Virginitatea - demodata?

Pagina 5 din 13
«   1   2   3   4   5   6   7   8 ... 13   »

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitat

scris pe 19 ian 2006 16:22 de ExoticDream

nu stiu...nu cred.tu ce ma sfatuiesti?oricum 90%nu

Eu sunt de parere 100% sa nu faci asta, dar stiu ca o sa-mi sara in cap lumea pe-aici!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nico

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin

scris pe 19 ian 2006 17:26 de nico

Eu sunt de parere 100% sa nu faci asta, dar stiu ca o sa-mi sara in cap lumea pe-aici!

si ce te face sa crezi ca totul e ca in povesti si o sa iubim si o sa fim iubite?
sus

nico

Guest

scris pe 19 ian 2006 17:57 de nico

tu cati ani ai?
sus

nico

Guest

scris pe 19 ian 2006 18:02 de nico

Sper ca am inteles bine ca va cunosteati de 5 ani.

Si a fugit pentru ca esti virgina? Pai ce voia, sa te dezvirgineze altul si apoi sa te preia el?

Nu te merita.
da.de 5 ani..nu mai conteaza...cand a vazut ca nu vreau sa o fac,mi-a zis ca nu sunt mai speciala si ca ce ma dau asa mare ca oricum suntem toate niste p**** ..scuzati expresia..m-am indragostit de cine nu trebuie..sper sa ma pot indragosti din nou si sa fie reciproc pt ca nu mai vreau iat o trauma..e ca si cum am avut o deceptie fara momente frumoase inainte..sper k voi sunteti mai fericiti
sus

nico

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vi

scris pe 19 ian 2006 19:38 de nico

da.de 5 ani..nu mai conteaza...cand a vazut ca nu vreau sa o fac,mi-a zis ca nu sunt mai speciala si ca ce ma dau asa mare ca oricum suntem toate niste p**** ..scuzati expresia..m-am indragostit de cine nu trebuie..sper sa ma pot indragosti din nou si sa fie reciproc pt ca nu mai vreau iat o trauma..e ca si cum am avut o deceptie fara momente frumoase inainte..sper k voi sunteti mai fericiti
si apropo..nu intotdeauna oamenii ca lumea sunt fericiti...eu am vrut sa fiu perfecta..eram numai un zambet...acum plang din senin...am intrat cu 10 la medicina...acum am numai 5 6 si 7...fiti mai precaute si fiti voi cele mai importante din viata voastra!
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Virginitatea - demodata?

scris pe 19 ian 2006 23:38 de David21

Salut. Am si eu o problema la care astept parerile voastre. Cum e mai bine sa fie fata cu care te combini - virgina sau nu? Daca e virgina se lasa greu, nu are experienta etc. Daca nu e, ai sentimentul ala... stiti voi... si in plus io ma simt nashpa sa ma gandesc la casatorie cu o fata care nu mai e virgina. Cum e mai bine de fapt?!

Daca o iubesti,si ea la randul ei te iubeste,ce mai conteaza atunci daca e sau nu virgina?
N-are de-a face!!!!!

Legalize_iT_in_Ro
sus

nico

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

scris pe 20 ian 2006 00:19 de nico

Mie imi place sa o corup si gata.Dupaia nu mai vreau sa o vad.E cel mai bine.Combini toate proastele.>
tu vezi de cand e intrebarea aia?
sus

nico

Guest

Re: Re: Virginitatea - demodata?

scris pe 20 ian 2006 00:20 de nico

Daca o iubesti,si ea la randul ei te iubeste,ce mai conteaza atunci daca e sau nu virgina?
N-are de-a face!!!!!
tu vezi de cand sunt intrebarile alea?
sus

nico

Guest

Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

scris pe 20 ian 2006 00:21 de nico

tu vezi de cand sunt intrebarile alea?
da oricum ai dreptate
sus

nico

Guest

Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

scris pe 20 ian 2006 00:26 de nico

da oricum ai dreptate
dar tu ce probleme ai de esti pe aici si ce parere ai?
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

scris pe 20 ian 2006 00:33 de David21

dar tu ce probleme ai de esti pe aici si ce parere ai?[/quote
Probleme am,dar nu ti-le zic,ca nu e treaba ta,si despre ce parere vorbesti tu acolo?
Fii te rog mai explicita!

Legalize_iT_in_Ro
sus

nico

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

scris pe 20 ian 2006 00:35 de nico

dar tu ce probleme ai de esti pe aici si ce parere ai?[/quote
Probleme am,dar nu ti-le zic,ca nu e treaba ta,si despre ce parere vorbesti tu acolo?
Fii te rog mai explicita!
pai citeste ce am scris...ok...credeam ca esti aici sa vb...parerea despre ce vorbesc oamenii astia aici
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodat

scris pe 20 ian 2006 00:42 de David21

pai citeste ce am scris...ok...credeam ca esti aici sa vb...parerea despre ce vorbesc oamenii astia aici

Ce sa vorbesc? Problema cu care am intrat pe forum,e deja de mult uitata,acum sunt sa citec problemele altora ca de-ale mele sunt satul!
Si parerea pe care o am despre ce vorbesc"astia" pe aici e destul de buna!!!

