baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii?

Pagina 1 din 2
1   2   »

just married

Guest

baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii?

scris pe 31 aug 2004 19:03 de just married

Cat de mult conteaza aspectul fizic al unei tipe?
Avetzi un standard preferat? daca da, v'atzi putea vreodata indragosti de o tipa care e exact opusul?
S-a intamplat cuiva? De ex. sa fi avut tot timpul iubite pitice si slabe, si dintr-o data sa alegi, sau chiar sa te casatoreshti cu una mai dotata??? Care e mecanismul de gandire masculin la faza asta?
sus

BlackSABBAth

Senior member
70 mesaje

Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii?

scris pe 31 aug 2004 19:11 de BlackSABBAth

Avetzi un standard preferat? daca da, v'atzi putea vreodata indragosti de o tipa care e exact opusul?
S-a intamplat cuiva? De ex. sa fi avut tot timpul iubite pitice si slabe, si dintr-o data sa alegi, sau chiar sa te casatoreshti cu una mai dotata??? Care e mecanismul de gandire masculin la faza asta?

Inscrie-te la fanclubul "Adrian Copilul Minune" shi adreseaza-i intrebarea direct!
Cred ca raspunsul te va satisface pe deplin!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbatzii?

scris pe 31 aug 2004 19:17 de ExoticDream

Inscrie-te la fanclubul "Adrian Copilul Minune" shi adreseaza-i intrebarea direct!
Cred ca raspunsul te va satisface pe deplin!

Manelistii astia arata...de MINUNE cu totii....era o emisiune la TV in care apareau mai marii "genului"....n-am stiut pe care mi l-as fi dorit ca iubit...si nu m-am gandit la grosimea portofelului, ci la aspectul fizic.....mortali, ce mai....baietii de cartier sunt mici copii fata de astia!

PS. Aoleu, daca ma urmaresc acum gorilele in ritm de manea, ce ma fac???

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 31 aug 2004 19:37 de dualis

Ai uitat de asl pls

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 31 aug 2004 19:49 de Ionel

Cand o vad prima data, conteaza. Apoi incep sa o decojesc. Are continut bun, "o mananc", daca nu pa, dar fara pusi.
Iubesc femeia care-i femeie (dar cu adevarat femeie). Preferintele se schimba.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

just married

Guest

scris pe 31 aug 2004 19:53 de just married

Ai uitat de asl pls

27 / f / norway
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbat

scris pe 31 aug 2004 19:55 de FireSoul

27 / f / norway

/server miami.fl.us.undernet.org
merge sigur shi vei gasi o groaza de lume care sa te inteleaga

Save water! drink beer!!!
sus

just married

Guest

Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg ba

scris pe 31 aug 2004 20:05 de just married

/server miami.fl.us.undernet.org
merge sigur shi vei gasi o groaza de lume care sa te inteleaga

nu-mi place pe mirc
dc ai yahoo ma potzi adauga: secretlove772003
sus

just married

Guest

scris pe 31 aug 2004 20:10 de just married

Cand o vad prima data, conteaza. Apoi incep sa o decojesc. Are continut bun, "o mananc", daca nu pa, dar fara pusi.

mi-a placut raspunsul tau! mersi! da, cred ca numai un barbat adevarat recunoashte o femeie adevarata :/
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 31 aug 2004 22:19 de sabba

Bai, ce-i cu povestea asta?
O vezi, o decojesti....
Tu ar trebui sa-ti iubesti sotia si atat!
Restu' povesti si amintiri din copilarie!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 31 aug 2004 23:19 de Ionel

Bai, ce-i cu povestea asta?
O vezi, o decojesti....
Tu ar trebui sa-ti iubesti sotia si atat!
Restu' povesti si amintiri din copilarie!

De ce nu-mi dai voie sa visez?
Dadeam sfaturi la cei care inca nu s-au nenorocit. Si am mai spus: cei frumos si lui Dumnezeu ii place. Sa sti ca si sotia imi da voie sa le decojesc, dar numai cu privirea. De multe ori ea imi arata cate o femeie mai deosebita (in fizic si in port).

