani virgin e infima"

...aiurea...pariez ca inclusiv in ziua de azi cam 50% din cei de 20 de ani nu au vazut p**** decat la televizor. Cu vre-o 10 ani in urma pe cand eram student cam asa era...desi laudarosi gaseai...sa nu mai vorbesc de armata

Ar fi prea frumos sa fie adevarat!!! In cazul asta, mi-ar placea ca baietii sa fie doar laudarosi!!! Desi.....de ce sa minti???

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 2 sep 2004 14:18 de Ionel

Vreau sa se intample asa!!! Si ce daca vom da rateuri???
......................
Puritatea momentului este mai valoroasa decat orice!!!

Si esecurile sunt mai neplacute ca orice. Si ce daca?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 sep 2004 15:40 de ExoticDream

Si esecurile sunt mai neplacute ca orice. Si ce daca?

Tu esti chiar atat de sigur ca ar fi un esec??? Eu nu! Crezi ca as prefera sa "o fac" prima data cu unul experimentat doar ca sa ma protejez de un eventual rateu in compania baiatului pe cale il iubesc???

Mi-a povestit cineva dintr-o tara asiatica (baiat, 23 de ani, prezentabil, colegiu terminat) ca a fost solicitat de o colega, juna la 18 ani, sa o sprijine in pierderea virginitatii pt ca urma sa se casatoreasca cu iubitul ei in 2-3 luni si ar fi vrut sa treaca de acel "hop" si sa se poata bucura de deliciile sexului impreuna cu iubitul ei inca din prima clipa! Asa ca " a facut-o" cu baiatul asta care se pricepea, i-a zis "merci" si apoi s-a dus la iubitul ei!!! Ce parere ai, asa ar trebui sa fac si eu???

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 2 sep 2004 16:02 de Ionel

Tu esti chiar atat de sigur ca ar fi un esec??? Eu nu! Crezi ca as prefera sa "o fac" prima data cu unul experimentat doar ca sa ma protejez de un eventual rateu in compania baiatului pe cale il iubesc???

Mi-a povestit cineva dintr-o tara asiatica (baiat, 23 de ani, prezentabil, colegiu terminat) ca a fost solicitat de o colega, juna la 18 ani, sa o sprijine in pierderea virginitatii pt ca urma sa se casatoreasca cu iubitul ei in 2-3 luni si ar fi vrut sa treaca de acel "hop" si sa se poata bucura de deliciile sexului impreuna cu iubitul ei inca din prima clipa! Asa ca " a facut-o" cu baiatul asta care se pricepea, i-a zis "merci" si apoi s-a dus la iubitul ei!!! Ce parere ai, asa ar trebui sa fac si eu???

Ce mi-ai povestit imi intaresc spusele. Ii era frica de un esec. La unele popoare dezvirginarea este un act "medical" facut de vraci. La altele se face cu degetul de unele femei batrane. Am auzit ca la un trib din Africa (unde himenul femeilor este foarte tare), prima penetrare a femeii este facuta de un barbat cu experienta (fara sa se termine actul sexual).
La unii rromi (am mai spus-o) baiatul nu purcede la act sexual cu aleasa inimii (a parintilor) pana nu este initiat in cateva acte sexuale de unele vaduve.
Se practica si in "civilizatie" dezvirginarea printr-un act chirurgical. Consider dezvirginarea sufleteasca mai importanta decat cea trupeasca.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pt

scris pe 2 sep 2004 17:24 de ExoticDream

Ce mi-ai povestit imi intaresc spusele. Ii era frica de un esec. La unele popoare dezvirginarea este un act "medical" facut de vraci. La altele se face cu degetul de unele femei batrane. Am auzit ca la un trib din Africa (unde himenul femeilor este foarte tare), prima penetrare a femeii este facuta de un barbat cu experienta (fara sa se termine actul sexual).
La unii rromi (am mai spus-o) baiatul nu purcede la act sexual cu aleasa inimii (a parintilor) pana nu este initiat in cateva acte sexuale de unele vaduve.
Se practica si in "civilizatie" dezvirginarea printr-un act chirurgical. Consider dezvirginarea sufleteasca mai importanta decat cea trupeasca.

Am citit si eu despre astfel de practici la alte popoare. Dupa parerea mea, se exagereaza cu teama asta aproape maladiva de esec, ce mare lucru se poate intampla daca amandoi sunt incepatori?!? In cazul in care nu se iubesc, e firesc sa apara unele inhibitii (de genul "Vai, mi-e rusine, ce-o sa zica ea daca nu sunt performant, daca nu reusesc sa o satisfac?" sau "Aoleu, daca nu-i place trupul meu, daca sunt prea larga, daca nu stiu sa ma misc? " ), dar cand exista dragoste de ambele parti orice inhibitie dispare, micile probleme se pot depasi in 2 si oricum...nimeni nu s-a nascut invatat si a doua oara va fi mai bine, a treia si mai bine etc!

Nu sunt de acord, mie si dezvirginarea fizica mi se pare un moment important....e prima data cand lasi un trup strain sa se afle la distanta negativa (matematic) de tine!!!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data

scris pe 2 sep 2004 17:43 de Ionel

Am citit si eu despre astfel de practici la alte popoare. Dupa parerea mea, se exagereaza cu teama asta aproape maladiva de esec, ce mare lucru se poate intampla daca amandoi sunt incepatori?!? In cazul in care nu se iubesc, e firesc sa apara unele inhibitii (de genul "Vai, mi-e rusine, ce-o sa zica ea daca nu sunt performant, daca nu reusesc sa o satisfac?" sau "Aoleu, daca nu-i place trupul meu, daca sunt prea larga, daca nu stiu sa ma misc? " ), dar cand exista dragoste de ambele parti orice inhibitie dispare, micile probleme se pot depasi in 2 si oricum...nimeni nu s-a nascut invatat si a doua oara va fi mai bine, a treia si mai bine etc!

Nu sunt de acord, mie si dezvirginarea fizica mi se pare un moment important....e prima data cand lasi un trup strain sa se afle la distanta negativa (matematic) de tine!!!

Teoretic, da, dar cum a zis tiganu': praftica te omoara.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima

scris pe 2 sep 2004 17:45 de ExoticDream

Teoretic, da, dar cum a zis tiganu': praftica te omoara.

Si eu care macar aici voiam sa scap de tigani sa ajung sa ma culturalizez cu citate din domniile lor???

sus
Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online