Cum se stabileste perioada fertila?

Pagina 1 din 1
1

Mary

Guest

Cum se stabileste perioada fertila?

scris pe 3 sep 2004 23:33 de Mary

Vreaun sa stiu care este procedeul de stabilire a perioadei fertile, prin metoda calendarului menstrual. Am citit pe forum, dar nimeni nu l-a definit concret. Am mers si la site-ul respectiv dar nu am obtinut mai multe informatii. Rog sa posteze pe acest subiect numai cei care cunosc ceva util.
sus

BASHCALIE

Guest

Re: Vreau sa stiu

scris pe 4 sep 2004 01:27 de BASHCALIE

Vreaun sa stiu care este procedeul de stabilire a perioadei fertile, prin metoda calendarului menstrual. Am citit pe forum, dar nimeni nu l-a definit concret. Am mers si la site-ul respectiv dar nu am obtinut mai multe informatii. Rog sa posteze pe acest subiect numai cei care cunosc ceva util.

VREAU SA STIU....CA SI TINE....PAREREA CELORLALTI.... CE PARERE AVETI FRATILOR NU-I ASA CA MAJORITATEA SUBIECTELOR POSTATE ASTAZI SUNT POSTATE LA B A S C A L I E ?
sus

Mary

Guest

Re: Re: Vreau sa stiu

scris pe 4 sep 2004 21:57 de Mary

VREAU SA STIU....CA SI TINE....PAREREA CELORLALTI.... CE PARERE AVETI FRATILOR NU-I ASA CA MAJORITATEA SUBIECTELOR POSTATE ASTAZI SUNT POSTATE LA B A S C A L I E ?

Imi pare rau daca asa s-a inteles. Eu chiar as avea nevoie de acest sfat, deoarece nu pot sa iau pastile (cauze medicale), iar partenerul meu nu vrea s-o faca cu prezervativ.
sus

aly

Guest

salut

scris pe 4 sep 2004 22:40 de aly

draga.....calculeaza shi tu de cand ai intrat in ciclul menstrual {adica perioada dintre menstruatzii}..din prima zi dupa menstruatie...aduni 9 zile...pana la 19 zile...in aceasta perioada de 10 zile faci copchiii...FII SIGURA DE SFAT!! sper ca ai intzeles shi nu dai gresh ca o sa fie nasol...)
sus

Mary

Guest

Re: salut

scris pe 5 sep 2004 00:22 de Mary

draga.....calculeaza shi tu de cand ai intrat in ciclul menstrual {adica perioada dintre menstruatzii}..din prima zi dupa menstruatie...aduni 9 zile...pana la 19 zile...in aceasta perioada de 10 zile faci copchiii...FII SIGURA DE SFAT!! sper ca ai intzeles shi nu dai gresh ca o sa fie nasol...)

Multumesc tare.
sus

Margarit

Guest

Re: Re: salut

scris pe 5 sep 2004 12:34 de Margarit

Multumesc tare.

Dar nu este 100% sigura.
sus

Mikii

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: salut

scris pe 5 sep 2004 14:42 de Mikii

Dar nu este 100% sigura.

Ai dreptate. Daca ciclul este neregulat; daca femeia nu se spala dupa actul sexual, unii spermatozoizi rezista pana la trei zile.

Sunt ceea ce sunt, pentru ca sunt.
sus

BlackSABBAth

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: salut

scris pe 6 sep 2004 00:42 de BlackSABBAth

daca femeia nu se spala dupa actul sexual, unii spermatozoizi rezista pana la trei zile.

Bineintzeles cu masca pe figura !
sus

squaw

Senior member
80 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: salut

scris pe 6 sep 2004 11:23 de squaw

Bineintzeles cu masca pBineintzeles cu masca pe figura !
Cu mascafara mascaimportant pentru unii e sa reziste.Eu am un borcanel plin cu campioni.Unii spermatozoizi nu rezista nici macar 1 h pe forum.nu-i asa Tov.'Spun asta pentru ca te vad bottom la unele subiecte si top la altelee figura !
sus

BlackSABBAth

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: salut

scris pe 6 sep 2004 11:34 de BlackSABBAth

Cu mascafara mascaimportant pentru unii e sa reziste.Eu am un borcanel plin cu campioni.Unii spermatozoizi nu rezista nici macar 1 h pe forum.nu-i asa Tov.'Spun asta pentru ca te vad bottom la unele subiecte si top la altelee figura !

Cine ti-a umplut borcanelul?
sus

popescu euge

Guest

Re: Re: Re: Vreau sa stiu

scris pe 24 aug 2005 13:43 de popescu euge

Imi pare rau daca asa s-a inteles. Eu chiar as avea nevoie de acest sfat, deoarece nu pot sa iau pastile (cauze medicale), iar partenerul meu nu vrea s-o faca cu prezervativ.
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 24 aug 2005 17:45 de Wanted

A mai fost explicat pe forum... si inca fff clar. Exact cum calculezi... Mai cauta si tu... Inregistreaza-te si apeleaza la "cauta"

Carpe diem
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 24 aug 2005 17:47 de Wanted

A mai fost explicat pe forum... si inca fff clar. Exact cum calculezi... Mai cauta si tu... Inregistreaza-te si apeleaza la "cauta"