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 31 aug 2004 23:25 de Ionel

mi-a placut raspunsul tau! mersi! da, cred ca numai un barbat adevarat recunoashte o femeie adevarata :/

Cineva spunea: femeile pe care le ai trebuie sa fie ca hainele: de lucru, de sarbatoare, pentru joaca, pentru un lucru serios etc. Daca una nu indeplineste toate conditiile, exista posibilitatea de a alege cate una de fiecare moment. Ha, ha, ha.:/

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbat

scris pe 31 aug 2004 23:25 de sabba

De ce nu-mi dai voie sa visez?
Dadeam sfaturi la cei care inca nu s-au nenorocit. Si am mai spus: cei frumos si lui Dumnezeu ii place. Sa sti ca si sotia imi da voie sa le decojesc, dar numai cu privirea. De multe ori ea imi arata cate o femeie mai deosebita (in fizic si in port).

Ahaaa, deci consideri ca te-ai nenorocit?

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: baietzi, ce corp de femeie aleg barbat

scris pe 31 aug 2004 23:30 de Ionel

Ahaaa, deci consideri ca te-ai nenorocit?

Asa se spune. Dar sunt "nenorociri" placute.
Apropo:sti care-i deosebirea dintre nenorocire si catastrofa? Catastrofa-i cand ii cade sefului in cap tavanul, dar nenorocirea-i ca nu-i cade.

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 31 aug 2004 23:37 de sabba

Asa se spune. Dar sunt "nenorociri" placute.
Apropo:sti care-i deosebirea dintre nenorocire si catastrofa? Catastrofa-i cand ii cade sefului in cap tavanul, dar nenorocirea-i ca nu-i cade.

N-ar fi nici o chestie....ca-i din rigips!

sus

just married

Guest

Re: Re:

scris pe 1 sep 2004 00:46 de just married

sabba si Ionel sunt singurii masculi pe site?!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 sep 2004 13:16 de ExoticDream

De unde sa stie "baietii" ce corp de femeie aleg "barbatii", ei sunt inca mici si nestiutori! Scuze, dar intrebarea e pusa realmente nostim! Cand zici "corp de femeie" ma gandesc la "corp de casa" si alte chestii materiale, iar cand zici "aleg" ii si vad pe barbati la targul de femei, dornici sa-si achizitioneze un exemplar! Parca as prefera ideea ca barbatii isi doresc o femeie si pt altceva decat sani, fund etc (de exemplu inteligenta, suflet..., chestii de-astea nemateriale) !

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 1 sep 2004 19:43 de Ionel

De unde sa stie "baietii" ce corp de femeie aleg "barbatii", ei sunt inca mici si nestiutori! Scuze, dar intrebarea e pusa realmente nostim! Cand zici "corp de femeie" ma gandesc la "corp de casa" si alte chestii materiale, iar cand zici "aleg" ii si vad pe barbati la targul de femei, dornici sa-si achizitioneze un exemplar! Parca as prefera ideea ca barbatii isi doresc o femeie si pt altceva decat sani, fund etc (de exemplu inteligenta, suflet..., chestii de-astea nemateriale) !

Barbatii sigur o sa aleaga. Femeile sunt mai multe. Doar dac nu ne mai luam una.
Vai ce-am spus? Si una-i ajunge si-i prisoseste.

sus

MamaOmida

Senior member
88 mesaje

scris pe 1 sep 2004 21:13 de MamaOmida

mda.. asta ca sa vezi ca nu-s singurii de pe site. Parerea mea este ca mecanismul de alegere este foarte simplu. Depinde pentru ce le alegi. Pentru ca daca o alegi sa-ti fie alaturi, sa te inteleaga, sa ai cu cine discuta.. samd..nu stiu cat de mult te uiti/conteaza aspectul fizic. Daca ai ochii formati pentru.. placeri "hanimalice" sa le zicem.. atunci normal ca te uiti dupa miss romania.. care sa fie dotata cu tot ce trebuie..

Sa nu sariti in sus.. este doar o parere

daca intr-o zi simti un gol mare-n stomac.. mananca.. sigur ti-e foame..
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 1 sep 2004 21:20 de sabba

mda.. asta ca sa vezi ca nu-s singurii de pe site. Parerea mea este ca mecanismul de alegere este foarte simplu. Depinde pentru ce le alegi. Pentru ca daca o alegi sa-ti fie alaturi, sa te inteleaga, sa ai cu cine discuta.. samd..nu stiu cat de mult te uiti/conteaza aspectul fizic. Daca ai ochii formati pentru.. placeri "hanimalice" sa le zicem.. atunci normal ca te uiti dupa miss romania.. care sa fie dotata cu tot ce trebuie..