Legalize_iT_in_Ro
sus

nico

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem

scris pe 20 ian 2006 00:45 de nico

Ce sa vorbesc? Problema cu care am intrat pe forum,e deja de mult uitata,acum sunt sa citec problemele altora ca de-ale mele sunt satul!
Si parerea pe care o am despre ce vorbesc"astia" pe aici e destul de buna!!!
dar tu cati ani ai?vad ca nu prea ti-ai uitat problema daca cauti unele similare...nu vreau sa fiu indiscreta..
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea -

scris pe 20 ian 2006 00:56 de David21

dar tu cati ani ai?vad ca nu prea ti-ai uitat problema daca cauti unele similare...nu vreau sa fiu indiscreta..

Auzi draga,problema mea e una foarte serioasa,si chiar nu caut unele similare,ma multumesc cu ce am,si varsta pe care o am e destul de inaintata,incat sa iti pot da tie sfaturi!!!
Dar ,la ce bun cu atatea explicatii!!!!!

Legalize_iT_in_Ro
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitat

scris pe 20 ian 2006 01:26 de nemesis

Auzi draga,problema mea e una foarte serioasa,si chiar nu caut unele similare,ma multumesc cu ce am,si varsta pe care o am e destul de inaintata,incat sa iti pot da tie sfaturi!!!
Dar ,la ce bun cu atatea explicatii!!!!!

"David21"... Intr-adevar; inaintata varsta...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 ian 2006 01:33 de ExoticDream

Mie-mi spui?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 20 ian 2006 01:38 de nemesis

Mie-mi spui?!?

Tu nu esti chiar atat de mica...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 20 ian 2006 11:11 de David21

OK, 21 de ani nu e chiar asa de inaintata,dar pt chiar e!!!!!!!
De fapt,care e diferenta dintre noi doi de exemplu?

Legalize_iT_in_Ro
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 20 ian 2006 11:37 de Nekunoskuta

Stai linistit, marea majoritate suntem mai mari sau chiar mult mai mari ca tine

Oricum, nu vad de ce ar conta varsta. Oricine are o parere si e liber sa si-o exprime aici.

Nimic...
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 20 ian 2006 11:46 de David21

Stai linistit, marea majoritate suntem mai mari sau chiar mult mai mari ca tine

Oricum, nu vad de ce ar conta varsta. Oricine are o parere si e liber sa si-o exprime aici.

Mi-am facut o parere buna despre tine si mi-o mentin!!!!!

Legalize_iT_in_Ro
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 ian 2006 15:12 de ExoticDream

Chiar vrei sa stii? In orice caz, ar fi cativa kilometri si..... o eternitate!

sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 20 ian 2006 15:17 de David21

Chiar vrei sa stii? In orice caz, ar fi cativa kilometri si..... o eternitate!

Poezii........
BLA,BLA,BLA

Legalize_iT_in_Ro
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 ian 2006 15:28 de ExoticDream

Poezii........
BLA,BLA,BLA

Da, si poeziile, ai dreptate!

sus

nico

Guest

scris pe 20 ian 2006 18:13 de nico

ceilalti ce ziceti?sa o fac cu prietenul meu care ma iubeste chiar daca nu il iubesc?credeti ca asta m-ar influenta si as putea sa-l iubesc?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 20 ian 2006 18:20 de valentine

ceilalti ce ziceti?sa o fac cu prietenul meu care ma iubeste chiar daca nu il iubesc?credeti ca asta m-ar influenta si as putea sa-l iubesc?

No way!
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 20 ian 2006 18:24 de David21

Daca iti place sa faci sex,fa-o ,dar nu o face vezi doamne sub pretextul ca asta ti-ar putea trezi sentimente de iubire,fiindca afirmatia asta e total falsa!!!!! Ai mari sanse ca dupa ce te culci cu el sa ajungi chiar sa-l dispretuiesti!!!!!!

Legalize_iT_in_Ro
sus

nico

Guest

scris pe 20 ian 2006 18:26 de nico

No way!
eu stiu f bine ce o sa fac,vreau sa vad doar ce ziceti voi,astia cu experienta
sus

nico

Guest

scris pe 20 ian 2006 18:27 de nico

Daca iti place sa faci sex,fa-o ,dar nu o face vezi doamne sub pretextul ca asta ti-ar putea trezi sentimente de iubire,fiindca afirmatia asta e total falsa!!!!! Ai mari sanse ca dupa ce te culci cu el sa ajungi chiar sa-l dispretuiesti!!!!!!
cum sa stiu daca imi place daca nu am facut-o?oricum cred ca ar fi normal sa-mi placa..
sus

nico

Guest

scris pe 20 ian 2006 18:34 de nico

No way!
nu o fac...dar vorba surorii mele...cand isi bate joc de mine...zice ca o sa le spun copiilor mei:mama,daca nu as fi dorit sa am atat de mult copii,as fi ramas toata viata virgina!pana si sormea ma ia la misto
sus
Pagina 5 din 13
«   1   2   3   4   5   6   7   8 ... 13   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online