Se pare ca topicul a fost postat anul trecut. Nu am vazut data

Carpe diem
sus

Anella

Newbie
9 mesaje

Re: salut

scris pe 24 aug 2005 19:43 de Anella

inseamna ca in alea 9 potzi sa faci ce vrei tuh? sau cum ca nu am inteles si dupa alea 19 zile pana vine cicul stai locului ...vorbiti mai babeste pls ..ms mult
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 24 aug 2005 19:47 de valentine

inseamna ca in alea 9 potzi sa faci ce vrei tuh? sau cum ca nu am inteles si dupa alea 19 zile pana vine cicul stai locului ...vorbiti mai babeste pls ..ms mult

Cu placere anticipat
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 24 aug 2005 22:44 de Nekunoskuta

Perioada sigura este perioada sangerarii (daca vrei) deci 3-5 zile + inca 1-3 zile dupa aceasta. Deci: prima zi de sangerare + urmatoarele 4-5 le poti considera sigure. Deasemeni si cele 5-6 inainte de urmatoarea menstruatie.

IMPORTANT: NU FOLOSITI ACEASTA METODA DACA NU AVETI UN CICLU MENSTRUAL REGULAT SI UN PARTENER STABIL SANSELE CA SA NU FIE EFICIENTA EXISTA

Nimic...
sus

Anella

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: salut

scris pe 24 aug 2005 23:09 de Anella

Perioada sigura este perioada sangerarii (daca vrei) deci 3-5 zile + inca 1-3 zile dupa aceasta. Deci: prima zi de sangerare + urmatoarele 4-5 le poti considera sigure. Deasemeni si cele 5-6 inainte de urmatoarea menstruatie.

IMPORTANT: NU FOLOSITI ACEASTA METODA DACA NU AVETI UN CICLU MENSTRUAL REGULAT SI UN PARTENER STABIL SANSELE CA SA NU FIE EFICIENTA EXISTA

ms foarte mult de mesaj..esti o scumpa.......sper ca totul va fi ok...
sus

Dr.Pork

Guest

Re: Re: Re: Re: salut

scris pe 25 aug 2005 10:15 de Dr.Pork

Daca nu va place cu prezervativ...poti incerca sa folosesti foite contraceptive
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: salut

scris pe 25 aug 2005 17:57 de Nekunoskuta

Daca nu va place cu prezervativ...poti incerca sa folosesti foite contraceptive

In legatura cu foitele, mi se pare ca le-ai mai recomandat odata. Ceea ce spun acum e din auzite si din ce am mai citit si eu, nu am folosit. Am inteles ca trebuie folosita una inaintea fiecarui contact sexual altfel nu sunt eficiente si dupa nu ai voie sa te speli 3-4 ore si mi se pare cam yak sa o introduci pe urmatoarea fara sa te speli. Am mai citit ca dupa ce se topesc in vagin exista posibilitatea sa se scurga in afara (asta mi-a povestit si o prietena) si dau un miros si un gust tare neplacut deci s-a dus vreo incercare de sex oral
Pentru detalii: www.seximus.ro/intrebari_contraceptie/anticonceptional_spermicid.php
www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=6366&forum=5&11

Nimic...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: salut

scris pe 26 aug 2005 09:46 de LonelyGirl

In legatura cu foitele, mi se pare ca le-ai mai recomandat odata. Ceea ce spun acum e din auzite si din ce am mai citit si eu, nu am folosit. Am inteles ca trebuie folosita una inaintea fiecarui contact sexual altfel nu sunt eficiente si dupa nu ai voie sa te speli 3-4 ore si mi se pare cam yak sa o introduci pe urmatoarea fara sa te speli. Am mai citit ca dupa ce se topesc in vagin exista posibilitatea sa se scurga in afara (asta mi-a povestit si o prietena) si dau un miros si un gust tare neplacut deci s-a dus vreo incercare de sex oral
Pentru detalii: www.seximus.ro/intrebari_contraceptie/anticonceptional_spermicid.php
www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=6366&forum=5&11

Plus ca exista riscul producerii unor iritatii si nici nu ofera o siguranta prea mare.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: salut

scris pe 26 aug 2005 14:50 de Nekunoskuta

Plus ca exista riscul producerii unor iritatii si nici nu ofera o siguranta prea mare.

Am "demolat" teoria foitzelor chinezesti

Nimic...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: salut

scris pe 26 aug 2005 15:08 de LonelyGirl

Am "demolat" teoria foitzelor chinezesti

adevarul e ca eu nu am fost prea incantata de ce am auzit despre folosiurea lor.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

jannis07

Guest

scris pe 26 aug 2005 15:34 de jannis07

cel mai usor ar fi sa`ti faci user pe www.121.ro,unde poti folosi timer`ul sexual.trebuie sa introduci doar prima zi a ciclului si programul va calcula perioada fertila,cea nefertila si data viitorului ciclu.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 26 aug 2005 15:58 de Nekunoskuta

cel mai usor ar fi sa`ti faci user pe www.121.ro,unde poti folosi timer`ul sexual.trebuie sa introduci doar prima zi a ciclului si programul va calcula perioada fertila,cea nefertila si data viitorului ciclu.

Nu e obligatoriu sa te inregistrezi. Trebuie sa ai un ciclu regulat de 28 de zile ca sa folosesti sex plannerul de acolo. Mie imi place ca iti calculeaza si data posibila a nasterii (a copilului, bineinteles)Deci nici ei nu sunt prea convinsi de eficacitatea metodei

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online