Acuma, na, stiu ca s-a cerut parerea baietilor, dar eu pe-a mea nu mai pot s-o tin!
Eu nu cred ca exista barbat, baiat, care sa se uite dupa fete in ideea de a avea pe cineva care sa-l inteleaga, cu care sa discute....bla, bla, bla!
Este tot o parere, dar puteti sa sariti!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 1 sep 2004 21:26 de Ionel

Acuma, na, stiu ca s-a cerut parerea baietilor, dar eu pe-a mea nu mai pot s-o tin!
Eu nu cred ca exista barbat, baiat, care sa se uite dupa fete in ideea de a avea pe cineva care sa-l inteleaga, cu care sa discute....bla, bla, bla!

Ba da, deoarece inainte de a face ce gandeste, baiatul trebuie sa discute si sa se inteleaga cu fata.

sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 1 sep 2004 21:26 de dualis

Exista, exista.. si chiar destui, doar ca nu prea ii gasesti in fata blocului mancand seminte. La fel si cu fetele...

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 1 sep 2004 21:33 de sabba

Exista, exista.. si chiar destui, doar ca nu prea ii gasesti in fata blocului mancand seminte. La fel si cu fetele...

Uite ca io nu sparg seminte, insa asta este parerea ce mi s-a imprimat pe occipital!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 sep 2004 11:18 de ExoticDream

Mai rar un baiat care sa gandeasca astfel, precis unii baieti vor sari sa te contrazica! Mi-amintesc de versurile cantecului formatiei "Parlament", ceva in genul:

"Am intrebat-o unde, ce invata
Mi-a spus ca sunt un prost
Ca n-are nici un rost sa fac pe smecherul cu ea
Si-am inteles ca nu e cazul sa ma mai complic
E aproape clar si este chiar vital
S-o tin cu ochii in tavan.....
E frumoasa foc...."

Pt sex animalic e buna o demna urmasa a Pamelei Anderson, pt o relatie serioasa, eventual casatorie, se cauta fete cuminti si inteligente! Nu stiu de ce lumea asta e construita putin stramb, de ce nu ii vad mai toate femeile pe barbati in acelasi "stil"! Ma pufneste rasul, dar n-ar fi echitabil sa ma gandesc si eu, dupa ce am cunoscut un barbat, "Mamaaaa, ce pectorali are...., ce bicepsi bine claditi...si ce o mai avea....mmmmmm, ce-ar fi sa-l "am" la noapte in pat? Ia sa-mi dau ochii peste cap, sa-mi pun in functiune vocabularul de vrajeala si sa-l dau pe spate!"

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 sep 2004 11:26 de ExoticDream

Confirm, exista, dar trebuie sa ai o pila la Dumnezeu ca sa-i intalnesti! Mancatorii de seminte nu cred sa figureze pe nici o lista "de sus", in rai nu se tine evidenta celor fara principii, maniere, suflet....

sus

ursu

Veteran member
188 mesaje

scris pe 2 sep 2004 11:51 de ursu

Pt sex animalic e buna o demna urmasa a Pamelei Anderson, pt o relatie serioasa, eventual casatorie, se cauta fete cuminti si inteligente! Nu stiu de ce lumea asta e construita putin stramb, de ce nu ii vad mai toate femeile pe barbati in acelasi "stil"! Ma pufneste rasul, dar n-ar fi echitabil sa ma gandesc si eu, dupa ce am cunoscut un barbat, "Mamaaaa, ce pectorali are...., ce bicepsi bine claditi...si ce o mai avea....mmmmmm, ce-ar fi sa-l "am" la noapte in pat? Ia sa-mi dau ochii peste cap, sa-mi pun in functiune vocabularul de vrajeala si sa-l dau pe spate!"

Daca vrei sa te pui la mintea baietilor pe care ii descrii poate nu o sa iti iasa din prima , dar din a doua sigur . Invers nu se poate . Nu o sa il faci tu pe un golanas sa realizeze ce inseamna sentimente profunde de iubire . Asa ca priveste-i cu uimire ca pe cimpanzeii de la gradina zoologica si treci mai departe .
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie ale

scris pe 2 sep 2004 15:18 de Ionel

Confirm, exista, dar trebuie sa ai o pila la Dumnezeu ca sa-i intalnesti! Mancatorii de seminte nu cred sa figureze pe nici o lista "de sus", in rai nu se tine evidenta celor fara principii, maniere, suflet....

O femeie merge la magazin sa-si cumpere pantofi. Tot se uita, dar nu alege nimic. La intrebarea vanzatorului, spune ca vrea pantofi negrii, dar nu chiar negrii. I se aduce, dar ii refuza ca sunt negrii. Cere o pereche maro, dar nu chiar maro. Sunt refuzati pe acelasi considerent, ca si altii rosii, verzi etc. La un moment dat vanzatorul ii spune (sa scuzati expresiile): Stii ceva cucoana? Sa te f.. in c** , dar nu chiar in c** !
Asa si cu cautarea partenerului.

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: baietzi, ce corp de femeie ale

scris pe 2 sep 2004 17:16 de sabba

O femeie merge la magazin sa-si cumpere pantofi. Tot se uita, dar nu alege nimic. La intrebarea vanzatorului, spune ca vrea pantofi negrii, dar nu chiar negrii. I se aduce, dar ii refuza ca sunt negrii. Cere o pereche maro, dar nu chiar maro. Sunt refuzati pe acelasi considerent, ca si altii rosii, verzi etc. La un moment dat vanzatorul ii spune (sa scuzati expresiile): Stii ceva cucoana? Sa te f.. in c** , dar nu chiar in c** !
Asa si cu cautarea partenerului.

Mda, buna comparatie!
Cautam , dar nu stim sigur ce!
Ei, tocmai d'aia eu nu caut!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 sep 2004 10:25 de ExoticDream

Daca vrei sa te pui la mintea baietilor pe care ii descrii poate nu o sa iti iasa din prima , dar din a doua sigur . Invers nu se poate . Nu o sa il faci tu pe un golanas sa realizeze ce inseamna sentimente profunde de iubire . Asa ca priveste-i cu uimire ca pe cimpanzeii de la gradina zoologica si treci mai departe .

Cimpanzeii de la zoo sunt sigur mult mai simpatici (si mai nevinovati) decat golanasul care mananca bomboane agricole in fata blocului si care, atunci cand treci prin dreptul lui, zambeste, fluiera smechereste si-ti arunca printre dinti o remarca privind fizicul tau, asezonata cu ce ti-ar face daca te-ar prinde la inghesuiala (totul in argou, se intelege). Golanasul, impatimit al flirtului oricand si cu oricine, nu va da 2 bani pe sentimente si nici macar nu se va obosi sa incerce, e prea complicat, plictisitor, fad....la mintea lui, niciodata nu va intelege diferenta dintre aventura si dragoste...asa ca mai bine il lasi in lumea lui marunta, bazata pe senzatii si perceptii si...cam atat!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: baietzi, ce corp de femeie ale

scris pe 3 sep 2004 16:48 de Ionel

Cimpanzeii de la zoo sunt sigur mult mai simpatici (si mai nevinovati) decat golanasul care mananca bomboane agricole in fata blocului si care, atunci cand treci prin dreptul lui, zambeste, fluiera smechereste si-ti arunca printre dinti o remarca privind fizicul tau, asezonata cu ce ti-ar face daca te-ar prinde la inghesuiala (totul in argou, se intelege). Golanasul, impatimit al flirtului oricand si cu oricine, nu va da 2 bani pe sentimente si nici macar nu se va obosi sa incerce, e prea complicat, plictisitor, fad....la mintea lui, niciodata nu va intelege diferenta dintre aventura si dragoste...asa ca mai bine il lasi in lumea lui marunta, bazata pe senzatii si perceptii si...cam atat!

Rezumi la ceva foarte simplist personalitatea unui ins, indiferent cine e. Cred ca tu faci o mare greseala, punand egalitate intre individ si persoana.

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online